Seks s poslovnim partnerom

Imala sam u to vrijeme 34 godine. Bila sam udata i imali smo kćerkicu od četiri godine. Brak je bio sretan, bez ikakvih problema između mene i supruga. Seks je također bio izvrstan. Uživali smo u našima erotskim igricama u kojima smo bili prilično slobodni. Otvoreno smo razgovarali o našima ranijim vezama i on je znao za sve moje ranije partnere, a jednog je i poznavao. Znao je i za neke pojedinosti iz mojega ranijeg seksualnog života, a ja za njegove seksualne eskapade koje nisu bile ništa u usporedbi s onime što sam ja doživjela u seksu prije njega.
Radila sam u jednoj vanjskotrgovačkoj firmi kao prevoditelj u odjelu zastupstva jedne velike inozemne tvrtke. Osim rada u uredu ponekad sam odlazila na uglavnom kraće službene putove kod naših komitenata. Na tim su putovima moji kolege pokazivali interes za mene i pokušavali su mi se približiti. Meni je bilo jasno da je njihov cilj bio seks, a to mi nije trebalo, jer sam ga imala dovoljno kod kuće pa sam ih uljudno odbijala. Nisu se zbog toga ljutili. Držali su se načela da treba pokušati i ja ih zbog toga nisam osuđivala. Zapravo, bilo mi je drago da me smatraju poželjnom i vjerojatno seksi.
Šef odjela inozemne tvrtke s kojom smo surađivali bio je jedan naočit muškarac od 48 godina. Bio je jako strog po pitanju izvršavanja poslovnih obveza, ali pravedan i korektan. Kad je najavio dolazak u posjet našoj firmi to je izazvalo malo komešanje, jer sve je moralo izgledati savršeno. Moj direktor mi je najavio da će za našega inozemnog gosta organizirati večeru u jednome elitnom restoranu i zamolio me da i ja budem prisutna uz dvojicu mojih kolega. Bilo mi je jasno da se osim pomoći u jezičnim pitanjima od mene očekuje da kao žena osiguram ugodnu atmosferu tijekom večere te da se potrudim i oko razgovora o neposlovnim temama.
Kad sam mužu kod kuće rekla za večeru i sve okolnosti oko posjete našega inozemnog partnera on je smatrao da moram i svojim izgledom ispuniti svoj zadatak. Rekao je da se odjenem seksi, čak donekle izazovno, ali ne toliko da to bude vulgarno. Odlučila sam se za bijeli kostim koji se sastojao od malo dužeg sakoa i vrlo kratke suknje koja je bila tek koji centimetar duža od sakoa. Ispod sam stavila čipkasti bodi, koji je zbog dosta rijetke čipke bio prilično proziran. Bodi je bio vidljiv samo u prednjem prorezu sakoa. Nije bilo opasnosti da mi se vide grudi usprkos dosta dubokog proreza. Na noge sam stavila sandale sa dosta visokom potpeticom koje su mi lijepo oblikovale noge koje su bile vidljive do pola bedara.
Kad sam se spremila i našminkala muž mi je rekao da izgledam jako jebozovno i da će kolege i stranac biti oduševljeni mojim izgledom. Malo me je uplašila njegova izjava, ali rekao je da bez problema mogu ići na večeru tako odjevena. Ponudio je da me odveze do restorana našim automobilom. Dok smo se vozili meškoljila sam se na mojem sjedištu, jer suknja mi se opasno podizala i otkrivala ne samo noge. Vjerovala sam da su u restoranu stolci viši pa da tamo neću imati tih problema. Nakon kratkog poljupca izašla sam iz auta pred restoranom. Učinila sam to jako brzo, jer mi se suknja opasno podigla na izlasku. Netko je mogao imati doduše kratki ali divan pogled na moje noge i tangice koje sam obukla za tu priliku.
Na licima dvojice kolega i stranca vidjelo se oduševljenje mojim izgledom kad sam im se približila. Moram priznati da mi je to jako prijalo. Meni su namijenili mjesto do našega stranog partnera, a kolege su sjedile nasuprot nas. Večera je krenula svojim tijekom uz neobavezni razgovor o svakodnevnim temama. Primijetila sam da moji kolege stalno gledaju u moj dekolte. Sigurno su se nadali da će kod nekoga mojeg pokreta vidjeti bradavicu moje sise. Ne vjerujem da su uspjeli, jer sako kostima je lijepo prianjao uz moje tijelo. Moj susjed, stranac, je bio bolje sreće, moje noge bile su mu potpuno izložene gotovo do tri četvrtine bedara. Vrlo često je pogledavao prema njima i oblizivao usnu što su primijetili moji kolege iz firme što su mu i otvoreno primijetili predlažući da se zamijenimo za mjesta kako bi i oni imali lijepi pogled. Naravno da nisu očekivali da im želja bude ispunjena. Nakon dosta pića moj susjed je kao slučajno spustio ruku na moje bedro. Ni danas mi nije jasno zašto nisam reagirala i odmaknula mu ruku. Ohrabren izostankom moje reakcije milovao mi je bedro, ali pri tom nije išao pod suknju. Jako mi je to prijalo. Lagano sam se navlažila.
Nakon večere pao je prijedlog da odemo u neki noćni klub. Odlučili smo se za klub koji se nalazio u okviru hotela u kojem je odsjeo naš inozemni partner. Uzeli smo dva taksija, dvojica kolega iz firme u jedan, a ja sa strancem u drugi. Tijekom vožnje intenzivno me je milovao po bedrima, sad i ispod suknje. Jako sam se uzbudila kad mi je dodirnuo pičkicu preko tanga. Pokušao je prstima krenuti i ispod gaćica što mu nisam dopustila, ali mogao je podići suknju i vidjeti moje čipkaste tangice koje baš nisu mnogo skrivale ono što prekrivaju. Imam dojam da se i vozač osladio pogledom na moje međunožje.
Noćni klub bio je slabo popunjen. Bilo je zauzeto tek nekoliko stolova i to isključivo muškim društvom. Bila sam jedina žena tamo, ali to me nimalo nije smetalo. Atmosfera je bila ugodna. Puštali su ugodnu glazbu na koju bi se moglo i zaplesati. Nakon dva pića moji kolege iz firme su se oprostili od nas i otišli, a stranac i ja smo ostali ugodno se zabavljajući. Kad su oni otišli osjetila sam ruku na bedru koja me je milovala vrlo hrabro, pa čak i ispod suknje ali se zadržavala na bedru. Mislim reći nije išao do pičkice kao u taksiju. Nakon kraćeg vremena mene je pička počela strahovito svrbjeti pa sam otišla u toalet. Bila je sva mokra i očito željna seksa. Prstima sam ju malo smirila i vratila se u klub. Izgleda da se moje stanje dobro vidjelo na meni sudeći po pogledu mojega muškog društva.
– Mogu li vas nešto zamoliti, ali molim da mi ne zamjerite. Neću se ljutiti ako me odbijete, – pitao me je naravno na stranom jeziku.
– Slobodno recite i ne brinite neću zamjeriti što god to bilo.
– Jako ste seksi. Ova atmosfera ovdje je nabijena erotikom, valjda zato što ste jedina žena ovdje. Vidio sam da volite seksi igrice pa vas molim da odete u WC i da tamo skinete gaćice i vratite se bez njih.
– Rado bi vam ispunila tu želju. I meni bi bilo uzbudljivo sjediti ovdje bez gaćica. Da budem iskrena jako me napalilo ono što ste mi ranije, a i sad radili.
– Da odemo u moju sobu onda, – prekinuo me.
– Ne, prerano je za to.
– Hoćete onda skinuti gaćice?
– Rado bi to učinila, ali ne mogu. Naime ovo ispod kostima je bodi. Sve je u jednom komadu. Gaćice nisu odvojene.
– Baš šteta.
Bilo mi ga je žao. Tako je plašljivo zamolio da skinem gaćice. Mene je to baš uzbudilo da budem bez njih.
– Ali mogla bi ja učiniti nešto drugo. Mogla bi skinuti cijeli bodi osim ako ne mislite da će onda dekolte biti predubok ili previše izazovan odnosno neprimjeren ovdje.
– Ma neee, dekolte će biti baš super. Na večernjem izlasku žena smije pokazati malo više, zar ne?
Otišla sam u WC i skinula bodi i navukla kostim na golo tijelo. Uh kako sam se osjećala jebozovno. Mogla bi se tad odmah pojebati s nekim. Na ogledalu sam pogledala kako to izgleda i bila sam zadovoljna. Vrlo pažljivi promatrač mogao bi vidjeti moje sad gole grudi ako bi se nagnula naprijed. Nema veze, pazit ću. Vratila sam se u glavnu dvoranu.
– Uf kako privlačno izgledate. Kako erotično. Da budem iskren sad bi vas kresnuo da smijem.
Vidjela sam da ovaj naš razgovor, a i odnos općenito, po malo skreće u vruće vode i da njemu alkohol daje hrabrost za to, a ja napaljena kao šiparica pristajem na to. Nisam reagirala na njegovu opasku. Nisam znala što reći, a u sebi sam si mislila nemaš ti pojma kako bi se ja sad rado jebala s tobom.
Zaplesali smo. Ponašao se još slobodnije. Gurnuo je ruku pod sako kostima i milovao mi grudi. Izluđivao me. Onda je otkopčao sako i uhvatio mi grudi sa obje ruke. Mmmmm. Izazivali smo pozornost ostalih gostiju, a on je to htio. Volio je da vide da me drži za sise, jer jasno je bilo da nemam ništa ispod.
– Vidiš kako nas gledaju. Smijem li im na kratko pokazati tvoje grudi?
Nešto me protreslo kao da je grom udario u mene. Nije razlog tome bilo to što je prešao na ti.
– Da,
izašlo je iz mojih usana bez moje kontrole, bez da sam to htjela reći. Bilo je to jače od mene. Zavrtio me na plesnom podiju i okrenuo prema stolovima gostiju. Rastvorio je sako kostima i pokazao svima moje gole cice. Nemam baš velike grudi, neka su sredina. Čuo se uzdah u dvorani. Krenuli smo u jedan hodnik koji vodi iz dvorane kluba ne znam kamo. Kad smo se udaljili da nas ne mogu vidjeti uhvatio me za pičku i gurnuo dva prsta u nju. Dolje je bila poplava. Prstenjačio me i ljubio sise dok nisam svršila. Obrisala sam picu ubrusom koji se tamo našao i vratili smo se u dvoranu.
I mene je drmao alkohol, a možda je tu bilo još nečega što su mi ubacili u piće. Osjećala sam se neopisivo jebežljivo, čak bludno. Pička me svrbjela. Pokušala sam ju smiriti trljanjem bedara. Sjeli smo za naš stol i nastavili razgovor. Pitao me o mojem obiteljskom životu, a vrlo brzo došla je i tema seksa. Rekla sam da sam u tom pogledu zadovoljna svojim mužem. Navukao me je da mu priznam za neke, doduše kratkotrajne avanture, koje sam imala sa drugim muškarcima. Nakon onog plesa bili smo u povećanoj pozornosti ostalih, uglavnom muških gostiju. Dobila sam neopisivu želju da ih izazivam. Zbog niske fotelje suknja mi se prilično podigla. Lagano sam raširila noge u želji da pokažem svoju pičku. Primijetili su to drugi gosti i zabuljili se u moje međunožje, koje nije sasvim obrijano pa su dlakice bile dobro vidljive. No, primijetio je to i moj prijatelj. Čini mi se da je bio jako zadovoljan takvim mojim bezobraznim vladanjem.
– Voliš da ti gledaju pičkicu, ha?
– Ne mogu prepoznati samu sebe, ali imam neopisivu želju da im pokažem moju golotinju. Misliš da to smijem ovdje?
– Naravno da možeš draga, zar ne vidiš kako su oduševljeni.
Osjećala sam leptiriće u trbuhu. Uh kako bi se sad rado jebala. Sa bilo kim, samo da ima tvrdi kurac. Prišao nam je jedan gospodin i zamolio me za ples. Pogledala sam svog prijatelja, a on je kimnuo glavom u znak odobravanja. Zaplesali smo.
– Vidim da nemate ništa ispod kostima. To je vrlo smjelo, ali i neopisivo napaljujuće.
– Mislite da je neukusno?
– Ma ne, naprotiv. Žene moraju na večernjem izlasku izgledati izazovno i pokazati ponešto od svojih draži. Ostalo je rezervirano za muža ili ljubavnika. Vi ste tu došli do same granice i to nas oduševljava.
Dok smo plesali osjetila sam da mu se digao kurac. Vrlo dobro sam ga osjetila kad me je stisnuo. Mislim da je on to i htio. Nisam ni primijetila da smo se udaljili od mog stola i prešli u drugi dio dvorane. Na jednom me je desnom rukom stisnuo za guzu. Munja je tad proletjela kroz moje tijelo. Nisam ga mogla zaustaviti iako sam htjela. Tijelo me nije slušalo. Ohrabren izostankom moje reakcije krenuo je ispod kratke suknje i uhvatio me za golu guzu. Drugom je rukom krenuo pod sako i uhvatio me za sisu. Nije se obazirao na to da dio gostiju može vidjeti što mi radi. Bila sam bespomoćna. Da me tamo pred svima skinuo do gola i pojebao, ja ne bi reagirala. U tom je trenutku prestala glazba i to me spasilo. Ispratio me je do mog stola.
– Hajdemo sad u moju sobu. Ovdje bi se situacija mogla razviti u neželjenom smjeru.
– U pravu si. Hajdemo!
Krenuli smo prema njegovoj sobi. Prije nego smo izašli iz prostorije s glazbom uhvatio me za guzu preko suknje iako se to moglo vidjeti. Uh kako mi je to prijalo.
Put do lifta vodio je kroz neke opskurne hodnike, jer bili smo na razini -2. U jednom trenutku se zaustavio i obratio se meni,
– Znaš, moram ti nešto priznati. Ja sam donekle sklon egzibicionizmu. Volim erotske igrice u javnosti. Uživao sam te pokazivati golu gostima u baru.
– Pa i meni je to bilo lijepo.
– Ali ja volim i seks na opasnim mjestima, tamo gdje mogu biti otkriven i gdje me mogu vidjeti u strastvenoj igri.
– Daj ne okolišaj! Reci što želiš!
– Želim da mi pušiš kurac ovdje sad.
– A ako netko naiđe, što onda?
– Da nastaviš s pušenjem kao da nikoga nema.
– Uh što imaš napaljive želje, ali opasne. Radila sam već takve stvari i nije mi to novo. Uživala sam jebati se na otvorenom.
Ogledala sam se unaokolo da vidim da smo sami. Spustila sam se i otkopčala mu hlače i izvadila kurac iz bokserica. Već je bio u erekciji, totalno napaljen. Divan kurac, tvrd, isprešaran žilama, a glavić mu je virio iz kožice. Nježno sam ga uhvatila za jaja i poljubila glavić. Uzdahnuo je. Lagano sam uvukla kurac u usta i počela ga nježno sisati.
– Tooo, tooo, samo ga tako sisaj, divno mi je, govorio je uz uzdahe.
Počela sam sisati sve brže, a on se počeo nabijati u moja usta kao da me jebe u usta. Odnekud se pojavio jedan mladi momak koji je išao prema nama.
– Nemoj sad stati, molim te. Nastaviiii.
Uhvatio me za glavu i gurao ju na kurac kako mi ne bi ispao iz usta. Momak nam se približavao i gledao naš oralni seks. Jako me to uzbudilo što nas gleda, pička mi je procurila.
– Što niste mogli naći neko diskretnije mjesto da se pojebete, nego ovdje, rekao je kad je prolazio pored nas.
U tom trenutku došlo je do erupcije ogromne količine sperme iz kurca mog partnera. Zalio me u usta i po vratu i sisama. Ispljunula sam u maramicu i obrisala se. On je spremio kurac u hlače i krenuli smo prema liftu.
– Ovo je bilo fantastično, – to je bilo sve što je rekao.
Gorjela sam od želje za kurcem, želje da budem žestoko pojebana. Ušli smo u lift u kojem je bilo još nekoliko gostiju, trojica mladića i jedna mlada dama. Stala sam u ugao kabine da napravim mjesta ostalima. Kabina je bila dosta mala pa smo je gotovo popunili. Kad je lift krenuo osjetila sam nečiju ruku na guzi. Nisam znala što da radim. Napraviti scenu bilo mi je neumjesno. Smirila sam se kad sam otkrila da je to ruka mojeg partnera koja je klizila prema pičkici. Odmah sam se namočila, a on je to iskoristio i gurnuo dva prsta u nju. Divno me je mazio u liftu punom ljudi. Zbog gužve nismo mogli biti otkriveni osim prema mojim reakcijama. Sve teže sam se suzdržavala od stenjanja kako bi izrazila svoje užitke. Čulo se samo moje duboko disanje. Osjećala sam da mi se približava orgazam. Kako ću svršiti pred svima tim ljudima? Nisam to mogla zamisliti. Prsti su i dalje klizili po mojem međunožju i počeo me tresti orgazam. Nisam to mogla sakriti. Bilo je fantastično svršavanje. Dama u liftu se samo nasmiješila i uputila mi ohrabrujući pogled. Lift se konačno stigao na 10. kat gdje smo izlazili i to me spasilo. Na hodniku sam si onda dala oduška.
– Ti si lud. Jebati me pred svima tim ljudima. Strašno.
– Priznaj da si uživala. Rekao sam ti da volim seks na opasnim mjestima, a sama si mi rekla da ti ovo nije prvi put da te netko vidi kako se jebeš i kako uživaš u tome.
Bio je u pravu. Takav orgazam nisam već jako dugo doživjela. Krenuli smo hodnikom prema njegovoj sobi. Nije ništa više pokušavao na hodniku. Kad smo stigli u sobu upalio je sva svjetla i počeo je nešto prevrtati po svojoj putnoj torbi, a ja sam gorjela.
– Što to tamo petljaš. Ja sam mislila da ću, kad stignemo u sobu, konačno biti propisno pojebana i to onako na starinski način sa kurcem u pički.
Okrenuo se prema meni i nasmiješio se. Počeo je skidati odjeću sa sebe. Ja sam u sekundi bila sasvim gola, jer nisam imala mnogo toga na sebi. Legla sam na krevet i čekala ga. Prišao mi je s kurcem u erekciji i bez riječi uperio je svoj kurac prema mojim ustima. Znala sam što mi je raditi. Prvo sam lijevom rukom obuhvatila njegova dosta krupna jaja i počela ih milovati. Nije mogao dočekati da ga uzmem u usta pa mi ga je ugurao unutra. Lagano sam ga sisala, a jezikom oblizivala glavić. Drhtao je. Željela sam mu pružiti veliki užitak pa je moje sisanje prešlo u divlje dudlanje tvrdog kurca koji me je već oduševljavao. Naglo je izvadio kurac iz mojih usta i zalio me spermom po sisama. Bila sam mu jako zahvalna na tome. Teško podnosim izlijevanje sperme u moja usta. Otišla sam u kupaonicu ukloniti partnerov tjelesni izljev po mojem tijelu. Kad sam se vratila u sobu svjetla su još bila pojačana.
– Čemu tolika svjetla kao da se tucamo na nekoj pozornici?
– Želim se diviti tvojemu golom tijelu. Želim vidjeti reakciju svakoga tvojeg mišića kad te trese orgazam, želim te promatrati kad te jebem, – odgovorio je.
Odgovor me je zadovoljio. Znam da su muškarci voajeri i jako vole promatrati golu ženu pogotovo za vrijeme seksa. Nisam tad bila svjesna koliko je moja ocjena razloga jakog osvjetljenja bila točna. Legla sam na leđa. On mi je stavio jastuk pod guzu da me podigne kako bi svojim kurcem lakše naciljao moju pičku. Glatko je kliznuo u mene i ugurao ga do kraja.
– Aaaah, – konačno, – izletjelo je iz mojih usta.
Bila sam divno nježno jebana. Osjećala sam ne samo njegov glavić pri prodiranju već i sve kvrge njegovog kurca. Nakon nekoliko ulazaka u mene gurnuo ga je do kraja i stao je. Bila sam ispunjena tvrdim kurcem prosječne veličine, a to mi je pružalo veliki užitak. Stisnula sam mu kurac pičkinim mišićima što je izazvalo njegov uzdah. Izvadio ga je iz mene.
– Sad ti dođi gore!
Uzjahala sam ga i nataknula se na kurac koji je stršao u vis kao jarbol. Sad sam došla na svoje. Divlje sam se nabijala na karu. Bio je to jebački galop. On me jedno vrijeme držao za sise, a onda me uhvatio za bokove i navlačio na kurac. Počela sam svršavati. Dok je mene tresao orgazam on me naglo odgurnuo od sebe i počela je erupcija sperme iz njegove muškosti. Mrzila sam ga zbog toga, ali znala sam da on zapravo vodi računa o meni kako ne bi ostala u drugom stanju. Opet sam morala u kupaonicu.
Uzeli smo mali predah i osvježili se svježim sokom. Nadajući se da predstava nije završena rekla sam mu:
– Ti si jako uviđavan muškarac i vidim da vodiš računa o mojem zdravlju. Meni bude strašno kad se ti moraš povući upravo kad sam na vrhuncu orgazma. To danas nije potrebno, jer sam u dijelu ciklusa u kojem nisam plodna. Molim te napuni me do kraja da svršim do kraja. Treba mi to jako.
– Žao mi je da to nisam znao. Nadam se da će se ovaj moj moći još jednom dići i potpuno te zadovoljiti.
– Nemojmo onda žuriti da ti skupiš snagu. Vidim da si ti jako izdržljiv. Želim da me životinjski pojebeš pa makar izgubila svijest pri tome.
Tijekom predaha pričali smo o njemu i njegovom braku sa ženom njegovih godina. U superlativima je govorio o seksualnim odnosima u braku. Njegova žena bila je uvijek spremna na seks i tu nije postavljala nikakve ograde kad se radilo o seksu njih dvoje. Pričao mi je da joj često svršava u usta, da ju jebe u guzu i da ona doživljava intenzivne orgazme tijekom analnog odnosa. Ona, međutim, nije prihvaćala te njegove egzibicionističke sklonosti pa ih je zato zadovoljavao sa drugim partnericama. Supruga mu naravno nije ništa znala o tome, jer jebao je samo u inozemstvu kamo je često putovao zbog posla. U svojoj zemlji bio je uzoran i glumio vjernog supruga. Nadao se da se na taj način neće saznati za te njegove eskapade.
Kod mene je situacija bila sasvim drukčija. Od prvog dana veze sa današnjim suprugom on me nagovarao na izazovno odijevanje. Za njega grudnjak nije postojao kao odjevni predmet i uglavnom ga nisam nosila što je jasno bilo vidljivo barem po slobodnom gibanju grudi tijekom hoda. Ljeti je ta izazovnost bila još naglašenija, jer nosila sam tanke majice bez ičega ispod. Moje nabrekle bradavice jasno su se onda ocrtavale. Za večernje izlaske ljeti na moru nagovorio me i na dosta providne i jako kratke haljine ispod kojih sam nosila samo tange u boji kože. Vrlo često smo se jebali vani na otvorenom kad bi to temperature zraka dozvoljavale. Više puta smo bili otkriveni tijekom tih jebačina i gledali su nas oni koji bi slučajno naišli. U najvećem broju slučajeva ti neznanci su uživali u pogledu na potpuno goli par u transu parenja. Bilo je svega nekoliko neugodnih situacija koje smo brzo zaboravili i nastavili bi sa starom praksom. Još sam naglasila da me je moj muž nagovorio na nudizam i da jako uživam izlagati golo tijelo suncu, a posebni je užitak plivati u moru gola. Čeznutljivi pogledi muškaraca na plaži me uopće ne smetaju, čak mogu reći da se nekad navlažim kad vidim koliko me žele pojebati.
Bili su već rani jutarnji sati i počelo je svitati. Poželio je još jednu egzibicionističku jebačinu, ovaj put na balkonu. Iako je već bilo dosta dnevnog svjetla nadali smo se da većina ljudi još spava i da to možemo učiniti bez da izazovemo neki skandal. Izašli smo na dosta veliki balkon koji je imao metalnu ogradu prema van i prema balkonu susjednih soba. Ograda je bila visine oko 1 metar tako da se kroz nju sve vidjelo. To međutim nije bilo preprekom da se prepustimo našim strastima. Zagrlili smo se i ljubili, ja sam ga uhvatila za već tvrdi kurac, a on mi je gnječio guzu. To je jako volio raditi, bio je, izgleda, opčinjen mojom guzom koja mi je i prije donosila većinu uspjeha kod muškaraca.
Bila sam skroz mokra i spremna za prodiranje, a i on je sve teže podnosio moje drkanje njegovog kurca. Gurnuo me je prema vanjskoj ogradi, tražio da se nagnem preko nje tako da mi grudi vise slobodno izvan balkona i polako je ušao u mene odostraga. Bio je to fantastičan osjećaj osjetiti prodiranje kurva, a pred sobom imati panoramu grada. Lagano me je jebao, a ja sam sve glasnije uzdisala. Na balkonu susjedne sobe pojavila se jedna mlađa žena u kratkoj spavaćici. Vidjelo se da nema ništa ispod, jer su se jasno mogle vidjeti poveće sise kao i dlake iznad pičke, nije bila obrijana. Nije se brinula što izlaže svoju golotinju, već je samo zapalila cigaretu i okrenula se prema nama kako bi gledala kako se jebemo. Iako sam ju primijetila nisam ništa rekla svojem partneru. Ne znam jeli ju i on vidio, ali mi smo nastavili uživati u nježnom parenju ovaj put pred publikom. Njezino prisustvo me je jako uzbuđivalo i ubrzo sam svršila uz dosta jaki krik. To ne potaklo i mojeg partnera da se isprazni u mene uz duboko disanje.
Kad smo e moj ljubavnik i ja razdvojili onako goli uputili smo pogled prema našoj polugoloj susjedi koja je gledala naš odnos.
– Bili ste divni. Nadam se da se ne ljutite što sam vas gledala. Bio je to pravi užitak, – obratila nam se.
– Pa kad smo se upustili u seks na balkonu mogli smo očekivati da bi nas netko mogao vidjeti. Zapravo mogućnost da budemo gledani u intimnom odnosu je zapravo dodatno uzbuđenje za nas i uživamo u tome.
– Bila sam iznenađena kad sam vas vidjela. Mislila sam da ćete prekinuti kad me primijetite. Vidjela sam da je gospođa bila svjesna da vas gledam. Bila sam oduševljena kad ste nastavili i priuštili mi divnu predstavu. Voljela bi da ja mogu mojeg partnera nagovoriti na tako nešto. On se boji da će nas vidjeti neki manijaci i da će nas povrijediti.
– Vaš partner je u tom dijelu u pravu. To se može desiti ako imate seks vani na otvorenom prostoru, ovdje u hotelu je to ipak malo vjerojatno, osim možda da nekoga to zasmeta pa da alarmira recepciju.
– Želim vam još puno tako lijepog seksa na otvorenom i da vas gledaju oni koji znaju uživati u tome. Sad vas pozdravljam.
– Pozdrav i vama i da znate da ste nam povećali užitak.
Vratili smo se u sobu, ja sam se istuširala i uredila i moj me ljubavnik ispratio do ulaza hotela gdje me čekao taksi koji me odvezao kući. Muž je još debelo spavao kad sam stigla. Svukla sam se i tiho uvukla u krevet. U jutro sam mužu rekla što se sve dešavalo prethodne noći. Napalio se i imali smo brzinski seks prije odlaska na posao.
Sljedeći dan sam na poslu prisustvovala sastanku na kojem je bio i moj noćašnji ljubavnik. Nismo uopće komunicirali tako da se nije moglo naslutiti što se je sve događalo prošle noći. Možda su samo dvojica kolega iz firme, koji su bili na večeri i u noćnom klubu moglo posumnjati u nešto, ali za te sumnje nisu imali ništa konkretno.
Nakon nekoliko dana stigao mi je mail od poslovnog partnera koji je bio kod nas u posjeti. Stresla sam se kad sam pročitala mail. Rekao je da me je obavijestio da voli egzibicionistički seks i da voli da ga neko gleda kad se tuca s nekom ženom. S obzirom na to, on je dao snimiti naš doživljaj od pred nekoliko dana i poslao mi je link sa kojeg mogu skinuti snimku. Tko je snimao, nemam pojma. Ja nisam nikoga primijetila, a niti da je on snimao. Snimka je trajala oko jedan sat i na njoj je bilo sve, od pipanja na večeri do egzibicionizma u noćnom klubu i svih jebačina uključujući i razgovor s gospođom iz susjedne sobe. Skinula sam snimku, naravno, ali nisam ju gledala u uredu. U mailu je još napisao da je snimka za njega da se sjeti lijepih trenutaka koje sam mu pružila i da će ju pokazati samo najbliskijim prijateljima, kad se nađu na druženju, i koji su također pokazivali svoje intimne snimke.
Kod kuće sam na brzinu pogledala samo nekoliko scena preskačući veći dio. Kvaliteta je bila izvrsna. Vidjelo se sve do detalja, pipanje, pušenje, jebanje, baš sve. Mužu sam odmah rekla za snimku. Želio ju je odmah pogledati. Već nakon nekoliko minuta vidjela sam da mu se kurac digao. Kad je film završio rekao je:
– Fantastična si. Kako samo dobro izgledaš kad si gola, a posebno kad dobivaš kurac u pičku. Ja to nisam nikad primijetio kad smo se jebali. Ma prava si jebačica. Ovako dobar porno film još nisam gledao. Znaš da mi je drago da je to sve snimljeno, a nadajmo se da neće doći u krive ruke. Mislim da se tvojem ljubavniku može vjerovati.
Bio je u pravu. Snimka nikad nije objelodanjena niti smo čuli da netko zna za njezino postojanje. Naravno moguće je da se negdje može vidjeti, ali mi to ne znamo, a pretraživanje Interneta nije nam pokazalo da je negdje objavljena.
Nakon nekoliko godina, kad smo se spremali na more muž mi je rekao:
– Čuj, nedaleko mjesta na moru u kojem ćemo ljetovati ima jedan klub gdje se u kasnim noćnim satima prikazuju amaterski porno filmovi gostiju kluba. Što misliš da ponesemo onu snimku pa ako se odlučimo …
– Kako ti želiš. Ako misliš da je to ok nemam ništa protiv.
Napravio je skraćenu verziju filma od oko 15 minuta u kojoj su bile sve najpikantnije scene, ali i one gdje se ja vidim u svojemu najboljem izdanju. Otišli smo u taj klub. Bilo je ok društvo. Dame su možda bile golišavije odjevene nego na drugim mjestima. Mislim da ni jedna nije nosila grudnjak, a tange su bile jasno vidljive. Kod nekih ni uz najveće naprezanje nisam vidjela tange, valjda su bile bez ičega dolje, guza se vidjela, ali kako sve imaju obrijane pice naprijed se nije moglo ništa nazrijeti. Nasuprot tome grudi su bile potpuno izložene pogledima kod većine žena. Znajući što se sprema navlažila sam se nenormalno, bila sam napaljena kao neka šiparica. Muž mi je rekao da ga jako pale ove golišave žene i da mu se digao. Jedva je čekao da svi vide kako je bila jebana njegova žena.
Kad su počeli puštati amaterske filmove bili su to uglavnom jadni uradci. Vidjela se penetracija, pušenje, lizanje i čuli su se uzdasi. Nije bilo nikakve radnje. Naša snimka je izazvala veliku pozornost, jer pokazali smo zavođenje ozbiljne žene i njezino divlje nasađivanje na kurac ili pak guženje na balkonu. Snimka je bila sasvim jasna i sve se je vidjelo.. Čuli su se uzdasi kod nekih scena, a na kraju zaorio se pljesak. Čuli su se komentari tipa, „to je jebačina“. Zbog diskrecije vlasnici kluba nikad ne otkrivaju čija je snimka, jedino se neki sudionici filmskog seksa mogu prepoznati među posjetiteljima kluba. Uzbuđivala me mogućnost da me netko prepozna kao sudionika u seksu. Kako se u našem slučaju nismo jebali ja i moja žena, mislimo da nas nisu povezali sa snimkom. Ako jesu onda to nisu pokazali. Neki su pogledom po publici pokušali otkriti tko je glavna jebačica.
Javno pokazivanje seksa moje žene s za nju gotovo nepoznatim muškarcem napalilo nas je oboje. Nismo mogli dočekati da stignemo u hotel. Muž je skrenuo na neki sporedni put. Izašli smo iz auta i bez da smo prozborili i jednu riječ skinuli smo se goli. Sagnula sam se i uzela njegov kurac u usta. Bio je divan i napet. Muž je uzeo deku iz auta i prostro ju po haubi automobila. Legla sam na deku i jedva čekala da ga osjetim u sebi. Sasvim slobodno i žestoko smo se jebali. Dali smo si oduška. Seks je bio jako glasan, ali nije bilo šanse da netko čuje. Iscrpljeni nakon svršavanja vratili smo se u hotel.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlična priča

Korisnik

sve cestitke i ja sa partnericom smo sve procitali i imali tako dobar sex kao da smo ucestvovali u prici, jako nam se dopalo svi detalji su extra,

Korisnik

Odlicna prica. Sve pohvale za text

Korisnik

Odlicna prica. Smile

Korisnik

lijepa

Korisnik

Predobra

Korisnik

Svaka cast prica je vrhunska

Korisnik

Mnogo lepa i napaljujuća priča, svaka čast

Korisnik

Dobro napisana, jako uzbudljiva i napaljujuca prica..
Sve pohvale...