Stari kurati udovac

Pozdrav svima, ovo je jedna starija prica od pre nekoliko godina, istinita je, ne znam da li cu jos nesto pisati, ali ako budem, bice o stvarnom dogadjaju iz mog zivota. Naravno imena u prici su nasumicna, uvek postujem svaciju privatnost.
Naime, oduvek su me privlacili jako stariji, zreli muskarci. Pravi tip stare skole, muzevan, sed, sa velikim samopouzdanjem i naravno potencijom. To mi je uvek bilo tesko nalaziti u nasem okruzenju ali tokom godina od kako sam krenuo sa ovim imao sam srece da upoznam par starijih tipova sa kojima sam iskreno uzivao i od kojih sam dosta naucio.
Zato sam odlazio na nudisticku plazu na Adi i tamo sam upoznao Milutina, starijeg gospodina u ranim sezdesetim godinama. Tokom dana primetio je da ga gledam i stavio mi je do znanja da mogu slobodno da pridjem. Iskreno bio me je jos uvek strah, nisam tada imao puno iskustva i tesko mi je bilo samo inicijativno da pridjem. Zato je on znao sta treba raditi, i kad je video da ulazim u vodu da se okupam, uskocio je i on i lagano mi prisao. Usli smo u pricu i pozvao me je da mu se pridruzim sa peskirom kod njega. Bilo mi je drago sto je prijatan, nenasrtljiv i prijalo mi je da budem u drustvu starijeg. Usli smo u pricu , priznao sam mu da volim starije muskarce i kakav tip muskarca volim. U trenutku me je razocarao kad je rekao da on ne trazi tako mlade kao sto sam ja bio  (23), ali rekao mi je da ima dugogodisnjeg prijatelja kojem cu se sigurno dopasti i da je on sigurno moj tip:
-Kako si tako siguran da je on moj tip?
-Znam. slusaj: stariji, sed, u dobroj formi, jako muzevan, potentan, pre svega disretan i obrazovan covek.
A znas li koliko ima godina?
-Koliko?
- 75, rece Milutin sa velikim osmehom na licu
-Stvarno? PA to je stvarno ne verovatno, da li je uopste seksualno aktivan?
- O da, itekako, nemaj brige, kurac mu radi kao sat i u ovim godinama, priroda ga podarila, sta li je, 'bem li ga, ali Rade ima kurac za medalju, odusevices se , garantujem. Ako si za konkretno upoznavanje, mogu vas spojiti.
Ostali smo u kontaktu Milutin i ja, dugo mi se motala ideja o Radetu u glavi, nisam imao poverenja, ali zelja je bila prevelika, i jednog dana sam okrenuo Mileta da mu izrazim svoju zelju.
-Moze mali, sad cu da vidim je li slobodan, on ti je inace udovac, zivi sam, tako da privatnost nije problem, samo sto cu prvi put ja da dodjem sa tobom, garantujem za tebe, nadam se da razumes.
Nedugo zatim uzvratio mi je Mile poziv i rekao da je sve ugovoreno i da cemo se naci na Novom Beogradu, ispred Radetove zgrade.
Bio je jako vruc dan, pravi letnji u Beogradu, pozdravio sam se sa Miletom, imao je opet onaj njegov veliki osmeh na licu i pozvonio na interfon. Popeli smo se do Radetovog sprata i cim smo izasli iz lifta, ugledao sam starijeg coveka na vratima kako nas ceka.
Srce mi je ekstaticno poskocilo. Jedan od onih trenutaka u zivotu kada vas sreca pogleda i dobijete tacno ono sto ste trazili. Rade, sa lepom srebrnom kosom, bos, obucen u kratki sorc i kosulju koja je raskopcana do pola tako da pokazuje njegova seda prsa i jedan mali zlatni medaljon koji mu visi oko vrata. Njegovo lice me je kupilo u startu. Pitom izraz lica, seda kratka kosa, sveze obrijan, sitne plave, prodorne oci i nekako celokupno ponosit izraz lica. Doista je vrhunski izgledao za svoje godine, videlo se da je vodio racuna o sebi. Imao je jako ozbiljan izraz lica, ali sam video po Miletu da je dobra atmosfera, pozdravili smo se uz cvrsto rukovanje.
Seli smo u dnevnu sobu, radio je jedan mali ventilator, unutra je bilo vruce sto ja inace volim, a ipak je moglo da se dise zbog otvorene terase i Rade nas je domacinski posluzio sa hladnim picem.
-I Rade? Sta kazes? Jel sam bio u pravu da je mali tvoj tip?
-Ti uvek verujes da si u pravu
-I znam da se ti dopadas malom, vidi kako te gleda, ne skida oci. Jos kad mu budes pokazao svoju kurcinu...
-Mile bre, sta ti je, tek smo se upoznali. Momak je fin, on ce sam odluciti da li sam ja neko ko mu odgovara
-Kazi mali jel bi voleo da vidis RAdetovu kurcinu?
u tom trenutku sam bio jako uzbudjen. Sa jedne strane imao sam ispred sebe coveka o kojem sam mastao a sa druge strane, strah me je onemogucavao da se opustim. Sve sto sam uspeo da izustim je:
-Bih!
U tom trenutku sam prvi put video RAdeta kako se nasmejao. Lagano, bez puno pokreta, otkopcao je slic na sorcu i polako izvadio svoj kurac. Kakav je to prizor bio, da mi je neko rekao kad bih video na ulici ovo coveka da cu uzivati sa njim, a evo njega ispred mene sedi zavaljen sa svojom opustenom karom koja je i u takvom stanju bila poduza.
Ustao sam i kleknuo ispred njega, srce je lupalo samo tako.
-Mogu li da ga uhvatim u ruku?
-Slobodno i ne samo to, tvoj je sad, prija meni da osetim mlado kako uziva u mom kurcu.

Uf od tog trenutka sam bio kao opijen, prvo sam prisao njegovim mudima i onjusio taj  zreli miris iskusnih muda, uhvatio sam njegov kurac i odmah osetio kako se ukrucuje. Nisam zurio, ovo je bilo nesto sto sam dugo cekao, veoma brzo njegov kurac se ukrutio do pola tako da mu skoro samostalno stoji uspravan i tada sam obmotao moja usta oko njegove kite i krenuo da mu pusim. Oh kako je zastenjao, onako samozadovoljno, krenuo je da me mazi po licu, a ja sam mazio nezno njegova muda i pusio mu polagano. Vec posle par zaveslaja osetio sam da mu je kruac potpuno tvrd, ispustio sam ga iz usta i divio se prizoru. Po prvi put sam video Radetov stari kurac u punom pogonu, sigurno 19,20cm pravilan, deblji u korenu, sa par napumpanih zila, stoji uspravan i ceka.
-Stvarno imas prelepu kurcinu, veliku.
-Ajde drago mi je da ti se dopada,vidi se da znas da uzivas, tvoj je sad, radi mu sta god pozelis.
Ustao sam i skinuo se go, kurac mi je bio dignut do ibera i prijalo mi je da vidim Radeta kako me gleda i uziva u onome sto vidi.
-Ne smeta ti i da se ja raskomotim?
-Naprotiv.
Ustao je , svukao sorc preko dignute kurcine, otkopcao kosulju do kraja ali je nije skinuo i zavalio se nazad u sedeci polozaj. Stvarno je bio zgodan, za svoje godine bolji od mnogih mladjih, u formi, jake podlaktice i sake, tamniji ten celog tela, videlo se da verovatno trci cesto, bio je zilav i jak.
Kleknuo sam opet i prepustio se igri.
Oduvek sam strastveno voleo da pusim, i sada sam imao priliku neizmerno da uzivam. Drzao sam spor tempo, polako prevlacio jezikom preko celog kurca i dok sam guslao trudio sam se celog da ga progutam, ali jos nisam navikao na njegov kurac. Lozilo me je da ga gledam u oci, palilo me je sto me tako ponosno i zadovoljno gleda preko svoje kurcine, smeska se i iskreno uziva.
Nastavio sam da mu pusim, a posto jako volim kad je stariji blago dominantan, pomalo perverzan, volim da se zaigram na kurcu, u jednom trenutku sam stao na pola njegovog kurca pogledao ga u oci i uhvatio za stopala. Stari lisac je odmah shvatio signal, prihvatio igru i stavio svoju saku na moj potiljak i polako me naveo da mu gutam cm po cm dok nisam dosao do muda. Sama napaljena zelja mi je omogucila celog da ga progutam ali ubrzo je dosao refleks i moram sam da ispustim njegov kurac i dodjem do daha, dok se moja pljuvacka razvlacila od njegovog glavica do usana.
To ga je razjarilo, kao pravi muzjak, voli da je u komandi i voli da vidi kako se neko ocajnicki trudi oko njegovog kurca, Primio me je opet za glavu i naveo da mu guslam kitu celom duzinom u zaveslajima, zadao mi tako ritam, a onda me pustio sam da nastavim, i zavalio ruke iza glave.
Krajickom oka video sam Mileta kako drka svoj nabrekli kurac, manji od RAdetovog ali isto lep, deblji oko 17cm, drka i uziva u prizoru.

Trenutci su prolazili, jako sam se trudio da ugodim radetu, od cele vreline video sam graske znoja na prsima kako se skupljaju i tada shvatio da  su mu se muda skroz oznojila, sto je pojacavalo njegov prirodni miris i to je je dodatno palilo. Ispustio sam upar trenutaka njegovu kitu da mi obradim muda, to je pravo pusenje da tipu stoji kurac uspravno dok mu lizem muda i onda se vratim na kurac.

Ocigledno je prijao Radetu taj tempo:
-Mali ako ovako nastavis, ja sam ti blizu da svrsim
-Mhm
-Ako ga ne pustis, ima da ti napunim grlo
-Mhm
-E to volim, stvarno si pravi, ajde nema stajanja sad i spremi se!
Uzbudjivalo me je do besvesti da cu ja ovog coveka dovesti do vrhunca...i da cu osetiti njegovo seme. Od kako sam probao kurac, voleo sam spermu. Ima nesto posebno u tome, kad osetim matorijeg tipa kako svrsava i taj slan topao mlaz, direktan pokazatelj zrele muskosti.
-Ijao sreco, evo ga, evo gaaa
Rade je bio na vrhuncu. Kako sam ga drzao za bosa stopala, osetio sam kako mu se prsti grce od ekstaze, svojom sakom me je zadrzao dok mi je ceo njegov kurac bio u ustima do muda, i osetio sam dva jasna mlaza stare tople sperme kako mi pune grlo.Bio sam skroz van sebe, Svrsio sam zajedno sa njim bez da sam dodirnuo svoj kurac. Drzao me je tako 20ak sekundi a onda pustio a ja sam jos neko vreme zadrzao njegov kurac dok nije krenuo da pada. Pogledali smo se, potapsao me je po ramenu:
-Uf momak, svaka ti cast, pruzio si uzitak ovom starom cici samo tako. A i ti si se posteno izbacio, alal ti vera.
Video sam da je i Mile svrsio. Ustali smo, lagano se obukli, zadovoljno, i seli posle toga da porazgovaramo, skoro kao da se nista od ovog nije desilo.
Rade i ja smo razvili jako lepo prijateljstvo u narednim godinama smo se vidjali povremeno, kad nam je obojici bila zelja i kad bi me on pozvao kod sebe da mu praznim muda.

Moguce da cu napisati jos koju pricu, drago mi je kad ljudi ovde podele svoja iskustva, treba uzivati sto je vise moguce, pogotovo u danasnja vremena. Ako cita neko od starijih, slobodno nek se javi porukom, uvek mi je drago upoznati nekog zanimljivog. A voleo bih uzivati i sa starijim bracnim parom.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Jasam isto imo priliku da upoznam starojog kuronju kad sam otišo kod njega kadje skino gaće nisam vjerovo kolkije oko 20 ali jako debeo imo

Korisnik

Odlicno,pisi jos