Nocni piknik, istinita prica

Milica i ja smo bas voleli stalno i svugde.. Jednom smo se dogovorili da idemo na piknik u jednu sumu u blizini grada Luzern (CH), da se ludo provedemo u prirodi.
Bila je ponoc. Stigao sam ispred njenog stana. i ona je izasla. izgledala je kao porno diva. visoke stikle, kratka suknja, prelepe sise koje zovu u boj. izasao sam iz auta, zagrlio je , ona me griznu za uvo i rece "kuronjo..cao". na to moj kurac nije ostao ravnodusan vec je poceo da se dize, sto mi je otezavalo voznju do onog brda, gde je piknik mesto.

Odvezli smo se, parkirali auto u sumi da se ne vidi. pesacili 20 minuta do jednog tog mesta. u gustoj sumi je to bila mala cistina od 30-40 m2. Drveni sto o klupe u sred sume, jedino svetlo je bila mesecina.

ja sam poneo piknik torbu sa sampanjcem, i jednim velikim poklonom za Milicu (kupio u sex shopu da je malo mucim). Pili smo sampanjac, i zaboravili na vreme. Prelepa letnja noc u dubokoj sumi. Prelepa Milica , koja je volela da je jebem i da bude poslusna. Posle druge casice smo ustali, ljubili se socno i jedno drugo stezali koliko smo bili napaljeni. Sagnula se da mi lize vec dignut kurac. umela je da ga usisa jako i da ga lize. da bi na kraju pocela tako jako da mi sisa muda da sam rekao da ce ih pokidati.. otkacena.. Sapnuo sam joj da ustane i da legne na veliki sumski sto, jer imam nesto za njenu nezasitu macu.. Legla je na sto, podigla noge gore da bih lakse mogao da joj radim macu. tako je cekala da izvadim poklon iz torbe. to je bio jedan vibrator. ogroman. lizao sam joj klitoris i polako pokusavao da gurnem unutra. bio je duzi od moje ruke i debeo oko 10 cm. znao sam da nece moci da ga primi, ali je nju palilo da pokusava da joj nabijem tako veliku stvar. sampanjac je isto ucinio svoje i ona je govorila da ga gurnem do kraja. posle pola sata lizanja i pokusavanja da joj stavim glavicu vibratora unutra, ona je svrsila i vristala. palilo je to da ne moze da joj udje do kraja.

Napravili smo pauzu da se malo maca ohladi. pili sampanjac i uzivali u mesecini. primetili smo da se neki auto priblizava sumi, jer su svetla bila jaka. ubacili smo stvari u torbu i malo se sklonili u sumu, iza jednog zemljanog nasipa. legli smo umorni i pripiti , da taj auto, koji je zalutao u sumu ode. ugasio se motor, ali su svetla ostala ukljucena. videli smo 2 policajca kako izlaze iz auto. uzeli su lampe i pretrazivali sumu. Milica se uplasila i rekla da ce nam pisati prijavu za jebanje u prirodi. Rekoh joj da ostane da lezi i da ce sve biti ok. Plicajci su dosli do stola, trazili tragove ili vlasnika auta (posto sam auto ostavio malo dalje od tog mesta), ali nas nisu nasli. Otisli su, nam je laknulo. Nece biti prijave , kazne itd..

Sacekali smo jos 10 minuta da budemo sigurni da se nece vratiti. Opet smo prisli stolu i nastavili da uzivamo u noci. Tenziju zbog posete su nestale, strast nas je obuzela. Milica me je pusila kurac i rekla, da hoce da oseti nesto u picki, ne samo onaj ogroman vibrator na ulazu. opet je legla na ledja, povukao sam je da joj pica bude na ivici stola, podigao noge na moja ramena u stavio joj kurac u picku, koja je curila (verovatno od straha od policije). Tako sam je jebao dugo i jako, vadio kurac skroz pa ga silno nabijao. vristala je od srece i zato sto nas niko nije cuo. oznojili smo se od uzivanja. pica je pocela pulsira sve jace i da steze moj kurac. tada ni ja nisam mogao da stanem i vristao u glas.. svrsaaaavam, izvadio kurac i isprskao spermu po njoj...

polako smo se sredili i krenuli prema autu. nije bilo policije kod mog auta. koja sreca.

uvek mi je pricala da je to bio najludji seks koji je imala u zivotu, a i ja se toga rado setim

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

izgleda da si zamenio sa Bolerom u Buchs ZH.. to je diskac, a BOLERO Hauenstein je Swingerclub, nema na cemu Wink

Korisnik

Bolero je discac , bio sam tamo,no nije swingerclub