Priča s plaže (Coco&Nut priča)

Budući da smo često razdvojeni, običavamo se napaljivati pričama u kojima smo nas dvoje glavni protagonisti obraćajući se i posvećujući ih jedno drugome. Ponekad, jedno od nas napiše cijelu priču, a ponekad je pišemo naizmjenično, u nastavcima, ... ovisno o inspiraciji.

Slijedi Coco (Ona) & Nut (On) priča ... :-)

***Nut:

Nekoliko dana dolazimo na malu usamljenu plažu među stijenama. Uživamo u suncu, našim dodirima, pušenju, lizanju, piss igricama, ... u cjelodnevnom polaganom jebanju.

Jedno jutro silazimo niz stijenu prema plaži i prvo što ugledamo je ženska guza. Približavajući se, uočavamo ženu koja kleči držeći u ustima kurac i uživa u pušenju. Ugledavši nas, ona se samo prevrne u stranu. Pozdravljamo se u prolazu. Kažu da su prošle godine bili na ovoj istoj plaži i danas su prvi put ove godine ponovo ovdje te se nadaju da nam ne smetaju. Odgovaraš im da je plaža mala, ali da ima dovoljno mjesta za svo četvoro.

Smještamo se na ručnike i skidamo. Uzimaš ulje za sunčanje i počinješ me mazati po tijelu. Stojim uz tebe poludignutog kurca dok me obilaziš prelazeći mi dlanovima po leđima i guzi. Prstima ulaziš u guzni kanal da bi ga dobro nauljila. Prst, čak nekoliko puta, duboko uvučeš u moj anus kao da me jebeš. Samo se osmjehnem jer dobro znam da ne možeš odoljeti jer to voliš i u tome uživaš. Potom dolaziš s prednje strane. Nauljenim prstima prelaziš mi po licu, vratu, prsima, trbuhu i na kraju uzimaš u ruke moja jaja. Mažeš uljem sad već posve dignuti kurac navlačeći kožicu do kraja i trljajući dlanom goli glavić. Pogledaš u njih i vidiš da sa zanimanjem gledaju što mi radiš.

Iz glavića mi iscuri par kapi sluzi koje kupiš jagodicama prstiju, prinosiš usnama i oblizuješ ih. Legnem na ručnik, a ti spuštaš glavu na moj trbuh okrenuvši noge prema njima i pružajući im prekrasan pogled na tvoje međunožje. Položim ti ruku na pubis i dok se izležavamo, prstom lagano klizim po usminama, od klitorisa do anusa. Osjetim da se vlažiš i tvoju sluz počinjem razmazivati po kanalu, po cijelom međunožju. Posve raširiš noge kako bi im omogućila nesmetano gledanje uzbudljivog prizora.

Dok ih promatraš kroz poluotvorene kapke, podigneš ruku i uzimaš moj kurac u dlan. Počinješ ga stezati dok mi se u potpunosti ne ukruti. Ponovo se igraš povlačeći kožicu preko glavića. Pod prstima osjećam da počinješ jako curiti iz pičkice. Okrenem se i pogledam u drugi par. Vidim da ona istovremeno drži položenu glavu na njegovom trbuhu, navlači kožicu kurca i gricka glavić.

***Coco:

Govoriš mi da ti je na suncu bez zaštite hlada postalo suviše vruće pa ćeš na kratko u more. Poljubiš me u vrat, a ja te pratim pogledom i protežem se na suncu ležeći na trbuhu. Prolazi koja minuta kad začujem ženski glas kraj sebe: „Molim vas, mogu li se poslužiti vašim uljem! Ponestalo nam je kreme za sunčanje!“ Otvaram oči i ugledam ženu s kojom sam već izmijenila par riječi pri dolasku na plažu. Dodajem joj ulje. Uzima ga, ustaje i kreće prema muškarcu. Ja spuštam glavu na ruke i zatvaram oči. Odjednom ponovo čujem: „Izgorjet ćete na ovako jakom suncu. Namazala bih vas, ako dozvolite.“

Htjedoh joj reći da ćeš se ti vrlo brzo vratiti i da ćeš me već namazati, ali krajičkom oka zapažam da odmičeš od obale plivajući snažnim zaveslajima prema pučini. Pogledam ju u oči i odgovorim: „Zašto ne? Hvala vam!“

Istiskuje potom nešto sadržaja iz bočice na dlanove i počne ga utrljavati po mojim ramenima i leđima. Najprije sam pomalo napeta, a onda se posve opuštam. Njezini su pokreti lagani, bez pritiska, tako da po koži ostaje dosta nerazmazanog ulja. Dlanovima prelazi preko moje stražnjice i ja se sjetih da si mi to isto malo prije radio ti i pičkica mi se ponovo počinje vlažiti. Budući da su mi noge raširene, zamjećuje kako mi se otvor među njima sjaji. Nastavi me mazati po guzi duže nego što je bilo potrebno, a ja se ne bunim. Osjećam kako joj ruke klize sve niže, po mojem međunožju. Dlanom ovlaš prelazi kroz procijep između guzova i započinje mi masirati usmine i ružičasto udubljenje sakriveno u njima. Pogledam prema njenom partneru. Vidim, ispružen je na boku oslanjajući se desnom rukom o tlo dok lijevom prelazi preko svog glavića i lagano ga pritiska. Promotrivši ga, osjetim kako mi ona polako razmiče usmine dok prsti lagano klize prema klitorisu. Pogledam je preko ramena. Osmjehne mi se, podigne prste s klitorisa i stavi ih na svoje usnice. Ispruži jezik i obliže ih. drugu ruku stavlja pod moj kuk i povlači me, pokazujući mi da legnem na leđa.

Dok zakrećem tijelo, zapažam te perifernim vidom kako, okrenut prema nama, sjediš na kamenoj stijeni u plićaku podignutog kurca i sa zanimanjem promatraš što se događa. Legnem na leđa dok me žena opkoračuje i spušta se nada mnom na koljena. Ispred mene zabljesne njezina glatka i sjajna pička. Pogleda me znakovito u oči i ja joj potom stavljam kažiprst i srednji prst u ponuđenu rupicu dok ona istovremeno nagnuta leđima prema otraga to isto čini meni. Jebemo se polako neko vrijeme, a onda, slijedeći isti ritam, prelazimo prstima preko G točaka sve snažnije i snažnije dišući sve dublje, a zatim pliće i brže. Prsti nam s lakoćom klize i ispunjavaju mokre otvore. Trljanje vlažnih i naboranih tkiva u dubinama sve se više ubrzava i odjednom, gotovo istovremeno na glas zastenjemo i počinjemo svršavati s grčem na licu. Nakon naleta orgazma ona polako legne na mene i prekrije me svojim golim tijelom naslonivši grudi na moje pa počinjemo usporavati disanje.

Naše raširene, vruće i netom prstima pojebane pičke okrenute su prema tebi. Pogledam te, a ti na stijeni uzbuđen laganim pokretima drkaš otvoreno promatrajući naša međunožja. Letimice joj pogledom prelazim preko lica i vidim kako gleda prema svojem partneru. Okrenem glavu u njegovom smjeru, ali njega više nije bilo. Ručnik na kojem je ležao bio je prazan. Ona se samo bezbrižno nasmije i lagano mi utisne vlažan poljubac na usne. Digne se s mene i krene onako gola prema tebi.

***Nut:

Dok mi ona prilazi, pogledam te i zapažam kako se nad tobom stvorila sjena. Podigneš glavu i pred očima ti zabljesne ukrućeni kurac njezinog partnera. Uzimaš ga u ruku i počinješ drkati te palcem trljati rupicu na vrhu. Gotovo istovremeno, ona stigne do mene, klekne i zgrabi me između prepona. Stegne ga šakom i počne drkati gledajući i oponašajući tebe. Povremeno baci pogled na vas da provjeri način na koji ti obrađuješ njega, a povremeno na moj kurac dok mu navlači kožicu. Jednom rukom je zategne do kraja te posve ogoli glavić, a drugom gladi i razmazuje nadolazeće kapljice sluzi. Ustaje i ne puštajući ga potegne me prema sebi kao da me poziva da ustanem i krenem za njom. Hodamo prema vama, a ona me i dalje vuče za kurac koji je potpuno napet, poput kakvog povoca.

Držeći ga i dalje, opkorači te, klekne okrenuvši ti leđa i prinese ti svoju pičku k licu. Vidiš kako se iznad tebe otvaraju velike usmine te ukazuje ružičasti otvor i klitoris koji sramežljivo viri povrh malih usmina. Mene potom ponovo povuče za kurac navodeći me da kleknem između tvojih nogu. Ne puštajući ga, počne trljati glavićem po tvojoj pički i razmazivati vlagu koja je curila iz njega. Osjećaš kako ti vrh kurca razdvaja usmine. Podigne ti noge i prekriži na svojim leđima kako bi ti pička i anus bili skroz rašireni i otvoreni. Osjetiš povjetarac koji pirka, miluje i draži tvoje rastvoreno međunožje.

Potom uzima moj glavić u usta, dobro ga oblizuje i vlaži slinom te ga ponovo protrljala po tvojem anusu i pički. Na kraju ga namješta neposredno pred rascjep usmina. Jednu ruku stavlja na moje guzove, a drugom povlači kurac prema naprijed. Osjećam silno uzbuđenje dok ti ulazim u rupicu i polako te, svu vlažnu, razdvajam. Uzdišeš duboko i glasno dok ti ona spušta jezik na klitoris ližući ga i povremeno palucajući do mog kurca koji se ubadao u tebe.

Posve napaljena i s njom u 69, rukom dohvatiš i čvrsto stegneš njegov kurac. Spuštaš ga njoj u međunožje isto kao što je i ona učinila s mojim. Jezikom ga obilno sliniš, položiš dlan na njegove guzove i povučeš ga da se zabije u njezinu pičku. Dok uranja u nju, podigneš glavu i svojim jezikom palucaš po njezinom klitorisu i njegovom kurcu. Iznad glave, samo par centimetara od tvog lica, odvija se pravi pornić, ... zabadanje kurca u pičkicu, a osim vizualnog, osjećaš miris i okus njihovog uzbuđenja.

***Coco:

Usklađujete ritam vaših kuraca koji se zabadaju u nauljene i vlažne pičke. Jebemo se neko vrijeme u četvoro, svatko sa svojim parom. Istovremeno, jezikom trljam i ližem njezin, a ona moj klitoris. U sve bržem ritmu istovremeno se čuje naše isprekidano uzdisanje i stenjanje. Ti i on uigrano se gibate našim međunožjima dogovorno nas dovodeći do istovremenog vrhunca. Uskoro se obje propinjemo osjećajući u sebi prekrasne tvrde kurce oko kojih se nadimaju naše mesnate usmine i bjesomučno grče naše posve poludjele pičke. Započinje mezzoforte koji se polako prelijeva u forte pa u trenutku dostignutog fortissima ja nemoćno klonem ispruživši se leđima po pijesku dok se ona sva zadihana opusti po meni dolazeći do daha i pritišćući me cijelom težinom tijela. Smogavši odnekud zadnje atome snage, dlanovima mi obujmi lice i gurne jezik duboko u usta strasno me poljubi i privije svoje golo tijelo uz moje. Zatim se na nekoliko sekundi sve smiri.

Malo kasnije, osjetim tvoju ispruženu ruku kojom, igrajući se, dodiruješ moj pubis, prebireš po usminama i naizmjenično mi prste uranjaš u pičku. Nakon kratkog predaha, ona se pridigne i lagano, primičući ti se na koljenima pocucla tvoj mokar prst. Za to vrijeme on jezikom oblizuje njezino međunožje. Taj mi isti jezik potom, dok još ležim na pijesku, prislanja na usta tako da u tom poljupcu osjećam okus njezine netom pojebane pičke. Nastavlja me ljubiti istovremeno mi prelazeći rukama po grudima i štipkajući krute bradavice. Krajičkom oka, još uvijek ležeći, vidim vas dvoje kako usko priljubljenih tijela klečite jedno naspram drugog. Ispreplićete jezike dok joj prelaziš rukama po guzi povremeno je čvrsto stisnuvši dlanovima. Primjećujem da polagano zavlači ruku između vaših priljubljenih prepona. Dlanom ti nježno steže jaja pa ih znalački gnječi, istovremeno kad i ti njezinu stražnjicu. drugom rukom te hvata za potiljak prisloni usne tvojem uhu i nešto ti tiho šapće. Zapažam kako potvrdno kimneš glavom i spuštaš se leđima na pijesak, a ona spretno licem klizne u tvoje međunožje. Podigavši ti noge i zabacivši ih preko glave, zaroni lice u tvoj anus i počne te jebati jezikom. Ja se istovremeo podižem na noge prestajući s ljubljenjem i uzimam u ruke njegov kurac kao ona tvoj prije upravo završenog jebanja i dovlačim ga do vas. Ležiš na pijesku, a ja te opkoračim i kleknem ti iznad glave okrenuvši se tako da imam pogled na njezin jezik u tvom anusu, a ti na moju guzu i vlažnu pičku svega par centimetara od lica. Dok ti liže guzni kanal, povlačiš moje bokove k sebi i nasađuješ si moju pičku na lice te počinješ naizmjenično ubadati obje rastvorene rupice obilno vlažeći cijeli uzdrhtali procijep. Vidjevši što se događa u njezinoj neposrednoj blizini, ona počinje žestoko i gladno gutati tvoja jaja, a ja za to vrijeme imam nesmetan pogled na cijeli taj uzbudljiv i prekrasan prizor.

Najednom se on pomakne i priđe partnerici s guza podigavši joj bokove i stabilnije je osovivši na raširena koljena. U trenu te prestane lizati jer prigušeno vrisne kad se on žestoko zabije u njezinu pičku kao da je kažnjava jer te jezikom jebe s toliko žara. Ugledavši ih kako se žestoko nabijaju, spuznem nekoliko koraka od tebe, četveronoške se osovim na tlo ispred nje i usmjerim rastvorenu pičkicu prema tebi. Nadražene i nabrekle usmine s nestrpljenjem čekaju da mi se straga kurcem sjuriš do dna. Digneš se i namjestiš ga prolazeći sjajnim glavićem od klitorisa do anus nekoliko puta a onda ga s lakoćom gurneš unutra dok te moja pičkica dočekuje svojim velikim, mekim i vlažnim zagrljajem. Oba usporavate jebanje, ulazeći nam polako, dugo i duboko u procijepe. Kretnje su polagane kao da se sve odvija u nekom ljepljivom i gustom fluidu.

Neočekivano, njezine i moje usne pronađu se posve spontano u dugom, mekom i istražujućem poljupcu koji se pretvara u uvijajući ples vlažnih jezika. Odignemo ruke s pijeska i još uvijek izbačenih guza, počinjemo, oslanjajući se jedna o drugu gornjim dijelovima tijela, milovati jedna drugoj grudi i vrat, zarivajući ruke u kosu i ne prestajući se strasno ljubiti. Osjećamo kako nas vaši kurci sve upornije nastoje dovesti do vrhunca. Počinjem joj drkati klitoris dok ona meni prelazi prstima preko bradavica. Postepeno, vaši ubodi postaju sve učestaliji i silovitiji pa nam to onemogućava nesmetano ljubljenje. Oslonimo se jedna drugoj na ramena i u zagrljaju se pridržavamo slobodnim rukama dok su preostale zauzete trljanjem klitorisa. Uz vas dvoje, čije sve intenzivnije nalete osjećamo u pičkama, uzbuđujemo jedna drugu. Ti i on nas u svom zanosu pratite u korak. Osjećamo kako vaše ruke čvrsto diktiraju sve ubrzaniji ritam pomicanja naših bokova koji se snažno nabijaju na vaše posve otvrdnule kurce. Odjednom se sve počinje odvijati kao u nekom transu. U našim pičkama uskoro počinju štrcali potoci sperme. Plažom se razlijegaju glasni krikovi muških orgazama, a ona i ja svršavamo plačno stenjući, grleći se i grčeći jedna drugoj u zagrljaju.

Nakon istovremenog svršavanja, straga, cijelim tijelom pripijen uz mene, umiriš se čekajući da ispražnjeni kurac sam izađe iz dubine u kojoj zadržavam tvoju spermu. Legneš iznemogao na pijesak, a ja se nasadim međunožjem nad tvoja otvorena usta i stvarajući kontrakcije istiskujem tekući, bijeli sadržaj koji ti kaplje po jeziku. Nakon što iscuri i posljednja kap, okrenem se licem prema tebi, spustim ti se u poljubac, kupeći ti jezikom spermu po unutrašnjosti usne šupljine, oblizujući se i gutajući je. Pozorno nas motreći, muškarac i žena učine isto.

Opruženim, znojnim i sluzavim od jebanja, pijesak nam se lijepi svuda po tijelu. Još neko vrijeme ležimo razbacani po tlu, prekriveni mješavinom vlastite sline, znoja, sluzi i sperme intenzivno mirišući na seks. Nakon predaha, trebamo se još samo dovući do mora koje će sve isprati s golih, ljepljivih i iscrpljenih tijela, osvježiti ih i vratiti im snagu.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Vrhunski,pismeno napisana I napaljujuca prica!Za 10++!!

Korisnik

Prelepa i napaljiva priča.