Uvod u bisex mmf trojku

 Oglasilo se zvono na vratima. U trenutku pomislim ko bi mogao biti? Ne očekujem nikoga. Potpuno sam zaboravio da sam prijavio kvar na kablovskoj. Otvorim i ugledam prelepog momka u kombinezonu i majici kratkih rukava. 

Dobar dan. Vi se prijavili kvar?

Da da...zbunjeno sam izgovorio blenuci u tog visokog i prezgodnog momka. 

Primetio je moju zbunjenost i slatko se nasmejao pokazujući dva niza prelepih zuba.

Ušao je sigurnim koracima i ja mu pokazah rukom ka dnevnoj sobi. Hodao sam iza njega gledajući u njegova široka ledja duge noge i jos lepšu guzu.

Napolju je bilo plus 30 i kusur stepeni i ja mu ponudih da sedne da bi se adaptirao na klimu. 

Zahvalio se i rado prihvatio času limunade. Popričasmo malo i on reši da se baci na posao.

Živite sami? Čujem preko njegovog ramena dok je vešto baratao svojim insrumentima.

Ne. Ali žena je na poslu a ja radim od kuce i internet mi je jako bitan. 

Aha sad ćemo da ga rešimo. Dok je radio i dalje se znojio. Uzmem parče ubrusa i donesem mu. On podiže glavu pogleda me svojim prelepim plavim očima i ponudi celo da mu obrišem. Dok sam to radio zadrhti mi ruka kad sam osetio njegovu blizinu. Primetio je to i ja se postideh. 

Moze kafa? Pitam ja

E iskreno prijala bi u ovoj hladovini. Hvala Vam, reče on.

Nemoj mi molim te persirati rekoh...osećam se onda mator...

Ma gde mator? Ja to iz pristojnosti.

Kuvao sam kafu i iz kuhinje upijao gladnim očima njegovo prelepo telo...jake ruke...butine...i pustio masti na volju...

Još malo pa završavam. Čujem njega iz sobe. 

Steta ...pomislih pa i glasno rekoh to...on se nasmeja i sam ponovi to. Stvarno je steta napustiti ovu debelu hladovinu.

Zavalio se na trosed raširenih nogu uzevši daljinski. Da vidimo šta smo uradili...Listao je kanale...da vidimo internet...ovarao je razne stranice i najednom vidim na ekranu neki grudpnjak. Tačnije stariji par I mladji momak. Zadržao se tu par minuta srcuci kafu i Čujem ga: Matori ovo me jako pali i želim da probam ali nikako da nadjem pravi normalan par. Na ekranu je i dalje isla trojka u bisex varijanti. Svi su se mazili ljubili lizali pusili...

Čujem njega kako kaže: uh koja dobra matorka...i poče da gnjeci svoje medjunozje nesvesno...

Ja mu rekoh: Što ga mučis?

Joj izvinite ja se malo zaneo a u ostalom muškarci smo.

Opušteno...pusti neka ide ... nisam ni ja imun na takve filmove provukoh kao kroz šalu.

On se malo pomeri i pozva me da sednem da zajedno komentarisemo tu "matorku".

Ja se smestih udobno pored njega a pogled mi vise na njegovom kombinezonu nego na ekranu. On je počeo sve ubrzanje da diše a ja da gutam valjuške.  

Kako su dobri iskusni matorci reče on uhhhh... 

Priznaces dobar je i momak koji nju kara nadovezam se ja.

Pali te to? Pita me on

I tek kako. Rekoh

Osim toga zena i ja smo imali takvu kombinaciju.

Daj ne s...i...izleti mu odjednom....i pogleda me širom otvorenih očiju.

Sila si ti Matori... video sam ja jos kad smo se upoznali...

Pa kad si video onda nemoj da sumnjas.

E sad smo već pričali opuštenije kao da smo drugari...tražio je da mu pričam o mom i ženinom iskustvu i bla bla ...film se i dalje vrteo na ekranu...momak je tucao "matorku" a muž ih je lizao dok je ulazio u nju.

Ja mu kažem: Ovo obozavam...on je počeo da se znoji sve više... Ustao je i krenuo ka kupatilu da se osveži...ja sam sedeo na kraj ležaja i morao je proći pored mene sa velikom izbocinom na kombinezonu... Kažem mu dobar ti je kombinezon ali zar ti nije toplo u njemu?

Mislim da sad već jeste...reče...

U povratku iz kupatila bio je samo u boksericama...Preplanula koža lepe butine plave oci...izgledao je kao Apolon.

Izvini ali ti si kriv sto sam se raskomotio reče on kezeci one prelepe zube i smestio se pored mene... nego Matori bil ti mene pozvao da se pridruzim tebi i ženi da me uvedete u svet trojke?

Pravio sam se kao važan...pa ne znam nisam video sve ...sad sam i ja bio direktan.

Izvoli...kaze on

Uh jedva dočekah tako nesto...Počeo sam da ga mazim po ruci...pa prešao na prsa i išao jezikom preko bradavica ka pupku... Mirisao je prelepo...na boksericama se pojavila vlažna mrlja a on je samo uzdisao... Ruku sam spustio na njegovu preplanulu  butine i milio polako ka njegovom medjunozju...polako sam išao kao iskusni lisac ...glava mi je bila na njegovom pupku leva ruka je mazila krupna obrijana jaja a glavic je hteo da iskoči iz gaca...počeo je da cvili ahhhhh uzmi ga već jednom mooooliiiim te... i jednom  rukom usmeri prelepi glavic ka mojim usnama...

Prvo sam ga oblizao...pa vrhom jezika istrazio rupicu i onda ga polako uvlačio u usta... bio je više nego ukusan...mlad tvrd kao kamen , a kako i ne bi kad je imao samo 27 godina (to sam kasnije saznao). Sad je on mene pomazio po glavi i počeo u ritmu da mi nabija glavu na kitu.

Skinuo sam mu bokserice skroz i klekao ispred njega...lizao sam mu ceo kurac koji je bio nekih 18 cm uredno obrijan...lizao jaja dok sam levom rukom drkao kurac desnom sam mu stimulisao guzu blago uvlačeci prst u anus.

Pogledao sam ga u te plave okice i pitao: VALJA?

Uhhhhh...ne pitaj...

Počeo je već stomak oko pupka da mu pulsira i znao sam sta to znaci...podigao sam se više i uzeo njegov glavic u usta a jezikom kružio oko njega... Očima mi je dao znak da će mi napuniti usta ako ne sklonim glavu...uzeo sam ga još jače u usta i osetio sam vreo mlaz na jeziku... deo sam progutao a deo ispustio jer je bilo niz jakih mlazeva... pogledao me je kao da se izvinjava a ja sam se podigao gore i poljubio ga da oseti deo svoje sperme.

Otišao sam do kupatila da se osvežim i kad sam se vratio on je i dalje sedeo go onako apolonski lep i zgodan...

Moze sad hladno pivo?

Moze batice uveo si me u svet bisexa...ovo mi je prvo iskustvo sa muškarcem,  a oduvek sam želeo da to bude neko stariji...mladi me ne pale...

Nije to ni B od bisexa rekoh mu ja saljivo. Ali bice vremena ako imaš želju...

Popili smo mi još par piva mazeci se... Na rastanku smo razmenili brojeve i ostavio mi je par slika svojih da pokažem ženi i da organizujemo neku vecericu u troje...

Priča je istinita i samo je uvod u jedno lepo druženje.

Kategorija:
Bisex erotske priče