Adrenalin ili fetish

Nisam do sada pokušavao prenijeti, napisati, ispričati i pustiti u eter, bar ovako virtualno nikome, pa ni ovdje šta me to loži do maksimuma, gdje kurac raste i postaje bijesan, čvrst, ali i sve više balav i spreman za cijepanje pičkice. Imam 34 godine, u sretnom sam braku sa suprugom mlađom godinu dana od mene. Naš brak traje skoro 10 godina a prije braka smo imali i 5 godina prilično stabilne veze. Izuzetno se dobro poznajemo. Živimo normalno, ne pretjerano luksuzno ali nije i da nam nešto fali u današnjoj ludnici što svijet i razne đakonije nude. Oboje zaposleni, sportski građeni, mada se već dvije godine unazad ne bavim sportom, dok žena fura fitness. Sa svojih 188 cm i stotinjak kilograma, za sada dobro parkiram supruzi, koja je u top formi. Plavuša, zategnite guze ne baš velikih grudi, prosječno za žene koje ne pate da gurnu silikone sebi, uživamo u životu, odmoru, moru, putovanjima, vikendima na planini, u nekim drugim gradovima i slično. Ono što je najvažnije je da smo vjerni jedno drugom i da pratimo taj tempo. Međutim, već odavno prvo mene a kasnije i nju počela je da loži priča o nekom  novom kurcu. Do sada smo probali sve moguće poze, razno razna mjesta ali ništa nas ne zagrije i ne napali kao ta priča kada tokom seksa ubacujemo priču "Da li bi voljela drugi kurac"? 

Prvo stidno, a kasnije sve slobodnije počela je odgovarati sa "DA", a na pitanje šta želiš ljubavi, odgovor bi bio "Želim još jedan kurac" 

-Želiš veliki kurac? 

-Da, želim veliki kurac! 

-A Jel hoćeš da ti nekoga nađem? 

-Hoćuuuuu

-Šta ćeš da mu radiš, jel hoćeš da ga pušiš? 

-Hoćuuuu, da ga pušim i da me tuca. 

Kakva si ti samo opasna kurvica, morat ću ti nekoga naći da te dobro izjebe, da budeš zadovoljna, ali mora da bude veći kurac od moga, jeli tako. 

-Tako je ljubavi, hoću veliki kurac da probam. 

Samo nakon ovih šaputanja, uvijek uslijedi vulkan, orgazam iz njenje vrele pičkice, koja svrši nekoliko puta dok je izbacim i posljednju kap sperme Jel me to toliko loži. 

Nikad odlučniji nismo bili da ovaj do sada uspješan brak začinimo nekim novim kurcem za nju, ali želimo nekoga diskretnog, ko nije seljak nego ko će uživati skupa sa nama. Ne da neko istrese jaja i ode nego neko ko će da bude dio ovih sexy igrica, maštanja i uživanja. Život ne traje dugo, odlučili smo uzeti ono što nudi a što nas loži i dovodi do ludila... Čekamo njega, a možda i nju i njega, zašto da ne...

-

Kategorija:
Strejt erotske priče