Prva ševa nakon mora uživanja

Ovo je druga priča o događajima koje sam proživio u periodu od početka, pa do ucjene koja me je dovela do “prostituiranja” kroz dio mog života u kojem sam uživao na čudan način, ali bih radije da mi se nije dogodio.

Slijedeći događaj se dogodio na mojoj prvoj godini fakulteta, dakle nekih 4 godine prije sudjelovanja u igri kamenog lica.

Bila je zima, 2. mjesec. Izišao sam navečer s pijateljem na piće u kafić/plesnjak na vrhu tkzv. Zagrebačkog nebodera, smještenog na nekadašnjem Trgu Republike, danas Trgu bana jelačića. Taj kafić/plesnjak je davno prestao raditi, no u to doba je bio dobro posjećeno mjesto. Frend i ja smo sjedili za stolom dalje od plesnog podija, uz zid i pijuckali pivu, razgledavali i komentirali komade. Jedna djevojka se jako svidjela mom frendu i ja sam ga nagovarao da je ode zamoliti za ples, no on se nećkao. Nakon nekog vremena sam ga uspio nagovoritii krenuo je u akciju. Akcija je bila uspješna i nakon 20-tak minuta se vratio do našeg stola i rekao da bi on krenuo dalje s njom, ako ja nemam primjedbi. Ja sam mu odgovorio da samo ide i ne brine, ja ću popiti piće i otići kući. I zaželio sam mu sreću...

Njih dvoje je otišlo i ja sam sjedio sam pijuckajući pivu. Bila je prilična gužva, pa sam već polako razmišljao da i ja krenem. No u tom trenutku su mi prišla dvojica frajera nešto starijih od mene (oko 30tak godina) i pitali da li smiju sjesti za moj stol. Slegnuo sam ramenima i rekao da slobodno sjednu. Sjeli su i nešto međusobno razgovarali. Ja sam zapalio još jednu cigaretu i odlučio da krenem kući kad je popušim.

Dok sam tako polako uvlačio dim u pluća, onaj bliži meni me je upitao da li sam sam. Potvrdio sam mu i rekao da ću uskoro krenuti i prepustiti im stol. Na to je on rekao da je ovdje velika gužva i da su se oni dogovorili za tulum kod njega i ako sam za, mogu s njima. Naivno sam prihvatio (pa tko ne bi prihvatio poziv na tulum), misleći da će biti tulum, tj veća grupa ljudi, muškaraca i žena, pa tko zna, možda zbarim kojeg komada. Krenuli smo liftom van nebodera i sjeli se u auto njegovog kolege. Upoznali smo se. Vozač se zvao Domagoj, tip koji me je pozvao na tulum Petar.

Nismo se dugo vozili, ušli smo autom u jednu vežu pa na parkiralište u dvorištu zgrade. Izašli smo i popeli se do Petrovog stana. Tamo nije bilo nikoga, pa sam ih upitao, “a gdje je tulum?” ”Pa tek sam pozvao ljude, trebaju doći!”, uzvratio je Domagoj, mi ćemo popiti piće, slušati muziku ili gledati kakav film dok se raja ne skupi!” “Aha”, prihvatio sam.

Raskomotili smo se i Petar je donio svakome po pivu i pitao: “Kaj ćemo gledati?” “Daj onaj pornić kaj ga imaš. Da se malo napalimo prije nego li društvo dođe!”, predloži Domagoj. “Jel’ to OK s tobom?” upita Petar. “Može, zašto ne” pravio sam se iskusnjara, kao sve je to meni prožvakana priča.

Petar je stavio kazetu u video player, uključio sustav i prigušio svjetlo (uz napomenu “da nam ne smeta”). Domagoj se sjeo s moje lijeve strane na trosjed, a Petar s desne. Naravno planirano, no ja sam bio malo već pod gasom i nisam baš obratio pažnju.

Pornić je bio kao što to već biva, neki tip je sjedio u uredu i došla mu je očito njegova zaposlenica koja je nešto teško zgriješila, pa je, da zadrži posao morala odraditi jebanje s njim i njegovim partnerom. Domagoj i Petar su se zajebavali oko sadržaja, no ja sam šutio i slušao njihovu zajebanciju, nasmijao se tu i tamo i uglavnom bio bez komentara.

Domagoj odluči prijeći na stvar: “Uvijek me iznenadi kakvu dobru kurčinu ima njen šef. Tvrda, debela, kvrgava, prekrasna!” “Pa nije loša ni ona od partnera mu, malo je kraća, ali ima super glavić!” dometne Petar i upita me: “Što ti misliš?” “Da stvarno su lijepe”, potvrdih, polupijan i poprilično opušten. Domagoj odjednom izvuče 3 zarolane cigarete sa maricom i da nam svakom svoju, a zatim zapali sebi i nama. Pušili smo i gledali kako žensku u porniću jebu, a Petar si je počeo mrdati po svojem kurcu. Primjetio sam to i pocrvenio, jer se i meni mališa ukrutio. Domagoj je uvukao ruku u hlače i gaće i mazio se. Poušili smo maricu, ugasili cigarete, a Petar reče: “Ma jebe mi se!” i otkopča šlic i gumb na hlačama i svuče ih do koljena. Lijepa srednje debela, glatka kurčina vlažnog glavića iskoči van, on je primi i počne lagano drkati. Domagoj ga pohvali na ideji i učini isto. Domagojev kurac je bio nešto duži i nešto tanji ali su se isticale vene duž i poreko njegovog kurca. Ja sam i dalje, crven u licu od uzbuđenja i mirisa kojeg su ispuštale njihove kurčine konačno shvatio kakav je to tulum i tko je glavna zvijezda. No, samo sam obranaški pitao: “Pa zar neće upasti društvo?. Ne bi bilo zgodno da smo ovako!”

Petar i Domagoj su gotovo istovremeno ustali, stali pred mene oslodođenih kurčina koje su se klatile pred mojim očima. Domagoj upita: “Da li ti se sviđaju naše kurčine?” Progutao sam slinu i tiho rekao; “Da!” “Mi želimo vidjeti tvoju. Skini se!” dodao je Petar, “i ne boj se, ovo je tulum. Tko nam više treba?” Znao sam da sam opet u situaciji da želim biti pojeban i to jako. Nisam imao odnos s nijednim tipom poslije onog mora, a znao sam maštati, tako mi je dobro bilo tada. Ustao sam i ja, i skinuo se do gola. Domagoj se nasmije: “Puši onaj s najmanjom karom!” Petar mi je prišao iza leđa i položio ruke na moja ramena, te me stisnuo prema dolje, na koljena. Domagoj je usmjerio svoj kurac u moja usta i ja sam ga usisao u sebe. Oblizao sam ga jezikom po glaviću (mmmm, slatkog li okusa), uvukao ga malo dublje u grlo, pa izvukao malo van. Kad sam se navikao na njega, polako sam ga uvukao duboko u grlo, dodirujući nosem donji dio Domagojevog trbuha. On je na to slasno zastenjao. Ja sam ga držao duboko unutra koliko sam dugo mogao, a Domagoj je samo šaptao: “Kako je dobro, jebemti, izvrsno, sjajno...” Petar je u međuvremenu promijenio kazetu, stavivši gay porniće. Domagoj se također skinuo gol dok sam mu pušio kurac, pa je isto napravio i Petar, prišao mi bliže, uzeo mi je ruku i stavio svoj kurac u nju. Počeo sam mu lagano drkati kurac rukom i istovremeno sam pušio Domagoju.

U jednom trenutku, Domagoj izvadi kurac iz mojih usta: “Dosta, želim te jebati, ne želim odmah svršiti!” i opali mi šamar svojim kurcem. Petar ga je odmah zamjenio i ugurao je kurac u moja usta. A ja sam se odmah primio posla. I Petar je bio iznenađen kako sam to dobro radio, pa je i on uzeo neko vrijeme za uživanje. Domagoj je prekinuo pušenje Petru: “Daj, dosta je, želim ga jebati!” Petar se odmaknuo, a ja sam rekao: “Mogu li se barem prije očistiti? Mislim, iznutra!” “Kako to misliš?”, upita Petar. “Pa treba mi ručnik i najviše 5 minuta u kupaoni!”, objasnih. “Aaaa, na to si mislio? Može!” Petar je otišao po ručnik a Domagoj mi je pokazao gdje je kupaonica. Ušao sam u kupaonicu, otvorio vodu i namjestio na toplo. Odvrnuo sam mješalicu sa crijeva za tuš. Usmjerio sam mlaz u šupak i pustio na kratko vodu u sebe. Ispraznio sam se. Ponovio sam to nekoliko puta pazeći da ne prepunim zadnje crijevo i ne potaknem proces pražnjenja debelog crijeva. Nakon par izmjena, oprao sam se sapunom na brzinu i obrisao ručnikom, namazao Nivea kremom (koju sam našao u kupaoni), a zatim sam se prišuljao do dnevne sobe i oslušnuo gdje su se Petar i Domagoj dogovarali tko će prvi. Meni je bilo svejedno, samo nisam želio obojicu istovremeno.

Vratio sam se u dnevnu sobu. Njihove kurčine bile su na pola krute, no Domagojeva se odmah ukrutila čim me vidio kako im prilazim. Kleknuo sam na trosjed, stražnjicom okrenut prema njima, Petar je došao iza trosjeda i cinično se smješeći ponudio mi njegovu poludignutu karo na pušenje. Domagoj mi je prišao i pljesnuo me dva tri puta po debelom mesu, zatim pljunuo u procijep, pa svojim kurcem razmazao pljuvačku po mojoj rupici. Istovremeno sam uvukao Petrov kurac u usta i uzeo ga obrađivati.

Domagoj je jednom rukom raširio moje guzove, a drugom je počeo svojim kurcem lupati po mojoj rupici. “Željan je!”, glasno je zaključio i gurnuo svoj glavič u mene. Trznuo sam se jer me je zaboljelo, ali on nije prestajao gurati. Petar me je počeo jebati u usta (to baš i ne volim), pa sam pažnju usmjerio na njega, kako bih preuzeo inicijativu i spriječio ga da me jebe u usta. Za to vrijeme sam se već navikao na Domagojevu kitu i on je počeo štepati. Osjećaji su se vratili i poćeo sam uživati. Posebno me je palilo što su me navukli kao balavca i teškog glupana (vrlo ponižavajuće!). Počeo sam stenjati, a Petar je počeo ispuštati glasove zadovoljstva. Na moju nesreću, Domagoj nije dugo izdržao i ispraznio se zabivši se duboko u mene. Moj mališa je bio ukrućen i sav balav, ali nekako nisam bio zadovoljen. No, čim se Domagoj maknuo, Petar ga je zanjenio, a Domagoj je došao na njegovo mjesto i rekao: “Vidiš da je sav u neredu, očisti ga!”. Uzeo sam ga u usta zmazanog od preostale sperme i mojih sokova počeo lizati i čistiti. Marko je puno lakše ušao u mene, sada podmazanog i spermom Domagoja. Petar me je jebao polagano, dubokim ubodima i polako ubrzavao tempo. Moj malšan je počeo jače sluziti i kapati po trosjedu. Domagojev kurac u mojim ustima se u potpunosti opustio i on ga je izvukao van, opalivši mi lagani šamarčić i rekao: “Hvala!”. Petar je svoga izvukao van, sjeo na trosjed i rekao mi da se sjednem na njegov kurac, Poslušno sam to i uradio. Ovaj puta je ušao bez ikakvog otpora. Bio sam okrenut Petru leđima, a Domagoj se smjestio na fotelju sa strane i gledao kako mu jašim prijatelja, dok se moj mališa klatio gore dolje i kapao svuda uokolo. Ubrzo me je Petar primio rukama za bokove i zaustavio u miješanju stražnjicom, te me malo podigao iznad svoje zdjelice. Zatim je počeo jebati snažnim ubadanjima duboko u mene i počeo je stenjati. Ja sam bio strašno uzbuđen i mislio sam da ću svršiti svaki tren. No prije mene to je napravio Petar pumpajući svoje sjeme u mene drči svoj kurac zabijenim do jaja u moju mušku pičku. Obilno je svršio i osjetio sam svaki mlaz, tako da sam i ja počeo stenjati. Ostao sam tako nabijen na njega neko vrijeme, a Domagoj je otišao po još jednu rundu pive u kuhinju i vratio se. Pokušao sam ustati, ali me je Petar vratio nabivši me ponovno do jaja na sebe. Uzeo je pivo iz Domagojeve ruke, i otpio. Meni je Domagoj dao  drugu bocu i kucnuvši se samnom i on je počeo piti pivo. Meni se situacija učinila smiješnom, pa sam i ja otpio dva tri gutljaja nabijen do jaja na kurac. Nismo puno pričali a na videokazeti se još vrtio onaj gay pornić, ili bolje rečeno kompilacija različitih scena i mnogih pornića. Nakon kraćeg vremena, osjetio sam kako je Petrov kurac počeo mlohaviti i odmah osjetio kako mi sperma curi iz šupka. Petar me lagano giurnuo i ja sam se polako svukao sa njega. Kurac mu je ispao van uz glasan “plop” na što smo se svi nasmijali. Krenuo sam se oprati, ali me je Domagoj zaustavio, pokazao na mog mališu i pitao: “A što ćeš s njim? Ajde, pruži nam još malo zabave, da vidimo kako drkaš!” Uzeo sam ga među prste i sa par pokreta svršio štrcajući uokolo. “Sad se odi operi!” rekao je Petar.

Kad sam se vratio primjetio sam da su oni očistili sve curke koji su bili posvuda. Sjeli smo se za stol, onako goli. “Sad, kad znaš gdje smo, svrati, ako želiš ponoviti!”, rekao je Domagoj. Ja sam se zahvalio na ponudi i rekao: “Možda i budem!”

Proveli smo još kratko vrijeme pričajući o svemu i svaćemu, ja sam pogledao na sat i vidio da se moram požuriti ako želim stići na posljednji tramvaj i otići doma. Pozdravili smo se i ja sam izišao iz njihovog stana. Na stubištu nasuprot njihovim vratima, odškrinula su se vrata i jedna žena u godinama smijući se upitala me: “Jesu te dobro izjebali, jesu jel da!” Ja sam pocrvenio i požurio šutke niz stubište.

Došao sam doma i legao spavati.

U ponedjeljak sam otišao dobrovoljno dati krv. Tako da se testiram na bilo koju opasnu bolest (AIDS, Hepatitis). Nakon mjesec dana sam to ponovio i kada su me prihvatili ponovno kao darovatelja, znao sam da se nisam razbolio. Jeftin način testiranja!

Petra i Domagoja više nisam vidio. Bio sam par puta u iskušenju, ali sam ipak odustao. Kada sam na koncu odlučio otići, ona “gospoja” preko puta njihovog stana se pojavila i rekla mi: “Ako si došao po novu injekciju, zaboravi. Odselili su se, ne znam gdje!” Imala je onaj ciničan i zloban osmijeh na licu.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

U pravu si. ne testira se ni na hepatitis, nego na uzročnika hepatitisa. Ali tako ljudi kolokvijalno govore...

Korisnik

Ne testira se na AIDS, već na prisustvo HIV-a. AIDS je poslednja i najgora faza HIV infekcije.