Saša 2

Mislio sam da sam izbegao metak. Treća nedelja tišine. Polako se vraćam u legalne tokove života. Zaobilazim mesta na kojima bih mogao da ga sretnem, kontam da je primio poruku, da je svestan cele situacije i da se, ako već ne može biti veran Ivani, preusmerio na nekoga drugog. Ali život ne bi bio život da nam uvek ne servira duplu porciju govana kad ih već tako slatko jedemo. Sreda uveče, telefonski poziv, mrak, prekid programa. Ne znam šta da radim, šta ako joj se javim a on joj je sve rekao, pa i ako nije kako da razgovaram sa Ivanom a da ne mislim na sve što se zbilo između Saše i mene. 

Kad si znao da seješ sad žanji pičko. 

Ok, samo želi da čuje kako sam. Saša me pomenuo i predložio joj da me pozove na večeru, pitam se zašto? Pokušavam sve svoje levele manipulacije da iskoristim, lažem ko da sam za to plaćen, pokušavam da se izvučem iz pakla ali kapija se već zatvorila i sve je uzalud. 

Petak. Ne kažu džabe dan za metak. I dobro, ok, šta, odem tamo i jedemo i kao mnogo im je drago što me vide i mnogo mi je drago što ih vidim, i pokušavamo da nadoknadimo sve što smo propustili, prosto jedna divna porodica, na kraju se izljubimo i do sledećeg gledanja. Oćeš kurac. 

Ivana otvara vrata, ushićenje, brblja kao navijena, Saša je u kuhinji i idemo ka njemu. Ulazim i vidim ga sa varjačom u nekoj poderanoj majici kako meša sos, nek se goni u tri lepe koliko je hot. Oči mu se smeju, kaže - 'oćeš grliti zeta? Brzo se odvajam, ali me zadržava, moram da probam da li je dovoljno slano. Uzima malo sosa na varjaču i pruža mi tako da probam. Stoprocentna erotika, sisam vrh a on me gleda sa osmehom baš kao da sisam njegovu kitu, hvata me nesvestica i samo razmišljam o Ivani i da li će posumnjati nešto. Imam opravdanje ako sam se zacrveneo da je zbog vreline sosa. Ubrzo se situacija relaksira, pronalazimo neku dinamiku i na momente se čini sasvim prirodno, biti tu među njima. Na momente kad pogledam Sašu uspevam da potisnem sliku kako oznojen stenje na mojoj kiti, na momente to je samo moj zet. Pasta je skoro gotova, po jedna čaša rashlađenog belog je već protekla našim brbljivim grlima, Ivana i ja ogovaramo familiju, okrenuta mu je leđima pa ne vidi kako me Saša gleda, kako se đavolski kezi, kako mi namiguje. Najednom zvono. 

Hej da, nismo ti rekli... pa kaže, Sašin prijatelj se javio ranije pa su i njega pozvali, navodno ne treba da brinem, navodno će mi se svideti, navodno zaboravila da mi javi, navodno kul tip, i tako dalje i tako bliže. Znam šta nije nikako navodno, definitivno mi je pala vilica kad sam ugledao Ranka. Visok, atletski građen, odokativno ima oko četrdeset, po neka seda provejava crnom talasastom kosom, odlično stilizovan, mada ko ne bi bio sa advokatskom zaradom. Pruža mi ruku, jak, odlučan stisak, Ivana kaže - Ovo je moj rođak... on je prekida i govori - Znači to je čuveni Dane. Vidim da njemu nije zaboravila ništa da kaže. Pozdravlja se sa Sašom, dok ja pomažem Ivani da postavi sto. Primećujem da se nešto smeju i hvatam ih pogledom u sekundi kako ga Saša gura laktom i glavom pokazuje u mojem pravcu a ovaj potvrdno klima svojom. Ok vidim ja da se još nešto ovde kuva osim paste. Ranko odlazi do toaleta da opere ruke a njih dvoje kao vrane obleću oko mene i šapatom ispituju, traže rekcije na Ranka koji je sasvim slučajno tu, ne nikako zato što hoće da nas spoje. 

Vreme je da se jede, Ranko i ja sa jedne a Ivana i Saša sa druge strane, klopa je stvarno preukusna, hvalim domaćina i Ranko se pridružuje izjavljujući kako se u životu više najeo Sašinih specijaliteta nego svoje keve. Pitam kako su se upoznali, i do poslednjeg zalogaja slušamo studentske avanture, dva cimera i sve mi ovo postaje iz minuta u minut zanimljivije. Razmišljam da li je Saša tad bio svestan svojih sklonosti, možda ih je baš tada i otkrio, vrlo brzo ih zamišljam mlade i lude kako se kao začevi trpaju u tom stančiću na periferiji grada. Verovatno sve kreće sa zajedničkim drkanjem i ostalo je već istorija. Budućnost je moj krut kurac ako ne prekinem da mislim o tome. 

I baš dok započinjem da misli stavljam na blok, Rankova ruka mi prvo bojažljivo dodiruje butinu, pa kad vidi da se ne pomeram leže preko noge i blago je mazi. Niko ništa ne primećuje, Ivana kreće po novu flašu vina iz friza a Sašino stopalo završava na mojem međunožju. Kao da su se dogovorili, nema nazad, kurac mi je kao kamen. Ranko primećuje Sašinu nogu i osmehuje se stavljajući svoju ruku preko i jako povlačeći gore-dole trlja o moju kitu. Da je Ivana samo sekund duže bila okrenuta leđima otvarajući vino svršio bih. 

Vino je tu ali i predlog da pređemo u dnevni. Uspeo sam malo da se ohladim mada je bilo teško jer su me konstantno bombardovali pohotnim pogledima. Ivana me kao na stočnoj pijaci prodavala Ranku, sa sve onim roditeljskim fetišom - nije što je moj, bukvalno blam do poda. Ranko me ispitivao razne stvari ali već za stolom je bilo jasno da nam zajednička pogibija ne gine. 

Imam li tvoju dozvolu da ga večeras vodim kući, crče Ranko od smeha dok bez pardona pita Ivanu kao da sam njeno vlasništvo. Ivana kao da je dobila na lutriji ljubi Sašu i sa nekim podvriskom u glasu mu govori - jesam ti rekla, jesam ti rekla... vidi kako su slatki zajedno. Ne znam da li je uhvatio alkohol, ili je posednuta nekim demonom, kaže kako nije nikad uživo videla dva tipa da se ljube. Sa jedne strane bih je momentalno zadavio rukama sa druge želim da osetim te usne na svojim od kada je ušao na vrata. 

Ladno me lik grabi tu pred njima i pošteno zažvalavi. Domaćini različito reaguju Ivani su oči pune suza a Saši gaće pune bluda. Svi se smejemo i stiže predlog da pogledamo neki film. Nameštamo se na usku sofu kao sardine i biramo neko SF sranje sa Anđelinom Džoli, spašavaju planetu, čista razbibriga. Naravno da me Ranko ne ispušta iz zagrljaja, povremeno povuče glavu ka sebi da me poljubi. Slagao bih da se nisam topio i da mi nije bilo savršeno. Nekako od one početne žeđi koja je bila čisto seksualne prirode, pojavile su mi se razne ideje u glavi, prepustio sam se. 

Posle filma već je bilo kasno i krenuli smo da se rastajemo, Ranko se nije ni malo zajebavao da će me kidnapovati to veče i odluka je pala da idemo skupa. Pozdravljam se sa Ivanom i okrećem prema Saši a on mi govori da će nas ispratiti do kola mora da baci đubre. Čekamo ga sekund da veže kesu i krećemo. 

Vrata se pošteno nisu ni zatvorila kesa je bila na podu a ja u Sašinom naručju, nisam stigao ni da shvatim šta se dešava njegov jezik mi je bio u ustima. Ne znam zašto ali nisam mogao da se oduprem, koliko god mislio da je kreten ja se na tog jebenog kretena ložim, to je jače od mene. 

Alo, polako, to je moje! Ranko kroz šalu govori i vuče me da krenemo. 

Znaš ko'lko sam želeo da ga zgrabim unutra, uh jebote, a onda kad si počeo da ga ljubakaš mrak mi je pao na oči. 

Ko je to nama ljubomoran? 

Jebi se. 

I hoću, čim dođem kući. 

Smeju se obojica, ali se vidi da Saša zaista jeste ljubomoran i da verovatno žali što me je podelio sa svojim najboljim prijateljam umesto da me je zadržao samo za sebe. Meni je ova situacija mnogo više odgovarala, mislio sam da ću se tako izvući iz cele drame. 

Ušli smo u auto i krenuli lagano sa parkinga, Saša je stajao sve dok nismo zašli za ugao zgrade sa visoko podignutim srednjim prstom. Bilo mi ga je žao a istovremeno vatra je krenula da gori u trbuhu dok sam posmatrao Ranka. Uspešnost dodaje toliko puno seksipilu, neverovatno je kako moćno izgleda u svom moćnom automobilu, došlo mi je da mu se odmah podčinim, da spustim svoju glavu i iscedim mu kitu dok smo još na točkovima, ali krenuli smo u stan i nije bilo žurbe, noć je još mlada a naša napaljenost ne izgleda da će uskoro na spavanje. 

Znaš od kada ovo želim? 

Kako misliš? 

Pa da, čim se mladoženje ne sećaš kako bi tek kuma zapamtio. 

Svadba? 

Jebote, koje iskušenje, tad sam bio u ozbiljnoj vezi i ovoliko mi je falilo da ga prevarim. Čak sam u jednom momentu krenuo za tobom u WC ali sam se na vratima predomislio. Danima sam posle drkao zamišljajući kako ipak ulazim i vučem te u prvu slobodnu kabinu, nemaš pojma šta sam ti sve tamo radio. 

Dok ga slušam spuštam pogled na međunožje i vidim da pantalone hoće da popucaju od sile koja se bori da me što pre upozna. Da ne lažem u tom trenutku sam i ja bio tvrd ko kamen. 

Šta si mi radio? 

Au brate. Ne znam što ali ta usta mi izgledaju kao da su rođena za kurac, znaš kako ga dobro dudlaš u mojoj mašti, gutaš celog a to retko kome uspeva. 

Znao sam kad sam mu video visinu i vitko telo da mora biti impresivan dole, upravo mi je to potvrdio. Spuštam lagano šaku na njegovo međunožje i mazim. 

Nadam se da te neću razočarati. 

Nećeš sigurno, sve mi je Saša ispričao, samo još da vidim kako ga primaš jer je on pasivan. 

Je l' Saša gej? 

Nije brate, znam ga hiljadu godina, voli i jedno i drugo, samo je sa ženama dominantan a sa muškarcima prava kuja. 

Jesi ga jebao? Samo me je pogledao u fazonu - ti to ozbiljno? Ok shvatiću to kao da jeste. I sve ti je rekao? 

Zvao me isti dan da mi kaže da si bio u ofisu i da ga nisi prepoznao. Nemoj da se ljutiš ali ja sam ga nagovarao da uradi nešto. Bila mu je frka zbog Ivane i posle se baš kajao kad je video tvoju reakciju. Ali da se sve to nije desilo tvoja ruka sad ne bi bila tu. 

Grabimo se na crvenom svetlu kao da smo sami na svetu, zabole nas da li neko može da nas vidi, guram mu ruke u gaće, sve je mokro od precuma, a zver kao kamen, snažna, debela i negde poput moje duga, oko dvadesetak. 

Sad bih zaustavio ovde pored puta i pocepao te... ali tu smo za minut. 

I stvarno za minut smo bili u podzemnoj garaži. Otkačio sam pojas i odmah naskočio na njega. Uvijao se, trljao o kitu i ljubio ga kao sumanut. Zgrabio mi je šakama guzove i sam me navlačio na sebe, u autu se nije moglo disati od seksualne tenzije, prozori su se već zamaglili. Pitanje nad pitanjima, porokati se na licu mesta ili se popeti do stana. Jedva se nekako odvezujemo jedan od drugog i napuštamo kola. 

Drugi sprat, ne ide mu sa ubacivanjem ključa u bravu, preuzimam dok se on namešta iza leđa i kroz zajebanciju simulira karanje. Smejemo se ali ne dugo, vrata se zatvaraju za nama i momentalno sam na podu i rukama vozim sve na dole, nema više čekanja. Ne da ispada komad, savršenstvo, savršeno izvajan kurac malo savijen ka gore, ljubičast glavić potpuno mokar, koža bleda sa jakim venama i dlakava muda, ne znam da li me više hvata nesvestica od savršenog mirisa ili od toga kako izgleda. 

Skidam precum, kupam ga jezikom, pa polako sisam samo do ruba glave. Nema strpljena, želi da pronađe onog iz svoje mašte, i ne znam kako, ali stvarno uspeva tako na prvu da mi ga zabije u grlo i drži tu neki sekund. Čuje se samo jedno dugo - tooooooo! Usmeravam pogled ka njemu i vidim da je u transu, preuzimam kontrolu i krećem pošteno da se davim kurčinom. Držim ga za muda i zavaljujem u grkljan, čas pritiskam nepcima i jezikom, čas totalno opustim usta i zvukovi napušavanja počnu da se multiplikuju, kurac samo bije, kad mi zatreba vazduha usmerim ga ka obrazu i pustim grlo da se malo rifrešuje, ne daje mi puno prostora za opuštanje, odmah me vrati i silovito nabija čvrsto me držeći za potiljak. Pljuvačka je već napravila baru na podu. Uspevam da ga izvadim iz usta i pre nego me opet navuče spustim jezik na muda, tako ga obuzdavam, stišavam sve životinjsko u njemu osim glasnog režanja. Obrađujem ih lagano, i ja ne bih bio ja da vrlo brzo ne krenem kao magnetisan ka rupici. Izbezumljen je hvata mi glavu od nazad i trlja svoj čmar po mojoj faci, nezgodan je položaj ali uspevam da ga obrađujem. 

Diže me sa poda, jedva se držim na nogama, i pokazuje prema spavaćoj. Krećem prvi a zatim on čim se oslobodi pantalona i cipela. Seo sam na ivicu kreveta i gledam ga poput boga kako ulazi, skida sat i svlači košulju, želim da ovaj prizor traje večno ali istovremeno želim što pre da se nabijem na tu zver. Svukao sam sve sa sebe u deliću sekunde i osmehivao se bezobrazno. A onda je zatvorio vrata. A onda je postao potpuni mrak. A onda je za nekoliko trenutaka počela da sija crvena neonka i čitava atmosfera se pretvorila u jebarnik. 

Odmah sam pomislio koliko litara sperme je proliveno na krevetu ispod mene, koliko sati stenjanja na tom savršenom kurcu. Odmah sam pomislio i na Sašu, bilo je neizbežno. Pojavio mi se u glavi kako se i prema njemu tako približava, samo ta ideja kako ga u ovoj sobi otkida od kurca mogla je da me dovede do orgazma, bez da se i dodirnem. Počeli smo da se ljubimo i gužvamo posteljinu, čas sam na njemu čas ispod njega, čas na jednom čas na drugom delu kreveta. 

Uzima telefon i pali kameru, hteo sam da ga zaustavim ali me je preduhitrio rekavši da hoće samo kratak klip kako se ljubimo da pošalje Saši da umre od ljubomore. Šta ti je kum. Žvalimo se za Sašu još jebozovnije, jezici samo rokaju. Predlažem mu da sednem na njega i snimim kako nam simultano drkam kurčine to će ga sigurno ubiti. Gledam kroz kameru dva potpuno crvena monstruozna kurca kako se propinju kroz moju šaku, jedva ih obuhvatam sa jedne strane prstima, ipak mu je za nijansu duži. Vraćam telefon na noćni stočić i vraćam se poljupcima. 

Okreće me ubrzo na stomak i lagano jezikom počinje da silazi. Izvijam telo, sav sam naježen, stenjem dok se približava čmaru. Pripremio sam se danas pre polaska, jer sam znao da ću biti nenormalno napaljen posle vremena provedenog sa Sašom, pa sam planirao da odmah posle večere odem kod jednog povremenog jebača da me smiri, drugačije ne znam kako bih preživeo. Ovo je mnogo bolje, ovo iz crvene sobe. 

Izbacio sam malo dupe i prepustio se savršenoj masaži jezikom, znao je šta radi, rupa je počela sve više da me svrbi, hteo sam da poludim, pustio bih ga da mi obe svoje ruke ugura unutra koliko sam bio gladan. Jedva sam ga čuo kako govori da sam savršen i da je Saša lud što ovo nije jebao. Pljuvao je, gurao jezikom unutra, otvarao me lagano a onda stavio palac, prstenovao me je tako neki minut, naizmenično se vraćajući na lizanje, pa ispružio ruku i sa stočića uzeo lubrikant a meni dao popers. Nisam lud za stimulansima, ali ovoga puta sam želeo što pre da polomimo krevet i bilo mi je važno da se maksimalno opustim. 

Uvlačio sam dok je on dobro podmazao kitu, pa mene, ulazeći prstima unutra. I kako je srce krenulo da kuca kao nenormalno a obrazi da gore od toplote osetio sam prodiranje kroz uski obruč čmara i vrlo brzo su nam tela bila potpuno spojena. Pucaju mi kosti pod njegovom težinom, osećam glasno disanje na vratu i pokušavam da izvijem glavu dovoljno da nam se jezici spoje. Krljamo se dok me razrađuje laganim jebanjem. Nevrovatan je osećaj, kao da mu je kurčina dizajnirana za moju rupu, raširen sam i spreman za žestoko cepanje. 

Crvena soba mi se okreće pred očima dok se sve snažnije odvaja i celim telom udara o mene, sve ječi, sve puca, skoro da vrištim od zadovoljstva. Namešta se na kolena, širi mi noge maksimalno i držeći za kukove otkiva nenormalnom brzinom. Sekund pred svršavanje pada svom težinom ponovo na mene i ne mrdamo se jer želimo da ovo potraje. Nakon dva dodatna maratonska heftanja, konačno mi se ukazala prilika da ga uzjašem. 

Uvijam se i mešam guzom na kiti, gledam ga prljavo, gura mi palac u usta, mumlam i skakućem na kiti. 

Savršen si. 

Ništa manje od tebe. 

Voleo bih da je Saša ovde, da vidi kako je patetičan, kakva ga je prvoklasna drolja izjebala. 

Ovo je takvim tonom izgovorio da sam počeo da pišam spermu po njegovom stomaku i grudima, bukvalno kilo sperme, kita poskakuje u mlazevima. Nije sačekao da završim, otkinuo je zbog ovoga, videlo se da je blizu da od prizora ekspodira. Samo me je prebacio ne vadeći, i dok još uvek curi iz mene sa demonskim pogledom zakivao u misionarskoj. Osećao sam debelu zver kako mi pulsira u guzi, video telo kako se grči, oči kako se okreću, čuo riku kako se prolama iz grudi i brzinom svetlosti, kurčina je bila napolju, telo iznad glave, strpao mi ga je u usta i krenuo da me hrani, gutao sam svaku kap, bilo je prvo gusto pa sve ređe i ređe, pomalo gorko, bio je to nektar bogova. Kad je zadnja kap bila u meni, legao je pored pokušavajući da dođe do daha. 

Otišli smo skupa pod tuš, ljubili se sad već ljubavnije, nežnije, milovao mi je telo, vrlo brzo su nam se kite resetovale, bili smo u punoj snazi, nisam mogao da se suzdržim, toliko je bio lep da ga doživotno ne bih vadio iz usta. 

Čekaj...piša mi se. 

Pišaj. 

Ne veruje šta izgovaram, i  kreće mokraća da se meša sa vodom i sliva preko lica i grudi. 

Voliš ovo? 

Ne naročito ali ti možeš da mi radiš sve. Sad ja ne verujem šta izgovaram a on se smeška. 

Baš sve? Završio je pa sam ga već halapljivo gutao i uspevao samo da promumlam jedno potvrdno mhm. Povukao me je gore, pribio uz hladne pločice i ozbiljnim tonom oštro odbrusio - Od danas si moj! Je l' ti jasno? Klimam glavom. 

Pitam je l' ti jasno? 

Jasno mi je. 

Šta ti je jasno lepi. 

Tvoj sam. 

Žvalili smo se tako, ne ispuštajući jedan drugom kite iz ruku dok voda nije postala hladna. Nije bilo šanse da bilo koji od nas svrši ponovo, sve što je bilo unutra već je proliveno. Osušili smo se i umorni popadali na krevet. Snažno me je zagrlio i dok sam tonuo u san čuo sam da mi šapuće - moj si, samo moj... 

Ujutru me iz sna bude neki glasovi, dolazim sebi i lagano otvaram oči, vidim Sašu, obučenog kako leži ispred mene sa osmehom, još uvek sam u Rankovom zagrljaju. 

Imamo uljeza u krevetu. 

Kako si se ti tu stvorio? 

Ima ključ, jebiga, ovde privodi jebače kad nisam tu. 

Smeju se glasno, Saša se približava i počinje da me ljubi...

Kad stignem pišem vam kako se situacija razvila i na tome se nadam sve završava, juče sam doputovao u Nemačku i imam u planu ovde da ostanem, kako je do toga došlo pišem vam nekad u budućnosti. Hvala vam svima što me čitate, razmazili ste me totalno. :)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Wooow

Korisnik

retko dobro napisano. a uz to, veoma popaljivo. bravo, bravo, bravo....