Uzivanje drugi deo.

Izvinjavam se unapred na nekim greskama :) 

Dogovorili smo se da odemo malo u grad uvece da prosetamo i da popijemo pice, seli smo u bastu jednog kafica i narucili kafu i sok, zatim posle toga sam ja popio pivo, a ona belo vino, jedna tura pa druga tura i dodjemo na ideju da odemo u neki klub diskoteku.
Posle krace setnje smo naleteli na dobru muziki, usli unutra kad ono sve klinci tu, shvatismo mi da smo malo ostarili i smejemo se tome, ali narucujemo pivo i vino i uzivamo u muzici, primetio sam da jedan mali klinac non stop odmerava moju dragu, a ona se pravi kao da to ne vidi iako mu je okrenula guzu i pocela mesati kukovima dok me je gledala njenim perverznim i polupijanim pogledom.
Pridjem joj, i sapnem joj da taj klinac odmerava i ne skida pogled sa njene guze, kako je guta pogledom, nasmejala se i isturila guzu jos malo da je moze bolje videti...
Svidelo mi se to sto je uradila pa sam joj rekao da idem do toaleta i kupiti cigara jer sam ostao bez njih i da se brzo vracam. U prolazu sam malo rekao da podje zamnom ka toaletu, kada smo stigli upitao sam ga da li bi zeleo da jebe pohotnu droljicu zeljnu mladog kurca, pristao je naravno, pa sam mu ja rekao da joj pridje i zapocne temu dok ja idem kupiti cigare.
Otisao sam i nije me bilo jedno 15min, kad sam usao unutra primeti sam njih dvoje kako upucuju jedno drugome pohotne poglede, prisao sam im, pa su se oboje uspanicili, samo sam nazdravio sa njima i ukljucio se u druzenje.
Upitao sam je da li zeli da zaplese, na to me je uhvatila za ruku i poceli smo plesati, plesali smo u ritmu muzike i uzivali, upitao sam je da li bi zelela sa malcem da zaplese posto nas gleda polu tuznim i napaljenim pogledom.
Glimnula je glavom potvrdno i privukla ga sebi, a ja sam se povukao sa strane da popijem moje pivo.
Gledam ih zagrljene kako plesu dok njegovi dlanovi prelaze preko njenih ledja, vidim da uziva u njegovima dodirima, a njena ruka se spusta sve vise ka njegovon zadnjici lagano je stiskajuci i privlaceci ga sebi, u tom prenutku je i on gledajuci u mene lagano spustao ruku na njenu guzu, videvsi da mi je osmeh i dalje na licu spusta njegove usne na vrat, dok mu ona nesto prica na uvo.
nakon zavrsetka pesme pridruzili su mi se, ona je stala izmedju nas dvojice i spustila mi ruku na kurac, shvativsi da mi je krut od te situacije pokazala mi je ocima da pogledam nize, druga ruka je bila na njegovom kurcu....
poljubio sam je i upitak da li bi zelela da nam se decko pridruzi veceras u krevetu, odmahnula je glavom kao da nezna sta bi zelela, ali nas je jos cvrsce stisnula za kurceve...
platili smo racun i uputili se nasoj kuci sa nasim novim drugarom..

Koracao sam lagano ka ulazu dok su njih dvoje bili iza mene i kikotali se u zgrljaju, otkljucavam vrata i pustam ih unutra, dok su prolazili pored mene primetio sam da joj malac drzi miluje zadnjicu.
Cela ta situacija mi je bila jako napaljiva, kada smo usli unutra malom sam pokazak gde je kupatilo da se sredi i da ode u sobu i da ceka.
Ja i draga smo otisli u dnevnu sobu i upitao je da li je sigurna da zeli ovo da ucinimo, jer nema povratka iz ovoga, moras biti sigurna.
Sela je na ugaonu i pogledala me pravo u oci klimajuci glavon potvrdno i vadeci mi kurac i pantalona, stavila je jaja u usta i sisala ih, zatim je jezikom presla od korena do glavica stavljajuci ga usta i odmah nakon toga ga vratila u gace i rekla, necemo valjda dozvoliti da mali ceka.
Kada smo usli u sobu mali je sedeo na krevetu samo u boksericama cekajuci nas vidno uzbudjen i uplasen.
drzao sam je za ruku i lagano doveo do njega, zatim je spustio ruke na njene kukove i lagano poceo da je ljubi po stomaku dok ga je ona milovala po kosi, a ja sam to sve gledao iz moje udobne stolice.
Dok su njegovi poljubci sarali po njenom stomaku, lagano je pocela da skida stvari sa sebe, deo po deo, kurac mi u zivotu nije bio tvrdji od pogleda da mi drugi miluje zenu...
Ubrzo je ona bila gola i njeno predivno telo mu je sada bilo na izvolte, uhvatila ga je za ruku i prislonila ja na njenu pickicu, mazio ju je dok je nezno njihala kukovima, zatim je spustila njene usne na njegove i strastveno ga poljubila dok je njena ruka bila na njegovoj izbocini stiskajuci je, zatim se spustila jos vise i oslobodila njegov mladi kurac koji je bio zilav i debeo, ne nesto preterano velik. Njene usne su sada na njegovom kurcu nezno ga je ljubila dok je gledala u mene, sisala mu je glavic dok mu je masirala jaja, poceo je da uzdise, a sva ta napetost u vazduhu me je naterala da izvadim kurac i pocnem lagano da ga drkam.
Pokusavala je da proguta taj,ali je on spustio ruke na njenu glavu gledajuci u mene i signalizirajuci da zeli da joj ga nabije do korena, na sta sam ja klimnuo glavom potvrdno, drzeci je za kosu poceo je da je navlaci sve jace i jace na njegovh kurcinu, moglo se cuti kako udara u njeno grlo, a svakih par uboda zadrzi je malo na njemu da udje sto dublje.
Mali je pocinjao da se trza, bio je blizu svrsavanja sto je ona primetila stala, podigla se i gurnula ga na krevet, svukla je tangice i sela na njega prislanjajuci pickicu na njegovo lice, lizao joj je pickicu dok se drzala za krevet uzdisala je glasno od zadovoljstva, nabio joj je jedan prst u pickicu i lagano je jebao njim dok joj je lizal klitoris, uzdasi su bili sve glasniji, a ona sve napaljenija.
Okrenula se ka meni i pokazala mi prstom da im se pridruzim, popeo sam se na krevet i prisao im prislanjajuci joj kurac na usta, sisala ga je jako i pusila intezivno i zestoko u naletu napaljenosti, sad su joj vec dva prsta bila u pickici, ali je zelela kurac da bude u njoj govoreci mi da joj ga stavim dok joj mali i dalje lize pickicu, namestio sam se iza nje i osetio sam kako je mali uhvatio moj kurac i namestio ga na pickicu dok je lizao klitoris, kako sam lagano ulazio u nju, a iz nje je izlazilo duboko „aaahhhh", dok sam je drzao za kukove i ulazio do kraja u nju, iz trenutka u trenutak sam sve vise ubrzavao, pocela je da vristi od zadovoljstva i svrsavanja u naletima. izvadio sam kurac i spustio sam je da se nabije celom pickicom na njegovl lice, da joj lize pickine sokove dok se istovremeno davi u njima, trljala je pickicu na njegovo nezno i glatko lice dok joj je on stiskao guzove i pocinjao da se grci od nedostatka vazduha, nju ke to pocelo da pali jos vise pa je ustala spustila se do njegovog kurva i pocela zestoko da ga pusi dok sam ja sa strane gledao i nadrkavao kurac, on ju je uhvatio za kosu snazno i nije joj dao da pomera glavu nego je on poceo da se pomera, sad on nju jebe u usta zestoko dok je mazim po ledjima spustajuci ruku na njenu guzu i stavljajuci prste u nju, odma je njenu ruku spustila na pickicu i pocela maziti klitoris, svaki put kad joj kurac nije u grlu ona vristi od zadovoljstva i ucuti kad joj ga opet nabije u usta zacuti i sve tako do momenta kada je pocelo telo da mu se grci i momenat pre svrsavanja hvata ga za kurac, vadi ga iz usta, otvara ih plazeci jezik, a klinac pocinje obilno da svrsava po licu i njenim punim lupim usnama, stavlja ga usta sisa mu glavic da ga iscedi do kraja, dok on ispusta glasne uzdahe.
Sledeci momenat nas je poprilicino iznenadio, uspravio se prislonio joj ruku na bradu i privukao ka sebi gledajuci je kako ju je lepo isprskao po licu, prislanjajuci njegove usne na njene, ona tako isprskana prihvata njegov poljubac deleci njegovu spermu sa njim, zatim je uzeo polizao sve sa njenog lica skupljaju i u svoja usta, zatim joj to sve dao poljubcem i pogledao je u mene, zatim u nju i privukao je da mi popusi kurac gutajuci njegovu spermu, toliko sam bio napaljen u tom trenutku dok ga je gutala, osetio sam njeno grlo kako mi steze glavic i poceo sam obilno da svrsavam, sisala mi je glavic da ga iscedi skroz, mesajuci ostatke njegove i moje sperme, izvadila ga je iz usta gledajuci u nas sa osmehom je progutala.
Nakon toga je rekla da je dosta za veceras ustala sa kreveta i obukla bade mantil i otisla u kupatilo.
Klinac i ja smo otisli u dnevnu sobilu nakon sto smo se obukli sam mu rekao, da u ukoliko bude pricao o ovome nekome da cemo se svadjati, a to ne zelimo, gledao me je poslusno i rekao da mu ne pada na pamet da ista prica, rekao sam da ne zelim da znam kako se zove, zato sto cemo te zvati klinac i mali to je sve sto nam treba od tebe. Slozio se sa tim i trazio sam mu njegov broj telefona da se cujemo ako bude trebalo.
Ispratio sam ga do kapije, seo je na taxi i otisao.
kada sam usao unutra i stigao do sobe moja draga je vec legla i zaspala od umora,otisao sam da se istusiram i legnem pored nje, zagrlio sam je i tako smo spavali do zore.
Ustala je pre mene kao i obicno, napravila nam je dorucak i skuvala kafu, probudila me je sa glasnim tonom ajde ustak necu te vise buditi ladi se kafa, ustao sam obavio kupatilo, sedam da popijem kafu zeleci joj dobro jutro i ljubeci je u obraz. Jedno vreme smo se ponasali kao da se to nije desilo...

Kategorija:
Strejt erotske priče