Priča 2 ;)

Tako je lepo bilo" kaže, čini se onako usput...

Savršen vikend, svaki tren proveden maksimalno i zajedno, morao je biti krunisan fantastičnim seksom...

Ustaje od stola, pratim ga pogledom.
"Samo ti sedi, ne pomeraj se..."
Skida se, krajem oka vidim... Vreli dlanovi na ramenima, priljubljuje telo uz moja ledja. Vreo tvrd kurac pulsira. Trlja se, dah biva isprekidan. Tanka bretela sa ramena spada pod njegovim prstima. Gole grudi podižu se pod njegovim jezikom...kurac šara svuda po koži. Igra se, gledam ga,  na tik mi je do usana. Muti se pogled, želja da ljubim nadvladava. Omamljena posmatram to savršeno parče, pruzam jezik, grizem usne da zaboli. Tu je. Sija se kapljica, lagano par poljubaca. Sisam ga, malo po malo. Svaki milimetar želim da osetim, upijem. Njegova ruka na vratu, grubo nabija kurac u grlo. Ne zaustavlja se. Zna da želim to, zna da volim to. I odjednom naglo, dize me sa stolice, i savija preko stola. Obrijana pičkica sevnula je. Nerazumljivo mi govori...ne čujem ga, drhtim...želim ga što pre. Steže mi vrat svom silinom. Kurac u njegovim rukama ispunjava njegove želje...šamara pičkicu koja se pri svakom udarcu jače i sočnije rastvara... Zariva se, vrh...staje. Kao u usporenom snimku, osećam kako još više raste u meni.
Zariva šake u guzu i nemilosrdno započinje. Krvničko jebanje uz grlen vrisak parao je vazduh.
Staje i grubo me baca na dvosed...
Na kolenima sam, visoko podignuta guza. Drhtim i ječim, ludački želim još. Želim da me tuca kao da sutra ne postoji. U tom polu ludilu, ne razumem šta mi govori, krik zadovoljstva prizorom samo čujem. Jak šamar po guzi. Vrisnula sam jako. Pomerila sam se.
Još jedan jak udarac sa oba dlana spustila su se krvnički. " Ne pomeraj se kučko!" strogo je dreknuo i svom snagom sjurio se u mene. Ispunjavao me je do kraja, sve jače i jače ubrzavajući. Krvnički šamarajući guzu, palio je već svaki upaljeni nerv u meni. Izgubila sam pojam o vremenu, o mestu, jedino sam osećala jake šake i kurac koji me je razdirao svu. Silovito i prodorno izazvao je erupciju.
Svršavala sam na njegovom kurcu kao nikada do sad. Oblivala ga dok ni na sekund nije usporavao.
Vrištala sam, nisam se zaustavljala...sklopljenih očiju,borim se za dah... 

   dobar osecaj ;)

Kategorija:
Strejt erotske priče