Deda

Živim u gradu, gde i studiram.Bavim se sportom, izgledam odlično, harizmatičan sam i duhovit, i nikad mi nije bio problem da smuvam devojku. Kurac mi nije ne znam koje velicine, 17,5 cm ali ne zalim se. Povremeno idem na selo kod dede. Deda ima 66 godina, živi sam, u odličnoj je formi. Bavi se poljoprivredom, aktivan je i mršav, lepo izdefinisan. Dosta je duhovit, naravno da kao i svi na selu, šale mu uvek imaju seksualnu konotaciju ali tamo je to normalno, svi se tako "šale". Dosta je slobodnog duha. Nema problem ni sa golotinjom, njemu je normalno da se presvlaci u mom prisustvu, muskarci smo, i svi imamo sve isto, kaže. Nije baš tako. Dedin kurac je debeo i dugačak, ima sigurno oko dvadesetak centimetara, glava velika. Dlake velike ali ih povremeno skrati, na nekim mestima su sede. Mnogo puta mu je kurac poludignut i onda već izgleda impozantno i ogromno.

Jovana je moja drugarica sa fakulteta, mrsava i lepa. Nikada nismo ništa imali pod izgovorom da ne kvarimo prijateljstvo. Slobodnog je duha, često menja momke, savremena je i nije je briga sta će ko da misli. Posle jednog ispita dogovaramo se da idemo negde ali nam se drugi ispitni rok približavao tako da nismo imali baš mnogo vremena izmedju a ni para pa smo smišljali gde bismo mogli da odemo na par dana, da se odmorimo i napunimo baterije i da se vratimo i krenemo sa učenjem punom parom. Dok smo jedno veče sedeli dam joj predlog da mozemo kod mog dede na selo. Ima sve uslove, priroda je fenomenalna, dvoriste veliko i puno drveća, hladovina na sve strane. Hrana domaća, šta ćeš više!

Na moje iznenadjenje Jovana je odmah prihvatila, bitno joj je samo da se makne iz grada, pa bar na vikend. Javim isto veče dedi, on oduševljen, sam je pa se uvek obraduje poseti.

Ujutru krenemo mojim kolima, i za dva sata smo bili tamo. Ulazimo u dvorište deda kosi travu, naravno bez majice zbog vrućine, u nekom pamučnom šorcu. Telo fenomenlano, nema donji veš pa kako zamahne kosom, primetno mu poskoči kurac koji se baš ocrtava.

Jovana me pogleda zagonetno: pa nisi mi rekao da ti ovako izgleda deda?
- Ne lupetaj, i pazi kako se ponašaš, nemoj da si ko kurva! Haha
- Ej ako hoću da budem kurva, biću...nećeš ti da mi pričaš!

Deda nam se obraduje, baci kosu u travu…odmah pridje da se izljubimo, srdačan kao i uvek, naravno uz glupi komentar: gde si Petre, dedin sokole? Jebeš li nešto, ili samo učiš školu?

Daj bre deda, pazi šta pričaš, ponašaj se malo!

Pa šta, to svi rade, to je za ljude, jel tako, okrene se prema Jovani: jebe li ovaj moj tamo po grad, valjda je na mene, nemoj da me bruka!

Pa svašta radi, stalno menja devojke, mora da je na vas!

Deda je prišao Jovani takodje srdačno, zagrlio je čvrsto, dok je grlio rukama mi pokazuje na njeno dupe, ja mu odmahujem da prestane. Čim smo pošli prema kući Jovana mi kaže: Au kako me napalio tvoj deda, neki muževni znoj, čvrst stisak, da ti kažem iskreno osetila sam njegovu kitu kad me zagrlio!

Ne lupaj, to mi je deda!
Pa šta, samo da znaš sad me i ti pališ!
Pa ti znaš da se ja ložim na tebe ali ti se nećkas i hoćes da budemo drugari?
Pa videćemo, nikad se ne zna!

Taj dan je prošao brzo, malo pomagali dedi, spremali klopu, stigli da se sunčamo malo, iskreno izmorili se. Uveče se svi malo zezali, istuširali i legli da spavamo. Jovana i ja u jednoj sobi, gde ima dva kreveta...to nam je u selu i dnevna, i trpezarija, i kuhinja...iz te sobe se ulazi u sobu gde spava deda.

Zaspali smo, rano sviće, nema roletne pa se ima utisak kao da je vec uveliko dan. Pred zoru osetim da me neko mazi, otvorim oči a Jovana pored mene.

Šapućem, šta radiš?
Ništa, mazim te. Ja spavam samo u boksericama, primetim da je Jovana samo u gaćicama, bez brusa. Grudi prelepe, nit velike, niti male, što bi se reklo taman. Jovana počinje da me mazi po stomaku. Stomak mi je čvrst kao kamen od teretane.
Oooo vežbalo se, kaže Jovana. Naravno, znaš da stalno vežbam!

A ovo jel vežbaš...spusti ruku na moje prepone i poče polako da mi mazi kitu.

Pa vežbalo se i to, odgovorih… a kurac već kao kamen, glavić viri iz bokserica.

Počela je da me ljubi, onda prešla na grudi, pa niže i onda je uzela moj kurac u usta i počela polako da ga liže. Skinula mi je polako bokserice, ne vadeći kurac iz usta. Ja sam počeo da joj skidam gaćice i da joj mazim pičkicu, guram prste, bila je već vlažna.
Okrenuo sam je i počeo da joj ližem pičkicu, obrijana, glatka, cure sokovi iz nje.

Kažem joj da zauzme dogy položaj, ona prebaci ruke preko naslona kreveta i naguzi se, prvo sam joj stavio glavić i polako je mazio po ribici. To je trajalo neko vreme, ona je stenjala i kaže: ne mogu više, stavi mi ga!
Naravno da sam joj ga svom silinom gurnuo, da je osetila moja jaja na sebi i jauknula je od uzbudjenja! Ja joj odmah stavio ruku na usta, da ne probudi dedu.
Jebem je žestoko, razbijam joj pičku, ona stenje.Jebem je neko vreme, guram joj prste u usta, mazim grudi....ona stenje.

Odjednom: Au dedin, šta radite deco, pa vi ste opasni, al ne zoveete dedu!

Okrenemo se a na sred sobe stoji deda, gore go, dole nosi bele dugačke gaće a kurac mu viri iz onog proreza na gaćama, poludignut. Viri kao velika salama, blago povijen na dole, glavić več izašao iz kožice.

Ja zabezeknut, jao izvini deda (malo mi je neprijatno), Jovana ništa, smeje se.

A što da te sramota, nego mogli ste i mene da pozovete, i ja sam od krvi i mesa, a odavno nisam bio sa ženom. A devojče, šta kažes, da dodje i deda?

Što se mene tiče može, nemam ništa protiv!

Ne seri Jovana, šta pričaš? Deda stani!

Deda već prilazi na naslon gde je Jovanina glava, spušta gaće, pridržava svoj kurac i usmerava ga prema Jovaninim ustima: de bre Petre, opusti se, stalno si u nekom grču! A možda i naučiš nešto od mene! Dok to izgovara već stavlja svoj kurac u Jovanina usta, i počinje da je jebe u usta, ona se pomalo davi od dedinog glavića i kurca, balavi. To devojče, auuu što ga lepo sisa…uh, uh. Jovana balavi, ne može da ga stavi celog u usta.
Kurac mu je već krut, i preveliki, svaka žila mu se ocrtala. Za to vreme ja heftam Jovanu žestoko, ona stenje, puna joj usta dedinog kurca. Deda je hvata za glavu i jače joj gura kurac u usta, jebe je žešće, imam osećaj da joj pomera krajnike, ne popušta, ona krklja i balavi.

Uf što je lepo, kaže deda, devojče bas si dobra, da su ti usta malo poveća još bi bilo bolje i nastavlja da joj gura kurčinu u usta, povremeno ga vadi da Jovana dodje do daha, onda joj ponovo stavlja glavić u usta i opet nastavi žestoko da joj gura kurac u usta. Gura ga celog, lupa jajima po njenoj bradi, Jovana razrogačila oči, verovatno i sama ne verujući šta joj se dešava.
Deda mi mahnu, da on hoće malo da jebe. Aj da se zamenimo Petre, da ti pokaze deda kako „Muja dere jarca“.

Ja sam prešao napred da mi Jovana puši a deda ode pozadi, natego je par puta svoj kurac, pljunuo na glavić, razmazio, nacentrirao i gurnuo ga svoj jačinom.

Jaooooo, dreknu Jovana, razvaljujete me, booooli....

polako devojče, ništa strašno, nego te Petar nije raširio, dobra mu alatka al malo tanka. Počeo je deda da hefta Jovanu kao da pičku nije video, ovako mladu i nije sigurno. Uhvatio je čvrsto rukama za bokove i nabija na kurčinu, Jovana urliče, ispušta moj kurac iz usta i kao da zapomaže. Deda je okrenu na ledja, podiže noge na ramena i ponovo ubaci svoju kurčinu u nju.

Počeo je žestoko da je jebe, Jovana urla, sva crvena, ja pored drkam kurac. Deda joj savio skroz noge do njene glave i toliko je jebe da se čuje udaranje kao da je lupa šakom po pički.Povremeno ga izvadi pa opet gurne nazad u pičku, malo je glavićem dira po usminapa pa ga žestoko vrati u pičku i krvnički je jebe...ona stenje od zadovoljstva, i urla: razvali me dedooo, niko me ovako nije jebaoooo (glas joj drhti koliko je deda razvaljuje).

- pa naravno da nije devojče, tamo po grad svileni momci a mi kad navalimo ne znamo da stanemo i nastavlja da joj širi pičku, kad izvadi kurac iz pičke ostane rupa neko vreme.

Ja mu kažem sad ću ja malo...stao sam pored dede, deda izvadi svoj kurac ja stao na njegovom mestu i ubacim svoj kurac u Jovanu.

Deda joj je toliko raširio pičku da sam ušao kao da mi je kurac hemijska olovka, u jednom trenutku sam joj ubacio i jedno svoje jaje u pičku, tolko sam gurao a ona je od dobre jebačine toliko počela da curi.

Deda me uhvati čvrsto za ruku i reče: beži Sokole, ovde treba pravi majstor, da zatvori rupu. jednom me rukom povuče u stranu kao da sam perce, meni ispade kurac iz Jovane i zateturao sam se u stranu....deda stade ispred, drži svoj veliki kurac, naslanja na pičku, vidim glavu pečurkastog oblika, vene kao prst debele i u trenutku nestade ceo kurac, svom jačinom ga je gurnuo i počeo da je opet kara.

Jaoooo, osećam kurac i u stomaku, i lepo mi je i boli meeee....nastavi dedaaaaa, uvija se Jovana i grči, urliče od orgazma dok je deda i dalje jebe kao da ima 18 godina i da prvi put jebe.

Ja sam još malo gotov, kaže deda, Jovana se pridiže i kleknu, isplazi jezik.

Deda me udari rukom po rame: po nju li da prskam. Kažem: prskaj gde hoćes.

Deda me jednom rukom zagrlio preko ramena a drugom drka svoju kurčinu, debela, velika, sve vene izašle, debele kao prst, glavic jos veći i crven kao krv.
Prvo sam ja počeo da svršavam, malo po Jovaninim ustima, malo po grudima.

Bravo dedin, isprazni se, bolje ćeš da učis!

A onda je počeo deda, to su bili mlazevi kao da šmrkom prskaš, nekoliko jakih mlazeva svuda redom, po sisama, po podu, jedan mlaz završio po mojoj nozi, on nastavlja da svršava, malo i dahće, uzbudio se.

Deda zadihan, gura kurac Jovani u usta: malo ga očisti devojče! Jovana ga liže i skuplja poslednje ostatke sperme.

Uhhhh, vidiš Petre, pametan si, učiš velike škole al ovu školu moraš još da učiš, dobar si, ti si mi omiljen unuk al još imaš da učis od dedu! A ti devojče, hvala ti, mnogo si dobra i fina, malo sam te vise isprkao al deda nije video žensko vise od godinu dana pa se nakupilo! Ponekad me mrzi da ga sam prošamaram.

Ništa deda, ja volim kad ima mnogo, odgovara dok mu jos liže glavić!

Dobro deco, ajd možemo sad da idemo da pokupimo šljive sto su napadale za rakiju, da mi pomognete, odlazi dok mu se kurčina klati izmedju nogu.

Jaooo razbio me, sve me boli ribica!

Ajde ćuti, to si I htela od kad smo stigli, stvarno si idiot!

Kategorija:
Strejt erotske priče