Natjerana da prizna nevjeru

U mnogima do sad objavljenim pričama opisao sam istinite događaje seksa moje supruge sa drugim muškarcima. Ova priča plod je moje mašte. Velika mi je želja da se s mojom ženom ostvari bar dio opisanih događaja.
Moja žena prava je vatra u krevetu. Kad budemo sami u stanu i imamo dovoljno vremena onda to bude divlji seks u nekoliko poza. Ne jebemo se samo u spavaćoj sobi, nego i u drugim prostorijama. Posebno nam je bludna jebačina kad ona leži na stolu u blagovaonici, stavi noge na moja ramena, a ja ju jebem žestokim udarcima. Znamo se tucati i na podu ili dok ona sjedi na perilici rublja dok je perilica u pogonu.
Ležimo tako u krevetu poslije još jednoga iscrpljujućeg seksa kad ja bubnem,
– Jesi li me kad prevarila?
Tajac. Kratko vrijeme vladala je tišina, onda je uslijedilo protupitanje,
– A jesi ti mene?
– Jesam, dva puta.
Na te njezine riječi pojavila mi se knedla u grlu, uši su mi se zacrvenile, srce je počelo jako lupati. Onda se javila ljutnja, razočaranje i na kraju uzbuđenje, jer priželjkivao sam da se s nekim pojebe. Kurac mi se počeo ukrućivati.
– I ja sam tebe.
– Pričaj! Je li to bio kolega s posla, Pero?
– Kako znaš?
– Kad god sam došao po tebe u ured uvijek me gledao pogledom koji kao da mi govori jesam ti ju.
– Ma sereš.
– Ne, mi muški to osjetimo. Jebač supruge ne može, a da ne pokaže da je nadmoćan muškarcu kojem je pojebao ženu.
Evo njezine priče.
„Išli smo službeno na put u Njemačku: Pero, direktor, vozač i ja. Dug je to put. Sjedila sam naprijed pored vozača, a Pero iza mene. Neobavezno smo lupetali. Pero se više puta naginjao na sjedalu i dodirivao mi kosu. Niti ja niti druga dvojica u automobilu nismo tome pridavali neku pažnju. U Austriji napravili smo pauzu na jednoj benzinskoj postaji da malo protegnemo noge i popijemo kavu. Pero me je cijelo vrijeme gledao pogledom kojim muškarci gledaju ženu koju bi rado pojebali. Taj njegov pogled nije ostao bez odjeka. Trnci su mi prošli tijelom i namočila sam se. Nije to bilo nešto posebno. Više puta mi se događalo da ona moja procuri zbog nekoga muškarca u blizini. Otišla sam u toalet da ju malo smirim i obrišem. Protrljala sam klitoris, gurnula prste unutra i gle ubrzo sam svršila.
Prije nastavka puta direktor i ja zamijenili smo mjesta u autu, jer rekao je da mu je neudobno otraga. Pala je noć. Zadrijemala sam na Perinom ramenu. Nije baš bio udoban položaj. Pero je predložio da se ispružim. Okrenula sam se na leđa te stavila jaknu pod glavu i u njegovo krilo. Pero mi je stavio ruku pod glavu. Milovao mi je vrat, kosu, uši. Divno je to radio. Opet sam počela vlažiti. Nekoliko puta je bojažljivo spuštao ruku u moj dekolte, ali nedovoljno duboko da bi išta napipao. Jadan nije znao da bi mu dopustila da mi miluje grudi ispod haljine, ali on se to nije usuđivao napraviti. Okrenula sam se na bok kako bi našla udobniji položaj. Osjetila sam nešto tvrdo u njegovim hlačama. Ajme pa Pero je napaljen na mene. Pomičem svoju ruku i dodirujem mu karu preko hlača. To ga je ohrabrilo. Gurnuo je svoju ruku pod moju haljinu i ispod grudnjaka. Naišao je na tvrde sise s nabreklim bradavicama. Milovao mi je grudi, a ja sam bila u sedmom nebu. Tiho sam uzdisala. Nakon toga obuhvatio me oko struka, zadigao haljinu i prešao na guzu i bedra. Razmišljala sam što ću ako gurne ruku u gaćice i prstima prodre u mene. Nadala sam se da će to učiniti. Što ako me bude prstenjačio, a ja svršim. Otkrit će nas. Jebe mi se ako nas i otkriju. Oboje smo odrasle osobe.
Stisnula sam mu karu preko hlača. Zaustavio je milovanje. Lagano sam povukla zatvarač na rasporaku hlača. Odjednom je ispao kurac ravno pred moja usta. Divan kurac, tvrd, kratak, debeo. Uhvatila sam ga jednom rukom, a drugu sam gurnula u hlače da mu opipam jaja. Koja jaja, puna sperme. Pero očito dugo nije jebao. Lagano sam drkala taj krasni kurac. Ni na što drugo nisam mislila, sam da okusim taj napeti kurac. Usisala sam ga. Jedva mi je stao. Pušila sam mu kurčinu. Nisam se usudila pomaknuti, a ni on. Odjednom sam osjetila pulsiranje u kurcu. Znam što to znači. Eksplodirati će. Uskoro je navalila gusta sperma i punila mi usta. Davila sam se, ali uspjela sam sve progutati. Nismo smjeli ostaviti tragove našeg uživanja na sjedalima automobila. Suputnici na prednjim sjedištima nisu reagirali. Možda nisu primijetili naše bludne radnje ili su se samo pravili da nisu vidjeli. Nije me bilo briga ako su vidjeli. Uskoro smo stigli do hotela. Dobro sam oprala usta i ubrzo zaspala.
Sutradan je bio rani doručak, jer su već u devet sati počeli razgovori s njemačkim partnerom. Bilo je dosta naporno i trajalo je sve do 17 sati. Tijekom tih razgovora često sam uhvatila Perin pogled. Sigurno mu je na pameti bio oralni seks koji sam mu pružila u autu tijekom putovanja. Nije mi uopće bilo neugodno što sam sisala drugi kurac. Kurac je bio tako privlačan i uživala sam u tom pušenju. Ako Pero bude pametan onda neće pričati o tome pa će se moći nadati još nečemu. Potpuno sam zaboravila da sam ja udata žena i da me kod kuće čeka muž. Uostalom, često mi je govorio da bi ga jako uzbudilo kad bi ja opet probala neki drugi kurac i dobro se pojebala s drugim muškarcem. Ja samo slušam želje svoga muža pogotovo kad ispunjavanje njegovih želja meni čini veliki užitak. Da, ja se jako volim jebati. Oduvijek sam to voljela.
U hotel smo se vratili oko 19 sati. Večerali smo svi zajedno. Dečki su htjeli da odemo u pivnicu. Nije mi bilo baš do toga. Ispričala sam se umorom i otišla u svoju sobu. Bacila sam se pod tuš. Uh kako mi je prijalo to osvježenje. Onako gola legla sam na krevet i razmišljala o Perinoj safaladi. Uzbudila sam se. Spustila sam ruku među noge i mazila sam se. Kako je to divno kad prstići klize po mokroj pičkici napaljenoj na kurac koji sam sinoć pušila. Pomislila sam kako bi bilo divno da je Pero sad tu, pored mene pa da mi poliže macu kao zahvalu za jučerašnje dudlanje. S Perom sam dosta surađivala u firmi. Nikad ga nisam promatrala kao muškarca odnosno kao seksualni objekt. Jučer je baš bila posebna atmosfera. Bila sam zrela da me pojebe, ali nisu bili uvjeti da se predamo potpunom seksu.
U mojim me razmišljanjima i maštanjima prekinuo mobilni telefon. Stigla je poruka od Pere. »Hoćeš do mene na piće?« Razmišljam koji trenutak. To je poziv na seks. Zašto ne. Konačno o tome sam maštala dok sam si mazila picu. »Dolazim za deset minuta« bio je moj odgovor. Obukla sam tange pa tajice. Malo su prozirne. Guza se poprilično dobro vidi, ali nema veze pa to je samo nekoliko koraka hodnikom do Perine sobe. Ako i bude nekoga na hodniku neka uživa u pogledu. Gore sam navukla hudicu bez ičega ispod. Da ne kompliciram sad s grudnjakom i majicom, ionako ću to ubrzo skinuti. Neću se valjda jebati u odjeći. Tijekom seksa uvijek sam bila potpuno gola, a to sam tražila i od mojih partnera. Izuzetak je bio seks na brzaka negdje na javnom mjestu, u stubištu neke zgrade npr.
Čim sam pokucala na vrata Pero mi je otvorio. Povukao me unutra, uhvatio oko struka i odnio na krevet. Sve bez riječi. Očekivala sam jebačinu, ali ne baš ovako naglo. Nije da mi nije bilo drago što ne okoliša već je direktan. Konačno, po onom jučer mogao je shvatiti da će dobiti pičke.
Skinuo mi je tajice i tange. Ja sam se sama oslobodila hudice. Ležala sam pred njim potpuno gola raširenih nogu. Spustio se među moje noge i halapljivo počeo lizati moju dlakavu i mokru picu. Bilo je divno, posebno kad je jezikom pokušavao prodrijeti u pičku. Tražila sam da se i on skine. Brzo se oslobodio odjeće. Sad sam mogla bolje razgledati kurac koji sam sinoć pušila i koji će me pojebati. Bio je zaista debeo kao safalada. Stršao je prema meni spreman da se zabije u moje tijelo. Pero nije oklijevao. Smjestio se među moja bedra i ugurao svoju safaladu u mene sve do jaja. Uh kako sam ga osjećala. Silno sam željela taj kurac i sad me on jebe. Nije dugo izdržao. Nakon nekoliko udaraca špricao je u mene kao mitraljez. Nije bio od onih pažljivih jebača koji paze da ne oplode svoju partnericu, već je pumpao u mene do zadnje kapi njegovog sjemena. Strast je bila strahovita i uzajamna. Tko bi mislio na još nešto osim parenja. Kad ga je izvadio iz mene i nastavio me lizati i usisavati sokove kroz glavu mi je prošla misao da se moram pojebati s mužem po povratku s puta. Ako i ostanem u drugom stanju muž će misliti da je njegovo. Kad se zasitio lizanja gurnuo je dva prsta u mene i čvrsto me stisnuo. Protresao me strahoviti orgazam.
Ostali smo ležati goli, a ja sam zapalila cigaretu. Sve do tad nismo progovorili ni riječi samo smo se divlje jebali. Pero mi je natočio votku. Odlučio je prvi prekinuti šutnju.
– Jučer si me ugodno šokirala u autu.
– Svidjelo ti se?
– Bilo je fantastično iako malo opasno s obzirom na suputnike.
– Koliko se ja sjećam ti si prvi krenuo rukom pod moju haljinu, a ono što je uslijedilo bilo je posljedica toga, oboje smo se napalili.
– Nadao sam se da nećeš odbiti moj poziv na piće u sobu.
– Hoćeš reći tvoj poziv na seks. Pa i ja sam se zaželjela.
– Nadam se da sam ispunio tvoja očekivanja.
– Oh da. Potpuno sam zadovoljena.
– Smijem te pitati nešto intimno?
– Hajde!
– Jesi li kad ranije prevarila svog muža?
– Nisam.
– Znači ja sam ti prvi takav.
– U braku da. A jesi li ti prije već varao svoju ženu.
– Jesam i kad je saznala rastavili smo se. Nadam se da tvoj muž neće saznati za ovo.
– To nije važno ako sazna. On me neće ostaviti zbog toga.
– Jesi sigurna?
– Sigurna ne mogu biti, ali sumnjam da će to učiniti. On me nagovarao da se pojebem s nekim ako mislim da ću uživati u tom seksu.
– Hoćeš li mu reći za ovo?
– Neću. Iako je rekao da mogu zastraniti vjerujem da bi ga pogodila moja nevjera, ali ako sazna neće biti problem.
– Ako te bude pitao jesi li ga kad prevarila?
– Onda ću mu reći da jesam i da si me ti kresnuo.
Opet mu se digao kurac nakon ovih mojih riječi. Pridigao se i došao je na mene. Nakon što je dobro naciljao moju picu ušao je u mene do kraja. Počeo me ponovno jebati. Valovi strasti prolazili su kroz moje tijelo. Ovaj muškarac me nevjerojatno uzbuđivao. Uguravao je svoj kurac snažnim udarcima, a ja sam jecala, stenjala, bilo je divno. Ovaj put je dulje izdržao da ne svrši. Ponovno me je napunio svojim sjemenom.
U tom je trenutku zazvonio moj mobitel. Ti si bio na liniji. Dok smo mi razgovarali Pero se cerekao. Opet je rovario po mojoj pici i ljubio mi grudi. Drhtala sam. Jedva sam završila razgovor s tobom. Peri sam odvalila jednu šamarčinu, na brzinu sam na sebe navukla samo hudicu i onako bez tajica i gaćica otrčala sam u svoju sobu.“
Nakon što je završila priču pitam ju,
– Jesi se još koji put pojebala s Perom?
– Nisam, iako moram priznati da me jako privlačio. Znao je dobro me zadovoljiti.
– Hoćeš reći dobro te pojebao.
– Ako baš hoćeš tako prosto, da, izvrsno smo se jebali. Uživala sam jako.
– Kako to da mu onda nisi opet dala.
– Ono u Njemačkoj je bila neka posebna atmosfera. Uopće nisam mislila da ću se ševiti. Došlo je to nekako samo od sebe. Bilo je lijepo, čak jako lijepo i tako treba ostati. To je bio samo divan seks. Novi odnosi značili bi da Pero i ja ulazimo u neku vrstu veze, a ja to ne želim. Jebačina da, ali veza ne. Uostalom ti si me dugo nagovarao da probam drugi kurac pa sam to i učinila. Hvala ti na tome. Nadam se da ti sad ne smeta.
– Nimalo mi ne smeta, naprotiv, vidiš da me uzbuđuje.
Kurac mi je bio napet kao puška. Znala je što joj je činiti. Lagano se popela na mene i natakla na tvrdo koplje. Uslijedio je još jedan strastveni seks.

Kategorija:
Strejt erotske priče