Na plaži

                                                                                          NA PLAŽI


Milica je to veče uletala kod nas u sobu. U pogledu smo joj Teodor i ja videli da je nešto smislia.


I šta je sad, lepotice naša? Milica, Teodor i ja, Marko, bili smo najbolji drugovi već godinama.


Pogledala nas je i odlučno rekla:” Sutra vas vodim na jedno prelepo mesto. Dok ste vas dvojica sunčali vaša mlada i lepa tela, ja sam malo istraživala. Na letovanju smo već pet dana, a nismo se mrdnuli sa one plaže. Budite spremni u osam ujutro. Krećemo, ja ću biti vaš domaćin zabave!”


Teodor i ja nismo znali šta nam je ovaj put pripremila, uvek je bila puna iznenađenja.


Ipak, osećali smo neko uzbuđenje, ali ništa nismo rekli.


Krenuli smo, kako je Milica rekla, do najlepše skrivene peskovite plaže za koju niko ne zna.


I stigli smo… uff… bilo je prelepo, kao da ljudska noga nije nikada kročila na ovaj deo obale. More koje je lagono zapljuskivalo obalu, sunce i borovi koji su nas zaklanjali. Tajno i skrovito mesto.


Prošlo mi je kroz glavu za čega bi ovo mesto tako rado iskoristio. Milica i Teodor su već bili u vodi u pljuskali jedno drugo. Samo da raširim ove velike peškire koje sam imao čast ja da nosim i uskačem u vodu.


Prijatna toplota vode  me je obuzela i probudila u meni želju. Prišao sam Milici i Teodoru, obgrlio ih oko ramena  i upitao ih:” Šta ćemo sada... Kako da iskoristimo lepotu ove plaže!”


U tom momentu bili smo tako blizu jedan drugom. Naša tela, mokra od morske vode i topla od sunca, su se dodirivala i ja sam osećao na svojim kukovima Milicine nežne ruke kako me sve jače stiskaju.


Nikada se nisam ovako osećao, ne sa svojim najboljim prijateljima. Koža je počela da mi se ježi.


Nežno sam poljubio i Milicu i Teodora u obraz i predložio im da odemo da legnemo na peškire.


Prihvatili su. Milica je legla između mene i Teodora. Ležao sam pored nje, oslonjen na ruku i posmatrao je. Zašto tek sada vidim koliko je lepa??? Uhvatila je moj pogled krajičkom oka i brzo, bez najave me privukla sebi. Samo je prošaputala: “Želim te...!!!!”


Primakao sam svoje usne njenim i počeo nežno da je ljubim. Stavio sam joj jezik na usne i počeo da ih grickam... Ljubio sam je sa sve više srasti... Brzo smo se oslobodili kupaćih kostima!


Ležao sam pored nje i rukom udario Teodora po bokovima. Želeo sam da to svi zajedno uradimo. Prihvatio je bez reči.


Ljubio sam je po vratu i spuštao se polako do grudi koje su savršene. Nabrekle bradavice sam stavio usta i počeo da ih obrađujem jezikom. Milica je počela da stenje i uzdiše. Video sam da je Teodor stavio ruku na svoj penis i nežno počeo da ga drka. Teodor i Milica su spojili svoje usne dok sam se ja spuštao sve niže. Moji poljubci koji su klizili preko Milicinog stomaka, nateratali su je da raširi malo butine.


Uhh… nikada nisam video lepšu pičkicu. Ukrutio mi se kao lud, bio je vlažan od želje da uđem u nju. Ali... hteo sam polako, da uživa u svakom trenutku.


Kleknuo sam joj između nogu i još malo ih raširio. Ljubio joj sam joj unutrašnju stranu butina polako, polako, dolazeći sve bliže njenoj, sada već vlažnoj rupici. Vrhovima prstiju sam joj lagano raširio usnice i dotakao klitoris. Telo  je počelo da joj se trza od zadovoljstva. Spusitio sam usta na njen klitoris i polako, kružnim pokretima počeo da ga obrađujem. Bubrio je sve više... Počeo sam da ga sisam i još jače jezikom ližem. Liznio sam svoj srednji prst i lagano, dok sam joj lizao klitoris, počeo da ulazim u nju. Stavio sam prst samo na rupicu, samo da ga malo dobije. Za to vreme Teodor je kleknuo ispred Milice i ona je njegov čvrst kurac stavila u svoja usta i počela da ga puši i to majstorski. Uživao sam gledajući to. Moj penis je pulsirao od želje... Navlačila mu je kožicu gore i dole i grickala glavić, gurajući mu jezik u rupica glavića. Teodor je gubio ravotežu od zadovoljstva.


Za to vreme Milica se uvijala od zadovoljstva! Neću joj dati da svrši brzo... Hoću dugo da uživa...


Nastavio sam da stavljam svoj srednji prst u nju, sve dublje i brže, kružnim pokretima ga nabijaći sve dublje. Podigla je jednu nogu na moja leđa i tada sam joj stavio dva prsta i tako nastavio da je jebem, ližući joj klitoris sve vreme. Mešala je kukovima, uzdišući. Prošaputao sam joj::” Imaćeš lančani orgazam…”  Teodor je izgledao kao da je nežno jebe u usta. U tom momentu sam osetio da joj se pičkice stegla oko mojih prstiju  i počeo sam je još silovitije jebati prstima, znajući da svršava...


Telo joj se uvijalo i trzalo od zadovoljstvo. Nema prestanka, rekao sam...


Znao sam da Teodor neće dugo izdržati to pušenje  i zamenili smo mesta. Moj kurac je sada bio u njenim ustima i jezikom me je obrađivala u gutala duboko.


Teodor je okrenuo Milicu i postavio je na kolena sa isturenom zadnjicom. Spustio se iza nje. Glavić joj je nežno stavio na rupicu pice u ušao samo nekoliko centimetara. Vadio ga je i stavljao ponovo i ponovo… i Milica je bila spremna za novi orgazam. Rukama ju je držao za kukove u polako se u nju zabijao sve dublje, a Milica je sve brže pušila moj nebrekli kurac. Rukama joj je širio u skuplja guzove kako bi ga primila sve do kraja. Kada joj je gurnuo do kraja zastao je na trenutak i tada je počeo sve jače da je jebe i da je nabija. Mešao je kukovima i ulazio u nju sve silnije. Rupica na Milicinoj guzi je pulsirala. Teodor je olizao svoj prst i počeo da je masira rupicu na guzi. Od zadovoljstva više nije mogla da mi puši, samo ga je jako stiskala i drkala. Teodor joj  je tada polako gurnuo svoj vlažni prst u guzu i nastavio je da je jebe i prstom i svojom alatkom. Rupica na guzi je pulsirala i stezala se od želje da primi nešto veće.


“Menjamo pozu!” - rekoh.


Legao sam na peškire i Milica je sela preko mene i jako mi nabila svoju pičkicu na kurac. Ulazio sam u nju i ječao od zadovoljstva. Teodor joj je ostao iz leđa i kleknuo. Savio je Milicu malo i dok je moj kurac bio u njoj, raširio joj je guzove. Glavić mu je bio na rupice guze i želeo je jako da je jebe...


Polako je počeo da joj ulazi u guzu. Stavljao joj ga je i vadio i svaki put kada bi ga ponovo stavio ulazio bi sve jače i dublje. Teodor  i Marko su osetili kako se dodiruju u Milici. Dok je jedan ulazio, drugo je izlazio. Milica je počela da vrišti od želje i svršavanja i obojica su na trenutak zastali i crvrsto se nabili u nju.


Izvadili su svoje kurceve iz Milice i uz glasan uzdah i uz drkanje svršili.


Umorni I sa osmehom na licu legli smo na peškire I opušteno se prepustilu suncu da nam miluje tela.

Kategorija:
Strejt erotske priče