Prvi put sa kolegom koji je obdaren i rom

Uvek sam pratio svoje hormone, i svoje fetise, nisam birao musko, zensko, zgodno, lepo, gadno, ako u tom trenutku radi hormon i napaljen budem to je to idemo.
Nikad nisam bio sa muskarcem, ali uvek kad gledam por*ice voleo sam da pustim Gay ili trans jel mi se od njih bas podigne i uzivam dok se samozadovoljavam.
Jedan dan sam odlucio da definitivno hocu da probam sa muskarcem, skidao sam razne aplikacije, posecivao sajtove ali nikad nisam nista konkretno masa, svi su u fazonu "Slikaj onu stvar" "uh sta bi ti radio" itd ali nista konkretno. U mestu gde ja zivim bio je jedan rom, stariji u cetrdesetim godinama covek, sam, nije imao nikoga, bio je dobar sa svima, svi su mu kolege, prijatelji, kumovi, itd.  Covek je drzao do sebe, miris uvek, cist, ne pusi, ne pije, voli da sedi u centru i svira po ceo dan harmoniku dok peva uz muziku. Ja uvek kad prodjem pored njega javim mu se, dobacim i pohvalim ga, on uzvrati, kad god prodjem zamisljam "Koliki on kur*c ima, voleo bih da probam, da ga bar vidim mozda i pipnem" uglavnom sam ova razmisljanja imao kad god prodjem pored muskaraca koji mi se dopadaju. Posto se ja bavim telefonima, popravkama i prodajom, bio sam kuci predvece (Nekih 30 minuta do mraka) neko mi je pozvonio, izasao sam u sorcu i kratkoj majici posto je bilo bas toplo i otvorio sam vrata, na vratima je bio on, poceo da mi govori gde si kolega, kume, brate, poceo da mi se zali zeza ga nesto telefon treba bivsa zena da ga zove oko nekih para nebitno, uzeo sam telefon pogledao reko ajde udji sad cemo da vidimo da resimo.  Usli smo u kucu, on je bio dzentlmenski obucen, odelo, pantalone, cipele, sve krem kao da je na svadbu dosao. Usli smo unutra, seli u dnevnu sobu, ponudio sam ga kafom i rakijom, on je prihvatio. Dok sam kuvao kafu primetio sam kao da me merka i gleda, ali nista ja nisam uzeo zdravo za gotovo nego sam tu pricao, vamo tamo kako je, sta ima kod tebe, kako tvoji, klasicna prica i tema da nesto razgovaramo. Seo sam uzeo telefon, pogledao ga, bila je neka sitnica u pitanju, resih to ore nego sto je on popio kafu i dam ku telefon, on me pita koliko to kosta reko ma kolega nista kad treba nesto zovem te da sviras cisto iz zezancije mu recem, on uzvrati salu i nastavimo dalje da pricamo. Vece je vec palo, a posto ja sam zivim, samo smo on i ja pricali. Posle duzeg razgovora oko normalnih stvari, on me pita
On: "Imas ti devojku kolega?" 
Ja: "Nemam, tu i tamo se nadje nesto na vece ali slabo"
On: "Sta je kolega desanka, a?"
Ja: "Pa sta cu, kad nema nista mora se"
On: "Isto kolega, nisam imao seks preko godinu dana, sada bi bio i sa muskarcem"
Nasmejasmo se oboje onako gledajuci jedan drugoga, u tom trenutku napaljenost me je pukla, kur*c mi se digao instant, poceo sam da zamisljam razne poze, i kako me tu na krevetu je*e ali i dalje nisam pokazivao to i posto mi je kur*c malo veci laktovima sam pokusavao da ga guram nadole da se ne vidi.
On: "Kolega isrcem ovu kafu i begam, jel bi mi sipao jos jednu rakiju?"
Ja: "Naravno kolega, evo ide rakija"
U glavi razmisljam jao sad kad ustanem videce mi se da mi se digao, da li da iskoristim ovu priliku, zamisli da me stisne sa tim njegovim rukama uh.
Ustadoh ja, i naravno on je bacio pogled video da mi se digao opet stariji je covek skonato je u cemu je rec ali nije nista rekao nego je samo bacio par puta oko na moj kur*c.
On: "Kolega mogu nesto da te pitam?"
Ja: "Naravno kolega pitaj"
On: "Jesi bio nekad sa muskarcem?"
Srce mi je pocelo 500 na sat lupati, kur*c nabreko samo sto ne eksplodira, mozak sve zamislja njega kako me je*e.
Ja: "Nisam kolega, nikad"
On: "Sto kolega, jel se bojis?"
Ja: "Pa ne bojim se, nego ne znam, nisam"
On: "Vidim da ti se digao kolega i vidim da je povelik"
Ustao je, seo pored mene, ja sam bio kao kamen, nisam mogao da beknem, srce 500 na sat lupa, kur*c samo sto ne eksplodira.
On: "I meni se digao na tebe kolega, video sam da me gledas par puta"
Ja: "Pa, ono, ne znam, jesam par puta"
On: "Ajde kolega otkopcaj pantalone ne brini se niko nece znati"
Oci su mi se caklile, ruko sam uhvatio dole, kad sam mu uhvatio kur*c bio je ogroman, znaci 20cm 100%, poceo sam da ga mazim preko pantalona nekoliko sekundi, otkopcao slic i izvadio kur*c.
Bila je to gromada, debeo, velik, brao kao cokolada, prelep kur*c, skroz dignut, nabreko samo sto ne pukne. On je sedeo na krevetu, ja sam kleko dole na tepih, ispred mene kurac ogroman kao moja glava.
Krenuo sam da pusim ali je bio toliko velik da je jedva stajao u moja usta, bukvalno malo preko glavica i nisam mogao vise, bilo je savrseno.
Lizao sam mu jaja, i onako dignut kurac drkao, moja pljuvacka je tako dobro podmazivala, on je stenjao, stavio sam kur*c u usta on je sa njegovim rukama nabio moju glavu, nabijao, nabijao, ja samo uzivao daveci se.
Ustao je, skinuo se, mene grubo digao na krevet u doggy pozu, skinuo mi sorc, moj nabreko kur*c je ispao, pohvalio me.
On: "Oo kolega gle kolki ti je, mora da devojke uzivaju kad jeb*s"
Ja: "Ne kao kad ti jebes kolega, imas godzilu."
Ja: "Molim te budi nezan, nevin sam u guzu nikad se nisam jebao"
On: "Ne brini kolega malo ce da boli al ces uzivati."
Nabijo je jezik, lizajuci oko cmara i unutra, ja sam neverovatno uzivao, toliko da nisam mogao da pricam, samo sam stenjao od uzivanja, jednom rukom je drkao moj kurac drugom nabijao prstice i lizao naizmenicno. Upitao me je.
On: "Imas vazelina kolega ili kondom?"
Ja: "Nemoj kondom ocu da ga osetim, imam vazelina od devojke ostslo u fioci"
Ustao sam, dodao mu vazelin. Namazao je malo oko cmara i nabio oar puta u cmaric prste, namazao kurc*nu.
On: "Kolega malo ce da boli na pocetku al ne brini, uzivaces posle"
Osetio sam ogroman bol, ali i uzivanje, nije ga nabio do kraja jer mu je bio ogroman a ja prilicno uzak imao sam samo mali dildo koji sam nabijao u dupe kad god sam napaljen bio.
Ulazio je malo po malo vadeci svaki put i ponovo gurajuci, bol je bio ogroman ali uzivanje je bilo jos vece. Posle par minuta polako guranja usao je ceo, krenuo je polako da me jebe, ja sam stenjao, malo mi falilo da vristis ali posto je pored ulice prozor onda nisam.
On: "Ko je dobra droljica, ko"
Ja: "Ja sam tvoja droljica jebi me"
On: "Volis kad primas ciganski kurac a picko"
Ja: "Volim tatice jebi me, aaahh, aaaah, aaaa"
Stenjao sam, stiskao sake od uzivanja, on je stenjao, uzivao, sav se oznojao. Predlozio sam mu da odemo u moju sobu da mogu da stenjem i vristim kako treba, pristao je.
Dosli smo u sobu legao je, onako sav znojav, sa nabreklom, masnom ki*om. Legao sam, uzeo njegov kurac i krenuo da ga pusim, mazeci mu jaja i drkajuci. Stenjao je i uzivao, govoreci.
On: "Tako je pu*i kur*ice jedna tatici, pu*i ga, mmm obozavam kad mi pu*is kur*c ciganski cokoladni mmm, kur*ice"
Pusio sam uzivajuci nekih 5 minuta, klekoh i polako ga nabio u guzu, seo sam j nabio ga do kraja, bol je bio nenormalan ali sam bar mogao kontrolisati brzinu jebanja pa mi je bilo lakse.
Poceo sam da skakucem gore dole, naslonio se malo ka njemu, stavecu ruke na njegove dlakave mocne, cokoladne grudi, poceo sam da pomeram guzu gore dole, nabijajuci ga kontrlisano ali do kraja, on je stenjao, ja sam stenjao bilo je neverovatno, jaja su mu bila ogromna videlo se da nije dugo drkao a ni jebao. Naskako sam narednih 10tak minuta, skinuo me je sa kuca, bacio na ledja, podigao sam noge i nabio ga je misionarski.
On: "Mmmm ko je moja kur*ica, ko?"
Ja: "Ja tatice, je*i me, obozavam kad mi ga nabijes, imas ogroman kur*c"
Aaaah, aaaaah, mmmm, jace, jace, nabijao ga je, do kraja vadeci ga i gurajuci ga unutra ponovo, sav mastan, nabreko i ogroman ulazio je u mene bez problema, pomerajuci mi guzove. Izvadio ga je i rekao
On: "Nabi ga u usta svr*icu, uhhh"
Skocio sam i nabio ga u usta, lizajuci mu glav*ic, poceo je da svrs*va, uvlacio sam sve u usta nedajuci kapi da sklizne van mojih usta. Bio sam znatizeljan i znao sam da treba da progutam sve lepo, progutao sam sper*u, uzeo je moj kur*c i samo par sekundi mi drk*o, svr*io sam ali nije hteo da mu svr*im u usta ni po njemu, nego sam po stomaku, pa sam obrisao.
Ustao je i rekao
On: "Idem kur*ice, vidimo se opet da te izje*em isto"
Ja: "Bio si odlican, hvala ti na ovom predivnom sek*u"
On: "Nemoj da se zahvaljujes, cujemo se"
Izasao je. Osecao sam se kao kur*a, ali osecaj je bio top. Posle toga izasao sam sa drugarima, i negde oko 4 ujutru vracao sam se kuci, bio sam onako pripit i posto do moje kuce moram da prodjem kroz neku baru gde nije bilo kuca jedno 100 metara, naleteo sam na njega.
Ja: "Ooo gde si jeb*cu jesi bio u nekom sek*u?"
On: "Oo kolega, pa gde si, nisam ali sta kazes da me usrecis veceras?"
Ja: "Moze pomeri se ovde u mrak"
Pomerili smo se nekih 3 metra dublje u mrak, kleknuo sam izvadio ga je i krenuo sam da mu pus*m.
Posle par mimuta puse*ja, digao me je ja sam polako spustio farmeke i nabio mi ga je. Jace je bolelo jer nije bilo vazelina ali je uzitak bio isti. Posle toga nismo se videli malo vise od mesec dana jer je on otisao za nemacku.
Kad se vratio zvao me je ali to je vec za drugi deo price.
Ova prica se desila ali su izmenjeni neki aspekti price da ne bih narusavao privatnost.

Kategorija:
Gay erotske priče