Seks sa prijateljicom

Nakon dočeka Nove godine ostao sam sa prijateljicom da joj pomognem očistiti stan. Ona se zove Maja, ima 35 godina, ratavljena. Ima dvoje djece no ona su bila negdje drugdje na dočeku.

Maja je imala crnu usku i kratku haljinu koje su isticali njene bujne obline i seksi mali trbuščić. Ona je brineta Al se boji u crno. Kako se prignula prilikom čišćenja, s komentirao sam kakvo ima dupe. Ona se zavodničke nasmije i povuče haljinicu i pokaže veliko dupe. Imala je crvene tange. Pitala me: sviđa ti se i ovo? Jakooo... Odgovorio sam. Ali nisam ponio kondom rekao sam pomalo nesigurno. Rekla je neka se s tuširam i odem u njenu sobu. Kada sam ju čekao došla je u tu polumračnu sobu u crvenim tangama i rekla: Želim da mi nova godina počne žestoko. To me uzbudio i kurac mi se dignuo. Počela ga je jezikom lizat. Prvo glavić, onda cijelog. Pušila je izvrsno. Onda sam rekao da želim se sada naučiti njene pičke. Već dugo sam ju želio i sad napokon ću ju jebat. Imala je prelijepa pičku. Obrijana ali sa trakom urednih dlačica. Okus pičke bio je napaljujuće. Svježe otuširala pička.. Potom sam legao, a ona je sjela na mene i glavićem trljal po vlažnoj pički. Sise su joj ogromne i bradavice joj se ukrutile. Napokon je sjela na njega. Počela je lagano jašiti pa je ubrzavala. Kada je usporile mješala je dupetom u laganom ritmu. Ja sam joj trljao klitić kako mi je govorila. Onda sam joj počeo si sati bradavice i svršila je glasno. Rekla mi je: Sada si ti na redu i stavila se u pseći položaj. Na i jako tu kurčinu.. Rekla je u uzdahu. Jako sam ga zabio, a onda lagano vadio van pa opet naglo zabio. To sam radio nekoliko minuta a onda mi je rekls: Brže... Jačee ne jebi.. Daj mi gaaa... I ubrzano sam.... Kud želiš spermu? Rekla mi je: po picii pošpricaaj... Izvadio sam kurac i svršio joj kako je željela.

Legli smo da odmorimo. Onda mi je rekla: Tako mi je to trebalo.. Nisam se već jebala tri mjeseca. Majo, ako želiš još prije nego odem možemo ponovit. Nasmijala se i rekla, ajde spavaj malo. Možda na brzaka ako budeš dobar ćeš još dobit.

Kategorija:
Strejt erotske priče