Pojebao sam kolegicu u kinu

Jednoga lijepog jesenjeg poslijepodneva prolazio sam zagrebačkim glavnim trgom. Odjednom sam primijetio da mi u susret dolazi jedan par. Pa to je Tatjana, moja kolegica s faksa, u društvu nekog muškarca. Srdačno smo se pozdravili. Upoznala me sa svojim pratiteljem. Bio je to Dražen, njezin muž.
Za vrijeme studija jako sam se palio na Tatjanu. Često smo bili u istom društvu. Uporno sam pokušavao približiti joj se, da budem iskren htio sam ju pojebati, ali sve je bilo bez uspjeha. Najbliže seksu s Tatjanom bio sam na jednoj kućnoj zabavi. Dosta smo popili. Nekako sam uspio Tatjanu odvući u kupaonicu s namjerom da ju tamo pojebem. Počeli smo se ljubiti. Hvatao sam ju za sise, gnječio joj guzu. Vidjelo se da je jako napaljena. Kad sam izvadio kurac iz hlača počela ga je drkati. Na moje veliko zadovoljstvo uskoro se spustila dolje i uzela ga u usta. U početku je samo oblizivala glavić i liznula kuras s donje strane. Stresao sam se od užitka. Onda ga je cijelog usisala. Nemam baš veliki kurac pa joj je cijeli stao u usta. Divno je pušila. Drhtao sam. Odjednom sam počeo svršavati. Spremno je dočekala erupciju sperme i primila ju u usta. Nije ju progutala, već je ispljunula u wc. Bio sam uvjeren da ću dobiti pičke. Pokušao sam joj gurnuti ruku u gaćice s namjerom da ih skinem i oslobodim si put do središta mojih želja. Nije mi dopustila. Maknula mi je ruku sa svog bedra i rekla,
– Oprosti, ali ne mogu ja to. Imam dečka i u ozbiljnoj smo vezi.
Tako je završila moja avantura s Tatjanom, zapravo i prije nego je počela. OK, dobio sam divno pušenje. I to je nešto iako sam se nadao nečem puno većem. Nikad nisam saznao je li ta veza bila stvarni razlog što nije htjela seks s menom tada ili se možda razočarala u veličini mojeg penisa. Imam relativno mali kurac. 14 cm. Kasnije sam saznao da je taj dečko bio Tatjanin sadašnji muž Dražen.
Tatjanu nisam vidio desetak godina. Danas je još bolje izgledala nego za vrijeme studentskih dana. Dobila je obline, tamo gdje treba, mislim na sise i guzu, a držala je do svog izgleda tako da je njezino tijelo imalo gotovo idealne proporcije. Bila je i privlačno odjevena. Kratka haljina do pola bedara isticala je njezine lijepe noge. Ispod haljine isticale su se solidne grudi, rekao bih veličine oko četiri. Guza nabita, možda malo veća. Uh uvijek sam se palio na dobre ženske guze.
Nakon pozdravljanja i predstavljanja, njezin muž i ja se ranije nismo poznavali, odlučili smo otići na piće u obližnji lokal kako bi mogli razgovarati. Sjeli smo za one visoke stolice i stol. Kad je sjela Tatjani se suknja malo podigla i još otkrila njezine privlačne noge. Pogled mi je klizio od nogu do njezinih sisa koje su se nazirale u prorezu bluze. Morao sam joj udijeliti kompliment.
– Tatjana ti s godinama izgledaš sve bolje.
– Ne moraš mi se upucavati. Ja sam udata žena.
– Ma nije to. Valjda ti to smijem reći kao stari poznanik sa faksa.
– Šalila sam se. Jasno je da možeš. Iskreno rečeno svakoj je ženi drago čuti takve riječi od muškarca.
Morao sam na wc. Kad sam se vraćao, neposredno pred ulazak u prostor lokala čuo sam kako razgovaraju. Stol za kojim su sjedili bio je neposredno uz hodnik kojim sam dolazio.
– Čuj Tatjana. Ovaj lik se opasno pali na tebe. Jesi vidjela kako bulji u tvoje noge, sise.
– Ma to se jasno vidi. Palio se on opasno na mene i dok smo bili studenti.
– I dokle je došao? Je li šta dobio?
– Dobio je jedno dobro pušenje.
– I poslije tog pušenja nisi mu dala?
– Nisam. Bila sam tad već u vezi s tobom i onda mi je bilo nepojmljivo da se tucam s drugim muškarcem.
– Danas si promijenila mišljenje.
– Zahvaljujući tebi jako sam se otkačila u pitanjima seksa.
– Jesi li se dovoljno otkačila da se poigraš sa svojim studentskim kolegom?
– Jesam.
– Dokle si spremna ići?
– Ako si ti suglasan onda i do kraja.
– Opa, drago mi je to čuti. Volio bi vas gledati.
– Moći ćeš gledati ako dođe do nečega.
Odlučio sam se vratiti za stol. Dosta sam čuo. Onaj moj izdajnik među nogama se ispružio kad je čuo zadnje Tatjanine riječi. Pričali smo dalje o našima studentskim danima. Pića su se redala, a razgovori i Tatjanino vladanje sve slobodniji. Tatjana me dodirivala nogom, svako malo je stavljala ruku na moje bedro i često pogledavala moju kvrgu u hlačama. Mislim da je bila zadovoljna što vidi, a ja sam živio u nadi da će se ostvariti nešto od onoga što sam priželjkivao u mladosti. Nekako iznenada predložila je da odemo u obližnje kino pogledati jedan erotski film.
Kino dvorana je bila poluprazna. Sjeli smo u zadnje redove. U našem redu bio je samo jedan muškarac srednjih godina, ali na većoj udaljenosti. Pridržao sam Tatjani jaknu nakon što ju je skinula. Kad je sjela stavila je jaknu u krilo. Na platnu se odvijaju vruće scene. Odlučim riskirati i stavljam Tatjani ruku na bedro ispod jakne pa što bude. Samo me pogledala i nije reagirala. Nešto je šapnula mužu. Možda mu je rekla da ju pipam. Ohrabrio sam se i s milovanjem bedra krenuo sam prema gore. I kojeg li iznenađenja. Napipao sam prste njezinog muža koji ju je milovao sa svoje strane. Samo smo se pogledali kao u znak dogovora da ćemo ju zajedno stimulirati. Tatjana lagano diže guzu i nas dvojica joj sinkronizirano povlačimo najlonke i gaćice prema dolje. Ona ih oboje potpuno skida i širi noge. Kad je to učinila maknula je jaknu da joj ne padne na pod. Sad imamo priliku i vidjeti njezinu dlakavu pičku od odbljesaka sa platna. Nastavljamo milovanjem. Stavljam joj dva prsta u pičku i mazim ju njima. Istodobno muž joj miluje klitoris. Tatjana bučno svršava. Srećom u isto vrijeme odvijala se scena žestoke jebačine na platnu pa su uzdasi s platna donekle zamaskirali vrisak svršavanja. Muž joj otkapča bluzu i podiže grudnjak. Dvije solidne sise ispadaju van. Bradavice nabrekle od napaljenosti. Gnječimo joj svaki jednu sisu, a ja joj počnem lizati bradavicu. Ona nas hvata za već nabrekle kurčeve preko hlača. Vadimo kare iz hlača. Ona ih vješto hvata i drka obojici.
Gospodin iz istog reda u kinu primijetio je da se ovdje nešto događa, možda zanimljivije od onog na platnu. Približio se i sjeo na stolac do Dražena. Lijepo je mogao vidjeti Tatjanine razgolićene sise i naše kare u njezinim rukama. Vadi kurac. Opa, pa to je poprilična karina. Počinje ga lagano drkati.
Tatjana se saginje prema meni. Uzima moj kurac u usta. Ljubi ga i sisa. Počinje divlje pušiti nabrekli kurac. Guza joj se izdigla prema mužu. On ju spremno počinje prstima jebati u pičku odostraga. Naš promatrač ima lijepi pogled na seksi guzu i stimuliranje pičke. Naši uzdasi miješaju se s onima na platnu. Nitko od sudionika ovih bludnih radnji više ne prati film. Tatjana sve žešće puši moju karu. Ako ovako nastavi neću moći dugo izdržati. Uh, evo ga kreće moje svršavanje. Zabijam se u njezina usta i bljujem spermu. Ona to spremno prihvaća. Moje sjeme curi joj iz usta. Morala je ispljunuti primljenu količinu kako bi napravila mjesta za ostatak koji je izišao iz mene. Po završetku erupcije prvo je maramicom obrisala svoja usta, a onda i moja jaja i kurac. Nakon što je obavio zadatak kurac mi je malo omekšao pa se Tatjana okrenula svom mužu kako bi i njemu pružila jedno pušenje. Kad se okrenula vidjela je našeg promatrača kako drka. Izgleda da ju je to napalilo pa se odmah dala na obrađivanje kurca svog muža. Gospodin do Dražena sad je mogao nesmetano promatrati oralni seks koji dobiva njegov susjed na stolcu. Dražen nije dugo izdržao i ubrzo joj je napunio usta. Nakon što se očistila obratila nam se tihim glasom,
– Dečki vi ste se zadovoljili, a što će biti s menom. Meni sad treba kurac. Koji će me jebati?
Kurac mi je trenutno skočio na te njezine riječi. Njezina je guza već bila okrenuta meni dok je pušila mužu. Samo sam ju povukao za bokove i nataknuo na svoj sad već potpuno tvrdi kurac. Čuo se duboki uzdisaj njezinog zadovoljstva. Počela se podizati i spuštati na kurac. Konačno sam jebao Tatjanu, a želio sam to žarko još u studentskim danima. Promatrali su nas njezin muž i nepoznati muškarac do njega koji je još uvijek drkao. Sad je i taj neznanac progovorio,
– Pokažite mi njezine sise!
Kad je to čula, Tatjana je usporila nabadanje, raskopčala haljinu, skinula grudnjak i pustila sise na slobodu. Nije pokazivala nikakvog srama. Ovo je bila čisto druga Tatjana u odnosu na onu koju sam poznavao. Otkačena, jebežljiva, besramna. Sise su joj se ljuljale kako se nabadala na moj kurac. Uhvatio sam ju za njih i gnječio ih. Jebali smo se kao dvije napaljene životinje. Strahovito me palila činjenica da ju jebem pred njezinim mužem. Njih oboje to uopće nije smetalo kao ni to da nas gleda posve nepoznati čovjek. Naš promatrač nije mogao više izdržati. Iz njegovoga nevelikog kurca ispaljivali su se plotuni sperme. To je djelovalo na mene pa sam ja počeo puniti pičku moje partnerice. Ona je to očito osjetila i to ju je povuklo u orgazam. Tresla se i dvaput oštro vrisnula. Ovo mora da su čuli i drugi posjetitelji kina.
Ostali smo još jedno vrijeme nepomični i spojeni. Na jednom su se u dvorani počela paliti svjetla. Film je završio. Tatjana je brzo skočila sa mog kurca, stavila maramicu među noge da pokupi spermu iz pičke i brzo je zakopčala haljinu. Nije stigla obući ni gaćice ni grudnjak, jer bi to bilo jako upadljivo. Ja sam brzo pospremio moga maloga i zakopčao hlače. Izašli smo u predvorje kina. Tatjana je odjurila u WC da se uredi. Naš promatrač nam je zahvalio na divnoj predstavi koju smo mu priredili. Rekao je da je bila puno zanimljivija od one na platnu i napustio nas. Kad nam se Tatjana ponovo pridružila nas troje izašlo je iz kina.

Kategorija:
Strejt erotske priče