KOŠULJA (Coco priča)

Pored ljepote nagog muškog tijela, uzbudljivo je doživjeti polagani, erotizirani i suptilan proces njegovog obnaživanja, dodir meke tkanine među prstima ispod koje se osjeća toplina njegovog pulsirajućeg tijela.

Poseban je užitak izazivati tu reakciju …

To je onaj osjećaj kad se od nekud neprimjetno na muškim bokovima stvore meke ženske ruke i kada polako povlače te posve izvuku njegovu košulju van pojasa, kad se koža donjeg dijela abdomena nadražujuće zateže i jedva primjetno pomiče uzrokujući blago treperenje utrobe. Klizeća tkanina tad prelazi preko bokova i koža reagira na njezin dodir. Osjeća se onaj intimni elektricitet pobuđenog dopamina, a u nastalom oblaku nijeme erotičnosti tek se naslućuje nadolazeće.

Polaganje toplih ženskih dlanova na njegova prsa, njihovo nježno i lagano pomicanje duž torza, uz pojačavanje i oslobađanje pritiska nesmiljeno draži, izaziva i vapi za još. Prsti spretno kliznu do vrata, a kažiprst ispitujuće polako prelazi preko dugmadi od najvišeg spuštajući se laganim i spretnim prijelazima dolje pa natrag penjući se ponovo do vrata na kojem zamjetno pulsiraju žile koje se nemirno nadimaju.

Prsti i dalje zaigrano prebiru i svako pojedino dugme oslobađaju od pripadajuće mu rupice. Jedva primjetno, nazire se podatna koža prekrivena finim dlačicama koja nevjerojatno mami nemirom uzburkanih i poludjelih feromona u netom pobuđenom tijelu. Disanje postaje sve pliće i neravnomjernije, dok ruke i dalje dodiruju i mirno prelaze preko mekih dlačica vidljivih samo u uskom, tkaninom nepokrivenom pojasu torza. I svaki taj komadić kože prije nego što se otkrije ostatak, prije nego što se košulja posve povuče i svuče, vapi osjetiti terapiju dodirom jagodica prstiju ili utisnutih usana ... žene.

Sviđa mi se kad nakon noći provedene sa "svojim muškarcem", u jutro, na nago tijelo, obučem istu košulju koju sam prethodnu noć osobno skidala i koja još uvijek zanosno i privlačno miriši na njega. Poželim ponovo osjetiti taj elektricitet i naboj erotike,.... poželim opet da sam ona koju skida i on da me, povremeno kad to radim, požudno pogleda u oči dok mu osmjeh treperi na usnama... poželim da nježno prelazi prelaziti po mojim golim ramenima i leđima i da osjetim kako me prožimaju žmarci od uzbuđenja i lakoće dodira ...

Dozovem tada u misli dodir toplih, mekih i vlažnih usana na vratu koje lagano klize od ušne resice naniže dok vršak jezika ostavlja mokro svjetlucav trag na koži, koji ugodno hladi i uzbuđuje... Poželim da me poželi obgrliti rukama i privući k sebi u nježan i čvrst zagrljaj,... osjetiti uzdah uzbuđenja … i njegov … i … svoj... i klecaj koljena u tom velikom i bezvremenskom zagrljaju....

Ponekad je uzbudljivo i kad tijelo nije posve golo, kad se polako otkriva i kad komadi odjeće padaju jedan po jedan. :)

Mada, isto tako je lijepo nestrpljivo, požudno i strasno samo uzeti i (z)grabiti.

Kategorija:
Strejt erotske priče