Bila je zabavna

Usao sam na sajt ne ocekivajuci previse. Chat soba mi je delovala dosta zabavno. Sa mnogo profila laznih i pravih pokusavajuci da ubiju vreme. Kamere je slabo ko palio. 

Uprkos tome, klub je bio oaza slobode. Ovde je svako mogao biti ono sto zeli. 

Upalio sam kameru sasvim bez veze, sta je najgore sto se moze desiti? 

Sevale su ponude raznih profila, koje nisam bas rad bio probati. Ko zna, sajt je lud. Pa mozda i mene nesto pukne. 

Na srecu ovo vece sam dobio poruku koja me zaintrigirala. Profil joj je bio skriven, ali poruke su bile zaista pristojne. Ponudio sam joj da navrati do mene, da porazgovaramo i popijemo kafu. Na sta je pristala. Najpre sam bio iznenadjen ali kako se razgovor razvijao video sam da je sprema doci i veceras. Iznenadjen, morao sam brzo da reagujem. Generalno nisam neuredan, ali se tu i tamo nasla majca na ugaonoj koju sam nedavno uzeo. Nakon sat vremena stigla je i ona. I dalje sam bio u neverici. Sasvim respektabilnih oblina. kratka jakna i crna krstka suknja i cizmice. Nakon poljubca u obraz pozvao sam je unutra i uz salu prokomentarisao. Da se slobodno raskomoti. aludirajuci na njenu suknju i duge carape po ovoj hladnoci. Nasmejala se i objasnila mi kako je uvek volela kratke suknjice, i kako je navikla nositi i krace. Ko zna mozda cu ih videti na leto? ;)

Pricali smo o raznim stvarima, dok joj u jednom momentu nije ispao kolacic ispod stola. Naravno krenuo sam ga podici. Kraickom oka sam primetio fenomenalnu stvar. Bila je idealno postavljena preko puta mene. Sevnula je svetlo crvena tangica. Polako sam podigao pogled ka njoj, dok je ona rasirila noge i upitala me zelim li da bacim malo bolji pogled? 

Nije mi trebalo dva puta reci. 

Prisao sam joj i lagano je privukao sebi. Njene noge su bile na mojim ramenima a moja glava izmedju njih. Prvo sam kruznim pokretima poceo polako po ulazu da je testiram i po malo poigravao sa klitorisom. Ljubio sam joj butine sa unutrasnjih strana. Dok je ona zanosno stenjala i privlacila blize. Znao sam da je to izludjuje, to sto koristim samo vrh jezika. Polako sam ga ubacivao sve dublje dok mi brada nije bila spojena sa njenom kozom. Pokreti su postajali sve agresivniji a ona sve vlaznija. Kurac mi je postajao sve cvrsci i deblji. Da sam pomislio da ce pantalone eksplodirati. Pocelo je da me boli, da sam morao otkopcati slic. Ustao sam, i ispred nje otkopcao ga. Izasao je u punoj velicini. Znala je sta joj je ciniti. Uhvatila ga je i zurno stavila u svoja usta. Imala je malo problema sa debljinom kurca. Nisam mislio da ce ga moci staviti u usta. Razuverila me je. Prvo je pocela obradjivati glavic. uvlaciti vazduh. lizala je drsku i jaja. Fenomenalna u svom poslu. Nisam verovao da je moguce, ali kurac mi je postajao sve tvrdji. gurnuo sam je na krevet. Znala je sta sledi. Nisam mnogo cekao. jos je bila vlazna. Gurnuo sam joj ga trecinu. jos uvek je bila vlazna. Polako sam svaki drzaj ubacivao ga po malo. stenjala je zanosno. A onda sam joj ga gurnuo do kraja. Takav uzdah nikad nisam cuo. Stenjanje je postajalo intenzivnije. Jace. Kako je ona stenjala jace tako je i moja strast bila jaca. Skinuo sam joj gornji deo. poceo da je ljubim po vratu i dalje divljacki nabijajuci je na kurac. A onda se desila eksplozija. Svrsio sam u nju sa tolikom silinom da sam mislio da nista nije ostalo. Al sam znao da nije kraj. okrenuo sam je na stomak usput postavljajuci jastuk ispod nje. malo sam visi pa mi je trebala na idealnoj poziciji. Kurac je bio van nje mozda 2-3 sekunde. I opet sam joj ga nabio. ovoga puta sa ledja. Nastavila je da stenje. i konacno se desilo, pocela je da svrsava. Misici su joj se napregnuli, nije mogla da izgovori ni rec, prestala je da stenje. ispustala je potpuno novi zvuk. Proziran mlaz je izbio iz njene pickice. Pomesan sa spermom od malopre. Napetost je napustila. Ali nisam bio zadovoljan. Nastavicemo gde smo stali. Do dugo u noc

Kategorija:
Strejt erotske priče