Koleginica

Još jedan naporan radni dan ostavio sam iza sebe. Pomalo iznuren i umoran jedva sam čekao da dodjem kući i zavalim se u krevet da odmorim. Celu prošlu noć nisam spavao posle žurke koju je priredio moj prijatelj za rodjendan.

Na parkingu sam ugledao svoju mladu koleginicu, koja se mučila da upali svoj auto. Zvala se Sanja. Prelepa plavuša kojoj su svi buljili u dekolte. Moram priznati da sam i ja to često radio. Prišsao sam i ponudio joj pomoć, ali auto je definitivno morao na popravku kod mehaničara. Ponudio sam je da je odbacim do kuće,sto je oberučke prihvatila. Sela je na suvozačko sedište,prekrstila nogice, koje su se sijale, a njena ionako kratka crna suknjica činila mi se jos kraćom kada je sela. O dekolteu da ne pričam i njenim sočnim dudama koje su san svakog muškarca da se poigra njima.

Krenuli smo put njene kuće, a meni oči nisu se skidale sa njenog dekoltea. U jednom momentu se nasmešila i rekla da bolje pazim kud vozim. I ja sam se nasmejao i prokomentarisao iskreno da nisam u životu video lepši dekolte. Zahvalila se i izaovno nasmejala da nisam znao kako da protumačim taj osmeh. A onda je raširila malo nogice, promeškoljila se na sedištu i prstićima prelazila preko svoje butine što je nateralo moju kitu da naraste u gaćama da mi se činilo da će izleteti iz njih. Dok smo prolazili pored jednog šumovitog parkića, rekla mi je da zaustavim auto. Momentalno sam ukočio! Njena ruka je završila medju mojim butinama, mazeći moj očigledno jako nabrekao kurac. Približio sam se njoj i počeo je ljubiti, a prsti su mi se zaglavili u gaćicama njene vlažne pičke. Uzdahnula je, osetio sam kako mi otkopčava pantalone .Podigao sam se malo i skinuo ih, uhvatio je za kosu dok je halapljivo počela gutati moju kurčinu, tako iskusno je sisala, prstićima se igrala sa mojim jajima ,osećao sam kako ću svakog trenutka pustiti mlaz u njena usta, osetivši kako trzam počela je jace i brže gutati kurac i sisati ga kao vakum da sam stavio na njega. Napunio sam joj usta, gledavši kako halapljivo guta moju spermu . A onda je zadigla suknju , otvorila vrata od auta i izašla, sela na haubu i pozvala me: „Kolega, dodji da mi je poližes!“ Poslušno sam otišao do haube, gledajući je kako širi one lepe nogice i trlja sise. Zgrabio sam je za kukove i nabio glavu u njenu pičku , sisao sam joj klitoris, jezikom palacao po celoj dužini pičke, grickao joj usmine dok sam šakama mesio one lepe velike dude , stenjala je, dahćala kao prava porno glumica, tresla se kao prut, a ja sam joj lizao sve dok nije glasno svršila grčeći noge na mojim ramenima.

Meni je kurac za to vreme opet narastao, hteo da pukne dok sam je slušao kako sočno svršava! Uzeo sam je za ruku i poveo ka mom sedištu u autu. Seo sam a ona preko mene se nabila pičkom i počela mešati dok su se sike klatile stiskao sam ih sisao bradavice, grickao i igrao se kao malo dete. Uh kako je samo dobro vrtela na kurcu, stenjala dok se nabijala, palilo me sto je glasna. Izvijala se kao zmija a, njene sise su sve brže poskakivale dok sam vrhom jezika dodirivao njene bradavice. Vrištala je dok je svršavala, skinuo sam je sa kurca i poprskao je spermom po sisama. Prizor kako prstićima skuplja spermu i liže je ostaće zauvek urezan u mojim mislima kao nešto najerotičnije što sam video i doživeo.

Sela je nazad na suvozačko sedište, zapalili smo po cigaretu, sa nekim olakšanjem koje smo oboje osetili, držali smo se za ruke i ćutali. Upalio sam posle ispušenih cigareta auto i krenuli smo dalje ka njenoj kući. Kada smo stigli, pogledao sam je, bila je jos lepša posle seksa, i otvoreno sam je pitao da li želi da ovo bude nešto više i lepse od seksanja u autu. Približila se poljubila me strasno, dok sam je grlio oko struka, milovao po kosi, tiho je prošaputala na uvce njen odgovor da želi…

Kategorija:
Strejt erotske priče