Doživljaj sa prijateljem iz Kranja

Doživljaj koji ću vam sad prepričati i da uživate u priči, zbio se prošle godine u Avgustu 2021.godine.

Moj prijatelj se javio da dolazi u Beograd na nekih 15 dana i da će uzeti privatan smeštaj. Rekao mi da je uzeo apartman u jednom stanu u centru grada (neću otkrivati koji je u pitanju) i da će tu boraviti.

Došao je taj dan i stigao je u Beograd. Sačekao sam ga na stanici i videh da izlazi iz busa i i primetili smo jedan drugog.

Poznato lice mog žestokog jebača sa dobrim palamarom, žilavim prošaran venama i sa jajima krupnim uvek punih vrele sperme koja je uvek ispunjavala moje grlo i hranilo vitaminima.

Nazvaću ga Luka ( pravo ime neću otkrivati ).

U momentu smo se zagrlili iako je još bila korona ali u manjoj aktivnosti.

Obojica smo vakcinisani i znali da smo zaštićeni.

Bio je u trenerci pripijenoj uz njega i majici koja je ocrtavalo njegovo mišićavo telo, jer je uvek brinuo o svom telu, izgledu i higijeni. Onako, sa 37 godina izgledao je baš pravi Apolon, i vidno se uočavalo ispupčenje poludignute kare koja je u skroz podignutom stanju bilo 21cm, ali jako krupan kao u glumca Džefa Strikera.

Dok smo se grlili, šapnuo sm mu u uvo;

- Poješću te zajedno sa karom i jajima , toliko si mi nedostajao ti a pogotovu tvoja kara i vitamini.

Liznuo mi neprimetno kožu na obrazu i samo nakratko, ali značajno dodao;

- Takođe kurvice moja, guzaro moja...

Pozvao me odmah u njegov apartman koji je od stanice bio blizu. Ušli smo u zgradu i popeli smo se na prvi sprat, otključao vrata od stana i odmah uđosmo u predivan komforan stan koji se sastojao od sobe, velike kuhinje, terase, i velikog kupatila sa đakuzijem.

Krenuli smo odmah po zatvaranju vrata da se ljubimo, krljamo jezike u usta, pljuvali jedan drugog u usta i mešali pljuvačke.

Vreli poljupci zapališe nas poznatom vatrom.

Bilo je ko će pre da skine sve sa sebe i iztvaditi kurac.

Uradili smo to nekako istovremeno i prišli jedan drugome u novi još vreliji poljubac, puštajući uzdahe, naše kite da se same dodiruju i pretražuju.

Zagrizem mu donju usnu osećajući kako me drka polako.

Blaženstvo dodira utrlja mi se u svaki deo tela.

Uhvatim i ja njegovu kurčinu i toliko ga stegnem da je kriknuo.

Topla sluz pokvasi mi šaku označavajući Lukino uzbuđenje.

Podmazana mašina mesnata najbolje radi, pa se zato odmah naguzim šireći čmar.

Osetih vreli dah na vratu, a glavić koji je prekriven kondomom, na moj ulaz u bulju. Trljao se neko vreme o moju rupicu glavićem, i krenuo naglo da prodire u moju bulju. Stavio mi šaku na usta i naglim pokretom uvalio mi svoju karu svih 21cm do jaja u moju bulju. Ujedoh ga za dlan i tad krenuo divljački da me cepa.

Uzeo je lubrikant, izvadi karu do vrha i naneo na karu i na moj ulaz i uhvati šakom karu centrirjući na moju rupicu, dok je dva prsta uvalio meni u čmar.

Hteo sam drkati, ali me on preduhitri i dograbi moj od nekih 16cm.

Onako nataknut odgurnem se i zajedno sa Lukovom karom u mom dupetu dokotrljasmo se do ogromnog prostranog bračnog kreveta.

U klečećem položaju mogao sam lakše i slasnije častiti bulju karom.

Nije me štedeo.

- Fukso moja, razvaliću te ovih 15 dana da ćeš imati lepu rupu gde ćeš moći primati i ostale kurčine debele kao kulen! Ali, nahraniću te i sa mojim protreinima!...

Posle par minuta, izvadi svoju karu iz bulje kleko nad mojom glavom i počeo da mi lice i usta mazi sa karom svom usijanom, crvenom sa tvrdim i krupnim jajima gde sam znao da će me obilno nahraniti proteinima i belnčevinama.

- Ajde sad, fukso zini i guši se karom! - ošamari me blago po faci.

Zatvori mi nos prstima da sam morao da otvorim usta i on iskoristio trenutak i nabi mi celu karu do jaja duboko u grlo.

Počeo sam se gušiti, balaviti, suze na oči, a on se smejao i samo deljao u usta.

- Tako droljo moja... Hahaha... uuhh... kako ga lepo gutaš... - krenuo divlje nbijanje kare u moja usta.

- Ajde glavu položi na ivicu kreveta da ti visi na dole glava pičko!...

I postavih se tako da je mogao da me neometano kara u usta... to je bio pravi deep troath, gde me nije štedeo... Hvatao me za vrat i masirao dok mi je karu nabijao do jaja u grlo karajući me kao da je hteo da mi ugura do samog želuca.

Izvadi karu iz mojih usta, okrenuo me na stomak, legoh skroz na stomak, i tad naglo mi sjuri karu u bulju.

Karao me žestoko da mi je bulja bridela od palamara.

Naglim potezom izvadi karu iz moje bulje da me naterao da prdnem, okrenuo me na ledja i naredi da otorim usta i on naglo uvali karu do jaja u moja usta i krenuo da me puni i hraniproteinom.

Gutao sam svaku kap, nešto je kapnulo na posteljinu... I sago se i krenuo da me ljubi krljajući u moja usta jezikom. Jezici nam se upletali skupljajući ostatke sperme iz mojih usta...

Ja krenuo da drkam moj kurac i ubrzo sam ja krenuo da svršavam.

Tako iscrpljeni od jebačine svalili se duž celog kreveta i milovali se ližući mu znoj sa tela.

Odosmo u kupatilu i provodili smo jako dugo u đakuziju povremeno se ljubeći. punili smo baterije za sledeći okršaj a tad smo upotreblavali hranu..

O tome u sledećem nastavku...

Kategorija:
Gay erotske priče