Gazdina cerka i ja u akciji

Videli ste u proslim pricama da jednostavno volim sve, TS, CD, strejt, gay, itd samo da se uziva i dobro jeb*.
Leto 2016 godine, negde polovina Jula, svi poljoprivrednici rade, nadnica uveliko traje. Dobijem godisnji na poslu gde radim, nisam se skontao sa drugarima nigde da idem na odmor pa se odlucim u nadnicu da idem. Iz jednog mesta okoline Sombora je bio jedsn gazda i bilo mu je potrebno radnika da se seku i tovare lubenice, dnevnica 300p dinara.
Posto sam smatrao da sam jak, jer idem vec 3 godine u teretanu, i mali sam oko 178cm ali sam prilicno nabijen. Odem jedno jutro oko 6:30, neki radnici vec dosli, sednem pocnemo pricu sta treba danas da uradimo, gazda ustade i ode unutra nakon price.
Posto se meni tek kuvala kafa receno mi je da ce mi kafu izneti njegova cerka i stvarno nakon nekilo minuta izlazi onako prelepog lica, malo krupnija plavusa sa prilicno velikom guzom i sisama. Kad sam je video u trenutku mi proslo svasta perverzno kroz glavu, od BJ do Hardcore fetisa ali se nekako suzdrzim.
Ona: "Izvoli kafu novajlija"
Ja: "Hvala, hvala"
Ona: "Prilicno si krupan, treniras nesto?"
Ja: "Da da, idem u teretanu, kao sportista haha"
Ona: "Lepo, lepo"
Spustila kafu, i dok je odlazila unutra pa puta se okrenula osmehnuvsi se ka meni.
Seli smo traktor i otisli na njivu, ceo dan je prosao tesko, na suncu umor ogroman, znojavi, prljavi, umorni ali i njemu dodje kraj oko 18:00 i stigli smo kuci. Gazda nas zamoli da ostanemo jos da istovarimo castice nas dodatnom svotom novca, posle par neckanja ipak odlucimo da ostanemo i uradimo to, nakon zavrsetka i tog posla okupimo se svi oko stola da nas gazda sve isplati i naravno hocemo kafu. Cerka njegova skuva i iznese kafu, bila je obucena u neki fazon latex trenerke, veoma kratke stiklice i crna kratka majcica, kao da izvinete kur*a, svi smo zagledali i videlo nam se na licima da bi je svi odvalili i jeb*li.
Kako je razgovor i ispijanje kafe teklo, okrenem se ka prozoru i skontam da gleda u mene, mahne mi par puta pokazivajuci rukom da dodjem, reko gazdi
Ja: "Gazda gde ti je wc?"
Gazda: "Kad udjes u kucu idi desno i sa leve strane videces"
Ustadeh i udjeh u kucu, trazeci stvarno wc, kad sam prisao vratima skontao sam gazdinu cerku, sedela je na stolici i gledala me, ispred sebe je imala neku svesku kao da je pisala domaci ili ucila.
Ja: "Neka, neka, samo uci"
Ona: "Ma jao nista me ne pitaj haos mi je ova matematika ne mogu da je nabubam nikako"
Ja: "Ja znam dobro matematiku imao sam uvek 5, pomogao bih ti ali sam prljav sam i znojav"
Ona: "Mozes sutra ili veceras kasnije? Stvarno bi mi znacilo, evo platicu ti, bas sam uzasna iz matematike"
Dobra ponuda, zaradim, pomognem matematiku i mozda plus i jeb*m. Prihvatim ponudu i dogovorimo se da ona dodje do mene jer je dolazila kod drugarice da prespava pa ce doci sa drugaricom da vezbamo zajedno. Ponuda je bila vrh, ona koja izgleda kao boginja i jos drugarica ma nek je i debela neka odlicno.
Doslo je nekih 11 sati, ja se sredio onako kezual, cisto da ne izgleda da sam neki klosar. Pozvoni mi neko na vrata, otvorim ono cerka od gazde, crna layex kao trenerka, stiklice kratke, crn karmin na ustima, crna majcica, u trenutku sam se napalio i kur*c digao, proguram knedlu, odmerim je par puta, i skontam da je sama bez drugarice, nekako skupim sebe i kazem
Ja: "Gde je drugarica ti rece doci ce i ona"
Ona: "Pa nije mogla da dodje, dosao joj decko sto jel ti nezgodno sto sam sama?"
Ja: "Ma ne, nikako udji slobodno"
Usla je i sela na krevet, ponudih je hoce li nesto da popije
Ja: "Hoces nesto da popijes? Imam kafe, soka, vode, rakije, vina hahaha"
Ona: "Opa vino, moze popicu casu vina lakse ucim haha"
Ja: "Odlicno, i ja cu, opet kao sto kazes lakse se uci"
Seo sam na krevet i pitao jel hoce odma da predjemo na matematiku ili da prvo popije kafu.
Ona: "Mislis stvarno da sam dosla matematiku da ucimo?"
U trenutku mi se stisnuo stomak, zanemeo sam i knedla se zaglavila u grlu, skupim nekako snage i sto manje pokazivajuci da mi se digo kur*c progovorih
Ja: "Nego?"
Ona: "Pa skontala sam da tk se svidjam, i ti se meni svidjas pa sam htela malo da uzivamo"
Ja: "Pa ono kako da s ene svidis izgledss bozanstveno, jos crna odeca i karmin i sve crno je moj tip totalno"
Ona: "Skontala sam srce"
Ustala je, prisla mi, gurnula me na naslon kreveta i prekoracila me, poljubila me onako strastveno i kao da je na centimetar da mi rascepa svu odecu, sapnula mi je
Ona: "Stisni me za vrat i izivi se na meni pickice"
U tom trenutku uhvatim je za vrat, bacim na krevet i krenem da je grizem i ljubim po vratu
Ona: "Tako je lave, zelim da me veceras izjebes, da vristim i stenjem"
Sidjem odma dole jer nisam mogao docekati da osetim ukus te pic*e. Skinuo sam joj trenerku i gaze, prelepa pic*a, srednje velicine, mokra, napaljena, krecem da je lizem. Ona me uhvati za kosu i krece da stenje, uziva, vristi
Ona: "Aaaaaaaaa toooo aaaaa, lizi lave"
Na se podignem, izvadim ga i stavim joj ga u usta onako od gore.
Ja: "Ajde pusi srce, stavi ga celog u usta"
Ona: "Mhm, mmmmmm"
Pusila ga je nekih 2 mimuta, stenjuci i uzivajuci dok pusi. Vratih se nazad okrenem je u dogy pozu i nabijem joj kur*c u pick*cu. Zastenjala je jako i poceo sam da je jebe* kao da mi je zadnje, vristala je, stenjala, molila je da stanem i da ne stajem.
Je*ali smo se nekih dva sata u raznim pozama doggy style, misionarska, 69,vadi cep, lice o lice i jos raznih poza.
Trazila je iskljucivo da joj sv*sim po faci, klekla je ja sam ustao i pocela je da ga pusi, nakon par minuta izbacio sam ogroman mlaz po njoj i kosi, presrecna je bila.
To vece je svr*ila nekih 2 puta u toku sek*a, dobila svr*avanje po licu i seks za nezaborav. Ustala je obukla, i otisla uz reci cucemo se ponovo.
Par puta je dolazila kod mene i jednom smo se sreli u meku, gde smo uradili jedan quicky u wc-u ali nas je cuvar nahvatao pa smo morali izaci. Ona se vise nije javljala a ja nisam hteo da budem dosadan jer sam u medjuvremenu nasao novu semu

Kategorija:
Strejt erotske priče