Tako neka nedelja

Budim se...boli me telo od želje za njim. Sanjiva, željna sam dobrog kurca. Vlažim na pomisao da me dodiruje. Skrivam želju u šolji kafe, strogo lice, ne odajem ništa. Medjutim majica... Ne može da sakrije tvrde ukrućene bradavice.... Bradavice , želim da ih liže, da balavi na njima kao i dosad, da sisa i liže svaki pedalj..
Prekidam misli na tren obavljajući svakodnevne obaveze... Telo ne zaboravlja, vapi za dodirom, dobrim i jakim jebanjem do kraja.
Ćuti...radi... Posmatram ga! Da, u pravu sam, ne bi mu se skidala sa kurca!
..........

Prilazim mu da vidim na čemu to radi. Finese...stajem do njega u kratkoj haljini... Gaćice se iznova opet natopaju jakim mirisom i sokom vrele pičkice.
Laganim pokretom kreće prstima uz nogu... Igra se... Piše po mom telu, ostavljajući užareni trag. Okreće se ka meni...sedi...stojim... Klecaju mi kolena koliko ga želim. Bradavice se već bolno grče. Gleda u njih, ne trepće, kao i da ne diše...
posmatram poluotvorenih usana i očiju taj izuzetan prizor. Prstima lagano spusta rub haljine, bradavica mu je tik do usana. Lagano otvara usne, drhtim. Sisa me, otima mi se glasan uzdah, zarivam ruke u njegovu kosu i jako ga upijam u sebe. Jebala bi se! Jako! Želim da me razvali, želim ga svuda u sebi. Odguruje me i promuklim glasom naredjuje : skini gaće, idi u sobu i naguzi mi se kako samo ti umeš! Hoću jako da te izjebem!
Kao i svaka poslušna drolja željna dobre kurčine radim onako kako mi je rekao. Nameštam se i čekam. Čekam da se svom silinom zarije u mene. Dolazi. Jako me šamara kurcem. Zaječala sam. Tišina. Odjednom silovit udarac sa obe šake po guzovima i pičkom je potekla reka. Zabio mi je kurac do kraja. Vrisnula sam, taj sladak bol. Jebao me je bez milosti, ponavljao kako mene treba samo tući i jebati. Palio me je svakim pokretom, svakom rečju...
Gledam ga preko ramena, smejem mu se i odjednom čujem sebe : kaži mi, voliš li da me tucaš? Kaži mi!
Posmatram ga, sklopljenih očiju i dečačkog blagog osmeha na usnama. Ruke na mojoj guzi, širi me i zariva se lagano... Odjednom njegov glas dopire do mene : da li volim da te tucam? O daaa - izgovara pritom mi jače šireći guzu. Šteta što ne možeš sad da vidiš kako ti pičkica izgleda sad.
Čim je to izgovorio počeo je ludački da se zabija u mene. Bez milosti...
............
Drhte mi noge još uvek, nije kraj... Kaže da nije gotov sa mnom (silom prilika prekinuti)
Pokušavam da smirim sebe, da ne razmisljam o tom sjajnom glaviću, da ne vidim sebe i svoj jezik po njemu dok ga gledam u oči.
Hajde da kurvu ostavim po strani i da pustim domaćicu da dodje do izražaja... Ne znam koliko je vremena prošlo, možda bi čak i uspela u tome da se ničim izazvan nije pojavio. Jednom rukom je oslobadjao već dignut kurac a drugom mi samo povukao gaćice sa strane. Vreo i ogroman glavić tražio je put da nestane, da se izgubi. Zaječala sam od užitka. Oblivala sam ga sobom, gladno tražeći još. Jebao me je snagom ludaka, usporavao igrao se, ne želi kurvu da ostavi gladnu....

...Vraćam se po još, u glavi x ideja, jedna radja drugu. Prinosim mu kafu, pokušavajući da ostanem pribrana. Pogled mi pada u njegovo krilo. Otvor na boksericama delimično kriju tu kurčinu. Boja kože odudara... Sedam lagano, slušam neobavezno kako mi govori nesto. Ćutim upijam oblak dima, pušim, putam da me vine u visine, na onoj strani gde je sve dozvoljeno. Dodiruje mi vrat, steze me i gledam kako kurac reaguje, kako se budi. Ćutim, uživam u njegovim rukama. Vrlo lagano klizim na kolena. Osećam miris vrelog kurca, sija se. Bez reči ga uzimam usnama. Želim da raste u meni. Želim da ti balim na kurcu! I sopstvene želje krećem sebi da ispunjavam. Kurčina je zauzela cela usta. Davim se, balim, grcam ti na kurcu. Divlja, grubo drzanje za kosu i silovito jebanje u usta. Suze mi idu, davim se, grcam, borim za dah i još te halapljivo uzimam.
Kurvetino moja!!!  Hoćeš li opet da te jebem?!
Diže me s poda i baca na krevet. Grubo me povlači sebi i prodire u mene. Po ko zna koji put.... A kao da je prvi. Usko toplo vlažno i željno.
Izvija me po svojoj želji, svuda sam po njegovom telu. Oseća me... Ubrzava.... Zarivam nokte u njegova ledja, osećam talas orgazma kako se približava... Osećam i kako me njegov kurac širi, osećam da boli od želje, želim da me izlomi...
Osetio je i on. Grubo zarivanje, nenormalni odjeci. Okreće me, grabi šakama za kosu i kurac svom snagom zariva iznova.
Isprskaću ti guzu jebuljo!! - čujem taj grubi promukao glas

Vrištim iz sveg glasa, zabijene glave u jastuk, podignuta guza... Prolama se urlik, dok se besomučno zariva,vrela sperma obasipa guzu...
Žmurim, nemam više dah... Drhtim cela... Smeškam se. Kurva je opet zadovoljena..

Kategorija:
Strejt erotske priče