Šifra - Mokro teget

Često sam, umela, da zatvorim oči pred problemom i odlutam, mislima, u neistražene predele. Kako svog bića, tako i svog tela. Pravdala sam nezadovoljstvo u braku, pokušavala da odgonetnem tu zagonetnu tajnu uspeha, no, što sam više pokušavala, više sam se zapetljavala u nedokučene i "nedozvoljene" radnje.

On je moja "nedozvoljena" radnja. Muškarac, čiji ton mi pogodi svaku poru na telu i od čijeg glasa su mi potekli, neki od, najlepših orgazama. Čeznula sam za tim prstima na svojim probuđenim bradavicama, za poljupcima i igranjem tog nestašnog jezika, koji bi nevaspitano i vrlo nekulturno divljao po mom međunožju. Njegove oči bi se susrele sa mojima i nastao bi vulkan, čija erupcija bi potopila njegovu garderobu, koju u žurbi nije stigao da raskopča.

Vreme je teklo, nesmetano, nepokolebljivo. Moja želja je poput vremena, tekla identično. Rasla, razvijala se i naterala me na put. Put na kojem ću, vrlo zanosno, otkriti sve svoje strane i ubediti sebe u ispravnost svojih dela.

Nervozno sam palila cigaretu i očekivala ga. Osećala sam jezu, pomešanu sa nervozom, međutim, sam osećaj nije potekao iz stomaka. Nisam imala moć kontrole nad sobom i kroz par sekundi kasnije, shvatiću da nisam ni želela da imam. Sve više sam se prepuštala.

Mogla sam da čujem bat njegovih cipela ispred pločnika kafea u kojem sam ga čekala. Mogla sam da čujem šuštanje njegovog mantila, dok se otire o pantalone, tokom hoda. Mogla sam da osetim kako mi gaćice upijaju svaku kap mojih sokova i kako više nema mesta, kako će, izdajnički, izaći van.

Pojavio se. Dok sam posmatrala kako mi prilazi, u lepoj, plavoj uniformi, zakopčane košulje preko koje se vijorila teget kravata, naslućivala sam svoju propast.To beše hrana za moj libido i vrlo brzo, vrlo perfidno takva misao beše odbačena usled naglog rasta moje želje. Sada me je lomila i sve sam teže mogla da razaznajem stvari.

Maglovito mi istupiše slike mene nage, kako na golim kupatilskim pločicama, još više gola, ležim i dodirujem se, prstima prodirem u ponore svoje nikada umorne pičke. Ili pičketine, kako bi on rekao.

Držim telefon na uhu, nagužena, dok mi govori da sam njegova, da me razbija, da me otkida.

Govorim njegovo ime dok stenjem, zaključana u kupatilu, usled belog dana dok se ručak bliži spaljivanju, na usijanoj ringli.

-Dobar dan. Da li me dugo čekaš? - upitao me, smeštajući se za, okrugli, sto, ni ne sluteći kakav napor moram da postignem, kako bih uopšte progovorila.

-Zdravo, pa...Ne, ne, skoro sam došla.-nekako uspevam, prikrivajući svoju nesigurnost osmehom, doduše nevešto.

Počinje da govori o nama. Dodiruje kravatu, namešta je i ponovo spušta ruku na sto. Želim svom silinom da se istrljam, no grizem usne, ne dam prstima da polete i stežem ih u pesnicu. Osećam kako mi se dlanovi znoje.

-Nervozna si? - primećuje i već mogu da pročitam tihe šapate, sa njegovih usana. Pomera ih lagano.

Radiću ti sve što poželiš, jebaću te kao niko do sada, cele noći...Da, vrištaćeš, da, jako ćeš vrištati...U sve rupe ljubavi...

Čitam mu sa usana, dok šapuće. Okrenuo se, diskretno, oko sebe i kada je konobar otišao van, kako bi odneo porudžbinu, on na brzinu rasplete svoju kravatu.

-Idi do toaleta i istrljaj se njome. Čekaću te ovde.

Njegov glas me hipnotiše. Ustajem i bespogovorno odlazim do toaleta, noseći njegovu teget kravatu u torbi. Za tili čas, zaključavam vrata, lepo uređenog, kafea. Mirišem njegovu kravatu, opojni miris njegovog parfema mi otvara nozdrve i puni pluća vazduhom. Gurnuh kravatu mu u svoje gaćice.

Dodir hladne svile i moje usijane pičke rezultovao je orgazmom.

Vratila sam se, raširenog osmeha i ponovo sela za sto. Predala sam mu mokru kravatu sa druge strane stola i on je, u trenutku kada niko ne gleda, poturi pod nos. Upijao je mirise sa nje, a onda je stavi u džep mantila. Pogleda me i pozva konobara.

Nedugo zatim, sedeli smo u automobilu i vozili se ka vikendici njegovog kolege. Raširila sam noge i s vremena na vreme mi je trljao usijanu pičku, kada mu ruka nije bila na menjaču. Delilo nas je još petnaest minuta vožnje do cilja i dobila sam neopozivi poriv da mu popušim. Tu, u njegovom autu, tik do volana vodila sam ljubav sa njegovim kurcem.

Počeh da ližem od korena do vrha, grleći mu glavić svojim toplim jezikom. Bila sam u stanju da u tom položaju ostanem satima, kurac mu je rastao u mojim ustima, a on bi me nežno gladio po kosi. U trenutku dok sam mu sisala topla, zaobljena jaja, prepuna semena, neko ga je pozvao na telefon. Nije se libio da odgovori na poziv, sve i da mu je kurac u ustima tuđe žene. Nakon kratkog razgovora gde se nalazi i koja je nova lozinka za kućni internet, prekinuo je poziv. Kratko je rekao - Stariji sin.

Prekinuh da mu pušim na čas.

-Rekao si mi da imaš samo jednog sina?

-Da, za sada. Napraviću i s tobom jednog.

Nastavih halapljivo da mu pušim, pridržavajući mu košulju drugom rukom, kako je ne bih isflekala. Ispred vikendice, počastila sam se dezertom.

Kada sam progutala sve, poljubio me je.

-Dezert pre glavnog jela? Neobičan si po svemu. - primećivala sam, pričajući mu.

-Smatraj to aperitivom. - Odgovorio mi je, zabijajući mesingani ključ u bravu. Škljocnula je, poput mene.

Dok sam se spuštala na sivu, podugačku garnituru, oslobodio me je haljine, spuštajući usne na moja ramena. Jezikom mi je kružio po koži, premeštajući se iza uha, a onda se ponovo vraćao na ramena, preko vrata. Drhtala sam i jasno je primećivao to. Spustio se na kolena i u već pola raskopčanoj košulji prislonio je usne na moju golu, otvorenu pičku. Ubacio je jezik unutra i počela sam da stenjem. Počela sam da mesim svoje nadošle, neobuzdane grudi i puštala svojim bradavicama da se vijore kao koplja.

Zabijao mi je jezik u pičku. Sada me je vešto jebao jezikom i to je me je navelo na delirijum. Više nisam mogla da izdržim. Pre nego što mi je orgazam izleteo, viknula sam da se pomeri. Pogledao me je, viknula sam još jednom. Želela sam da skine uniformu kako je ne bih okupala. U ponedeljak će morati na posao u takvoj.

Stisnuo mi je pičku prstima i bujica je pokuljala, potekla. Po košulji, po pantalonama, po tepihu.Tresla sam se, suznih očiju. Dok sam se spuštala u ležeći položaj, skinuo je mokru uniformu sa sebe i stavio preko stolice. Tresla sam se, suznih očiju. Poljubio me je, a onda smo se spojili.

Moja pička ga je veselo dočekala, širom raširenih usmina. Pozdravio me je čvrstim, nabreklim kurcem. Smestila sam mu ruke oko vrata i on poče nežno da me nabija. Počeh da ispuštam lagane, umilne zvuke, mazeći ga po glavi.

Šaputala sam mu koliko ga moja pička voli. Koliko želim da me jebe. Odgovarao mi je da sam njegova. Da će me oploditi.

I učinio je to.

Tu, na sivoj podugačkoj garnituri, primila sam veću količinu njegovog semena.

I bio je to tek uvod, šaputao mi je, stavljajući mi to jasno do znanja svojim čvrstim zagrljajem iz kojeg nisam želela da se iskobeljam.

A onda sam, utonula u san

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Savrsena prica! Bas se lep[o izrazavas i slikovito opisujes. Vidi se da si prepuna strasti!

Korisnik

Uživao.
Baš.

Korisnik

Uzbudljivo, vrelo, vlažno.... Savršeno