Seksualne potrebe starije žene

U mnogima do sad objavljenim pričama opisao sam istinite događaje seksa moje supruge sa drugim muškarcima. Ova priča plod je moje mašte. Volio bi da sam doživio tako nešto.
Jednog ljeta, još tijekom studija, unajmio sam sobu u Crikvenici kod jedne žene od najmanje 50, a možda je čak imala I 60 godina. Bio je to zapravo dvosobni stan u kojem je gospođa iznajmljivala jednu sobu s uporabom kupaonice Gazdarica je živjela u preostalom dijelu stana. Bio je to skroman smještaj, ali po mjeri moga studentskog džepa. Završavao sam tad drugu godinu faksa. Gazdarica je bila jačih proporcija, da ne kažem debela, crne obojene kose i orlovskog nosa. Po mojima mladenačkim kriterijima bila je ružna. Moram istaknuti da moji kriteriji u ocjenjivanju žena nisu bili baš strogi. Nisam baš mnogo obraćao pozornost na izgled žene. Jedino bitno bilo mi je hoće li dati pičke ili ne.
Ljetne praznike provodio sam jako intenzivno: plaža i kupanje, večernji izlasci u klubove ili na terase. Glavni predmet interesa bio mi je ženski dio publike i mogućnost da nešto nataknem na kurac. Bio sam u opasno suhom razdoblju, seks nisam prakticirao već dulje vrijeme. Rezultati tih mojih stremljenja bili su mršavi, da ne kažem nikakvi. Nisam uspio stići dalje od hvatanja dame za guzu ili sisu, preko odjeće naravno. Samo jednom sam uspio dobiti poljubac i ništa više.
Po cijele dane bio sam vani, a u sobu bi dolazio u kasnima večernjim da ne kažem jutarnjim satima. Gazdaricu zapravo uopće nisam viđao sve do četvrtog dana u jutro. Kad sam se probudio glava mi je pucala od bolova što od sunca što od prethodne večeri popijenog alkohola. Vjerujem da to nije bilo od drkice prije spavanja nakon još jedne neuspješne večeri u lovu na neku damu voljnu da mi isprazni jaja. Gazdaricu sam susreo u uskom hodniku dok sam bauljao do kupaonice. Vidjevši u kakvom sam stanju rekla mi je neka se istuširam, a da će ona za to vrijeme spremit kavu. Tuš mi je dosta pomogao da dođem k sebi. Krenuo sam prema kuhinji iz koje se već širio divan miris kave. Stavila je šalicu pred mene i u nju izlila malo konjaka. Rekla je da konjak u kavi pomaže u situacijama u kojoj sam se nalazio. Bila mi je okrenuta leđima dok je išla po džezvu s kavom. Tad sam ju malo bolje promotrio. Nosila je onu starinsku haljinu bez rukava s cvjetićima koja se naprijed kopča. Dosezala joj je do ispod koljena. Pogled mi je zastao na ogromnom dupetu iznad kojeg su se jasno vidjele naslage sala oko struka, listovi nogu kao kod nogometaša. Kad se okrenula zabljesnule su me viseće sise, barem četvorka. Na licu su se isticale lijepe crne oči, ali dojam su pokvarili tragovi brijanja ispod nosa.
Sjela je nasuprot mene i uz cigaretu pili smo kavu i vodili klasični bezvezni razgovor u stilu: što studiraš, koliko ti je godina, imaš li curu i slično. Tijekom razgovora saznao sam da je već dugo udovica i da joj je muž bio časnik u vojsci. Nisu imali djece. Naglašavala je više puta da joj jako nedostaje muškarac u kući. Nisam tad pomislio da je mislila na nedostatak seksa. Kavu smo odavno popili i već je na redu bila treća čašica konjaka. Osjetio sam da me alkohol po malo hvata. Vrijeme je brzo prolazilo u ugodnom razgovoru. Bila je baš simpatična.
Ustala je sa stolice uz napomenu da mora isključiti i isprazniti stroj za pranje rublja. Vratila se noseći zavjese sa zamolbom bili joj pomogao da ih objesi. Sasvim je jasno da sam pristao i popeo se na stolac. Dodala mi je zavjesu a ija sam ju počeo kačiti na one kopče. Dosta sporo sam napredovao u tome. Gazdarica me je uhvatila za noge, kao da ne padnem. Polako mi je grubim rukama prelazila po listu noge. Kurac mi se digao od toga. Naivno sam se nadao da ona to ne vidi usprkos dosta širokima kratkim hlačama. Kad sam sve objesio pružila mi je ruku da siđem sa stolca. Odjednom sam se našao naslonjen na nju zapravo zagrljen. Gazdarica mi nije ispuštala ruku pa smo stajali tako zagrljeni i pripijeni jedno uz drugo. Osjećao sam njezine velike sise. Kurac mi je htio probiti hlače. Sad sam bio siguran da ga osjeća, ali pravila se kao da se ništa ne dešava samo mi je odjednom spustila poljubac na čelo. Kad sam ju poslije toga jače stisnuo uz sebe prešla je usnama na moj vrat. Počeli smo se mahnito ljubiti. Prelazio sam rukama po njezinom tijelu, a ona me hvatala za tvrdi kurac preko hlača. Osjećao sam miris znoja. Bio sam napaljen kao bik. Više se nisam mogao kontrolirati. Poveo sam je do kauča i raskopčao haljinu. Nije se protivila, izgleda da je to i očekivala. Bljesnule su me ogromne viseće sise s velikima stršećim bradavicama. Zaronio sam glavu među te bajne sise. Sisao sam joj bradavice. Počela je duboko disati. Uslijedilo je skidanje onih velikih babskih gaća. Pokazala mi se pička okružena dlakama. Imala je nešto privlačno, jebozovno. Usmine su joj bile poluotvorene kao da očekuju da nešto uđe između njih.
Legla je na kauč, sad već sasvim gola i raširila je noge. Uh koja pičketina, pomislio sam. Potopit ću se u njoj. Spustio sam se među ta debela bedra. Pička sa klitorisom djelovala mi je divovski. Širila je onaj tipični miris ženskoga spolnog organa spremnog za jebačinu. Spustio sam glavu među bedra, gurnuo nos na klitoris i započeo sam ju lizati. Trzala se od užitka. Počela je stenjati. To me još više popalilo. Želim pojebati ovu babu. Usprkos jasne napaljenosti pička joj je ostala suha. Normalno za ženu u njezinim godinama.
– Imaš kakvu kremu?
Poskočila je i onako gola otišla u kuhinju. Vratila se s tubom neke kreme. Dobar dio sadržaja tube istresla je na svoj klitoris i u pičku i dobro je razmazala. Otkopčao sam hlače i pustio ih da padnu na pod i skinuo bokserice. Velikim očima gledala je moj napeti kurac koji nije nikakvih impozantnih dimenzija. Tko zna kad se zadnji put jebala. Vratila se u ležeći položaj na kauču nestrpljivo očekujući da bude ispunjena. Prišao sam joj polagano. Moj je kurac sam našao put kojim treba ići. Nisam ga uopće trebao usmjeravati. Ušao sam u moju gazdaricu do jaja. Osjećao sam kremu kojom je obložila pičku. Počeo sam ju lagano jebati. Trzala se sve jače. Njezino stenjanje prešlo je u ciku. Prozori su bili otvoreni. Ako je netko prolazio ulicom nedvojbeno je mogao zaključiti da se ovdje netko strastveno jebe. Ako nju ne smeta da ju susjedi čuju u uvima bludnim radnjama baš mene briga. Nakon praznika ja ću ionako otići iz tog mjesta, a ona će se morati suočavati s pogledima susjeda i komentarima tipa 'to je ona stara baba koja se jebe kao šiparica'.
Okrenuo sam je nakon što je sišla s kreveta. Nagnula se na kauč. Prišao sam joj odostraga, naciljao i zabio se u nju. Uhvatio sam ju za bokove i navlačio na kurac. U ovoj sam ju životinjskoj pozi jebao žešće nego prije. Počela je cviliti. Podivljao sam. Jaja su mi udarala u njezina bedra, a ja sam se sve jače zabijao u moju gazdaricu. Kad sam začuo njezin vrisak to mi je bio okidač da počnem svršavati. Punio sam joj pičku dugačkim zamasima kurca. Jebote kolika joj je to pička. Punio sam ju i punio, a ništa nije izlazilo van. Imala je pripremljene papirnate ubruse koje je stavila među noge da skupljaju spermu nakon što sam izašao iz nje. Ležali smo jedno pored drugog. Meni je kurac na kratko pao. Promatrala ga je sa sažaljenjem. No ne za dugo. Nakon desetak minuta opet je poskočio kad sam bacio pogled na izjebanu babu pored mene. Kad ga je uočila spremnoga popela se na mene i započela onaj pičkin galop po kurcu. Ubrzo je svršila pa je sišla s kurca. Uzela ga je u usta i počela je pušiti moj mokri napeti kurac. Jebo te kako babac dobro puši. Ovo je možda čak i bolje nego kad sam ju jebao u pičku. Odjednom sam osjetio prst kako mi se probija u guzu sve za vrijeme pušenja. To je bilo ipak previše za mene. Ispalio sam joj snažni plotun u usta. Sve je progutala. Jebali smo se i narednih dana. Činilo mi se da sam skinuo nebesa.
Dan nakon prve jebačine otvorila mi je dušu.
– Nemaš pojma koliko mi ovo znači. Vratio si me u život. Uh, koliko sam ovo željela. Već sam zaboravila kako je lijep seks s muškarcem.
– Dugo se nisi jebala?
– Jako dugo.
– Kako to?
– Muž mi je poginuo na poslu kad mi je bilo 35 godina. Bila sam tad u punoj snazi u pogledu seksa. Muž i ja često smo se jebali. Seks je bio vrhunski. Nakon njegove smrti jedno mi vrijeme nije bilo do seksa. No protokom vremena sve sam teže podnosila tu apstinenciju. Upustila sam se u vezu s jednim muškarcem 30-tih godina. Uživala sam u našim jebačinama. Znala sam da je oženjen, ali pružao mi je fantastičan seks pa me nije bilo briga za njegov bračni status. Nisam imala nikakvih namjera u pogledu neke ozbiljne veze s njim, bitno mi je bilo samo da me često i dobro pojebe. Kao i sve druge lijepe stvari to nije trajalo dugo. Njegova je žena saznala za nas i prekinuli smo naša viđanja.
– Nisi pokušala ostvariti svoje jebačke potrebe sa nekim drugim muškarcem?
– Jesam, dva puta. Oba su pokušaja završila katastrofalno. Imala sam sreću da iz tih veza nisam izašla više povrijeđena.
– Što je bilo?
– Ne bi govorila o tome. Pogotovo ne sad kad mi je tako lijepo s tobom.
– I od onda se nisi jebala?
– Nisam. Nisam se usuđivala dopustiti muškarcu da mi se približi. Pomagala sam se dildom i vibratorom.
– Kako to da si ipak popustila?
– Znaš onda kad si stajao na stolcu i vješao zavjese.
– Znam.
– Kroz široke hlače vidjela sam ti kurac. Divan kurac. Ne znam je li bio u erekciji ili ne, ali meni je bio divan. Osjetila sam kao da me opčinila neka sila. Učinilo mi se da vidim samo kurac u nadnaravnoj veličini. Nisam uopće vladala svojim tijelom. Znala sam da sve ide u smjeru da me pojebeš ti, moj gost i mladi dečko. Ranije nisam odobravala da se stare babe tucaju sa jako mladim dečkima. Ali ona sila nije mi dopuštala da se oduprem. Hvala Bogu da mi to nije dopustila.
– Pa i ti si malo pomogla da to završi jednom žestokom jebačinom.
– Naravno da jesam. Smeta ti to?
– Nikako. Nikad nisam tako intenzivno doživio odnos s nekom ženom kao za vrijeme prvoga, ali i kasnijih jebačina s tobom. Ovo sve s tobom mi je najbolji seks u životu. Nisam ja baš neki jebač, ali imao sam nekoliko partnerica, a s jednom sam bio skoro godinu dana u vezi.
Narednih godina put me nikako nije odveo u Crikvenicu.

Kategorija:
Strejt erotske priče