Pijana transica i pijani ja

Kao sto sam pisao u prosloj prici da sam imao prilicno lepo iskustvo sa ciganom iz mog mesta i kao sto sam naglasio da sam jednostavno tip koji ne bira vreme, mesto, musko, zensko itd itd tako mi se desila jedna veoma lepa situacija sa jednom trans devojkom.
Posto sam dosta izlazio sa drugarima, ostajali do kasno, pili, ludovali, klasican izlazak da se urokas od alkohola da pegliras i pravis gluposti. Jednu noc smo izasli sa nameram da se roknemo od alkohola i to se i desilo stigli smo oko 11 casova u klub i poceli da pijemo, primetio sam da me gleda jedna crnka, lepuskasta devojka ali posto sam bio "pick*ca" da pridjem prvi stajao sam sa strane i samo smo razmenjivali poglede, skontao sam da je verovatno pijana jer su na stolu imali flasu votke i par somersby-a.
Kako je vece odmicalo, mi smo igrali, glupirali se, u jednom momentu smo poceli da budemo bezobrazni dok nas gazda nije zamolio da izadjemo iz kluba da ne bi doslo do problema. Naravno posto nismo hteli sranj* da pravimo jer smo poznavali gazdu izasli smo i otisli do parka koji se nalazio u blizini i nastavili tamo da pijemo.
Negde oko 4 casova ujutru umor me je vec stigao i odlucio sam da krenem kuci jer vise nisam mogao da stojim a kamoli da pijem, posto sam ja bio iz sela pored zaputio sam se na stop u fazonu "stace neko nasi smo" jer ono dosta puta sam stopirao i uglavnom je to trajalo 20tak minuta.
Prolazio sam pored kluba i skontao sam da sedi ta devojka sa kojom sam se gledao celo vece, vidno pripita, nakurce*i pogled vidi se da sto se u nasem narodu kaze "vidi se da voli" ili pokazuje da se voli jeba*i.
Onako pripit namignem jer samo pripit imam muda tako nesto uraditi i nastavim dalje hodati. Nekih desetak minuta sam hodao posto je stop mesto prilicno daleko tipa nekih 20 tak minuta od kluba a od parka nekih 30 tak minuta. Bio sam na nekih 5 minuta do stopa prolazio pored starog stadiona gde se pre igrao fudbal spazio sam da ide auto, sav srecan okrenem se izbacim prstic i bacim pivo polako dole da se ne vidi, auto je stao nekih 10 tak metara ispred mene potrcao sam sav srecan jer cu stici kuci, otvorio vrata.
Ona: "Cao" / pogledala me onako jebozo*no
Ja: "Cao, izvini ides do ******?"
Ona: "Pa idem, upadaj"
Bila je ona, crna haljina, crna kosa, crni nokti i prelepo zensko lice. Seo sam u kola i krenula je. Mesto iz kog sam ja je nekih 17km od mesta gde sam izasao sa drugarima tako da je put bio malo duzi jer je i ona bila pripita i nije zelela da vozi brzo.
Ona: "Mi smo se videli u klubu, zar ne? "
Malo mi je bilo sumnjivo, imala je prilicno grub glas za zensku osobu ali sam bio u fazonu mozdaje  jednostavno takva.
Ja: "Da, da, sva si u crno obucena to mi je onako bas gotivno da vidim kod devojke"
Ona: "Znaci lozis se na crnu odecu?"
Progutao sam knedlu, jer u takvim situacijama mozak vec misli na najperverznije stvari koje postoje.
Ja: "Pa ono da, to mi je nekako najsavrsenije videti na devojci, nekako podseca na perverznost"
Ona: "Haha to mi je i bio cilj, imali smo devojacko vece sve smo se obukle jebozovno, a ti? Prilicno si sladak, imas devojku?"
Ja: "Nemam, nisam jos nasao pravu i ono uglavnom je sve to na vece veza nista specijalno, ti? Decka?"
Ona: "Nemam, isto, sve je nesto na vece i nisam jos naisla na osobu koja moze da zadovolji sve moje zelje"
Ja: "Pa dobro kad tad naidje neko ko ce ti ispuniti sve sto zelis"
Kad sam to izgovorio pogledao sam ka njoj ona se fino nasmejala. Cavrljali smo malo jos do ulaza u moje mesto i saznao da je dosla kod drugarice i da ona zapravo nije iz Srbije nego je Hrvatica koja zivi u Austriji (iako se to dalo skontati po autu koji je vozila nego sam bio previse pijan da skontam).
Ona: "Zivis sam?"
Ja: "Da, moji su svi u inostranstvu rade, trenutno sam sam"
Ona: "Aha, lepo, lepo"
Insistirala je da me odbaci direktno do kuce, prihvatio sam naravno, sto da ne. Kada smo stigli ispred kuce razmisljao sam kako da je pozovem unutra jer sam znao da je pijana devojka laka devojka pa sam hteo da probam.
Ja: "Hvala ti na prevozu, bilo je lepo upoznati te"
Ona: "Nema na cemu, uvek hehe"
Ja: "Nego da ti se zahvalim ako zelis imam vina doneli su moji iz italije, jako lepo vino pa ako hoces da udjes, cisto da mi pravis drustvo ionako sam se sad vec razbudio"
Ona: "Pa ne znam, moze sto da ne, kad vec nudis"
Usli smo unutra, sela je u fotelju, ja sam otisao doneo vino i case. Sedeli smo nekih sat vremena pricali, smejali se, prilicno gotivna i raspricana osoba, zracila je nekom pozitivom i raspolozenjem.
Ona: "Nego moram nesto da ti kazem, ali ne znam da li ce ti se bas svideti"
Ja: "Kazi slobodno, sta te muci?"
Ona: "Pa znas ja sam zapravo trans, zensko sa polnim organom"
Odma sam se nasmesio, znao sam da je ovako nesto i bilo u pitanju ali nisam hteo da je pitam direktno odma, nije kulturno.
Ja: "Pa skontao sam iskreno po grubom glasu da ili si trans ili jednostavno imas bas grub glas"
Ona: "Nadam se da ti ne smeta bas si gotivan i svidjas mi se"
Ustao sam i seo pored nje, polako je uhvatio za vilicu priblizio sebi i poljubio je, nastavili smo se ljubiti nekih par minuta, prestao sam ljubljene i rekao joj da joj moram priznati nesto
Ja: "Pa vidis, nisma ni ja strejt, vise sam bi, imao sam sa jednim ciganom seks par puta vise sam sta me privlaci to radim"
Ona: "Pa nema veze, onda znas da uzivas, imas neke fetise?"
Ja: "Da, imam previse, uglavnom blowjob, hardcore, latex, heelw itd"
Ona: "Vauu dugo nisam srela nekog ovako kreativnog"
Sela mi je u krilo i poceli smo se ljubiti, digo sam je i odneo u sobu. Ona je insistirala da krene prva pa je pocela da me skida polako, ljubila me i grebala po celom telu dok se polako spustala do ku*ca, vadeci ga polako i stavljajuvi ga u usta. Bilo je neverovatno, ni jedna devojka i muskarac sa kojim sam bio nije znao ovako da pusi, stenjao sam i kocio se od uzivanja, nabijajuci joj glavu i gurajuci sto dublje u njena usta.
Ja: "Aaahhh tooo, predobra si, ajde pusi ga, mmmm too"
Od nje se samo culo, stenjanje uzivanja pusenja ku*ca i slatko davljenje jer sam joj nabijao sto dublje. Uhvatio sam je za rep i digao joj glavu, povlaceci je napred i okrenuvsi je na ledja uhvatio za vrat stisnuo i sapnuo
Ja: "Sada je moj red, kuckice"
Skinuo sam joj gornji deo majice, sise su ispale, prilicno velike, lepe, vidi se da su silikonske ili sta vec ali prilicno lep prizor, krenuo sam polako da pustam jezik od vrata do dole, ona je bila prepaljena, toliko joj se dugo ku*ac da je bukvalno nemoguce ga sakriti. Posto sam imao iskustva u pusenju i nije mi bio problem cak sam i uzivao u tome, skinuo sam joj gacice i imao sta i da vidim, veoma velik ku*ac velicine negde oko 17cm, debeo, nabreko jako prelep.
Ja: "Pa ti srce imas veci nego ja"
Ona: "Haha jel ti se svidja??"
Ja: "Da, zelim da i ti mene je*es"
Ona: "Naravno bice svega, ja ne zurim nigde"
Stavio sam ga jedva u usta, uhvatio njena velika jaja i poceo da ga pusim, toliko je bio velik da sam jedva jezik pomerao i kogao oblizati nabreko, predebeo glavic, uzivala je i stenjala, nazivajuci me raznim imenima.
Svrsila je meni u usta gde sam ja sve progutao do poslednje sper*e cisteci sve lepo.
Okrenuo sam je u doggy style, spustio se dole i krenuo da joj lizem cmar, nabijao joj prstice u guzu, ona je stenjala i uzivala videlo se da joj prija i da je pali posto joj je kur*c bio ponovo nabreko iako je svrsila pre lizanja cmara. Podigao sam se, pljunuo u ruku podmazao moj ku*ac i njen cmaric i nabio joj ga, najlepsi osecaj ulaska u nekoga, nabio sam i sacekao par sekundi uzivajuvi u momentu, ona je jako zastenjala okerula glavu, pogledala me i rekla
Ona: "Nemoj da stajes, raznesi taj cmar"
Krenuo sam da ga nabijam i divljam po njoj, takav napad snage i izdrzljivosti nisam imao otkad me je poslednji put napao sar planinac. Udarao sam, ona je stenjala, vristala, nisam imao snage ni da joj ista kazem, uhvatio sam je za glavu, rasirio usta i uhvatio je za obaze nabijajuci kur*c bez imalo pauze.
Stenjanje i bol uzivanja je bio perfektan, pratila me je koju god pozu da sam hteo. Jeb*o sam je nekih sat vremena narednih dok na misionarskoj pozi nisam mogao vise da izdrzim da ne svrsim, svrsio sam u nju rekla je da nema problema i da je sad njen red.
Okrenuo sam se na ledja, zadigao noge, ona je prisla mome cmaru i krenula da ga lize, nije bila divljak kao ja, polako, nezno i sa uzivanjem lizala je i nabijala prst. Lizala je nekih narednih minuta, naizmenicno menjajuci se sa jaja na cmar ne dozvoljavajuci da ja diram kur*c. Okrenula me u doggy pozu, pljunula i polako krenula da gura.
Ona: "Jel boli srce, hoces da stanem?"
Ja: "Nastavi, ne staj"
Posto sam bio uzak jer nisam dugo se je*ao, bilo je prilicno bolno ali sam prilicno i uzivao. Bila je nezna u pocetku onda je uhvatila ritam i raznela mi cmaric.
Bilo je neverovatno, izivljavala se na meni, ja sam stenjao, kukao, molio, jaukao ona je jeba*a i jeba*a, najjaci osecaj je bio kad mi je stavila njenu levu nogu na glavu, ruke vezala, i pocela da me jeb* toliko jako da sam mislio da ce mi organe u stomaku poremititi, legla je na ledja i ja sam ga nabio u guzu, seo i krenuo da mesam, stenjala je i kocila se par minuta onda je svrsila u mene. Ta toplina, osecaj, njeno jenjavanje stenjaja, uzitak je bio neverovatan, lezila smo onako mokri od znoja, izjebani oboje. Posle toga smo se jos malo mazili, pusili jedan drugome, pravili sljive i onda smo legli da spavamo.
Ona je u medjuvrememu ustala i otisla bez pozdrava, toliko sam bio umoran da nisam cuo kad je otisla, ne znam joj ni ime jer sam bio pija kad mi ga je rekla. Nisam znao ni ko je, ni kod koga je samo da je kod drugarice koju takodje ne znam. Voleo bih da se sretnemo opet, nekad, negde, bar na kafi.
Prica je delimicno tacna i neki aspekti su pormenjeni radi cuvanja svoje privatnosti. Nesto je dodato nesto oduzeto da bi pricala ispala dobra

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Nadam se da silikoni nisu dofati, ali i amo jesu nmvz. Bitno da si uzivao ali trans sa silikonima je top

Korisnik

odlicna prica