Bio sam svodnik svojoj ženi

U mnogima do sad objavljenim pričama opisao sam istinite događaje seksa moje supruge sa drugim muškarcima. Ova priča plod je moje mašte, ali iako izmišljena ima veze sa mojom suprugom. Velika mi je želja, naime, da se bar dio toga ostvari.
Početi ću ovaj tekst sa dvije izreke. Muškarac se crveni dva puta u životu, prvi put kad ne može drugi put, a drugi put kad ne može prvi put. Nasuprot tome žena se crveni četiri puta. Prvi put kad se ševi prvi put, drugi put kad prvi put prima drugi kurac, treći put kad joj prvi put plate i četvrti put kad ona plati prvi put. U ovoj je priči moja maštarija o tome kako sam bio svodnik vlastitoj supruzi Danijeli i kako se ona zacrvenila treći put u životu.
Prije iznošenja glavnog događaja želim čitatelje upoznati s nama. Moja supruga i ja dosta dugo smo bili u vezi prije stupanja u brak u kojem smo sad već više od dvadeset godina. Vezu smo započeli jako mladi. Uživali smo u ljubavi i seksu u kojem je moja tadašnja djevojka bila vrlo maštovita. Sjedili smo jednom na klupi u parku i razgovarali kamo ćemo te večeri. Vidjeli smo da nas jedan sredovječni muškarac napadno promatra. Nije to bilo ništa čudno, jer Danijela je bila vrlo atraktivna djevojka i oblačila se vrlo seksi, kratka suknja, topić na bretele koji je isticao njezine grudi, solidne četvorke. Nakon nekog vremena muškarac nam je prišao.
– Oprostite što vam se ovako obraćam i molim da me ne shvatite krivo. Nisam nikakav manijak, ali nisam mogao ne promatrati lijepu gospođicu. Nešto ću vam predložiti, ali nemojte se naljutiti. Razumjeti ću ako me odbijete.
– Pa recite konačno nakon ovako dugačkog uvoda, – odgovorio sam mu.
– Molio bi da gospođica skine topić i grudnjak i pokaže mi svoje gole grudi. Platit ću vam.
Gospodin nam je pružao novčanicu od 50 kuna. Bili smo malo zatečeni. Pogledao sam Danijelu i ona mi je očima dala znak da ja odlučim. Danijela je ljeti na moru uvijek bila obnaženih sisa na plaži. Ponekad smo se kupali i potpuno goli. Tamo ju je golu vidjelo mnogo nepoznatih muškaraca. Te smo večeri htjeli u kino, ali nismo imali dovoljno novaca za ulaznice, jer smo previše potrošili na piće u kafiću. Razmišljao sam da to nije nešto neprimjereno da Danijela otkrije svoje sise nepoznatom muškarcu, a poslije možemo u kino. Uzeo sam ponuđenih 50 kuna i rekao.
– OK, može, ali ne ovdje. Potražimo neko diskretnije mjesto i još nešto da bude jasno, nema nikakvog pipanja. Možete samo gledati i to najdulje pet minuta.
Gospodin se složio. Otišli smo dublje u park gdje nije bilo drugih ljudi. Bio je već mrak pa smo se zaustavili kod jedne svjetiljke kako bi gospodin mogao uživati u sisama moje djevojke. Mislio sam da će ona samo podignuti topić i grudnjak i tako otkriti svoje grudi. Ona je, međutim, skinula sve sa sebe i u toplessu se pokazala znatiželjnom gospodinu.
– Imate prekrasne sise. Divota. Hvala vam što ste mi uljepšali večer, – iskočilo je iz njegovih usta.
Nakon tih pet minuta Danijela se obukla i pozdravili smo se s gospodinom. Otišli smo u kino. Ova egzibicionistička epizoda s gospodinom oboje nas je napalila. Danijela me je držala za već nabrekli kurac preko hlača, a ja sam joj mazio bedra ispod minice. Kad je film završio šapnula mi je,
– Ja bi se jebala. Strahovito sam napaljena. Hajdemo negdje.
Jedini prostor za seks, koji smo imali bio je moj mali automobil. Odvezli smo se na jedno mjesto u šumici na rubu grada gdje parovi dolaze automobilima radi seksa. Žestoko smo se pojebali. Bilo nam je prekrasno. Uživali smo jedno u drugom.
Narednog dana razgovarali smo o događajima prethodnog dana. Zaključili smo da nas je Danijelino razgolićavanje oboje jako napalilo i dovelo do fantastičnog seksa poslije. Poslije nekoliko dana odlučili smo samo potaknuti ponavljanje sličnog događaja. Iznijeli smo ponudu jednome starijem gospodinu, koji je bio u prolazu, ali ona nas je odbio. Nismo odustali. Sljedeći je pokušaj bio u blizini jedne gostionice u kojoj se okupljaju lokalni pijanci. Jedan očito pripiti muškarac pristao je platiti da vidi Danijeline gole sise. I ta je večer završila fantastičnim seksom.
Nakon što smo više puta ponovili Danijelino razgolićavanje pred neznancem i žestoku jebačinu poslije toga poželjeli smo neki malo jači stimulans. Dopustili smo neznancima da diraju njezine obnažene grudi, ali uz veću cijenu od 100 kuna. Danijela bi promočila gaćice već za vrijeme milovanja njezinih sisa. Uživali smo u tim igricama.
Prilikom jednog dogovaranja „posla“ gospodin, koji je bio zainteresiran za gledanje i pipanje, ponudio je 200 kuna da se Danijela skine potpuno gola pred njim i da ju može gledati i pipati golu tijekom 10 minuta. Pristali smo s uzbuđenjem. Dogovorili smo da ju može dirati po sisama i guzi, ali da ne smije dirati pičku koju može samo gledati. Otišli smo u hodnik jedne zgrade. Danijela je polako skinula sve sa sebe i stala potpuno gola pred gospodina. On je upalio svjetlo u hodniku i uživao je u njezinome ženstvenom i poželjnom tijelu. Danijela mi je poslije rekla da se divno osjećala gola pred nepoznatim muškarcem kod kojega se jasno vidjelo da mu se digao kurac na tu situaciju. On ju je jednom rukom uhvatio za jednu sisu, a drugom za guzu. Gnječio ih je. Danijela je tiho stenjala. Mislim da bi u tom trenutku radije od svega primila bilo čiji kurac da se zabije u uzavrelu pičkicu. Po isteku vremena gledanja i pipanja Danijela se obukla pa smo svi zajedno izašli iz hodnika. S vremenom smo sve rjeđe prakticirali ove egzibicije, a nakon stupanja u brak one su sasvim izostale.
Nakon petnaestak godina braka Danijela je izgledala strahovito jebozovno. Sise joj se nisu puno promijenile od mladosti. Doduše nisu više onako čvrsto stajale, ali meni je to baš privlačno kad ženi sise malo vise i ljuljaju se kad hoda. Dobila je nešto na obujmu guzice što je onda dosta istaklo njezine obline.
Oko podneva krenuli smo na godišnji odmor u Istru. Odlučili smo voziti se po staroj cesti kako bi se u Zdihovu počastili čuvenom janjetinom. Zaista je tamo janjetina još uvijek fantastična. Poslije ručka nastavili smo put prema Rijeci. Zaustavili smo se u Severinu na Kupi kako bi napunili rezervoar našeg automobila. Na parkiralištu ispred obližnjeg restorana bio je parkiran veći broj teških kamiona. Nakon što smo natočili gorivo odlučili smo popiti kavu u restoranu. Za stol do nas sjeda jedan debeljko. Kasnije smo saznali da se radi o jednom vozaču kamiona iz Bugarske. Od kad je došao cijelo je vrijeme buljio u Danijeline otkrivene noge. Tog je dana odjenula šorc pa su njezine dugačke noge dolazile do izražaja. Debeljko i mi izašli smo nekako u isto vrijeme. Na parkingu mi se on obratio,
– Tvoja žena mnogo lepo devojče. Koliko mi naplatiš za žena?
Šokirani smo. Žena me čvrsto drži za ruku, a u meni se javlja uzbuđenje na pomisao da se moja žena pojebe s šoferom za novac. Mali mi se počeo dizati. Bit ću svodnik vlastite žene.
– Nećeš valjda? Ono u mladosti su bile bezazlene igre. Ovo je ozbiljno. Nikad nisam za novac – uplašeno će Danijela.
– 100 eura, ali da ja budem s vama u kabini, – dajem ponudu.
– Pristajem, ali da ona skida sve sa sebe, da bude sasvim gola, – prihvaća ponudu Bugarin i daje mi novac.
– Ti si potpuno lud. Prodaješ vlastitu ženu, – ljutito će Danijela.
– Sjeti se kako nam je bilo lijepo poslije onih tvojih ekshibicija u mladosti. Sad smo zreli za igre za odrasle.
Vidjevši moju odlučnost prestala se protiviti. Mislim da je toj odluci pripomogao i pogled na moju kvrgu u hlačama. Bugarski kamion bio je parkiran s druge strane ceste malo udaljen od ostalih vozila. To je dobro, pomislio sam, ako moja žena bude bučno uživala u bugarskom kurcu. Bugarin nam otvara vrata. Penjemo se. Danijela odmah prelazi na ležaj otraga iza sjedala za vozača i suvozača, a ja ostajem naprijed. Kabina smrdi na znoj i duhan. Za čudo to me uopće ne smeta, naprotiv. Bugarin se smješta u ugao ležaja i nemarno samo malo povuče zastor. Obojica smo imali dobar pogled na Danijelu. Nadam se da neće netko naići. Ako i naiđe ja mogu uvijek navući zastor do kraja i spriječiti neželjene poglede. Zvukove seksa, međutim, ne mogu prigušiti. Danijela nije znala što da radi. Nikad nije bila u takvoj situaciji, mislim da se jebe za novac. Bugarin je odlučio da joj pomogne.
– Hajde šta čekaš. Hoću da te vidim gola. Nemoj da se plašiš. Neću ništa loše da ti radim, samo ću da te jebem.
Izgleda da su te riječi mojoj ženi olakšale situaciju. Skinula je majicu, otkopčala grudnjak i u maniru iskusne striptizete odbacila grudnjak prema Bugarinu. On je bio jako zadovoljan onime što vidi.
– Imaš mnogo lepe sise. Hajde dalje da vidim kakva ti je pička!
Izgleda da se uživjela u svoju ulogu. Polako je skinula šorc pa raširila noge. Nazirala se pička ispod tangi. Bugarin je sve dublje disao i počeo si trljati kurac preko hlača. Duboko je uzdahnuo kad je skinula tange i raširila mu pičku njemu pred nosom. Poludio je kad si je počela maziti pičku. I nju je jako uzbuđivalo da si drka pičku pred potpuno nepoznatim muškarcem. Iako je ova Danijelina ekshibicija bila izvan ponude za seks pustio sam da se oboje napaljuju. Bugarin nije mogao izdržati. Krenuo je glavom prema Danijelinom međunožju. Morao sam ga zaustaviti.
– Stani! Stani! Nismo dogovorili lizanje, samo svlačenje i jebanje.
– Koliko još tražiš za lizanje na pička i sisanje od kurac?
– Još 100 eura.
Odmah je izvadio novčanik i pružio mi zatraženi iznos. Učinilo mi se, a možda se i varam, da je Danijeli bilo drago ovo proširenje opsega usluga. Sve je bilo vidljivije da ona sve više uživa u poslu. Računao sam na to, jer znao sam da se ona ne može oduprijeti tvrdom kurcu i seksu koji je na vidiku.
Bugarin se odmah svim snagama bacio na raširenu pičku moje žene. Ljubio je klitoris, gurao jezik u pičku kao da ju jebe jezikom. Ona je još jače raširila noge i digla ih u zrak. Malo ga je smetalo ono malo dlakica iznad pičke koje je Danijela ostavljala na moje inzistiranje. Njezini jecaji bili su sve glasniji, a kako je u kabini ponestalo zraka spustio sam staklo na mojoj strani da nam uđe svježi zrak. Bio sam svjestan da bi netko mogao čuti tipične zvukove jebačine i pokušati da se pridruži.
– Daj, dosta je tog lizanja. Daj mi kurac! Jebi me. Ne mogu više ovako. Trebam kurac. Nabij mi ga, molim te!
– A pušenje.
– Zajebi pušenje? Dudlat ću ti kurac kad me pojebeš.
Bugarin je poslušno skinuo hlače i gaće. Navukao je kondom na već dobrano stvrdnuti kurac i krenuo prema izvoru požude. Naciljao je pičku i sasvim lagano ušao u nju. Bila je potpuno mokra. Kurac je lagano klizio unutra pa van. Izbezumila se od užitka. Dugo ju nisam vidio takvu i još k tome na kurcu debelog šofera kojeg je upoznala pred manje od sat vremena. Nisam niti ja mogao mirno gledati te bludne radnje kako mi se žena jebe kao kurva. Izvadio sam kurac i krenuo drkati. Bilo mi je divno. Kad su se prolomili Danijelini urlici orgazma i iz mene je prokuljala sperma. Bugarin se zabio u nju još tri puta i tad je i on svršio. Skinuo je kondom i bacio ga kroz prozor, obrisao kurac u zastor i njime krenuo prema Danijelinim ustima. Spremno je primila dlakavi kurac. Sisala ga je polako. Jednom rukom mu je miješala jaja, a drugom je stimulirala svoj klitoris. U jednom trenutku uhvatio ju je za glavu i žestoko nabijao na svoj kurac. Nije dugo izdržao. Očito dugo nije nikoga jebao. Puno joj je usta. Ona je spremno primala njegove izlučevine, počela divlje trljati svoj klit. Odjednom se počela tresti i jecati. Svršavala je s njegovim kurcem u ustima.
– Mnogo dobro se jebeš. Bila si super. Ako budeš htela još koji put evo moja vizit karta pa se javi. Često vozim kroz Hrvatsku.
Bio je to najljepši kompliment koji žena može dobiti nakon profesionalno odrađenog seksa. Danijela je obrisala usta i pičku za to pripremljenim papirnatim ubrusom. Obukla se pa smo ona i ja napustii kabinu kamiona. U WC-u restorana se potpuno uredila. Nastavili smo put. U autu je vladala grobna tišina. Nakon nešto manje od sata vožnje Danijela je prozborila,
– Daj skreni negdje na osamu. Užasno sam napaljena. Želim da me pojebeš. Ne mogu da ne mislim na onaj seks. Želim te neopisivo.
Skrenuo sam na neki šumski put i zaustavio se nakon nekoliko stotina metara kad smo bili dovoljno duboko u šumi. Danijela se skinula u vidu munje i onako gola prešla na stražnja sjedišta.
– Što čekaš, dođi, jebi me. Ne želim nikakvu predigru, samo kurac želim u sebi.
Ja sam također bio napaljen od gledanja supruge kako se jebe u kamionu. Skinuo sam se na brzinu i pridružio supruzi na stražnjem sjedištu. Počeli smo tražiti najprikladniji položaj za seks. U mladim danima često smo se jebali u kolima, ali sad nam je nekako nedostajalo prostora za udobnu jebačinu. To je zaključila i moja supruga.
– Jebiga. Teško ćemo to ovdje izvesti. Nismo više okretni kao prije. Hajdemo van. Uzmi deku iz prtljažnika. Neće valjda netko naići. Ako i naiđe tko ga jebe. Smijem se valjda jebati sa vlastitim mužem.
Bio je topli dan i bilo je ugodno što smo goli. Uzeo sam deku i rasprostro ju po haubi motora. Danijela je odmah skočila na deku, raširila noge spremna za jebačinu. Prišao sam joj. Pička joj je bila upravno u visini mog kurca tako da sam ušao u nju bez pomoći ruku. Jebali smo se. Sad si je mogla dati oduška glasnim jecanjem, stenjanjem čak i urlikanjem. Brzo smo svršili.
– Uh kako mi je ovo trebalo. Sad se mogu mirno voziti do mora.
– Imao sam dojam da je Bugarin dobro odradio posao.
– Ne mogu reći da nije. Bilo mi je jako lijepo. Uživala sam u tom seksu, ali i dalje me je uzbuđivalo sjećanje da sam dala pičke za novac. Trebao mi je tvoj kurac da se smirim. Sad je ok.
Obukli smo se i vratili se na glavnu cestu prema Rijeci. Putem mi je pričala da ne bi nikad pomislila da će ju toliko uzbuditi što sam ju podvodio potpuno nepoznatom muškarcu. Već kad smo krenuli u kabinu pička joj je procurila i pokazala koliko želi taj kurac. Osjećala se kao da je u nebesima kad ju je Bugarin jebao. Svršavala je kao nikad do tad. Odmah je dodala da ju ja jako dobro jebem, ali ono je bila posebna atmosfera nabijena erotikom i bludom i zato je sve drugačije doživljavala. Oboje smo se složili da je bila bludnicom tog dana.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Lepa priča , ko nije probao ne zna koliko je ovo dobro za oboje . Devil

Korisnik

odlicna prica, napalio sam se jako, i ako nije istinita, lepo napisana.. bravo