Moja komšinica Marina 2

Pozdrav svima, ovo je drugi deo price o mojoj komsinici Marini.

Posle seksa u njenoj kuci, nismo se vidjali par meseci, dobar dan na ulici i pritajeni osmeh su pokazivali da bi Marina htela jos seksa.

Dosao je oktobar i ja sam otisao u Nis, da nastavim studiranje. Sredinom meseca pozvonio mi je telefon oko podne, nepoznat broj. Javio sam se i cuo njen glas sa druge strane

- Neno mili, Marina je. 

Kurac mi se digao istog momenta. - U Niskoj banji sam, dosla sam na odmor nedelju dana, mogao bi da dodjes, poslali su ti tvoji nesto, a i da me vidis.

-Naravno Marinice, veceras sam kod tebe samo reci gde.

Dala mi je adresu i ja sam vec poceo da mastam sta ce se sve tu izdesavati. Nisam ga obrijao namerno, ali sam ga izdrkao jednom da bih duze mogao da je tucam. Oko osam sam bio u Niskoj Banji, sa flasom vina i cokoladom. Pozvonio sam i otvorila mi je u kucnoj haljini. Poljubila me u obraz i uvela unutra. Skuvala nam je kafu i poceli smo da pricamo o neobaveznim temama, rekla mi je kako je prodala neku zemlju i uzela mnogo novca i sada uziva. 

-Vidi, uradila sam nove zube, planiram i sise da uradim, hocu da ti budem predobra picka Neno, pocela sam da drkam svaku noc misleci na tebe.

Sedeo sam preko puta nje i uhvatio sam se za kurac, bio je tvrd kao kamen. Izvadio sam ga i polako poceo da drkam.

-Zaljubila sam se u tvoj kurac Neno, hocu da me karas jako, pa onda nezno, da budem tvoja kurva.

Palilo me je mnogo sto tako prica, jer mi nikad nije izgledala tako. -Dodji Marinice, hocu da mi ga popusis kao nikad u zivotu. Klekni pred tvojim Nenom i podoji mu kitu.

Rastvorila je haljinu i progutala kurac do jaja. Zastenjao sam od zadovoljstva i zabio joj glavu jos dublje ka kurcu. Pocela je da se gusi i da balavi po njemu, curilo joj je niz bradu. Napalio me je taj trenutak do besvesti. Izvadio sam ga iz njenih usta i pogledao je tako balavu i umazanu, i zavalio joj jednu samarcinu. Glava joj je odletela na stranu -Aaah Neno lutko samaraj tvoju kurvu, radi mi sta zelis. Poludeo sam totalno od tih reci, stavio sam joj kurac u usta i poceo da svrsavam u mlazevima. -Gutaj droljo gutaj sve pa cu onda da te ubijem od kurca. Progutala je spermu i vratila ga u usta da ga ocisti. Tresle su mi se noge od svrsavanja, bio sam van sebe. -Daj mi da ti polizem tu picku pa onda da te iznabijam na kurac Marinice. Poslusno je legla na pod i ja sam zabio jezik u nju, uvijala se i stenjala, gurala mi glavu jos dublje u sebe. -Aaaaah mili kako je lepo lizes, svrsavaaammm. Dok se ona grcila od orgazma iskoristio sam to i zabio ga do kraja u nju. Poludela je na kurcu. Jebala se kao klinka, gurala se i nabijala na njega. Privukla se uz mene i pricala mi svasta na uvo. Balavio sam joj po vratu dok se jebala, cela je bila usijana od pljuvacke i znoja. Zabio sam joj ga jos par puta kratko i svrsio u nju. Pali smo na pod, mokri i umorni. Uhvatila me je za mekani kurac, poljubila me socno i rekla -Ajmo u sobu imam iznenadjenje za tebe mili.

Ustao sam i krenuo za njom. Ako vas zanima iznenadjenje, pisite :)

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Pa ajde pisi nastavak

Korisnik

Naravno nastavak