Gledaj majku biraj ćerku

Zovem se Miloš, imam 19 godine i idem u četvrti razred gimnazije. Poslednjih šest meseci se zabavljam sa Natašom, devojkom iz razreda.

Milena izgleda čarobno, smedja duga kosa, u top formi, visoka, trenira rukomet. Ima male sise, i pičkicu koju samo čovek može da poželi. Imali smo do sada samo dva puta seks, prvo smo se samo ljubili pa krenuli da se mazimo, pa sam joj ja mazio ribicu, gurao prste i hvatao za sise, ona je mene hvatala za kurac, jednom mi drkala i mazila glavić. Ja sam malo obdareniji, kurac mi je 21 cm, debeo, prošaran venama, i posle prvog seksa je Natašu bolela ribica, razvalio sam joj uski cvetić, latice se malo otvorile. Jedva je pristala na drugi seks, i tad je bolelo, nije mogla celog da primi, gurala me rukom po stomaku da ne ulazim više, uvijala se kao mačka na mom kurcu, svršavala, dodirivala ribicu, grčila se na mom kurcu ali nikako do kraja. A kad čovek jebe zanese se pa hoće kurac da gurne do kraja, da ga zabije do jaja, da oseti moje dlake pa da joj trljam ribicu. Ali nije išlo, pričali smo i sa ginekologom, on nas je uveravao da je sve u redu, da su neke vagine uske, da treba vreme da se mišići opuste i da će sve doći na svoje vremenom.

Ja sam izuzetno zgodan, treniram košarku, visok, idefinisanih mišića, pločice na stomaku. Svestan sam sebe pa veći deo dana idem bez majice, imponuje mi da me gledaju i uzdišu za mnom. U većini slučajeva nosim samo pamučni šorc, nekad namerno bez gaća da mi kurac dodje do izražaja, da me gledaju u medjunožje, to me pali.

Nataša živi sa majkom, prelepom prirodnom plavušom, vitke linije, za razliku od Nataše velikih sisa, i dobrog oblog dupeta. Palio sam se na nju, zamišljao kako je karam, kako je šamaram kurcem po jeziku. Njih dve, pošto su veći deo života provele same bile su izrazito bliske, i poveravale se jedna drugoj, Nataša je bila i razmažena jer joj je Gaga, njena majka sve pružala i gledala da njena ćerka ima sve, pa i više od toga.

Jednog dana odem kod Nataše, njena majka briše prozore, popela se na merdevine, u nekoj pamučnoj haljini, ogromne sise se tresu, gledam je guzove, kako bih je jebao, odmah mi se digne.

Dobar dan teta Gago.
Dobar dan sine, kako si?
Evo dobro, vi?
Dobro, malo se radi, neće prozori sami da se operu.
Idem ja do Nataše.
Važi sine, idi, gore je ona.

Odem kod Nataše, skidam majicu, odmah se ljubimo, hvatam joj male sise. Zavlačim joj ruku u gaćice, ribica meka, malo vlažna. Gurnem joj prst, ona uzdiše i hvata me za kurac. Meni kurac već krut, izašo iz šorca. Povlačim je za glavu i spuštam na kurac, on aga malo liže, pa uzima glavić, jedva ga obuhvati ustima, malo ga sisa.
Ja ne mogu da izdržim, skidam šorc, moram da te jebem, dodji sedni mi na kurac!
Jaoo Miloše, ne znam, znaš da me boli, veliki ti je, ne mogu!
Ajde, samo malo, samo da ti glavić udje, molim te!
Ona me opkorači, namesti moj kurac na svoju pičkici i poče da se spušta: jaooo boli me:

Ajde, samo još malo, ona se spusti još malo, jedva da je glavić ušao. Meni lepo, kao na nevu da sam, ljubim je, ližem joj sise, ona stenje.
Taman smo krenuli, ja se odozdo izdižem da joj kurac još malo udje, ona zaurla i podiže se sa kurca, krenula da plače i izjuri iz sobe.

Ja navučem pamučni šorc, povučem kurac na gore, i glavić pokrijem lastižem od šorca, da se ne vidi, sidjem dole da uzmem vodu.

Gaga na merdevinama: jao sine, dobro da si naišo, samo mi pridrži merdevine da zakačim zavesu, strah me da ne padnem.
Evo teta Gago, odmah!
Prilazim, držim merdevine, ona namešta zavesu.
Gledam joj dupe kako se pomera, prilazim blizu da omirišem, opija me miris, sigurno joj je dobra pička, kurac će da mi eksplodira. Hvatam se za glavić, brišem mu presemenu tečnost, kurac mi balavi kao lud.

Ona se malo spotakne, skoro je skočila na pod, ja je pridržim otpozadi, baš mi se nekako namestila na kurac, kao da je centrirala, kurac mi izmedju njenih guzova, našao je idealno mesto i upao. Ona se zanela pa pošla još malo pozadi, meni kurac pulsira, sigurno je osetila.
Meni kroz glavu samo prolazi slika kako bih ga sad izvadio, zadigo joj haljinu i zabio joj kurčinu u pičku.

Jaooo Miloše, pa ja za malo da padnem, hvala ti, drži me za ramena.
Ništa teta gago, tu sam.
Jaoo sine, što si jak i razvijen, imala sam sreću što si tu!

Vratim se u sobu, Nataša se smirila, izvinjava se, hoće opet da probamo. Krenemo medjutim ista priča.

Izadje opet nema je pola sata, ja ne znam da li da idem u kupatilo da izdrkam kurac pa da palim kući. Ulaze one u sobu.
Miloše, upoznata sam sa situacijom, već mi je Nataša sve ispričala, sad mi je rekla da opet imate problem.

Jaooo pa izvinite, Nataša, šta lupaš!
Ajde, nije to ništa, niste ni prvi ni poslednji, hoću da vam pomognem.
Pa kako vi možete da nam pomognete!
Pa biću tu, možda ne radite nešto kako treba!
Ma ne dolazi u obzir, jel ste normalni, mene sramota!
A čega te sramota, imaš nešto što već nisam videla! Pa rekla mi je da ste bili kod doktora, jel ti pipao penis, pa šta!
Pa da, ali on je doktor!
Dosta više, ajde svlači šorc! Nataša sine, dodji ovamo!
Nataša prišla, skinula se, dolazi do mene, povlači mi šorc. Ispada mi kurčina, vidim da se gagi zacaklile oči, mislim se pa izgleda i da ima nešto što do sad nisi videla!

Opkorači me, malo sedne na glavić i zastenje.
Meša mi na kurcu, ali se ne spušta.
Gaga prilazi hvata me za koren kurca, drži ga čvrsto. Ja malo skočim, trgnem se.
Ajde ajde, ne skači, ajde Nataša, polako se spusti.

Mama, ne mogu!
Možeš, možeš samo polako.
Stiska mi čvrsto kurac, drugom rukom mi drži jaja. Meni kurac kao motka, crven, hoće da pukne koliko je tvrd. Nataša se trudi ali ne ide.

Beži, sklanja Natašu, zadiže suknju i opkorači me.
Šta radite, sklonite se!

Mama, šta radiš, jel si normalna!
Ućutite, moram da proverim da li je sve u redu!
Namešta glavić, osećam koliko je mokra, nabija glavić i samo je sela.
Meni po prvi put u životu lepo, nabila se do kraja. Zastenjala je jako, kao urlik da je pustila.
Evo, vidiš da može, nije ništa strašno.
Poče da se nabija na moju kurčinu, da jaše kao pomahnitala, osećam kako joj curi pička svuda po meni. Sve klizi, prima ga kao luda. Okrećem je. Savijam joj noge do glave, nameštam kurac i nabijam joj ga skroz, ona zaurla.Aaaaaahhhh

Počep sam da je heftam, ona se drži za moje mišićave ruke a je je zabijam, cepam joj pičku. Heftam je kao lud, oseća svaku moju venu na kurcu, moja jaja je lupaju po dupetu.

Nataša prilazi, pa hoću i ja da probam.
Zauzima dogi polozaj, majka isto. Cepam majku pa onda krenem Natašu, ali ga ne prima, opet vratim kod majke u pičku kurac, razbijam je, tu mi je lepo, držim je za bokove i razvaljujem.
Pridjem Nataši i gurnem kurac, do pola, zanesen strašću uhvatim je za bokove i nabijem kurac do kraja.

Nataša je zaurlala kao da je neko kolje, majka je mazi po kosi i smiruje. Kao da sam probio u neku cev.

Meni nikad lepše u životu, uska pička kao da je obgrlila moj kurac i masira ga lagano. Polako je jebem. Znojim se kao lud, sliva se svuda niz mene ali ubrzavam tempo, počinjem da je žestoko nabijam na kurac, ona se opustila, uživa i urla, malo od bola a malo od zadovoljstva. Izvadim kurac pa ga nabijem njenoj majci, nje jebem kao kurvu, razbijam je koliko joj kurac nabijam, ona se grči i počne da svršava, kurac mi balav, samo ga izvučem i nabijem Nataši u pičkicu. Onako balav sad već lepše klizi, krenem da je heftam, mala se opustila pa ga prima kao majka.

Počne da se cima, i po prvi put da svršava, grči se kao luda i urla, ja je i dalje nabijam kao lud.
Vadim kurac: dodjite!

Obe kleknu, počnem da ga drkam. One liznu povremeno moj glavić, malo se zatresem i krenem da svršavam. Usmerim kurac u usta njene majke, mlao ih napunim pa okrenem prema Nataši, i nju zapljusnem spermom, sliva joj se niz bradu, vratim ga njenoj majci, gurnem u usta do kraja i prsnem još malo, ona ga liže, sva je u spermi, brišem joj kurac po obrazima.

Ona se okreće Nataši: eto sve dodje na svoje, jel sam rekla da mogu da vam pomognem i da će sve biti u redu!

I dalje me njena mama drži za kurac koji je počeo da se opušta i sa kog se još uvek sliva sperma.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

ljudi pa valjda se vidi da je ovo izmisljena prica, mislio sam da nema potrebe da naglasavam mada izgleda da zbog pojedinih moram: priča nije istinita već je plod mašte! Wink

Korisnik

Kako ti se zove devojka - Natasa ili Milena?