Jedna zanimljiva noc

Da li si za piće? - trza me iz misli njegov glas. Ruke se već hvataju za dva kristala. Boca viskija i orah.
Da, može - hrapavim glasom odgovaram.
Posmatram ga, šta li je to uradio. Želim ga do iznemoglosti. Kako? Možda nije ni bitno. Ima me.
Fudbalska utakmica, nimalo erotično zar ne?
Nazdravlja mi, ljubi me.
Smešim se u oblaku dima sa čašom u ruci. Na obodu dvoseda. Isti onaj dvosed gde sam ga malopre zamislila kako sedi raširenih nogu. Da, zamislila sam da mu baš upravo tako popušim taj savršeni kurac. Ruka mu je na mom vratu. Ne zainteresovano rekao bi neko. U svakom blagom pokretu osetila sam jačinu. Razum mi nestaje kao i dim od cigarete koju delimo... Posmatra me prodorno u polu mraku kuhinje.
Možda je trenutak da se premestimo - čujem ga.
Lagano se podižem, spustajući mu vlažni poljubac na usne. Pogled mi pada u njegovo krilo. Kao hipnotisana sam zagledana u već dignut kurac. Gutam knedle! Znam taj miris, znam tu jebenu slast! Kida mi majicu i vrhom jezika sladi se bradavicama. Da li je moguće da sam na korak da svršim? Da ga toliko želim? Grabim ga gladno, privijam sebi, nespretno ga skidam pokusavajući da krenemo ka sobi.
Skida me jednim potezom i ruka mu kliznu po glatkom telu. Gurnuo me je na dvosed. Guza je ostala visoko, vlažna obrijana pička sevnula je pred njim. Njegova.  Čudan urlik oduševljenja pomešan sa njegovom željom i Jak udarac obe šake prekrio je guzu. Jauknula sam od slatkog bola, od zadovoljstva. Znam da je prizorom bio omamljen. Mlada pičkica samo za njega, samo njegovo. Privlačno je, zar ne?
Iščekujem željno, plače mi se od želje, boli me telo, želim ga nenormalno. Jak udarac rukom smenjivao je udarac kurcem. Grlen uzdah živorinjski oteo mu se iz grudi. Tu je. Zariva se ceo. I tako jak, sve jače ubrzava. Kao da gubi kontrolu. Izvija me i životinjski nagon preovladava. Prihvatam spremno svaki milimetar njegovog bića. Upijam sto jače i više mogu.
Preplavljuje me talas. Raspuknuću se. Tu sam.
Staje. Obožava da me muči. Usporava toliko da svaku žilu, svaku venu osetim kako me širi, draži... Pušta me i seda. Kao u filmu prethodnom u mojoj glavi. Ali ne...pruža ruke ka meni i najnežnijim pokretom uzima me u svoje ruke. Mala i sitna, stala sam u krilo u zagrljaj, na njegovim grudima. Miluje me polako, prepustam se vrhovima prstiju. Upijam mu miris kože i uživam u dodiru. Svaki delić kože dotiče polako, klizi po guzi. Po pičkici. Mazi polako. Vlažim iznova. Ne, nije mi dosta.
Jako i silovito počinje da se zabija. Dah mu se ubrzava, dok mene obuzdava zagrljajem da ne skočim. Želi opet da izazove poznato. Da mu svršavam na rukama, da posmatra, da ga izazove još jače. Cvilim da stane, molim ga za kurac i prskam istog trenutka. Vrišteći tražim. Gluv je na moju molbu, zariva opet prste. Pali ga nadmoć.
Ne moze vise da izdrži. Podiže me i baca na ledja. 
Zariva se svom snagom i ne staje...
Izgubila sam pojam o svemu... Orgazmi su se nizali...
Dosta!
Pala sam sklupčana na krevet...
Ne znam koliko je vremena prošlo... Mrak je...ne vidim ništa... Poljubac u čelo i blag osmeh iznad mene. Smeši se... Moj sveti gral...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

E ovo. Je umijeće sexa i umijeće prenošenja iskustva.. Svaka čast..

Korisnik

Ako ste za druženje sa pojedincem iz Panceva vrlo diskret javite se viber 0693935601 poruka dogovor