MIRIS KITA: Soba

“U ovoj priči sve je istinito osim onoga što je izmišljeno”

Letnje subote su rezervisane za “momačka druženja” sa najboljim ortacima – Vladimirom i Stefanom. Ne znam da li je kod vas normalno, ali naša strejt momačka druženja uključuju gologuzo izležavajne na kauču, ispijanje piva, igranje FIFE na PlayStation-u, gledanje strjet pornića, merenje kita i na kraju se sve to završi sa litom prolivene sperme na mom parketu.

Vladimir, Stefan i ja – Milan, najbolji smo ortaci od srednje škole gde smo se i upoznali. Od tad smo nerazdvojni. Sva trojica imamo 26 godina i živimo i radimo u Beogradu. Vlada i Stefan su okoreli strejtaši koji svake nedelje imaju neke nove devojke. Kada bih napisao da ribe menjaju češće nego čarape i gaće, ta trvdnja bi u potpunosti bila istinita, bez ikakvog preterivanja. Ono što hoću ovde da kažem je da dobro poznajem njihove gaće i čarape.

S druge strane, ja sam prikriveni gej, volim kurac više nego išta. Za njih i sve koje me poznaju sam strejt. Ne bih sebe nazvao ni biseksulac, već isključivo homoseksualac. Jebem povremeno pičke ali to je samo da bih drugima dokazao da sam strejt i to uspeva. Bar do sad nije dovedena moja seksulanost u pitanje, jer se sve avanture s momcima dešavaju u najvećoj tajnosti sa maksimalnom diskrecijom. Pičke me uopšte ne zanimaju, samo kurčevi. Miris kite i muda su moj okidač. Prosto obožavam da izdudlam dobru karu, da ga osetim na nepcima kako mi ispunjava unutrašnjost usta. Da ga lepo obližem sa svih strana i osetim svaku nabreklu venu pod jezikom. Volim kad mi kurcem šamaraju obraze, po mojoj kratkoj podšišanoj bradici. Kad mi prislone balavi kurac na obraz uz nos na osetim miris alfa kurčine, da mi umrljaju lice precumom i svim kurčevim sokovima.

Nemam neki određeni tip muškarca koji me najviše pali, ali primetio sam da najviše preferiram one drvoseče - umereno maljeve, s urednim bradicama i dlakama, znojavih muda, iz kojih pršti alfa miris testosterona. Nemam ništa protiv ni da žestoko izjebem one feminizirane u glatku obrijanu rupicu. Bilo je tu raznih tipova – mršavih, debelih, niskih, visokih… recimo da me kod muškarca najviše privuče njegov stav i harizma koju ostavi na mene. Volim da primam kurac, ali i isto tako da ga dajem. Univerzalan sam lik i sve rupe su u igri. Što perverznije – to bolje. Mogu da kažem da sam prava muška svinja.

Anatomiju Vladinog i Stefanovog tela znam odlično do sitnina. Golotinja među nama nije strana. Bezbroj puta smo bili zajadno obnaženi pod tušem u teretani nakon treninga. U tim prilikama sam upijao što sam više mogao. Koliko sam neprospavanih noći proveo hraneći se tom mentalnom slikom njihovih mokrih nasapunjavih grudi, nasapunjavih mlitavih đoka. Pa onda sledi scena od koje ludim, jednom rukom razdvajaju guzove, dok drugom prolaze kroz taj rascep prislanjajući i trljajući čmar sapunom. I sad dok ovo kucam, kita mi je ukućena kao raketa spremna za ispaljivanje, kao da prvi put gledam ovu scenu u svojoj glavi. Toliko neprospavanih noći i toliko umrljane posteljine spermom i znojem. Ne postavljajte mi pitanja kako mi kita nije bila dignuta tokom zajdničkih tuširanja jer ne znam da vam odgovrim. Uglavnom, znam im svaki deo tela, svaku dlaku koliko je dugačka i onaj intimni miris znoja.

Obojica su neke prosečne visine, ni mršavi, ni debeli, onako – normalni, meni svaršeni. Oduvek su moja neostavrena fantazija, a to će i ostati. Vlada ima neki bronzani ten kože, kratku crnu vojnički podšišanu kosu, a trenunto i istu takavu kratku bradicu od 3 dana. Pogled njegovih prodornih smeđih očiju ostavljaju utisak na svakoga. Po pirsing ima na oba uveta. Ima lepe oštre muževne crte lica i špicastu bradu. Koliko sam samo puta u mojim mislima nasedao na tu facu i taj vrh brade. Samo gledanje kapljice znoja koja mu se spušta sa čela preko brade i vrata, zatim skreće i sliva mu su ispod miške u tamni, gusti žbun dlaka me parališe. Lepo izvajana figura sa širokim ramenima, uskim strukom i oblom guzom. Grudi su mu dobile finu formu nakon toliko dizanja tegova, prošarane su retkim tamnim dlačicama kratke dužine. Isturene i špicaste roze bradvice ko stovrene za cuclanje koje kao da mame da ih štipaš i uvučeš u usta sa vakuumom. Ispod dlačica na stomaku umereno se naziru trbušnjaci. Ispod pupka počinju gušće dlake, a onda prelepi crni žbun. Bezbroj puta sam u Vladinom stanu krišom, zaključan u kupatilu, preturao po njegovoj korpi za veš i kao najveća muška svinja mirisao njegov pljavo rublje. I sad osećam u nozdravama miris tog znojavog žbuna što me dovodi do ekstaze. Kita mu je lapa, prošarana debelim venama sa dugačkom kožicom preko glavića. U ponoj snazi je 18cm. Čvrst. Idealan. Glavić tako kružan i pravilan. Jaja su mu krupna, čokoladne boje i dlakava. Što se tiče guze, definitivno najbolja guza koje su moje oči videle. Tako obla i okrugla, savršeno se ocrtava u trenerci, pogotovu kad radi čučnjeve. Guzovi su mu umereno dlakavi, a to postaje tamnije kako se približavamo procepu gde su dlake gušće i duže. Čmar nikada nisam imao prilke da mu vidim iz blizine i najveća želja mi je da vidim i taj skriveni Vladimirov deo. Rekao bih da su mu butine najjači deo na telu, krupne su, maljave i izuzetno snažne kao i listovi.

Za razliku od Vlade koji ima bronzani ten, Stefan je beo kao feta sir. Gusta kosa mu je smeđa, neke srednje dužine dovoljne da zaveže repić, dok je sa strane kratko ošišana. Uredna smeđa bradica, skoro pa riđa, ni predugačka, ni prekratkam. Zelene oči. Ima prelepo lice nekog dečkića i uvek je bio magnet za sve devojke gde god se pojavimo. Naravno, svaku situaciju je iskoristio, tako da je retko koja ostala nepojebena. Uživali smo slušajući njegove “lovačke priče” gde jebe tri ribe istovremeno. Ima lepo izvajane mišiće na mišicama a ispod plavi žbun dlaka. Na rukama su mu istaknute žile i vene. Na grudima i stomaku nema nijednu dlaku, a ako i ima one su toliko svelte da se ni ne primećuju. Kaže da je za to zahvalan genetici. Ispod pupka kreće kurčeva frizurica koju redovno fazonira, brije, podšišava i uređuje. Kita, naravno prvoklasna, takođe prošarana venama i žilama. Glavić onko malo špicast, trouglast. Nije ni čudo što sve devojke lude za njim. Za milimetar je manja od Vladine kite u punoj snazi. Muda su mu poprilično velika i na njima su retke svelte dlačice koje se jedva i primećuju i to samo na sunčevoj svetlosti ili kada bi ga pomazili po njima. Prelepo mu vise, što mu kurac čini još većim, čovek da poželi samo da ih stiska. Kako mu je gornji deo tela dez dlaka, to nije slučaj i sa nogama koje su svuda prekrivene smeđim maljama. Guza je bela, skoro blistava kada se obnaži i vidi razlika gde ga je sunce osunačalo. Guzovi jaki i čvrstivo. Par puta sam tokom tuširanja imao to blaženstvo da mu vidim čmar na sekund iz daljine. Kad razdovoji guzove, seva tamno ružičasti čmar uokoviren retkim smeđim dlakama koje se primećuju samo kad su mokre. I naravno da nisam samo Vladi vršljao po prljavom vešu. Nije ni Stefan ostao pošteđen moje njuške. Mogu da se kladim da Stefan ima neki fetiš sa čarapama, pronašao sam bezbroj raznoraznih šarenih čarapa u njegovom vešu – od Homera Simpsona do Skubi Du-a.

Kako sam opisao njih, red je da opišem u jednoj rečenici sebe – prosečne visine, crna kosa srednje dužine, retka bradica, normalne građe, kita – prosečna i debela, guza – obla, mesnata, umereno dlakava. Ne volim da se brijem i koliko god mogu to izbegavam. U teretanu čisto idem da bih išao i gledao muške bulje i kome se šta ocrtalo u trenerci. Ako imam sreće onda i da onjušim koje gaće ostavljene u svlačinici. Dakle, zaključak – ne ostavljate gaće u svlačionicama okačene na izvolte već ih spakujte u torbu.

Subota, sredina jula, podne, oko 34 stepena. Nas trojica vozimo bajseve po Zemunskom keju. Sva trojica radimo različite poslove, ali svi imamo slobodne vikende koje uglavnom provodimo zajedno. A ovo što danas radimo nam je postala praksa već mesecima unazad. Stefan radi kao zubar u jednoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji koju posećuju sami buržuji. Tačnije, radi kao asistent njegovoj šefici, pedesetogodišnjoj milfari - teta Divni za koju se kune da ju je kresnuo, do sada, tri puta. Običaj mu je da silikonjarama koje redovno posećuju ordinaciju uz izbeljivanje zuba pokloni i gratis dudlanje kite, kako kažemo, dobiju dubinsko izbeljivanje u svakom smislu. Vlada leti, kada ne pomaže ćaletu oko prodavnice, sve vreme provodi na gliseru pecajući ribu. Strastevni je alas i po cele dane provodi u pecanju. Na glieru je uvek polugo i retko kad ga možete videti sa majicom. Samo u šortsu i bosonog. Sve to objašnjava njegov bakarno bronzani ten, sati i sati na suncu. Interesantno je da kada skine gaće nema razlike u boji. Svuda je isti čokoladni ten. To opravdava pričom da kad god zađe dublje za Dunavom, gde nema ljudi, odmah skida šorts i potpuno nag peca. Očigleno se maksimalno trudi da osunča regiju “tamo gde sunce ne sija”. Ja se bavim finansijama u jednoj firmi i nemam tu šta puno da kažem, ipak sam u ovom poglavlju ja samo sporedan lik.

Pola jedan, kej je pun biciklista i šetača bez obzira na vrućinu. Temperatura raste, a mi u šortsevima i majicima zajapureni vrtimo pedale na bajsevima. Ne treba ni spomenetu da smo gola voda. Majice i šortsevi su mokri i na njima su tragovi znoja. Dupe mi je celo mokro i nažuljano od prokletog sedišta bicikle. Vidim da se i ova dvojica meškolje. Posle par minuta pravimo pauzu gde se polivamo vodom i odlučujemo da se vraćamo kod mene u stan.

Ulazimo u stan i sa vrata se svi skidamo. Odavno smo prešli fazu gde se obnažujemo korak po korak, s vremena na vreme, sad kako uđemo, odmah krećemo sa svlačenjem. Stan je mali i zagušljiv. Prvo što se oseti tokom našeg skidanja jeste miris iznošenih čarapa kako prvo ostajemo bez patika. Vlada i ja skidamo i čarape i bacamo ih negde po stanu. Stefan ostaje u čarapama sa likom Pickle Rick-a iz Rick and Morty-a. Za tren oko ostajemo bez majica i šortseva. Ne treba puno i kite su nam na slobodi.
    “Olakšanje.”, prvi izgovara Vlada, dok ja za njim potvrdno klimam.
    “Mhmm.”, pridružujem se i Stefan sa maksimalno prduženim M.
Sada su po celoj sobi razbacane patike, čarape, majice, šortsevi i mokre bokserice. Sobom se širi opijajući miris svega ovoga. Miris testosterona. Muževni alfa miris. Miris znojavih muda i neopranih kita. Dok širim nozdrve da udahnem što više, pokušavam da se priberem. Da li i oni osećaju ove mirise koje mene momentalno pale? Ni najmanju naznaku ne pronalazim da im smeta. Naga tela nam se sjaje od znoja i sva trojica krećemo u kupatilo ostavljaujći packe na parketu od mokrih stopala. Dolazim do šolje i puštam prvi mlaz mokraće. Preko puta mene staje Stefan i i on cilja šolju. Mlitave kite stoje jedna naspram druge. Rukom povlači kožicu preko svog glavića i mene u trenutku zapljusne miris tog znojavog penisa i svega što se nalazilo pod kožicom. Opija me u trenutku. Počinje da piša. Mislim se, Stefane brate, padam na kolena, strpaj mi taj mlitavi kučić u usta. Hoću da ga osetim kako raste pod mojim jezikom. Pišaj mi u usta, nije me briga. Iza nas, dok pišamo, Vlada pere ruke i dobacuje
    “Tri kite su previše za jednu rupu. Sačekaću da zvršite.”
On briše ruke i trenutak kasnije lupa po guzici Stefana, a potom i mene. Stefan je to stoički podneo a ja sam se u trenutku cimnuo i slučajno zapišao Stefana po stomaku.
    “Kretenčino!”, obrusio sam Vladi koji se cerekao iza nas, mada je odmah počeo i Stefan da se smeje dok mu se moja mokraća slivala niz stomak do butina.
    “Opušteno.”, reče Stefan, otkide par toalet papira i krenu da se briše nakon čega se obrati Vladi, “Vladimire, sledeći put ću ti se popišati na glavu.”

Gologuzi i mokri nastavljamo do frižidera u kuhinji iz koga vadimo hladne limenke piva koje u trenutku gase žeđ. Uzimamo kesice čipsa i smokija i odlazimo u dnenvu. Bacam se na kožnu fotelju, a njih dvojica na kožni trosed. Sva trojica momentalno doživljavamo blagi šok u tom susretu naših vlažnih, vrelih tela i hladne kože nameštaja. Trenutak sedimo tako i ispijamo pivo, a u sledećem Vlada ustaje i odlazi ispred tv-a gde se saginje i pali PlayStation. Pokušavam da ne zurim u njegovo savršeno izvajano, maljavo dupe i skrećem pogled ka mestu odakle je ustao sa troseda. Tu primećujem, na tamnoj koži troseda, vlažne obrise njegovih guzova. Ne mogu da dozvolim da mi se kita odmah ukruti. Stefan skrolujući telefon ni ne primećuje Vladino guženje. Da je primetio dao bi mu neku sočnu opasku. Vlada se okreće i deli nam džoestike. Ponovo se udobnije smeštamo. Iz fotelje imam svaršen pogled na njih dvojicu. Stefan leži naslonjen na jednom kraju troseda sa samo čarapama na sebi, dok je Vlada zavaljen na drugom, tik pored moje fotelje. Tako zavaljeni izgledaju božanstevno i ne postoji ni jedan jedini milimetar na njihovoj koži koji ne bih polizao. Trosed je dugačak ali ne toliko, tako da su njihove noge ukrštene i dodiruju se stopalima i listovima. Pomno pratim svaki njihov slučajni dodir, mogu da osetim i vidim silu trenja i naelektrisanja kada se njihove malje na nogama međusobno očešu. Zaokupljen sam njihovim nogama da jedva i primećujem igricu koju igramo i naravno da sam najlošiji. Đoka mi blago pulsira i neprimetno se trza. Usresređujem se na igru koliko god je to moguće, a onda Stefan slučajno proliva malo piva niz bradu koje ni ne briše već ostavlja da mu se sliva niz vrat, preko glatkih grudi i skuplja u udubljenju pupka. Želim da jezikom prođem tu putanju, da osetim pivo, njegovu so i znoj. Uhvatim sebe kako se oblizujem i momentalno vraćam pogled na tv.

Ono što sam primetio kod Vlade, Stefana i mene, bio od nas neko stejt ili gej, jeste da smo sva trojica tokom igrice, s vremena na vreme gurali jednu šaku među međunožje i vatali se za jaja da bi se ta ista šaka u narednom trenutku našla pod našim nozdrvama. To se ponavljalo dosta često, iz minuta u minut. Miris čiste ekstaze. Jesu li svi momci opterećni mirisom svojih muda? Šta bih dao da sam u tom trenutku mogao da pomirišem i njihove šake. Onda Vlada skupi šaku u pesnicu, zadigne svoja muda i prođe spoljašnjim delom pesnice po dlakama ispod njih, pa po njima, kao da skuplja sve najbolje arome i mirise. Onda pesnicu prisloni uz nos. Sledi dubok udah. Osećam da mi cure bale, sredi se Milane, nemoj da bleneš, provaliće te.

Prolazi vreme i partija se bliži kraju. Vlada zabija odlučujuć go i odnosi pobedu, nakon čega Stefan protestuje
    “Ma daj, ne igraš uopšte pošteno!”
    “Nauči da gubiš pičkice.”
            “Jedi govna!”
Stefan se istegljava na trosedu i desnom nogom pokušava da dohvati i ćušne Vladu po faci. Iz petog pokušaja koprcanja to i uspeva i opali Vladu po nosu i usnama.
            “Majmunčino glupa, sklanjaj te smrdljive čarape od mene!”
Vlada ga hvata za stopala ali se Stefan brzo iskoprca iz tog stiska i brzinom svetlosti poče da skida obe čarape sa Pickle Rickom. Obe je zavrljačio u Vladinom pravcu. Prva je proletela meni pored glave, dok je druga pogodila metu i opalila Vladu po obrazu.
            “Mamicu ti tvoju!”, zaurla Vlada i počeše da se šutiraju onako zavaljeni na trosedu jedan nasuprot drugom.

Bez treptanja sam gledao njihov rad nogu, pokrete, dodire i sudaranje. U mojoj glavi se odvijala potpuno drugačija scena, čista fantazija koja počinje ovako: Na trosedu, isprepletenih dlakavih nogu, obojica su se približila toliko da su mogli da sisaju nožne prste jedan drugom. Stefan se trudio da strpa svih pet sebi u usta, ali najviše je uspevao četiri. Počeo je da zubima gricka i čupka dlake sa Vladinog palca, zatim se bacio na lizanje tabana. Vlada je sisao Stefanu prst po prst počevši od najmanjeg. Sa posebnim uživanjem je sisao palac, jako, dugo i halapljivo. Ljubili su prste i tabane a zatim i malje po listovima. Gurali su i gazili mlitave đoke jedan drugom svojim izbalavljenim stopalima. Kite su počele da rastu i bubre izbacujući anormnu količinu precuma. Sada se Vladina kurčina našla između Nemanjih stopala koje je jako stegao i napavio fin otvor. Stefan je izvodio brze pokrete drkajući mu đoku stopalima i skvaki put kad je Vlada bio blizu orgazma, on je usporavao, ne dozvoljavajući mu da dosegne vrhunac. Nakon što ih je izjebao, Vlada uzima u ruke Stefanova stopala i jezikom kupi sa njih sav precum koji je prethodno iscureo iz njegove kurčine. Sa uživanjem se ponovo zavlajuje u ugao troseda raskrečenih nogu dok su mu usta i dalje balava od sopstevnog precuma. Stefan koristi priliku i stopalo zavlači između Vladinih nogu. Stopalom mu masira stisnute dlakave guzove sa namerom da ih opusti što i ubrzo uspeva. Među dlakama se pojavljuje otvor. Palcem mu dolazi do čmara i prelazi nežno preko njega. Počinje silovitije da gura i palac probija i završava u Vladinom čmaru. Jebe ga sve jače i jače palcem. Vlada sav zadihan i znojav stiska grčevito jastuk ali ne ispušta nikakav zvuk. Stefan vadi palac iz rupe, a Vlada ga munjevito trpa sebi u usta i nastavlja da ga sisa, dok svojim stopalima nadrkava Stefanovu belu sjajnu kurčinu oblivenu kurčevim sokom.

Kako je ovo moja fantazija i moja glava, sasvim je logično da se na polici pored nalazi veliki, rebrasti, crni, dvoglavi dildo. Njih dvojica se priližavaju jedno drugom toliko kao da će postati jedno biće. Noge su im upletene jedna preko druge, a čmarovi im se bukvalno dodiruju, kao da se međusobno trljaju i ljube. Krute kite su im takođe ukrštene i balave jedna na drugu. Velika, natečena muda su im mokra i lepljiva, slepljena svetlim i tamnim dlakama. Na ovaj prizor prvi instikt mi je da obe kite zajedno progutam u cugu, a drugi da se nasadim na njih i da obojica prodru u moju unutrašnjost. Stefan sa police uzima dildo i počinje da pljuje po njemu, a zatim da liže jedan kraj. Isto to čini i Vlada sa drugim krajem. Momci ispružuju desnu ruku i hvataju se kao prilikom obaranja ruku. Stefan prinosi jednu stranu dilda ka Vladinom dlakavom čmaru i vrlo brzo vrh nabija u njega. Vladi se oteo jak uzdah i trzaj tela nakon čega je pogled fiksirao u Stefanove oči i gledao ga najjebačkijim pogledom. Stefan bez ikakvog daljeg ramišljanja nabi drugi kraj dilda u svoj glatki ružičasti čmar. Uzdah, trzaj. Sledi čarolija, migolje se, trzaju se, propinju se, prave ritmičke pokrete, makazicaju se, sve vreme ne puštajući jedno drugom ruku. Jebu jedan drugom guzu dildom. U jednom trenutku između čmarova vidiš gumeni kurac, dok je u sledećem on u potpunosti progutan, a čmarovi slepljeni jedan uz drugi. Postaje žestoko i mehanički. Ubrzavaju ritam i sada su im rupe poprilično široke i razjebane. Stanom se prepliću njihovi krici i uzvici, zvukovi ekstaze i najvećeg telesnog zadvoljstva. Sa njih kaplje reka znoja pomešana sa svim izlučevinama iz kurca. Kauč je natoljen i svi tragovi ostaju na njemu.


U trenutku dolazim sebi, i vidim da mi je kita sva ukućena i balava od precuma. Ne smem ovo da dozvolim, zato grabim jastuk i stavljam ga na međunožje. Momci se i dalje prepiru i šutiraju, ali sad slabijeg inteziteta. Nastavljamo sa igricom, a i kita mi se umiruje. Trenutak kasnije Vlada započinje temu
            “Natalija hoće da mi liže guzu.”
            “Šta bre?! Fuj! Ko bi tebi normalan lizao taj šumarak?”, Stefan postavlja pitanje.
U mojoj glavi glas vršti – Ja ću!
            Stefan nastavlja
            “To je malo pederski.”
            “Što pederski? Zar tebi nijedna nije lizala to tvoje mlečno dupence i zar nam nisi pričao da je Lidija lizala tvom burazeru?”
            “Jok. Samo sam ja njihova.”
            “Voleo bih da probam, nijedna do sad nije ponudila da mi liže čmarulju.”
            “Brate pašće u nesvest kad vid svu tu Šumadiju. Morao bi prvo da se otarasiš toga.”
            “Ne brate, volim svoje muževne malje, sve devojke to pali.”
            “Pa ti izračunaj šta više želiš – jezik na čmaru ili dlake. Ti kakav si dlake će ti izrasti za dva dana ponovo.”
            “Želim jezik kad sam našao neku dovoljno ludu da to i učini. Ali brate, kako ću da obrijem sam sebi čmar?”
            “Ne samo da ga obriješ, moraćeš i klister da uradiš.”
            “Eto ti sad, a kao nikad mu nijedna nije lizala bulju. To svakako ne dolazi u obzir.”
            “Znam da to devojke uvek rade pre nego što im izjebem guzu.”
            “Ma pali.”
            “Milanče, imaš li u kupatilu nove brijače?”, Stefan ovo meni upućuje i konačno se i ja uključujem u temu.
            “Aha.”, je sve što uspevam da dodam, a znam sve o klistiranju i brijanju, čak sam poslednji klistir radio u sredu, ali koji strejt muškarac radi klistir?
            “Eto, Vladimire, brate naš, rešeno, ja ću ti obrjati bulju, a Milanče će mi asistirati.”
            “Neću.”
            “Znamo da oćeš, pa da nam pričaš kako je to kad ti riba rovari jezikom po čmarulji. A onda kad ti izliže glatku guzu, pa kad ti ugura srednjaka…”
            “Ejj, to ne dolazi u obzir!”
            “Što bre!? Ne znaš šta propuštaš. Pa burazer mi je pričao, kad ti uvali srednjaka momentalno svršavaš. Prskaš! Eksplodiraš!”
            “Nema šanse. Nek tebi uguravaju i celu šaku.”
            “Ok. Kako god oćeš”.
            “Mogu da obrijem bulju i to je sve. I za to moram da razmislim pa sutra da uradimo.”
            “Plašiš se srednjaka, pičkice. Ti ne bi mogao ni ovaj smoki pred nama da uguraš.”
            “Da li ti mene Stefane izazivaš da sada uguram smoki u čmar?”
            “Aha.”
            “Pa jedino ako ti taj isti smoki kasnije i pojedeš.”
            “Haha, marš kretenčino.”
Da li ja umišljam ili sam zaista čuo da ćemo sutra brijati to bronzano dupence?

Prolaze minuti u tišini, a onda Vlada viče
            “Fuj, al si prdnuo Stefane! Stoko jedna!”
            “Bilmezu, ti si, a sad prebacuješ na mene.”
            “Marš bre!”
Kao dečurlija, ponovo počinju da se šutiraju i ritaju nogama, a onda se Stefan uspravlja na trosedu i baca na Vladu. Ovo se zaista dešava. Pao je na Vladu. Njihova vlažna tela su se preklopila. Grudi i bradvice im se na trenutak trljaju, a u trenutku razdvajanja vidim kako se Vladine vlažne, i ako kratke, tamne dlačice odlepljuju sa Stefanovih belih glatkih grudi. Stidne dlake su im pomešane, a mlitave kite i mokra jaja na sekundu slepljeni. Stefan koji je iznad počinje pesnicama da udara Vladu po mišicama, a ovaj ga svom snagom odguruje tako da obojica padaju sa troseda nastavljajući da se rvaju i obrću po parketu sve vreme psovajući jedan drugog. U jednom trenutku je Vlada gore, već u sledećem Stefan. Za sve to vreme znojavog rvanja i trenja kite o kitu, nisu im ni za milimetar porasli. Kako? Moja kita je skamenjena gledajući sve ovo. Sledi prelepi prizor, Stefan je gore i svojim nogama je opkoračio Vladine snažne butine tako da su mu beli guzovi jako rašireni, a čmar zjapi. Taj prelepi tamno ružičasti čmar, sija se koliko je vlažan. U jednom momentu se širi i razvlači, a u sledećem se sužava i ponovo u krug. Opasan je jedva primetnim malim svetlim dlačicama. Kao da diše i kao da me moli – poliži me, sisaj me, uguraj jezik duboko u moju unutršanjost, uguraj svoju žilavu kurčinu u mene. U najvećem sam iskušenju da sve ovo i uradim, kako bih ga olizao i izjebao dok je na Vladi. Koprcaju se tako u mestu i dok je Stefan još gore, Vlada počinje da mu šiba razjapljenu guzicu. Prvo šiba desni, pa potom i levi guz. Ponavlja opet sve to, samo ovog puta mnogo jače. Sada je njegovo belo dupence prošarano rozim packama Vladinih krupnih šaka. Iz sekund u sekund one postaju sve tamnije. Iznenada šaka stiska Stefanova muda. Stefan zaujuka od bola, gubi nadmoć i pada dok Vlada koristi priliku i pentra se na njega. Seo je na njegove grudi i butinama pritisnuo obe mišice kako ne bi koristio ruke. Vlada mu se nadnosi nad zarobljenom glavom, a njegov žbun i kita su nikad bliže Stefanovoj faci.
            “Silazi Vladimire s mene!”, sada već urla, “Kita ti smrdi ko gorgonzola!”
            “Znam koliko voliš gorgonzolu, hajde gricni ga miško.”
            “Pravo je čudo što ti se muve na skupljaju na njemu.”, zatim skupi pljuvačku u ustima i pljunu mu na kurac.
            “Mamaicu ti tvoju.”

I rvanje se nastavlja. Više ni ne uspevam da pohvatamo kad je ko gore, a ko dole. A onda se dogodilo ono što sam čekao dobrih 10 godina. Vlada se našao u pozi u kojoj je malopre bio Stefan kada je dobio šamaranje guze. Stefan je od dole obgrlio Vladine grudi i ramena ne dozvoljavajući mu da mrdne sa njega, samo se Vladina guza dizala i spuštala pokušavajući da se otgne iz stiska. Prvi put gledam u Vladinu rasčepljenu guzu. Dve presavršene okrugle polutke guzova su se razdvojile otkrivajući područje procepa koje nikad nisam imao priliku da vidim. Prelepe tamne dlake koje se kovrdžaju sa obe strane unutrašnjosti polutki, a onda lepo naglašeni, neteknuti, uski, a izduženi čmar tamno sive boje. Pulsirao je u ritmu trzaja guze, otvarao se i zatvarao. Nije mi dobro od ushićenja. Zašto nemam skrivene kamere po stanu? Lizao bih mu taj čmar odmah sad, ovog ternutka, bez obzira da li je obrijan ili klistiran, nije me briga. Savršenstvo.

Spuštam pogled na moju kitu i iznenđujem se kad vidim da je sva umrljana speremom kao i moj stomak. Svršio sam a da ga nisam ni dotakao. Ponovo grabim već umrljani jastuk i krijem ga iza njega. Momci me nisi ni primetili jer su prezauzeti rvanjem. Kako mi više nije ukrućen, gasim PlayStation i puštam pornić dozivajući ovu dvojicu. Oni završavaju i ponovo se smeštaju na kauč. Dok oni bulje u sisatu Brazilku koja cucla kitu na tv-u, ja kradom buljim u njihove kite. Konačno počinju da rastu, da bubre, da cure. Milina za gledati. Na čelu i po telu im se stvarju nove graške znoja. Lepe, žilave kite su sad u punom jeku. Stefan ustaje i stavlja jednu nogu na sto dok guzu istura unazad oponašajući pozu pornićarke ne prekidajući da desnom rukom drka karinu.
            “Kako bi je rasturio naguženoj u ovoj pozi.”
            “Misliš ovako?”, Vlada brzo ustaje i staje iza Stefana gurajući ka gore svoju kitu među njegove glatke guzove simulirajući seks. To traje nekoliko trenutka, a zatim Stefan staje iza Vlade.
            “Ne, nego ovako.”, Stefan nabija balavu kurčinu Vladi između nogu tik ispod čmara udarajući glavićem o Vladine testise. Nakon toga uspravlja kitu i par brzih puta prolazi kroz Vladine guzove pristiskajući kurčinu uz njegov čmar. Vlada ga odguruje i obojica počinju da se cerekaju. Mogu da vidim sluz kako se razvlači između njegove guze i Stefanovog glavića. Guzne dlake su mu slepljene i vide se tragovi Stefanove sluzi. Dok stoje, zovu me da im se pridružim da merimo kite jer smo sva trojica blizu orgazma. Formiramo krug debelih, žilavih kobaja približnih dimenzija. Vlada hvata moju i prinosi svoju. Nadrkava jednu preko druge dva, tri puta. Kako je njegova iznad, počinje da malo balavi po mojoj. Glavić mu dodiruje moje stidne dlake i odnosi pobedu. Njegova je za trunku veća. Ne uspeva da sakrije samozadovljni osmeh i odlepljuje svoju balavu kitu i prinosi je uz Stefanovu. I tu pobeđuje. Na kraju upoređujemo Stefan i ja, i tu smo iste veličine.

I za kraj velika zvršnica, u krugu koji smo formirali drkamo kurčeve iz sve snage. Različite tehnike se tu mogu videti, a tek grimase i uzdahe koje pravimo. Blizu smo jedan drugog i mogu da osetim njihov dah, miris znoja, omamljujući miris kita. Sve. Oči mi se zatvaraju i moju glavu isunjavaju najveće fantazije.

Prva je, smeđokosi Stefan rasčupane kose stoji uspravno dok Vlada kleči pred njim i sisa mu krupnu blago špicastu karinu. Stefan mu pljuje s visine usta, a ovaj guta. Počinje da ga napušava sve jače. Vlada se trudi da ga celog ugura u usta i oseća kako mu glavić dodiruje krajnike. Vadi ga napolje i tapka ga i šiba o svoju crnu kratku bradicu. Cela faca mu je umazana kurčevim izlučevinama. Udiše duvoko i širi nozdrave da oseti njegov miris. Stefan se saginje, ljubi ga i sa poda podiže prethodnu bačenu Vladinu čarapu kuju mu gura u usta, a zatim mu i kurčinu vraća i počinje nadljudskom snagom da ga napušava. Čarapa pada na pod. Nemoguće je uhvatiti tu brzinu pokreta. Vlada grca i počinje da se davi od kurca. Svom silinom se trudi da guta. Suze mu se slivaju niz obraze. A onda ga Stefan vadi napolje tako silno da Vladi iz usta cure sve izlučevine: precum, bale, pljuvačka i sperma koje mu padaju na grudi, a zatim se slivaju i razvlače na pod.


Sledeća scena, Stefan raskrečen leži na parketu a preko njega neopačke Vlada. Vladina bulja je Stefanu pred nosem. U pozi 69 on halapljivo širi njegove dlakave guzove i liže mu tamni čmar. Ubacuje mu jezik toliko duboko da se Vladino celo telo trese i grči od ekstaze. On malo diže guzu pa je ponovo brzo vraća nabijajući se na Stefanov jezik. Seda u potpunosti na njegovu facu i počinje da meša presavršenim izvajanim guzovima, povremeno mu dopuštajući da dođe do vazduha. Vlada se proteže iznad njega i grabi šakom Stefana za njeogva velika jaja. Prvo ih miriše, zatim masira, stiska i gnječi, pa ih vuče da bi ih na kraju uvukao u usta. Sisa ih i igra mu se sa testisima sa najvećim uživanjem. Za to vreme Stefan brzim pokretima provlači celu dužinu šake između procepa Vladinih guzova nadražujući mu čmar, a potom gura u njega kažiprst da bi već kod sledećeg prodiranja dodao i srednjak. Žestoko ga jebe prstima, sve brže i brže. Dok mu to radi sa guzom, počinje da mu liže dlakava slepljena muda, a zatim nastavlja ka korenu kurca i jezikom prelazi preko svake vene. Pokušava da jezikom što više razdvoji rupicu na glaviću. Sada trpa njegovu kitu duboko u grlo tako da mu je žbun na samim usnama i u nosu, dopušta da ga Vlada oralno izjebe ritmičkim pokretima guze. Vlada ustaje vadeći mu kitu iz usta i brzinom munje dolazi u pozu čučnja i nadaba se na Stefanov kurac. Čmar mu je u sekundi progutao kitu. Za tren oko je cela kurčina bila u njegovom čmaru. Tako ga lako prima kao da dnevno prima 10 kurčeva. Njihovi izrazili lica su neprocenljivi. Strastveno se nabijao na kurčinu, a Stefan ga je cepao i dizao Herkulesovom snagom prodirujući u njega. Mišićava leđa su mu bila sjajna od znoja koji se slivao između njegovih guzova i u kapljicama padao Stefanu po kurcu, mudima i butinama.


Treća scena koja će me dovesti do orgazma, Stefan kleči na parketu na sve četiri sa natrćenom guzicom u vazduhu. Svojim žilavim šakama pokušava da maksimalno razdvoji glatke guzove. Mokra guza mu se otvora kao nikada do sad. Sada već tamno ružičasti čmar se raširio i napravio savršenu okruglu tamnu rupu. Vlada prilazi i s visine mu pljuje u rupu. Navlažuje je sa dosta pljuvačke. Zauzima pozu polučučnja, kitu vuče ka dole ciljajući razjapljeni rascep i nabija je svom snagom. Stefan ispusti jak krik bola i čistog zadovoljstva. Sad su mu šake na podu pridržavajući se da ne ljusne na pod dok se Vlada nabija u njega. Probija ga i buši kao bušilica. Duboko prodire u njega svaki put lupajući svoja dlakava tamna jaja o njegova velika bela viseća stvarajući prelepi zvuk mljackanja lepljivih muda. Jednom rukom počinje da ga šiba po guzici, dok ga drugom čupa za raspuštenu kosu. Već u sledećem trenutku Vlada prebacuje nogu preko Stefanove glave i stopalom mu pritiska jednu stanu lica dok je druga prilepljena uz hladni parket. Ne štedi ga ni malo, već ga sve jače zakucava. Stefan pokušava da malo pomeri glavu kako bi lizao Vladino mokro stoplo koju mu je na desnom obrazu, ali od jačine stiska ne usprava. Sada Vlada menja ritam i vadi mu silovito celu kučinu iz čmara, a potom je svom snagom ponovo zabija do kraja. Stefana preplavljuje delirijum. Opet je celu vadi, pa ponovo celu nabija. Pri svakom izlasku kurca iz čmara, čuje se blaženstveno POP. Stefan ne može više da izdrži i svršava ogromnu količinu guste bele sperme na parket. I Vlada je na samom vrhuncu i poslednji put mu zabija karu najsilnije do sad i eksplodira u njemu. Stefan pada na parket, a preko njega Vlada koju mu prilikom pada nabija još jače kurac. Neko vreme tako leže mokri i slepljeni jedan preko drugog pokušavajući da dođu do daha. Vlada ustaje i vadi još uvek ukućenu kitu iz guzice. Iz Stefanovog, sada ponovo uskog čmara, počinje da curi i da se razliva sperma. Vlada brzim pokretima prinosi kurac i skuplja je oko rupice i sa muda, a onda mu ga nežno ponovo ubacuje vraćajući nakupljenu spermu u guzu. Postrojava Stefana na sve četiri i naređuje mu da se napne, što ovaj i čini. Uski čmarić mu se ponovo širi otkrivajući ružičastu unutrašnjost iz koje počinje da teče sperma. Prinosi jezik i liže mu otvor, ubacuje jezik duboko i skuplja svoju zaostalu spermu. Punih usta se približava Stefanovim usnama i počinje da ga ljubi. Balavo se ljube trljajući jezik o jezik, razmenjujući i tegleći sada već razređenu spermu. Lica su im umrljana, a ostaci sperme su ostali na Stefanovoj bradi… a onda zvezde.


Svršavam kao sumanut. Nakon zvezda, otvaram oči i prvo što vidim su Stefanova i Vladina stopala i nožni prsti kako se propinju i grče preko puta mojih. A onda u videokrug ulaze tri ogromne kurčine koje prskaju na sve strane. Sperma završava na našim stomacima, kitama, butinama, nogama, parketu. Čak je moj mlaz dospeo na Stefanove crne bokserice koje su bačene sa strane. Sva trojica dahćemo kao kerovi i počinjemo da se smejemo. Ponovo se uvaljujemo na nameštaj. Stefan vadi par vlažnih maramica i ostatak pakovanja daje meni i Vladi. Brišemo sa svojih tela svršotine. Stefan ustaje i kao gola čistačica hvata se zogera i briše svršotinu sa parketa dok se nije skorela. Ubrzo načinjemo novo pivo i počinjemo novu partiju uz razgovor. Oko 5 sati momci ustaju i kupe svoje prnje po stanu i oblače ih. Stefan ne oblači bokserice već odmah navlači šorts i ostavlja ih tu gde su.
            “Izvini, nisam imao nameru da ti svršim po gaćama.”, pravdam se Stefanu, ”Daću ti neke moje čiste.”
            “Opušteno Milanče, ne treba. Nije kao da prvi put idem bez gaća.”
Pratim ih do vrata gde se pozdravljamo i pitam
            “Onda momci vidimo se večeras u 9? Ostaje žurka kod Anđele?”
            “Jašta. Pamet u glavu i ne zaboravi kondome da poneseš večeras. Biće mačkica.” Odgovara Stefan i dodaje, “A onda sutra brijanje ovu guzice.”
A zatim lupi Vladu po dupetu i njih dvoje odlaze.

Zatvaram vrata stana. Širim nozdrve. Stan se oseća na miris kita. Miris kurčina. Trčim u dnevnu i sa poda uzimam Stefanove još uvek mokre bokserice. Bacam se na trosed na kome su do malopre sedela moja božanstva. Zavaljen ležim i pod nos stavljam crne bokserice umazane belim flekama, što njegove sperme, što moje. Osećam miris znoja, miris svršotine, i blagi miris mokraće. Ližem ih i trpam u usta. Levom rukom širim guzove i nabijam jedan prst u čmar. Desnom nadrkavam kitu. Potom dodajem još jedan prst, da bih na kraju ubacio tri. Jebem se polako ali grubim pokretima. Nabijam prste jednom, dva puta, osam puta i svršavam po kožnom trosedu. Ovaj treći put je sperma dosta ređa. Smejem se i izležavam u sopstvenoj svršotini još uvek misleći na njih dvojicu, da li ćemo sutra zaista brijati Vladinu guzu?

KRAJ PRVOG POGLAVLJA


Ps. Nakon čitanja ovog teksta voleo bih i bio bih jako zahvalan da mi odgovrite na neka pitanja:
1. Da li i vaša “momačka druženja” podrazumevaju sve ovo?
2. Da li su muškarci opsednuti mirisom svojih muda?
3. Koje muške prirodne mirise volite, ako ih uopšte volite?
4. Dlakavi ili obrijani muškarci?
5. Volite li da ližete guze?
6. Da li vam se išta dopalo od pročitanog i ima li uopšte svrhe pisati nastavak?

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

1. nisam imao tu srecu niti zadovoljstvo Frown
2. ne znam da li su svi ali vecina jeste Wink
3. miris kose Grin
4. dlakavi ali uredno podsisani
5. ooo daaaaaa Tongue
6. sveeee apsolutno sveee Grin

Korisnik

Tvoje priče su zaista odlične.
1. Na žalost nisam nikada imao ovakva iskustva.
2. Ja iskreno često proveravam kako mirišem dole, volim da se igram sa tuđim mudima takođe i da ih mirišem.
3. Prija mi kada osetim blag miris znoja.
4. Volim dlakave uredno istrimovane muškarce, naročito kada im od pupka dlake idu nna niže.
5. Nisam nikada lizao do sada.
6. Priče su odlično napisane i baš napaljive. Drže pažnju od samog početka do kraja

Korisnik

odlicna prica, drkam ko ludjak na vase smrdljive kurce, carape, gace, palac u guzici rvanje...brijanje supka sve ti je top

Korisnik

1. neeee
2. ja se uhvatim za muda bar 60 puta na dan a onda mirisem, tako da da, bar ja
3. dlakavi pazuh
4. oba
5. da
6. odlicno pises, da

Korisnik

Sve pohvale za pricu. Jako napaljivo.
Sto se pitanja tice:
1. Uglavnom Devil
2. Zavisi od osobe do osobe. Ja licno nisam.
3. Miris cistog znoja nakon dobrog treninga. Kao i miris nakon tusiranja Devil
4. Dlakavi Heart
5. Naravno. Pod uslovom da je higijena na najvisem mogucem nivou Tongue
6. Naravno. Ima elemenata za razvoj price.

Korisnik

154 orgazma tokom citanja ove price Heart
1. Ne, nazalost Grumpy
2. Jesu Angel
3. znojava muda
4. i dlakavi i obrijani
5. da Tongue
6. da, nastavljaj Kiss

Korisnik

бато кидаш! похвале!
1. да, међусобно дркање,
2. да,
3. највећи фетиш мирисање стопала, чарапа, патика, ките што више смрде то боље Tongue :tongue: Tongue
4. ДЛАКАВИ,
5. да,
6. ДА, ДА, ДА

Korisnik

@Olimpije hvala ti što si za sada jedini odgvorio na potavljena pitanja ovde u komentarima Grin Dosta sam dobio odgovara i u privatnim porukama. I meni je bila zamisao da odradim neku statistiku i objavim je na početku sledeće poglavlja ili ove u komentarima.

Korisnik

Znaci koji opisi i detalji! Tacno mozes da zamislis ove muskaricine, a i da osetis njihov miris. Do sitnina i najmanje dlacice. Ali kita ti smrdi na gorgonzolu paaa hahahaahahahha umro sam od smeha.
Nego, ljudi sto ne odgvarate na pitanja bas bi vole da procitam odgovre i da vidimo statistiku Grin evo kod mene 1. Nazalos ne, pre kad sam bio u srednjoj sam drkao zajedno sa par ortaka, al davno bilo, 2. Jesu! 3. pazuh, neoprana kita i muda, carape i stopala 4.Dlakavi5.Daa6.Moraš dalje!

Korisnik

@dan6 Pisao sam ti koliko sam samo puta cedio kitu na tvoje priče, pošteno si me izmuzao Grin Mogu reći da si me dostakao da napišem sopstvenu. Tongue