Mama mi je nezasita kurva!

Pozdrav, imam 18 godina i ovo je istinita prica.Zivim sa majkom bratom i sestrom, otac je odavno otisao u Njemacku a u medjuvremenu sam imao i ocuha kojeg i nisam toliko volio.To je bio covjek spreman na sve, cak je tajno meni nudio da mu pusim za novac, ali zbog mira zbog i njega i majke nisam nista mami rekao i odbio sam uz rijeci da ce najebati ako nastavi tako.Brat i sestra su skoro upisali srednju skolu u Madjarskoj, blizanci su i idu zajedno tako da sam ostao sa majkom jer se upravo prije 5 dana ocuh odselio jer su raskinuli. Majku to uopste nije pogadjalo i nastavila je normalno da zivi.Ona je inace krupnija,jake noge velike sise ogromna zadnjica i stomacic.Cesto nas je posjecivao tatin najbolji prijatelj koji je sa nama imao stvarno dobar odnos i nju je gledao kao sestru.Bio je to krupan dlakav muskarac sa kracom bradom 40ih godina i pomalo misicav.Nikad ne bih pomislio da bi on na moju mamu gledao nekako drugacije do sinoc! Rekao sam da idem vani oko 8 majka je ostala sama kuci. Oko 12 sam se vratio i ubrzo zaspao.Negdje oko 4 sam se probudio i u bunilu primjetio neka svjetla.Bilo mi je cudno i lagano sam ustao.Cuo sam neko saputanje.Kroz par minuta shvatio sam da je prijatelj dosao i da mu majka previja neku ranu jer je imao tucu u gradu pa je svratio da ne ide kuci onakav.Ali šok je tek usljedio.Saputali su ali sam uspio cuti i prici vratima dnevnog boravka gdje su bili i vidjeti kako mama kleci i mazi mu izbocinu ispod teksas hlaca.

Mama:Da ga liznem malo da te brze prodje hahaha

Prijatelj:Cuce nas mali aj sa mnom do hotela vracam te do 7 da se pojebemo ko ljudi znas od kad nismo.Odbalicu te od kurca

I tu je pao poljubac, tacnije socno zvaljenje i lizanje

Mama:Ma daj,on spava a ja hocu kurac u sebi sad odmah

I samo je polunasilno pokidala hlace i izvadila 16cm najdebljeg kurca na svijetu, potpisujem.

Samo ga je par puta liznula i sjela na njega kao na stolicu i divljacki se nabijala dobrih 20 min.Sisla je kada je svrsavao i sve progutala. Ljubili su se jos neko vrijeme i dogovorili seks za veceras.Ja sam rekao da idem negdje a zapravo sam se sakrio u sobi pored i napravio sebi vidik, i vec slusam lupkanje njegovih jaja o njene debele guzove.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Priča adekvatna tvojim godinama.Mnogo mašte i bajke.Bolje da ništa ne pišeš.

Korisnik

Odlicna