Drugi deo: Kako sam postao muska kur*a?

Kao sto sam spomenuo u prvom delu radio sam u radnji i otkrio da mogu da posecujem gej klubove i jebem se sa svima bez da iko sazna.

Postalo je previse cesto, jebali su me gde god da su stigli i kad god sam hteo, pored kluba, u autu, na autu, na klupi, u wcu zivio sam svoj san i uzivao u bolu koji bude posle dobrog seksa. Jedan dogadjaj mi je ostao prilicno zapamcen jer me je jebao crnac. Nakon sto sam izasao u klub ocekivajuci da me neko izjebe dobro odlucim da probam crnca nekog da nadjem jer oduvek sam zeleo da probam, obucem se kao i uvek klasicno i odem u gej klub.

Gledao sam, trazio ali nije bilo crnca uopste, razocarah se ali opet nadjem nekog finog starijeg lika i dogovorimo se da me izjebe u autu kod njega, udjemo odemo na neko mirnije mesto izjebe me lik, nista specijalno nije bio nesto ni obdaren vecinom sam mu pusio i drkao ali ajde kao da mi ne prodje vece bez seksa i da ne budem nedojeban. Na putu do kuce gde me je ostavio odlucim da idem da jedem nesto jer sam bio prilicno gladan, primetim da za stolom sedi mladji lik, crnac, crna kosa, sednem i narucim hranu. Dok sam sedeo i cekao razmisljam da probam da bacim koji pogled i da nekako privucem njegovu paznju, sto da ne ili cu da dobijem batine ili ce me jebati haha.

Pokusavao sam nekih 20tak minuta, kao zakasljem se, telefon mi zazvoni i uspem da privucem paznju, pocnem da ga gledam on mene tu i tamo se nasmejemo par puta i odlucim da mu pridjem. Prilicno kulturan i normalan momak, pricali neko vreme i na kraju me on pita

- "Mogu da te nesto pitam?"

- "Kazi, slobodno, sta? :D"

- "Zasto si mi preisao kad se mi ni ne znamo?"

- "Pa iskreno svidjas mi se, jel problem?"

- "Hahaha ne sve kul, nego me interesovalo"

Sedeli smo nekih 20tak minuta dok sam ja pojeo i pozovem ga kod sebe na pice ako je raspolozen, naravno pristane. Dosli smo kod mene, sipao sam nam po casu piva i krecemo da pricamo, odlucim da probam i da mu sednem blize hvatajuci ga za kuracm uglavnom to upali i najbolji je potez. Prisao sam, i uhvatio ga za kurac, ogroman je bio, u sekundi sam se napalio i pocela je guza da me svrdi, mogao sam da svrsim bez drkanja koliko sam se napalio, spustim se dole na kolena izvadim ga kurac ako nije bio 25cm veci nego moja glava, krenem da ga lizem umaram se neverovatno dok se sputim od gore ka dole haha.

Iskreno palsio sam se mnogo i rekao sam mu to ali je rekao da nema proble i da ce sve biti okej, okrenuo me na stomak i poceo da lize, sve je lepo podmazao i krenuo da ga gura sa kondom jer nije zeleo bez. Bol je bio neverovatno ogroman ali nisam zeleo da stane, zeleo sam da mi rasiri guzu kao niko do sada i da ne mogu da hodam 2 dana sve je jace nabijao a ja sam sve jace i jace stenjao trudice se da ne probudim komsije oko sebe.

Kako je vreme odmicalo u jebanju postajao je sve agresivniji, stiskao za vrat gusio me i cupao ka pravu kurvicu neverovatan je bio sav znojav, zadihan i prelep kao cokolada, nije stajao imao je neverovatnu kondiciju a i ogroman kurac. Izvadio ga je i trazio da mi svrsi u usta, poceo sam da ga pusim trudeci se da udje sto dublje, odjednom osetio sam ogromnu kolicinu tople prelepe sperme u mojim ustima, bilo je neverovatno dobro. Posle svrsavanja odma se obukao i otisao bez pozdrava i okretanja, ostavio me je na krevetu i spermom po faci, osecao sam se kao najveca kurvetina i drolja ali je to ono sto sam ja zeleo najvise da me neko izjebe i samo ode bez da ikad ista imamo Uzitak je bio neverovatan i zeleo sam ovo ponovo da se desi ali naravno sa nekim drugim.


Hvala na citanju i srecno svrsavanje!

Kategorija:
Gay erotske priče