Ime mi je požuda

"Ana dolazi u subotu."- saopštio mi je muž, tokom ispijanja prve jutarnje kafe. Spremao se na duži poslovni put, kucajući istovremeno na svom tabletu. Nasula sam sebi još malo kafe i zagonetno se osmehnula. Bila je to direktna posledica bljeska koji mi se stvorio pred očima. Ta mlada ženka, golog, vitkog tela obavijala se oko mog muža i pohotno tražila još. Sećala me je na mene u dvadesetim.

Radila sam zabranjene stvari i uživala u njima. 

Sretoh muževljev pogled.

"Neću biti u gradu, nažalost. Ne znam da li bi htela da ponovimo, prošlo je više od godinu dana..." - reče, pročitavši mi misli. 

"Marina me je zvala juče. Pitala me je da li Ana može da prespava, tako da sam već upoznata sa time. Znaš kakva je Marina, panika te žene nikada neće splasnuti."- trudila sam se da mu, ne stavim do znanja obrise moje , načete , požude.

"Kao što ni moj neće splasnuti ukoliko zamislim tebe i Anu gole, kako na kolenima puzite do mene." 

Krenula sam da ga udarim, onako vragolasto, u znak "neodobravanja", no njegov poljubac bejaše brži i vrlo brzo prepustih se preplitanju naših jezika. 

"Moram brzo da idem, da ne zakasnim. Videćemo se za pet dana."

Bio je četvrtak, što će značiti da ću decu te večeri odvesti do bake i deke i onda ću dugo ležati na kauču, izvaljena i ispijati kafe. Kako smo naivni prilikom planiranja stvari...Sa ove vremenske distance, jasno mogu da primetim to.

Kasnije, tog dana, stigla sam u stan, pomalo iscrpljena. No, radovala me je prilika u kojoj ću biti sama. Sama sa sobom i sa svojim mislima. Nisam neko ko beži od samoće, naprotiv, uživam u istoj. Pogotovo kada je imam veoma malo, kao što je to bio slučaj ovih dana.Žurno skidam sve sa sebe i naga, oslobođena te teskobne garderobe, odlazim pod tuš. Dodir tople vode mi neizmerno prija, te pevušim laganu melodiju. Kružnim pokretima prstiju utrljavam penušavu kupku i dopuštam prstima da dugo kruže oko pupka, a zatim ih puštam da zađu i rasplinu valovite talase mog mora. Moj način da nagovestim nadolazaći orgazam, koji je usledio desetak minuta kasnije. Nasmeših se svom odrazu u ogledalu i navukoh bademantil na sebe. Osećala sam se slobodno te počeh vrcavo da koračam po kući. 
Tok mojih misli biva prekinut dobro poznatim zvonom. Podesila sam ga za jednu osobu kako bih,jednostavno, znala. Pre nego što sam bilo šta uradila, pogledala sam ka otvorenom prozoru. Par zvezdi se smeškalo i šeretski namigivalo. Da li da to shvatim kao znak?
Nakon što sam podigla telefon sa kuhinjskog pulta, iskočila je poruka. Zatim još jedna, nabijena strašću i obojena mojom najlepšom nijansom. Nijansom požude.
Bio je to Sanin, muškarac koji je predstavljao tajnu. Ujedno, tu tajnu je uspešno čuvao.Slike našeg susreta sada su se vrtele svuda po stanu i ponovo sam mogla da osetim jak miris parfema, stisak njegovih šaka i vešte pokrete njegovog jezika kojim je kružio po mojoj koži. Nagovestio je svoj dolazak. 
A onda, huk mora se ponovo oglasio.
Nisam htela da zaustavljam nadolazeću plimu.

Idućeg jutra, probudila me je Marina, Anina majka.
"Ženo, ovo dete mi se na glavu popelo. Molim te, jesam je pustila, ali nemoj joj dopuštati da radi svašta! Znam ja šta mladi rade, draga, znam ja. Zamisli, ona je čitavog dana na telefonu. Ona se samo smeška, pa samo pozira, pa ona mene izluđuje!" - taksativno je nabrajala sve Anine "nedostatke"
Kada je konačno došao red na mene, da progovorim, jedino što sam mogla da konstantujem jeste da preteruje.
Razgovor smo završile svečanim obećanjem da će se Ana uredno javljati, u suprotnom obe ćemo biti kažnjene. :)
Ostatak tog dana provela sam u sređivanju. Pred samo veče, rešila sam da pozovem Anu.
Nakon igrarija, u kojima je oslobodila tu požudnu ženku, često je umela da se javi sa nekom fantazijom. Obožavala sam njen stil. Podsećao me je na mene i najviše me je uzbuđivala činjenica da ona istinski uživa u tome. 
"Draga Ana, kada dolaziš sutra?" - upitala sam je odmah, po njenom javljanju.
"Teto, tako mi je drago!", zacvrkutala je ta nestašna devojčica u njoj, "Već u 12 ću biti kod tebe. Da li me željno očekuješ?"
Pre odgovora, setila sam se razgovora od sinoć. Nasmeših se sebi u bradu, a onda dopustih nestašnoj devojčici u sebi, da i sama zacvrkuće, "Naravno mila, imam veoma interesantne destinacije gde želim da te odvedem."
Uzbuđenje se moglo osetiti, čak iako nije bila fizički prisutna.
Aninih 12, pomerilo se za 2h kasnije. No, u to vreme, iznenađujuće nije bilo gužve te smo sele u obližnji kafić. Odmah nakon porućivanja kafa, izvadila sam telefon i stavila pred nju.
Fotografija je prikazivala muškarca u pedesetim godinama, uredne frizure, u beloj košulji i teget sakou, iz čijeg je džepa virila svilena maramica. Bio je to Sanin.
Ana podiže pogled ka meni i ćutke postavi pitanje.
Bliže sam joj se primakla, a onda sasvim tiho, izgovorila: "Da draga, njegov kurac je prva destinacija na koju želim da te odvedem."
U očima joj se mogao nazreti sjaj i plamen, koji je tek počinjao da tinja. Ana razvuče usne u osmeh i nemo, ćutke klimnu glavom.

Kada sam zaključala vrata stana, prilikom dolaska u isti, počeh da govorim o Saninu. 
"Ima želju da te upozna, mila. Tačnije, citiraću ga "Hoću da prčim tu malu kao pravi Hercegovac, da oseti tvrdu obrezanu kurčinu."
Ana ustuknu.
"Teto, počinjem jako da se palim. Kada dolazi?"
"Oh mila moja, uskoro. Posluži se bademantilom, odmah do vrata. A zatim uzmi poklon koji sam pripremila za tebe. I da, javi se majci. Ne želiš da neko prekida , zar ne?"

Nakon što je obavila poziv, odevena u svoj najnoviji poklon - crven, satenski brushalter sa mrežastim čarapama i jedva vidnim tangama, Ana se posluži cigaretom.

"Pre šest meseci,", otpočela je priču, ispuštajući prvi kolut dima, "napravila sam nalog na jednom sajtu, teto. Postala sam lustlady."
Posmatrala sam te graciozne pokrete, fine obrise prstiju kojim je prinosila cigaretu usnama i zaista, kao da sam je rodila.
"Lust?" - upitno sam podigla obrvu, razvlačeći usne u blagi osmeh.
"Uvidela sam da mi to jako prija. Tamo postoji čitava kolonija markantnih, lepih muškaraca, širom celog sveta."
Setila sam se jučerašnjeg razgovora sa njenom majkom - "Ona stalno gleda u telefon, izluđuje me!"
"Imam visok stepen poverenja, teto."
Potvrdno klimnuh glavom, a zvono na vratima se oglasi.
"Vreme je da se pokažeš, lustlady."

Bojažljivo je pogledala kroz ključaonicu. Muškarac pred vratima je strpljivo čekao.
"Dobar dan", reče smireno, pomalo zagonetnom intonacijom, "Ja sam Ana." 
Sanin ispuži ruku.
"Drago mi je Ana, čuo sam zaista divne stvari o tebi."
"Nadam se da me je teta nahvalila, ja sam jedna dobra devojčica. Želite li da skinete sako? Ovde postaje baš vruće,"
Dok mu je pomagala da skine sako, odmerio ju je od glave do pete. Ana vrcavo prošeta pored njega, odlažući sako do čiviluka.
"Zaista si dobra devojčica.", primeti Sanin. Oboje su se smestili na crnu, tapaciranu garnuturu. Tada izađoh i ja.
"Umem da budem još bolja devojčica, gospodine." - reče Ana, poigravajući se sa njegovom kravatom. Gledajući ga u oči, poče da mu je odvezuje. Osećala sam kako moje gaćice poprimaju drugačiju boju. Požuda poče jače da vrišti.
Stavivši Saninovu kravatu oko svog vrata, Ana se polako spusti na pod. Raskopčao je gornje dugme na košulji i nežno je pogladi po kosi. Ona ćutke, poče da se umiljava, masirajući mu međunožje. Primakoh se, gledajući ga u oči. Već kroz par sekundi, naši jezici počeše svoju igru. Ljubio me je pohotno, milujući me po obrazima.
Začulo se kako šnala njegovog kaiša pada na pod, tik pored njegovih cipela. A zatim, Anin jezik poče da liže njegovu obrezanu, tvrdu batinu. Pogledao me je i znala sam šta sledeće treba da uradim. 
Primakla sam se Ani i snažno je uhvatila za glavu. Počeh silovito da je nabijam na taj tvrdi, obrezani kurac.
"To kurvetino mala, jače otvori usta, jebaću te u grlo!" - razgoropadio se, a zatim mi se priključio. Anina maskara poteče niz pune obraze, ostavljajući tragove, za sobom. Kada je došla do daha, snažno je udario po guzi, a zatim me je povukao bliže k sebi.
"Tvoj red!"
Sada je Ana bila ta koja me je silovito nabijala. Imala je identičan, jak stisak. 
"Jače, jače,jače jebuljo!" - povikao je, a zatim me oslobodio. Strgao je grudnjak sa mene i brzinom svetlosti, smestio moju bradavicu u svoja usta. Počeh da stenjem, mazeći ga po glavi. Usmerih pogled ka Ani.
"Da, draga, hajde... Čeka te." - rekoh joj, na šta ona, u početku stidljivo, a zatim sve brže poče da liže moju slobodnu bradavicu. Tada sam prvi put svršila.
Sanin, raskopčanih pantalona leže na garnuturu i snažno me povuče za sobom. Namestila sam se u položaj u kojem može da upija moje nektare. Cvrkutala sam i trljala se o njegov isplaženi jezik. Kragna košulje mi je dodirivala klitoris i to me je neviđeno, ludački napalilo. Malo me je odigao od sebe, a zatim se obratio Ani.
"Šta čekaš? Pozivnicu sa mašnom, odmah daj tu pičkicu vamo!" 
Kroz tili čas, Sanin je jezikom upijao moje nektare, a čulom mirisa, upijao je Anin miris mlade pičke, koja mu se sve više prepuštala. Ona poče jače da stenje, na sav glas izražavajući svoje zadovoljstvo. Obe smo postajale svesne da se lanac požude sve više steže oko nas. No, nismo se protivile. Naprotiv.

Ana poče da svršava, jecajući.  Stiskala je Saninovu glavu, dok je tako brzo i tako pohotno, jezikom prodirao u nju."Ah tatice, tatice, tatice!" - jecala je Ana, uporno, nabijajući se, na sada već isplažen Saninov jezik. Ustala sam i posmatrala sam je. Potpuno prepuštena požudi, pokidanog brusa koji je sama, usled jačine orgazma pokidala.
Sanin napravi nagli pokret tako da Ana automatski završi na leđima. Pomalo vlažne košulje i raskopčanih pantalona, brzim pokretom izvuce kaiš iz istih, a zatim joj taj isti kaiš prikopča oko stomaka.
Znala sam šta sledi i automatski zauzela sam svoju pozu. Ana ga je začuđeno gledala, međutim ta začuđenost veoma brzo je zamenjena kricima i povikom. Noge su joj bile u visini njegovih ramena, potpuno raširene, do same tačke pucanja.
"E sada će, mala, da te prči ovaj Hercegovac! Nikad niko nije tako prčio malu Anu, jel da?"
Njeno "da" bejaše pomalo smušeno, tiho, ali nakon šamara koji je "pomilovao" jednu njenu bradavicu, to "da" se pretvori u riku. Sada joj je naglo zabio kurac i počeo da je jebe brzinom svetlosti. Ana je jecala.
Za to vreme, dodirivala sam svoju pičku.
"Raširi joj noge!Sve moram da govorim, u pičke vas jebem!" - povikao je, na šta sam kao oparena skočila. Nisam mogla da kontrolišem bilo koji svoj pokret. Anine noge bile su potpuno raskrečene, a ona sama, nalazila se u delirijumu. Nije prestajala da svršava.
"Uh vidi kako me kupa, vidi šta radi pišulja kad joj prija kurčina! Tako je lutko tatina, jebaće te tatica dugo, neće ...Neće tatica da stane, da lutko, da..."
Zatim je dohvatio kaiš, koji je predstavljao svojevrsni obruč oko Aninog tela. Jedan okret i sada je već bila četvoronoške.
Ana je sada postala mala, rasna ždrebica, otvorene i crvene pičke, a Sanin jahač. Bez sedla. Kaiš je poslužio kao uzde.
"Điha, điha! To pišuljo tatina, uh to lutko!" 
Tako ju je snažno prcao, da Ana nije prestajala da vrišti. Kako sam bila nagužena, tik do njegovih ruku, poče da me udara po guzi, vukući moje gaćice, kako bi mi se što više urezale u pičku.
Obožavala sam taj osećaj.
"Rasturiću vam pišulje, obema!"
Izvadio je naglo kurčinu iz Anine pičke, i Ana automatski skupi noge, počevši da drhti. Garnutura je postala poprično klizava.
"Ah tatice, još, još!" - zavapila je.
"Sada malo tetu, ljubavi tatina, a onda ću te razvaliti skroz na skroz."
Tako je teta postala rasna ždrebica. Nakon što mi ga je ubacio počeh da se nabijam, na tu tvrdu kurčinu i da cvilim, dok sam pod njim. Nabijala sam se sve više i više, dok mi je halapljivo masirao i mesio grudi. Bradavice su mi bile otečene i modre. Voli kad su takve.

"Kako volim da prčim tvoju pičketinu, droljo moja!" - govorio je kroz zube. Zabijao je još jače, počela sam da cvilim i da širim svoju rupu što sam više mogla. Ščepao je Anu za ruku i počeo halapljivo da je ljubi. Nabijala sam se još jače, praćena ritmom njihovih jezika. Kaiš, odnosno Anine uzde sada su me šibale po guzi. Pljas, vrisnula sam! Ovaj muškarac me je dovodio do ludila.Izvadio je kurčinu iz mene i obe nas posadio na kolena. 
"Sada ćemo jednu igru da igramo! Obe lezite, podignite kukove i raširite pičketine. Ruski rulet. Čule ste za to? Samo što, Sanin ubija kurcem i cepa tako rasne pišulje, da ga pamte."
Prineo je čašu viskija, koji sam prethodno pripremila za njega. To će značiti da će ruski rulet trajati. 
Zauzele smo naša mesta, na klizavoj crnoj garnituri, okupanoj od orgazama. 
Obe smo podigle noge što smo više mogle, ali svakako pamtim to kao bolnije iskustvo. Bile smo itekako jebane pre toga. 
Sada je bio u raskopčanoj košulji, a kravatu sa Aninog vrata je ponovo stavio oko svog. Ukljucio je stopericu. 
Nakon jednog minuta, prelazi u drugu. 
Počeo je pomahnitalo da me jebe, dok sam podriskivala pod njegovim telom. Mazila sam ga po glavi, odgovarala potvrdno na njegova pitanja, bila sam njegova jebulja, a on moj rasni Hercegovac. 
Minut je istekao. 
Ana poče odmah da se nabija na njegovu tvrdu kurčinu, uhvatila ga je za kragnu košulje i silovito vukla ka sebi. Minut je istekao. Kada je izašao iz nje, njeni prsti brzo nađoše put do tog razjarenog, mladog vulkana. 
"Ah tako, tako jebi me u moju pičku, da, da, da, da, da!" 
"Pocijepaću ti pišulju!" 
"Aah da!" - više nisam bila u stanju da brojim orgazme. 
Ana, pa ja, Ana pa ja, bile smo mokre i znoj nam se cedio sa lica. Ana, pa ja, Ana pa ja, Ana pa... 
"To kurvetino moja! PRIMI MOJE SEME, TAKOO, TAKO!" - zaurlao je dok me je njegova tvrda, nabrekla kurčina doslovno punila. Stenjali smo u istom ritmu, a Ana se tresla, obilno svršavajući svuda po sebi i vukla ga ka njoj. 
Pao je pored nas, naslonjen. Uzdisali smo i skoro par minuta nisam bila u stanju da se pomerim. Njegova sperma mi je curila iz pičke, razvaljene, raširene pičke. 
Uzeo nas je obe, primaknuvši nas bliže sebi. 
Mirisao je na lepu, oštru kolonjsku vodu. Kao i na naše orgazme. Obe smo ga dobrano zalile. 
Ana dohvati jednog gumenog medvedica sa stočica pored i nežno stavi u svoja usta. Videvši to, Sanin poče da je ljubi po grudima, a ona ga nežno poljubi po glavi. Zatim se okrenuo ka meni i ponosno me gledao. Imala sam njegovu spermu u sebi te me je nežno ljubio po stomaku. Ana primače kutiju bombona bliže sebi. Uze je, a zatim posu nekoliko komada ka nama. 
Halapljivo ih je trgala sa naših golih, požudnih tela, pokazujući pri tom niske belih, bisernih zuba.

Kategorija:
Strejt erotske priče