Skoro zaboravljena priča iz mladosti

Nakon što sam se „oslobodio“ ili, bolje rečeno, bio oslobođen od ucjene zbog koje sam bio, budimo iskreni prostitutka za ekskluzivnu klijentelu živio sam malo povučeno. Imao sam par kraćih veza sa ženama, no ništa posebno značajno.

No, očito suđeno da šaram između hetero i homo odnosa dogodio se jedan događaj (ili, što bi se reklo: dva u jedan) na koji me je podsjetio susret sa jednim starim poznanikom par dana prije Božića prošle godine. Pozdravili smo se i popričali malo o prošlosti, ne spominjući taj događaj, očito više neugodan za njega, nego li za mene gledano današnjim očima. Čovjek situiran, ima obitelj i siguran sam da ne bi želio da se podsjeća na događaje od prije oko 25-30 godina.

No, mene je to podsjetilo i zagolicalo maštu što se dogodilo sa drugom dvojicom od nas četvorice nakon tog događaja. Sva četvorica smo se poznavali iz razreda u osnovnoj školi. Među nama, Zlok, bio je najgori i problematičan učenik, i to toliko da je cijeli osmi razred proveo u Popravnom domu, dolazeći samo na nastavu. Nadimak je dobio po prezimenu. Moj drug s kojim sam se susreo pred Božić, Knez (tako smo ga zvali jer je bio sin bogatog obrtnika), bio je dobar učenik i, kao i ja, „dobro“ dijete iz cijenjene obitelji. Kvartet je zatvarao Sandokan (dijete iz romske obitelji, ali ne problematične, već „prilagođene) vrlo dobar učenik, koji je izbjegavao probleme. Ni danas mi nije jasno kako smo se nas 4 slagali, obzirom na različite društvene pozicije s kojih smo dolazili.

Događaj o kojem ću Vam pričati dogodio se 10-tak godina nakon što smo završili osnovnu školu. Sreo sam ih u gradu lutajući u potrazi za zabavom. Nisam baš imao puno love u džepu, pa neka mjesta nisu dolazila u obzir (kao disko klubovi ili sl.), a, koliko se sjećam, ni oni baš nisu bili pri lovi. Ipak imali smo dovoljno za po jedno pivo u prvom bircu, pa smo započeli druženje. Sjećali smo se gluposti koje smo radili kao klinci i smijali se našoj naivnosti i glupostima tih godina. Zlok je ispričao kako smo on i ja često zajedno drkali u WC-u za odmora ili prije nastave i kako nas nikad nitko nije otkrio (to je bila istina). Sandokan i Knez nam baš i nisu vjerovali, tvrdeći kako Zlok izmišlja, a ja sam se mudro držao po strani. Nakon što smo popili pive, krenuli smo prema svojim kućama. Došavši u blizinu Knezove kuće, on je najednom predložio da dođemo njemu na po jedan viski prije razlaza, jer su mu starci na nekakvom vjenčanju i sam je doma. Prihvatili smo ideju, no netko je postavio pitanje što ćemo raditi. Nakon par prijedloga, Zlok se sjetio jedne „igre“ koju su oni znali igrati u domu i izazvao nas da je odigramo, ne objašnjavajući o kakvoj se igri radi. Onako, malo pod gasom smo svi pristali.

Po dolasku u kući i nakon što smo se raskomotili Knez je svakome donio viski u čaši i kucnuli smo se. Zlok je nazdravio i dodao – naiskap! Svi smo sasuli viski u grlo i naravno gotovo trenutno bili puno više nego blago pijani. Zlok je tada rekao da predlaže igru „kamenog“ lica. Pitali smo ga da nam objasni pravila i on je rekao, nema problema. Jedan od nas ide ispod stola, a drugi sjedaju oko stola u stolice. Zadatak onoga ispod stola je da puši kurac jednom od preostale trojice koji trebaju prepoznati kome onaj ispod stola puši. Ako ga otkriju, taj koji se odao mijenja onoga ispod stola i igra traje sve dok se svi ne izmjene ispod stola ili dok onaj koji je ispod stola ne popuši kurac svima, bez otkrivanja kome je pušio. Zabranjeno je gristi i nanositi bilo kakve ozljede. Sandokan je pitao: „A kako se određuje tko je prvi ispod stola?“ Tim pitanjem je zapravo u ima nas preostale trojice potvrdio da pristajemo na igru. Zlok je objasnio: „Obično se vuku slamke, ali ja predlažem da onaj koji ima najmanjeg bude prvi!“ Knez se složio, a Sandokan ga je podržao. Ja sam prostrijelio pogledom Zloka, jer sam odmah shvatio kako mi je namjestio. On zna da je moj kurac zapravo pimpač (ili, kao to Ameri lijepo kažu „dicklette“), jer smo skupa drkali kao klinci. Svi smo skinuli hlače i gaće i naravno da sam uvjerljivi pobjednik bio ja. Morao sam skinuti sve sa sebe i otići ispod stola. Oni se se sjeli svaki u svoju stolicu, uvukli su stolicu ispod stola i pomakli se stražnjicom na rub stolca i raširili noga što su više mogli, po prijedlogu Zloka, e kako bih imao bolji pristup njihovim kurcima. Moram priznati da je Sandokan imao debelu i dugačku kurčinu, dok su Zlok i Knez imali prosječne.

Zlok je rekao: „Kreni!“ Priznajem danas, bez obzira koliko sam glumio tada nelagodu, da sam sa užitkom stavio kurčinu Sandokana u usta i počeo je lizati i sisati i uvlačiti u grlo. Nije se čulo ništa. Kurac mu je mirisao na mušku nečistoću, mokraću i staru spermu, no nije me spriječilo da uživam u njegovoj debljini, dodiru i okusu. Nije prošlo dugo Sandokan je svršio. Čekao sam da netko odreagira, ali nije nitko. Zatim sam uzeo Zlokov kurac u usta (nisam se smio koristiti rukama – „po pravilima“) i popušio mu ga čak i brže nego li Sandokanu. I dalje nije bilo nikakve reakcije, nitko nije pogađao. Sa Knezom je bilo malo problema, jer mu nije bio dignut i odbijao se ukrutiti (mislim da mu je bilo neugodno vezano uz situaciju), no nakon 10 tak minute i on se ispraznio u moja usta. Zlok je pitao: „Ja sam svršio, jeste li i vi?“ Pretpostavljam da su obojica klimnuli glavom, te je Zlok rekao: „Jebote, pa ti stvarno dobro pušiš, kad si nam svima uspio popušiti u tako kratkom vremenu!“ Ja sam se zacrvenio, oni su mislili od stida, ali ja sam znao da je to jer sam bio pohvaljen za dobro pušenje. Zlok je još nadodao: „O ovome nikome ni riječi nikada. Jasno! Za ovo znamo samo nas četvorica!“ Svi smo se složili (posebno ja!). Knez je odnio čaše i mi smo se obukli i spremili za polazak svaki svojoj kući.

Kad smo izašli, Sandokan je krenuo u jednom smjeru, a Zlok mu je dobacio da će ići drugim putem i da će me ispratiti dijelom mog puta. Sandokan je mahnuo rukom i Zlok i ja smo krenuli prema mojoj kući. Prolazili smo kroz jedan parkić, pun grmlja i poprilično taman. Ja sam tiho prosiktao: „Baš si bezobrazan. Znao si da će to mene zapasti. Nije fer!“ „Imaš neke primjedbe?“, upitao je Zlok. „Da“, rekoh, „nije bilo pošteno!“ On se okrenuo prema meni i rekao: „Gle mali, ti si pička i pička ćeš uvijek biti. Tako mali pimpek imak moj namlađi brat koji ima jedva 10 godina. A pušiš, svaka čast, što znači da već imaš iskustva ili si prirodno nadaren, što bi se i moglo reći, jer ti kurčić naliči na veći klitoris. A što mi daje novu ideju, sada i tu u mraku. Skidaj gaće da te pojebem jer mi se kurčina na samu ideju digla i kruta je!“ „Nemoj, molim te,“ pokušao sam se izvući. On me je uhvatio za ruku i stavio je na svoj kurac. Stvarno je bio tvrd poput betona. „Ovo sve ostaje naša tajna! Samo ću te jednom jebat i nikad više. I nitko to neće znati. Stari bi me ubio kad bi saznao da jebem muške pičke!“ malo mekše mi je uzvratio. Uzdahnuo sam, kao ono ajde, ali sam sav treperio iznutra. Wow, ponovno tvrda kurčina u meni. Zloku nije puno trebalo daga izvadi, zabije mi ga u usta: „Zabalavi ga!“ To sam i učinio. Okrenuo me je i ja sam se nagnuo, a on je bez milosti uletio u mene. Pocijepao me je, imao sam dojam. Jako me zaboljelo. On se zabio pa stao i pustio me da se tako nataknut naviknem na kurčinu. „Pa ti se ne jebeš baš često?“ primjetio je. Ja sam kimnuo glavom u smislu, ne, ne jebem se.

Nakon par minuta bol je minula, pička se prilagodila i Zlopk je u destak uboda istovario što je imao u mene, a meni se mališa ukrutio. To je Zlok primjetio i nasmijao se: „Vidiš da se i tebi sviđa!“

„Ajde, zdrkaj se, da vidim kako ga sad drkaš!“ Uzeo sam ga sa kažiprstom i palcem i kožicu provukao par puta preko glavića i štrcnuo. „Divna večer. Savršena!“, zaključio je Zlok, „da samo znaš koliko sam te već dugo želio pojebati!“ Sinulo mi je pitanje: “Kako to da niste ni jednom pogodili kome pušim?” “Zlok se nasmijao: “Pravila!” Tad mi je sinulo - ako svi svrše prije nego li se itko otkrije, nema smjene pod stolom i igra je gotova. “Nije fer!” ciknuo sam. “Ajde ne budi Kalimero”, obrecnuo se Zlok, “Kao tebi se nije svidjelo?” Zašutio sam i pocrvenio. “A kako ti znaš za tu igru?” uzvratio sam. “Ajde pogodi”, smrknuto će Zlok, “Naravno, u domu. Samo sam ja imao osmoricu za stolom! Nikad više! A tebe sam želio pojebati!”

Poljubio me u usta (kako bi se reklo filmski). Uzvratio sam. I otišli smo svatko na svoju stranu. Nisam ga više nikada sreo. Koliko znam svi smo održali riječ do mene danas, kad sam Vam ovo ispričao. Ali imena su izmišljena i teško da ćete otkriti tko su ta moja tri drugara ikada!

Kategorija:
Gay erotske priče