Ćao ja sam IVANA

Bio je to dan kao i svaki drugi, stim što sam imao slobodno s'posla.

Ustao sam, skuvao kafu i obavio sve jutarnje stvari uključujući i jutarnje kupanje. Nisam poneo gaće sa sobom, al' to svakako nije prvi put. Izašao sam tako obnažen na terasu i pripalio cigaretu. Možda sam i prekasno shvatio da se jedan pogled zaustavio na meni.

Videvši da me vredno promatra par očiju sa komšijske terase, pokušah da se osvrnem za nečim što bi prekrilo moje nago telo. Međutim ničega nije bilo... Primetivši da mi je malo neugodno, oglasila se komšinica. "Mali, dobar si". Na moju stid, skromno sam se zahvalio, izvinio i pošao unutra. Još pod utiskom, tražio sam svoje gaće po ladicama. Nakon par minuta, zazvonilo je zvono na ulaznim vratima. U tom trenutku nikako nisam verovao da će to baš biti krupnija komšinica koja se nagledala mojih slabina. Biće da je moj opušten probudio nešto u njoj. Otvorih vrata, i na moje iznenađenje, da, to je komšinica. Ostao sam nem, sve do njene konstatacije, "našao si gaće". Videvši šta sleduje, odmah sam je pozvao unutra, iako sam bio samo u donjem vešu. Nije oklevala, ulazeći svukla je sa sebe majčicu. Svetlost dana ugledale su njene poveće grudi. Rekla je " Ja sam tebe videla, sad ćeš ti mene, i kvit". Nismo znali ni imena, a već nekako sneba pa u rebra, stojimo oboje polu goli u mojoj dnevnoj sobi. "Želiš da ih dodirneš?" pitala je komšinica. Nisam oklevao, obe ruke pohrlile su ka tim ogromnim "lubenicama". Iskoristio sam šansu da joj oližem bradavice, koje su nakon par sekundi postale čvrste. "Liži ih mali, nasladi se" ponavljala je. Spustila je ruku i uhvatila moj polu-nadraženi kurac. " Jel bi ti smetalo da ga stavim u usta?". Ćutke sam svukao bokserice. " Veći je nego što je bio". Inače nemam mali, ako bih ukrao cm imao bih onih famoznih 18. Tako da sam se ponosno isturio i pustio je da ga posluži u ustima. Vidno napaljena nije pravila pauzu, osim kada bi ga na kratko izvadila i pljunula. Pušenje kakvo za svojih 24 godina nisam imao. Slastveno bi ga lizala, uz prijatne zvuke uzdaha. Kurac mi je nabrekao, i samo sam još želeo da joj predložim da ustane i okrene se. Na to se već pridigla, svukla gaćice. " Ubaci ga mali, vlažna je skroz". Ušao je iz cuga... Osetio sam toplinu njene vrele pičke. " Jebi me mali, jebi me sad jako". Krenuo sam da udaram, dok se ona staraka da svaki cm uđe unutra. " Jače, jače mali". Vikala je i stenjala... " Jebi me komšija"... Dao sam sve od sebe, i nije dugo trajalo jer ga je ispušila kao ni jedna do sad. Nakon nekih desetak minuta, nisam mogao više. " Puni me, sve u mene momak!". Nisam smeo da ne poslušam. Dobro sam joj istresao spermu, i prosto mi se nije izlazilo iz njene pičke... Okrenula se ka meni, pogledavši me u oči, rekla je " Ja sam Ivana".

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlično pišeš, najbolji je taj spontani sex.. Pun seksualnog naboja i kad pršti hemija.. Nastavi da pišeš, zanimljivo je

Korisnik

Što da ne... Možda mi baš ti budeš inspiracija za sledeću priču

Korisnik

Nisam Ivana ali mogla bih da pogledam