OSVETA - Jos jedan dan u nizu

Avgust je te 2016-e godine bio paklen. Sunce je przilo nemilosrdno i poceo me sustizati umor.

Na posao sam isla uredno svaki dan, jer je banula direktorova zena, po svemu sudeci nacuvsi price o meni. Da bi otklonili svaku sumnju, direktor i ja se nismo "poznavali".

U hotelu sam morala da se ponasam pristojno, upravo zbog supruge koja me je kao detektiv pratila u stopu. Vani je bilo sve manje muskaraca preko kojih vec nisam presla.

Postajalo mi je dosadno, tu u tom malom gradicu na Jadranskoj obali.

Odlucila sam da to vece odem na veceru vani, a posle malo da prosvrljam po klubovima ne bih li nasla neki novi komad za moju vec napacenu ribicu. Nejebica me je ubijala vise od vrucina i umora zajedno.

Obukla sam tijesnu svjetlucavo crnu haljinu, brutalno kratku, i obula vrtoglavo visoke sandale na tanku stiklu. Kosu sam zavezala u nemarni rep, nasminkala se malo jace da bih imala bolju masku za pohod.

Jos u pristojno neko doba, dok jos ljudi ima na ulici, nisam naisla ni na kakvog komada vrijednog moje paznje. Uglavnom su bili svi u parovima, tako da sam cak na sekund pomislila da se izjebem s nekim na kratko u nekom toaletu. Ali bila sam previse pohlepna, trebalo mi je nesto sto ce da me puni cijelu noc.

Kada sam pomislila da mi je noc uveliko "pukla", odlucila sam da odem u jedan klub zatvorenog tipa na jos jedno pice. Klub je bio krcat, ali balavurdije. Pomislila sam da se svemir zajebava sa mnom. Muzika je trestala, neki tehno ritam parao je mozdane celije. Klinci su skakali oko mene zaludjeni muzikom, a ja sam htjela da se okrenem i odem. Medjutim, krajickom oka ugledah sankera u moru napaljenih klinkica. Bio je mlad , sigurno 5-6 godina mladji od mene, sto mi se nije svidjalo, ali bio je komad. Istetoviran, vitak, dobro gradjen, ali me je privukla njegova brada. Otkidam na muskarce sa bradom i tu nema pomoci.

Jedva sam se progurala do sanka i to sam stala na sami kraj, pored nekog ulaza vjerovatno za magacin. Stajala sam tu citavu vjecnost, osjecajuci se kako neka teta, prestara naspram 20-ogodisnjih klinkica i prenapucana u odnosu na njihove teksas sorceve i kratke majicice. Posmatrala sam ih znatizeljno, prisjecajuci se mojih dana u tim godinama. Neko me je dodirnuo za ruku, pa sam se trgla. Sanker je rukama gestikulirao u fazonu : -"sta pijes?"

- Viski! -dreknula sam, pokazivajuci prstima "dupli". Potvrdno sam klimnula glavom kad mi je pokazao kofu sa ledom.

Onako "sankerski" mahinalno, stavio je casu na sank, nasmijao se usputno i otkrio velicanstvene rupice na obrazima. Dok sam ja vlazila dole, on se vec vratio na svoju poziciju, sarmirajuci djevojcice koje su plazile za njim, nadajuci se da ce bas neku od njih odvuci kuci nocas.

Nasmijala sam se u sebi, exirala pice, ostavila novac na sanku ispod case i napustila klub.

Nekoliko sati kasnije, rulja je pocela da se razilazi. Sacekala sam, jer sam znala da on nece jos. Ulica se stisala, a ja sam izvadila mobitel i izgasila ga. Izula sam stikle i slomila potpeticu na jednoj. Lagano sam krenula bosa, prema glavnom putu. Kad sam vec bila blizu izlaza na glavni put, automobil se zaustavio pokraj mene.

- Trebas prevoz? - upitao me je sexy sanker kroz otvoren prozor.

JACKPOT!!! - pobjedonosno sam pomisila u sebi.

- Hvala ti, vjerovatno idemo u suprotnom pravcu, ali ako imas mobitel da mi pozoves taxi, bio bi moj heroj! -ljupko sam mu odgovorila stavivsi ruku povise prozora i blago se nagnuvnsi prema njemu, cisto da baci pogled na dekolte.

- Nema sanse da te pustim u ovo doba sa taxijem, posebno kad si tako jebezovna ... - Opa, zna znanje, pomislih. Ovo ce da ide lako.

- Hajde upadaj, nisam manijak. Zovem se Filip by the way.

- Anja, drago mi je, mada me je malo razocaralo sto nisi manijak.

Na tu moju opasku, znacajno je podigao obrvu.

- Nisam manijak, ali dovescu te do vrhunca obecavam.

Nasmijala sam se, obisla auto i sjela na mjesto suvozaca. Pogled mu je pao na moje stikle u rukama; - Nezgoda, a? - upitao je.

- Ne, slomila sam stiklu u nadi da ces mi stati i zajamciti vrhunac.

Gledali smo se pohotno, znajuci da smo odlucili jos u klubu da cemo se pojebati.

Stisnuo je papucicu za gas i krenuo. Vozio je ludacki, sto nam je jos podiglo adrenalin.

- Smijem li da pušim u autu- upitala sam.

- Naravno. Sve sto pozelis ...

- Odvezala sam pojas, nagnula se ka njemu i zavukla ruke u traperice. Docekao me je ukrucen. Polako sam ga milovala, dok nisam osjetila da isprekidano dise. Kad sam se sagla i stavila ga pohodno u usta, smanjio je gas. Vozio je skoz polako, radi nase bezbjednosti. Kada je zaustavio auto (radi semafora, predpostavljam) gurnula sam ga do kraja u grlo. Uhvatio me je za glavu i gurao prema dole. Bio je blizu da svrsi. Izgleda da smo predugo stajali na sred raskrsnice, jer smo zaculi trubu drugog auta. Buduci da je bilo jako kasno ( Ili jako rano, kako se uzme), nije skoro uopste bilo auta na ulici. Izbacio je ruku kroz prozor i mahao vozacu iza nas da prodje. U tom drugom autu bila su dva frajera koja su nas prosla, ali kad su vidjeli sta radimo, uz skripu guma, vratili su se u rikverc. Stajali su pored nas autom i navijali. Nije me bilo briga, a Filipa je to ocigledno dodatno napalilo. Svrsio je obilno u moja usta, a ja sam sa slascu progutala vrelu tecnost.

Navijaci iz susjednog auta su i dalje navijali, vidno napaljeni.

Rekla sam Filipu da skrene na parking, i dalje mu rukama nadrazujuci kitu. Poslusno je skrenuo i parkirao auto. Znala sam da ce "navijaci" ici za nama, prosto muski mozak znam u tancine. Spustila sam svoje sjediste i skinula tangice. Izbacila sam sise iz haljine i stipala ukrucene bradavice. Filip se spustio izmedju mojih nogu i lizao mi uzavrelu ribicu. Stenjala sam potpuno napaljena zbog lizanja, a i cinjenice da nas dva tipa gledaju transparentno.

- Da ih oteram- upitao je Filip.

- Ne, samo me vec jednom jebi- prostenjela sam.

Opet sam uhvatila ocaravajuci osmjeh mog jebaca i primila ga spremno. Filip je zbog tijesnog prostora cijelom svojom tezinom legao na mene, tako da sam osjetila svaki milimetar njegovog tijela. Dah mu je bio blizu mog. Okrenula sam glavu da uhvatim zraka, i vidjela da ona dvojica uveliko drkaju. Jedan je drzao telefon u ruci i zdusno nas snimao.

Pozeljela sam i njih dvojicu u sebi, ali sex sa tri frajera u naseljenom mjestu izazvalo bi katasrofu vecih razmjera. Parking je bio u samom centru naselja sa zgradama. Filip je podigao glavu i vidio ovu dvojicu i pomamio se. Poceo je da upire svom snagom, auto se treslo, a ja sam se grcila. Svrsavala sam napokon. Nije izvadio kurac pa je unutra sve bilo klizavo. Htio je da ga izvadi da bi svrsio, ali nisam mu dala. Stegla sam ga nogama i naterala da svrsi u meni. Ona dvojica vani su bili u totalnoj extazi. Kada je Filip dosao sebi, i otkotrljao se na svoje sjediste, jedan od "navijaca" proturio je glavu kroz prozor i zadivljeno posmatrao kako se Filipova sperma slijeva iz mene. Uhvatio me je za sisu i upitao: - " Sta trebamo mi da uradimo za isto ovo? "

Nasmijala sam se, jer sam znala da je za mene ova noc tek pocela...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Priče su ti odlične. Jedva čekam nastavak...

Korisnik

daj nastavak
Smile