Deo III - Butt Plug

Ustao sam u 6, odjurio u teretanu, vratio se u pola 8, istuširao, obrijao, obukao i u pola 9 već koračao hodnikom između boksova ka kancelariji. Većina već došla i Danka naravno, sveža, doterana, elegantna za svojim stolom.

- Dobro jutro želim i blago se poklonim.
- Dobro jutro Aleks, neki poseban dan, upita me sa uobičajenim osmehom.
- Svaki dan je poseban na svoj način Danka, odgovorih veselo i uđoh u kancelariju.

Mirno jutro, bez hektike i euforije, ne zvoni telefon tako često kao inače, idila. Zadubljen u nekim analizama shvatim da je već 10. Uh, kutija za Danku! To mora sada i žurno izađem iz kancelarije, niz hodnik, lift, prizemlje, izađem iz zgrade i pravo do kola. Na parkingu ispred samog ulaza ima 5 rezervisanih mesta, jedno je moje. Uzimam kesu iz kola i odlazim do kafića gde inače često sedim. Ulazim i pravac do šanka.

- Nešo, treba mi jedna usluga, obratim se momku za šankom koji je slagao šoljice na aparatu za espreso.
- Izvolite gospodine Aleks, šta mogu da učinim za vas?
- Sad je 10 i 10, molim te da ovaj poklon doneseš u moju firmu na 7-mi sprat u 11 sati, vadim lepo zapakovanu kutiju iz kese i dajem mu.
- Kad izađeš iz lifta obrati se devojci za deskom i reci da treba da uručiš Danki ovaj poklon, ona će te uputiti dalje, ok?
- Nikakav problem gospodine Aleks, uze kutiju i stavi je ispod šanka.
- Hvala ti, pružam mu ruku sa 20 evra.
- Za uslugu, dodam i namignem.
- Za vas uvek, budite bez brige.
- Vidimo se, žurno izađem i krenem nazad u firmu.

Stižem do kancelarije, Danka me samo upitno pogleda preko naočara:

- Zaboravio sam telefon u kolima, rekoh joj sa osmehom, pre nego je uspela bilo šta da me pita i uđoh u kancelariju.

Huh, dobro je, zamalo da zaboravim da na vreme organizujem dostavu kutije. Pogledam na sat, 10 i 20. Ko će da dočeka 11 i dostavu? Namestim tihi alarm na telefonu za 5 do 11 ako se zanesem nečim da ne propustim. Ne mogu sad da sedim i čekam više od pola sata, ionako imam posla koji treba završiti i uronih u tabele i grafikone.

Telefon poče da vibrira i pokazuje 10.55, prekinu me u sred posla, vreme je! Dva od 4 zida moje kancelarije su u staklu od poda do plafona, zid gde su vrata koji gleda na beskrajan niz boksova i naspramni, fasadni koji pruža pogled na grad. Moj sto sa dva monitora je dijagonalno od vrata tako da imam pregled dešavanja u boksovima a i pogled na grad. Sa druge strane stakla sedi Danka za ugaonim stolom tako da često gestikulacijom razmenjujemo reči bez potrebe da ja idem do nje ili ona do mene. Pregrade u ogromnom prostoru sa boksovima nisu visoke, meni do nadlaktice tako da izdaleka mogu videti ko se kreće hodnikom i sad vidim Nešu, koji je posle kraćeg objašnjena devojke za deskom, krenuo hodnikom prema mojoj kancelarji, tačnije prema Danki noseći kutiju.

Uh, uzbuđenje raste u meni, ovaj trenutak sam čekao. Jedva čekam da vidim njenu reakciju. Neša stiže do Danke, ona podiže pogled, pruža joj kutiju, pozdravlja i odlazi. Danka začuđeno gleda u kutiju na stolu ispred nje dok ja vrlo neprimetno sve posmatram preko monitora, skupio sam oči i vrlo zamišljeno gledam u monitore a u stvari posmatram nju. Dovoljno sam daleko da ne može da vidi gde gledam. Gleda u kutiju pa diže glavu i baca pogled po nepreglednom prostoru boksova pa opet kutiju. Vidim da je iznenađena potpuno ali da joj se polako pojavljuje osmeh koji postaje sve izražajniji dok gleda kutiju. Pa otvori je već jednom pobogu, mislim u sebi, još više uzbuđen što toliko odugovlači. Napokon pažljivo odvezuje traku sa mašnom, konačno jbt, utrnuh više. Odvezala je mašnu i počela opet vrlo pazljivo da otpakuje crno srebrni papir kao da hoće da ga sačuva za neku drugu priliku. Ukazala se lepa crna kutija, zastala je, opet digla glavu i preletela pogledom boksove i na kraju baci pogled ka meni a ja namršten i kao zadubljen, potpuno odsutan. Trenutak istine, da li sam pogrešio ili ubo premiju, izgaram od nestrpljenja.

Polako diže poklopac i okreće od sebe. U trenutku širom otvori oči i usta a obrve joj poskočiše, oduševljenje je bilo ispisano po celom njenom licu i poče da se smeje. Uhhhhh, odahnuo sam kao da su me vratili sa vešala! Dobro je ispalo, ma gde dobro, fantastično! Koliko sam zebao vredelo je! Opet je preletela pogledom boksove pa polako izvadila plug iz kutije i počela da ga zagleda, spazi veliki crveni cirkon sa velim slovom A koje sija i jos više se oduševi i onako iskreno se nasmeja. Levu ruku prinese grudima i polako poče da mazi dekolte, okrenu glavu ka meni i osetim kako me probada pogled njenih smaragdno zelenih očiju a ja kao ne primećujem ništa i duboko zaronjen u svojim mislima. Ona posegnu za telefonom i na mom se upali poznata prva lampica, ja se trgnem, pogledam na telefon i pre nego što sam krenuo da se javim pogledam Danku.

Prenaglašenom mimikom da mogu da joj pročitam sa usana reče mi kroz staklo:

- B-E-Z-O-B-R-A-Z-N-I-Č-E, i razvuče najseksipilniji osmeh koji sam video a oči joj zasijaše.

Ja se samo šeretski osmehnem u jednu stranu i namignem joj.

- B-O-M-B-A, opet mi polako usnama pokaza i okrenu plug ka meni da vidim cirkon i slovo A.

Nasmejem se i prstima joj pokažem znak OK ali kažiprst savijem skroz i polako ispravljam dok ne dodirne vrh palca. Ona nakrivi glavu, osloni obe ruke na kukove, skupi oči i njenim punim usnama opisa:

- J-E-L, videh kako joj vrh jezika dodirnu gornje nepce kod L.

Zavalih se u fotelju i nasmejah se, podigoh ruku pokazujući joj znak thumbs up i isto ustima polako:

- M-O-Ž-E-Š T-I T-O, namignuvši joj.

Osmehnula se, sakrila plug u ruku, ustala, obišla sto i otišla niz hodnik. Mogu da se opkladim u život i narednih 5 reinkarnacija da je otišla u WC da ga stavi u guzu. E, jeste otkačena riba. Kakav sam kralj ispao, sve opušteno, šmekerski a opet bezobrazno direktno. Razmišljam da nikako drugačije nije moglo biti, kako da se naljuti na ovakav moj gest? Razoružao sam je u startu, bio džentlmen a ipak simpatično pokvaren jer da nisam zavirio onog dana u WC sve bi bilo isto kao ranije. Ovako je daleko uzbudljivije, jednom se živi i treba živeti 100% jer nikad se ne zna kad će Pera odozgo da cimne. Uživao sam i naslađivao se kakav sam kralj, kako sam sve ovo usmerio gde ja želim a vidim i ona.

Nisam primetio koliko dugo je nema jer sam uživao u svojoj moći. Krajičkom oka je vidim da se vraća, nosi fasciklu, sexy njiše kukovima dok se približava, ne previše, taman izazovno koliko treba. Zastade, provrcka kukovima ispred staklenog zida da je lepo vidim, skupi oči, širom otvori usta:

- Uhhhhhh, pročitah, namignu mi i osmehnu izazovno dok sam je gutao očima.

Nagnu se preko stola, uze nekoliko papira, stavi na fasciklu i krete ka mojim vratima. Uđe u moju kacelariju, ozbiljna i krajnje službenim tonom:

- Aleks, donela sam vam neke podatke da pogledate, po meni izgledaju odlično. Zanima me vaše mišljenje. Izvolite, pruži mi ruku sa papirima i fasciklom.

Kakvi podaci, o čemu ona to? Što je tako ozbiljna? Uzimam i gledam, nema šta da vidim, 2 prazna bela papira!

- Oprostite Danka, ne vidim nikakve podatke, samo prazni papiri, pogledah je začuđeno.
- Otvorite fasciklu Aleks, u fascikli su, i dalje mrtva ozbiljna i zvanična.

Otvaram fasciklu i vidim neki crveni krug u sredini sa velikim serifnim slovom A. Onda pogledam malo bolje i vidim tamnu senku ispod kruga sa dve pruge crvenkaste boje koje nestaju i nastavlja se tamna tanka senka do kraja papira. Nasmejem se prvo malo, pa onda više i pogledam Danku koja je okrenula glavu i preletela pogledom kroz stakleni zid pa vratila pogled na mene.

- Fantastično izgledaju podaci Danka, zaista, pokrijem ovlaš usta rukom jer sam nastavio da se smejem.

Vidim da se jedva suzdržava da se ne smeje:

- Rekla sam vam Aleks da mi izgledaju odlično, jedva prozbori ozbiljno. Pogledajte ih malo bolje, podiže glavu i nos onako ozbiljno, okrete se i pođe ka vratima.

Jbt, 'ladno je stavila plug u guzu pa otišla do fotokopir mašine, sela na nju, kopirala svoje dupe sa plug-om i donela mi da vidim kako joj stoji. Otkačenija je nego sam mogao uopšte da zamislim. Uvek sam mislio da je onako povučena, vrlo profesionalna i striktno poslovna samnom, mislio sam u sebi dok je prilazila vratima.

Zastala je, ja podigao pogled sa kopije na nju. Uhvati obema rukama suknju, zadiže je do struka i ukaza mi se njeno prelepo, glatko oblo dupe. Video sam najlonke ukačene halterom, nagnula se napred, izvila leđa, natrtila guzu i onda rukama raširi guzove. Zablista veliko A uokvireno crvenim cirkonom tačno u sredini između guzova.

——Mmmmm, otelo mi se sa vidnim zadovoljstvom.

Vrcnula levo pa desno, ispravi se, spusti suknju njišući kukovima, namesti je, otvori vrata, ozbiljnim hodom izađe i vrati se za svoj sto. Gledam je kako sedi za stolom pa sliku njene guze sa plug-om pa opet nju. Bože, mislim se, kakva zavodnica, kakva žena! Igramo se, nadovezujemo se spontano, sve tako nekako glatko ide, iznenađujemo jedno drugo i prihvatamo. Dokle ćemo tako? Svakim korakom idemo dalje i sviđa mi se što ne žurimo, što postoji ta skrivena strast, plamti u oboma i samo je pojačavamo lagano a održavamo neki kvazi zvaničan odnos, uzdržan. Gorim od želje da je pojebem, da je vinem u nebesa neverovatnog užitka a ovaj lagan tempo me pali i to iščekivanje. Nije bez veze Michael Cane u filmu "Blue Ice" rekao: U čekanju je stvar!

Okrenula se ka meni, pogledala me zavodnički, vrcnula na stolici, pokazala jak uzdah pa bezobrazno i krajnje jebozovno mi se isplezila i vratila poslu. Ne mogu da zamislim kakav šmokljan je njen muž, ovakvu ženu da ostavi nezadovoljenom, ovakvu vatru da gasi. Pa dobro, nije Danka mogla znati kakav je, nisam ni ja znao kakva je ona. Sušta suprotnost moje slike o njoj. Kako slučajnost može život da promeni. Neverovatno!

Četvrtak, sedim u kancelariji, već podne, poznata lampica na telefonu poče da trepće. Uzimam slušalicu i gledam u Danku kroz stakleni zid, ona gleda papire ispred sebe:

- Aleks, ištampala sam izveštaje Nemačkih fondova pa bih vam donela.
- Naravno Danka, čekam vas, gledam je a ona spušta slušalicu, ustaje i sitnim koracima uzhićeno prilazi vratima, otvara i sva srećna sa kezom.
- Aleks, svaka vam čast, sve se desilo kako ste predvideli, potpuno suprotno od svih očekivanja.

Prilazi mi, spušta izveštaj na sto ispred mene, naslanja rukama o sto, zavodnički se osmehnu i tiho:

- Šarmantan do bola, uspešan kao niko do sada u ovoj firmi a da li je takav i u...mmmm pa se ugrize jebozovno za donju usnu.
- Ja ne verujem ni u šta dok sam ne proverim, kroz smešak joj odgovorim.
- Pogledajte sami Aleks, tačno kako ste predvideli ali 100%, pokaza miprstom na grafikon.
- Ovo? Bilo je očekivano, mnogi su to videli, nisam ja jedini, skromno rekoh.
- Ne Aleks, ne...obiđe sto i stade pored mene i pomeri moju fotelju tako da sam bio malo iskosa okrenut ka njoj.

Uze drugi papir i stavi pored prvog.

- Uporedite... prethodni nivo, vaše predviđanje i sad današnji nivo...vidite?

Ja pogledam u oba papira a ona se nagnu još malo ka meni:

- Prebaci ruku iza mene i stavi na moje dupe, vrlo tiho, gotovo šapatom ali odlučno.

Zastao sam malo zbunjen, opa... počinje ozbiljnija igra, to sam čekao mala i uradio kao što mi je rekla.

- Opipaj ga, nastavlja šapatom.

Spuštam malo ruku, pritiskam, osećam njene čvrste guzove i puštam da mi kažiprst malo utone. Nisam žamišljao da ima čvrsto dupe, video sam da je glatko, lepo, oblo i imao utisak da je mekano ali ne, vrlo je čvrsto. Osetim vrhom prsta nešto tvrdo tačno u sredini.

- Oh, uzdahnu ona vrlo tiho, našao si ga...mmm... tvoj poklon u mojoj guzi, oboje gledajući u papire kao da razgovaramo o nečem bitnom.

Tako je izgledalo svakom ko bi nas posmatrao, ništa neobično, potpuno normalno a u stvari takav naboj seksualnosti samo što munje ne sevaju.

- Sad spusti ruku dole i zavuci pod suknju, naredila mi je jedva čujno.

Jbt, poludela je, šta li će sledeće da mi naredi? Podne, svi su tu mada kod mene niko ne ulazi osim Danke. Sa zaposlenima u boksovima nemam dodirne tačke ali može neko slušajno da vidi. Ma boli me dupe, mislim se, ovo neću daprekinem taman me uhapsili!

- Taaaakoooo... sad ga opet nađi, nastavlja tihim zapovednim glasom a šara prstima po papirima, kao nešto mi pokazuje.

Ja polako pomeram ruku naviše preko njenih butina koje su još čvrće nego njena guza, osećam najlonke pod prstima, uh prolazi me jeza celim telom, kakome samo pali bezobrazno! Stigoh do guzova, neprimetno je malo razmakla noge i izvila leđa a guzu izbacila. Polako zalazim među guzove i napipavam plug:

- Daaaaa, tu je mali... uzdahnu blago, sad ga polako... vadi... jako polako, sad već poluotvorenim očima a na izrazu lica joj se videlo da je uživala.

Zavukao sam pažljivo kažiprst i palac ispod drške, čvrsto je stajao, onda sam i srednji prst zavukao ispod i polako ga okretao levo desno ne bi li njena guza malo popustila.

- Ohhhhh, ote joj se i polako savi glavu niže, zatvori oči a usne razmaknute, čuo sam njeno dublje ubrzano disanje.

Još uvek polako okrećući u jednu i drugu stranu nisam pokušavao da ga izvučem, njena guza ga čvrsto drži u zagrljaju. Zastenja blago, osetih kako je napela guzu da ga izbaci i drška se zaista oslobodi malo i uspeh da zavučem prste skroz ispod drške dodirujući njenu rupicu. Oslonio sam dlan o njen levi guz i polako počeo da vučem dršku plug-a. Opet je zastenjala i maznim šapatom:

- Ohhhh, taaakooo... samoooo... polaaaaako.

Povučem malo pa stanem pa opet vrlo malo pa stanem. Drška je jako uska pa se širi u glavu pluga i znam da sad treba guza da joj se raširi i opusti da bi glava plug-a prošla.

- Uhhh.... Ohhhh... čujem njeno tiho ali jako dahtanje i stenjanje, pomislih, guza joj je uska!

Meni se već poprilično digao, verovatno se ocrtavao u pantalonama a kako i ne bi! Još malo povučem:

- Ohhhh, poče jedva primetno da se premešta sa noge na nogu lagano mešajući guzovima.

Da li je moguće da joj je guza toliko osetljiva i izaziva toliku uzbuđenost, pitah se. Ne verujem da se pretvara a ako se i pretvara vraški ume da glumi. Ne, sigurno se ne pretvara, vidim da uživa, vidim da joj je zaista lepo. Povukoh malo jače, ona otvori oči i ispusti malo glasnije:

- Ahhhh.

Izgleda mi da je najširi deo naišao. Povučem jos malo, pa još malo, vidim daje stegla šake u pesnice, bori se, uživa, ne da ga ali ja nastavljam da vučem nemilosrdno ali jako polako. Osećam otpor, ne da ga njena guza, drži ga, još vrlo malo povučem i osetim kako plug izađe i da ga držim bez ikakvog napora. Ona na kratko klonu glavom uz dug uzdah:

- Uhhhhhhhhh.

Osećam da su mi prsti vlažni kao i plug i spuštam ruku dok ona polako dolazi k’ sebi. Ispruža prste, primećujem njeno opuštanje a onda opet tiho kao da neko može da nas čuje:

- Dodaj mi ga, opet zapovednički ali mazno, ne mogu da se usprotivim.

Izvlačim ruku ispod njene suknje i dodajem joj plug u ruku, uzima ga za dršku, prinosi mi licu:

- Probajte ovu jedinstvenu aromu dragi moj Aleks, zaslužili ste, prinese mi plug ustima i polako mi prisloni na usne.

Otvorih usta i ona mi nežno gurnu plug, topao je, neobičan blago slatkast ukus a onda odbojni ukus metala. Izvuče mi ga iz usta:

- Sada ste me i okusili, moj najintimniji ukus, Aleks. Uživajte, okrete se i poletno odskakuta do vrata, zastade.

- Sada će vam moja guza ispuniti 3 želje, izvadili ste čep - okrenuvši se prema meni uz vragolast smešak i izađe.

Ostadoh tako pomalo zbunjen, zatečen, napaljen i vrlo uzbuđen njenim zadnjim rečima. 3 želje jel? Meni dovoljna jedna a ona nudi 3. Ništa lepše nego kad kupiš kartu za ekonomsku a časte te prvom, zavališ se, uživaš u vožnji do kraja i ne odbijaš ništa što ti ponude već oberučke prihvatiš. E, tako sam se ja upravo osećao. Kad pomisliš da si dobio sve, budeš ponuđem još nečim, potpuno neočekivano. Bez blama mi je stavila plug u usta da osetim ukus njene guze koji je ko zna koliko dugo bio unutra, dovoljno dugo da pokupi sve arome. Taj slatkasti ukus me bunio, nikada ranije nisam osetio takav ukus, možda ona ima jedinstvenu slatku guzu, ko bi ga znao. Upravo smo u našoj sexy igrici prešli na viši nivo, imam sva 3 života kao na početku. Koliko li nivoa ima mislim da ni ona ni ja ne znamo.

Kategorija:
Strejt erotske priče