Chat u doba modema

Ovo je istinita priča. Bilo je to kasno ljeto 2005. Period u godini kad je, inače bučan i gužvovit grad još prazan. Ljudima koji su se vratili s odmora ili su odmarali u gradu dominira lijep ten i višak energije. Još smo svi fino potšišani „za more“ a u kupaonama imamo ostatke svježe kupljenog gela, pripremljenog za ovogodišnje neproživljene ljetne avanture. Duh i tijelo puni energije i nade. 

Subota je, poslije podne. Ljetne sparine su taman gotove, ali ih još nije prestigla jesenja svježina. Tada su bili popularni chatovi i forumi… Chat sexting je bio najlakši interaktivni način oslobađanja viška energije doživljavanjem orgazma uz minimum napora. Samo se spojiš modemom, uz milozvučno pištanje, na „Iskon chat“, uđeš u adekvatnu sobu i čeka te tvoja napaljena hrpetina anonimusa. Govorilo se „Iskon je zlo.“

Često sam koristio blagodati dostupne tehnologije u rekreativne svrhe. Te večeri sam si rekao: relaksirano, ali kvalitetno. Tada sam imao 32, a i onda su me privlačili mlađi. Jedan se baš zakačio za javni chat u sobi sa željom da se pojebe sad i odmah, po mogućnosti s dvojicom. Pozovem ga na privatni chat, izmijenimo dimenzije, sto je u doba nepostojanja tehnike za video pozive, predstavljalo početak prve erekcije. 

Ja tada 183, 75, 18cm, aktivan dlakav plavi muškarac. On 19 god, 180, 68, gladak, mišićav, pasivan. Voli starije, ali želi da ga izjebu barem dvojica i to starijih, tako do 35. Ja, iskren kao i inače, predložim da se nađemo, da mu poližem guzu, izjebem, pa ako do tada ne nađe trećeg, može to od mene iz stana, preko chata. Čini se da je njemu falilo kurca koliko i meni ejakulacije i dogovaranje nije trajalo predugo. Uz to, za veličinu ovog grada, živio je blizu. Samo se spustim niz brijeg i skupim ga na autobusnoj. Dogovor je pao. Očito je kompliciranje glavni adut protiv brzog seksa.

Već sam u 7 raširio dvosjed, oprao zube, obukao trenirku, sjeo u auto i vozio prema dogovorenoj autobusnoj. Slike nismo izmijenili, pa me još vise zanimalo tko će biti tajnoviti komad. Kad ono, dočekala me ljepota koja je svakako prevazilazila sva moja očekivanja. Lagao je u opisu: bio je višlji od mene, tamnog tena (kvarcanje?), twink s gel frizuricom, sređen u nekom podrapanom (oko guze), premalenom, jeansu, koji mi definitivno uzrokovao početak erekcije i majici kratkih rukava, uz tijelo koja je naglašavala njegovu vitkost i sasvim malene mišiće ruku i ramena. Kombinacija koja je više naglašavala njegovu „izjebi me dobro“ stranu od čednosti. Samo je, skoro profi pogledom, pogledao u automobil, otvorio vrata i ušao. Pozdravili smo se, upoznali poimence, brzinski sam polukružno okrenuo vozilo i uputio se uzbrdicom prema stanu. Puls mi je lagano narastao, a još u automobilu sam poželio da mi ruka bude na njegovoj nozi, ali tada još nisam imao automatski mjenjač, pa sam se štreberski fokusirao na sigurno stizanje u brlog. 

Došavši do stana i nakon ulaska, sve je zgledalo kao da sređenog puno mlađeg nećaka vodim da skupa gledamo filmove. Zapravo, kad smo došli u stan i jesam pustio film, ali za odrasle. Iznenadilo me da je on ne samo odrastao u seksualnom smislu, nego i prerastao filmove, kad je krenuo sa šlatanjem, ljubljenjem… Rekao mi je da je napet i da mu treba odmah kurca, pa kasnije možemo vidjeti za trećeg. Uz dodatni trud sam mu nekako skinuo pripijene hlače i iznenadio se kad sam naletio na tange. Do tada sam imao dosta partnera, neke čak toliko mladih kao on, ali još nisam vidio guzu u tangama. Njemu su prejebeno stajale, na toj kvarcanoj maloj, tvrdoj, glatkoj muškoj guzi. Kurac mu je bio zanemarive veličine, pa je prednji dio tangi skroz uspješno pokrivao njegove muške adute. Želio sam dobro polizati taj tanki konac materijala koji se usjekao između tvrdih jasnih gluteusa. Pa smo se tako namjestili sam ja sjeo na razvučen dvosjed a on me opkoračio nudeći mi svoju dragulj rupicu nažuljan gaćicama. Istovremeno on je uživao u sad već pulsiranju mojih debelih, glavatih, obrezanih 18cm. Nije puno pričao, samo je rekao: 

„Nisi lagao, kad si rekao da imaš lijep kurac.“ 

Ja nisam ništa odgovorio jer sam bio prezauzet željom za što dubljom penetracijom mog jezika u to predivno mlado dupence, koje se obuklo da me zbuni ili već naučeno na ukus oženjenih muškaraca… Jednom rukom sam držao tange, da ne smetaju i lijevi guz, a drugom desni sa željom da ga što više otvorim i što dublje uđem u njega.

Kad sam se izdovoljio lizanjem i osjetio da mi je stvarno kvalitetnim pušenjem kurca uspio probuditi i zadnji milimetar znajući da ga čeka ista ta duljina u nastavku akcije, izvukao sam se ispod njega. On je samo ostao na svoje sve4, te malo raširio koljena da bude niže. Stavio sam kondom, a za rupicu je bilo dovoljno sasvim malo lubrikanta, jer je jezik dobro odradio posao. Moj glavić se isticao i s kondomom preko kurca. Namazao sam si i kurac lubom, da ne zapinje . Desnom sam mu prislonio na rupicu, a lijevom ga držao za kuk. On je bio skroz pasivan, nepomičan. Ali lakoća s kojom sam ušao u njega je govorila da sigurno nisam među prvih 5 koji su bili tamo . Ušao je prilično lako, a meni spontano dalo do znanja da ga treba pošteno izjebati. Okrenuo sam mu jednom rukom glavu i lagano pritisnuo na madrac kreveta, dok sam bez otpora ubacio cijeli kurac u tu malu guzu. Tek kad sam počeo žestoko nabijati dupence, čuo sam od njega prvi glas jecanja. Tiho, se čuo jecaj: 

„Jebi me jace, dublje, još, još“ koji me je dodatno naveo da upravo to i dobije. 

Šteta, pa sam od lizanja bio već preblizu, tako da ovo nije dugo trajalo. Brzo sam svršio, uzevši u obzir koliko mi nekad treba. Kao da kod obrezanog glavića to uvijek dulje traje. 

Otišao je do WCa, sredio se malo, obukao hlače, ali ne i majicu. Izašao na balkon zapaliti jednu, a na odlasku van samo je rekao: 

„Nađi neki alkohol i spoji se na „Iskon“ da nađemo trećeg.“

Očito mu je bio više nezasitan nego sam očekivao od nekog tako mladog. Ja sam samo otišao do umivaonika oprati kurac od sperme i kondoma. Napetost u zraku se stišala. Sada možemo čak i razgovarati.

 

(nastavak slijedi, ako vam se sviđa)

Kategorija:
Gay erotske priče