Za mog prijatelja Skinhedsa

Još prvi put kad sam te upoznao I ugledao, prepoznao sam u tebi divlju potentnu zver smirenog duha neko ko mi je odmah postao drag iako si skins I znajući vašu narav, mada si mi I sam govorio da među vama ima dosta koji ste gay I biseksualci. Znamo se kao da smo odrastali zajeno u detinstvu odmalena.

Moja percepcija tvoje pojave I ličnosti je bila ova; pravi primerak kurčevitog, divljeg I brutalnog mužjaka na prvi pogled znajući šta vi skinhedsi volite. I bio sam u pravu svih ovih godina ko si, kakav si kao lik, I šta ti je bitno u karačini.

Bio si jako mlad kad sam te upoznao sa 23 godine, onako u fajterki, farmerkama vašim prepoznatljivim, trenerkama, patikama, sa već dobrom budžom koju si namerno isticao das vi mogu videti I primetiti sa kakvom kurčinom raspolažeš, a ta gromada ni više ni manje nego 23cm! Ti si mene prihvatio ovakvog kakav sam I hvala što smo I dalje prijatelji I što me I dalje zoveš da me razvališ sa tvojom skins kurčinom I što mi daješ tvoje sokove u grlo.

Tvoje mišićavo telo, gromada od mišića I kurčinom koju mi daješ, tvoje apolonsko telo, podseća me na tigra koji je spreman na skok da dohvati žrtvu koju će rasporiti, ali od kurčine, samo tebi znano kako.

Koliko si samo ispunio bulje, pičke, usta sa tom tvojom karinom dok se nas dvojica nismo upoznali. Koliko si me ti puta karao I darivao mi protein svoj u čašu, u sladoled, u tortu, u piće… I uvek sam sa uživanjem svaku kap iskapio I punio moje grlo, želudac sa tim divnim I ukusnim proteinima.

Već te zamišljam kako me razaraš tvojom karinom, kako me divlje karaš u moja usta, kako me pljuješ, govoriš ružne reči…

Već osećam tvoje prskanje sperme u moja usta I grlo držeći me za glavu dok me puniš salvama tvoje predivne sperme. Sama tvoja pojava kad smo na adi ili šetamo gradom, ili u kafić, ili na grupnjake, dovodiš ostale do čežnje I pitanjem kako da I oni dođu do tebe I tvoje kurčine. A ti si, kako si mi rekao, da ćeš biti samo tvoj I da ćeš mi darivati svoju kurčinu uvek kad imamo obojica slobodnog vremena.

I pored toga što si zgodan, kurat, da možeš imati koga želiš da karaš, ti si ipak izabrao mene I tražio od mene da ostanemo u kontaktu kao prijatelji. I hvala ti na tome. Znam da ne podnosiš lažove, probisvete, folirante I uvek poludiš kad ti kažem nekad da me neko ispalio I slagao. Uvek si tu za mene kad mi bude teško. Takva osoba se retko nađe. Iako si skinheds, ti ipak ne mrziš nikoga, uvek sit u da bilo kome pomogneš I to onome koji tebe nije povredio. Ti si osoba koja se samo može poželeti. Tvoja dobrota, plemenitost, iskrenost je neprocenjivo.

U mislima moje ruke ruke klize niz tvoj tvoja leđa, miluju tvoje bradavice, mišićav stomak, I klize dalje niz telo I u jednom momentu moje šake hvataju tvoju karinu I nadrkavaju milujući krupna bikovska jaja puna sperme na koju si stavio prepoznatljiv prsten koji obuhvataju karu I jaja.

Bio da imaš na sebi šorc, bokserice, farmerke, trenerku, imaš među nogama zlatnu polugu od 23cm, toliko dragocenu da mi je daruješ nekoliko puta u toku dana, pogotovo leti kad smo u tvom stanu ili na adi ili na gay party orgijama.

Da li si u farmerkama, boksericama, farmerkama ili trenerci, moj pogled uvek uputim ka tvom lepotanu, zverčici koja je tako lepa, žilava, krupna sa punim jajima sperme.

I sam znaš da među nama nikd nije bilo tajni, ti si se meni poveravao, ja tebi, I znali smo obojica sve naše probleme, sve brige, radosnih trenutaka I loših trenutaka, I tako je ostalo do danas I verujem da će tako biti I nadalje.

Svaki dan I svaki put sam razmišljao o tebi kao I sad ovog trenutka dok pišem ovu priču,ali krijući od drugih da neko ne primeti naš zov divljine divljeg I razularenog seksa. U društvu tvom ili mom smo se ponašali sasvim obično jer smo znali gde bi smo mogli opušteni da se ljubimo, vaćarimo, milujemo, a gde ne bi smo smeli.

Zahvaljujući tebi, upoznao sam još divnih likova skinhedsa koji su isto tako odavali svoju snagu, svoje mišićavo telo I svoj divljački zov za karačinama, što sam zajedno s tobom imao tu čast da osetim I njihovu moć I kurčine. Svaki soro dan smo koristili da se pojebemo ili u tvom autu, ili u tvom stanu ili na nekoj grupnoj žurci praveći orgijanja gde si me ti sa tvojim ortacima cepali celu noć do iznemoglosti I hranili me vašim proteinima.

U tebi sam spazio neku divlju jebačku snagu punu perverzija I brutalnosti, ali koju, nisi primenjivao na meni već nad ostalima. Gledao sam kako šamaraš, karaš divlje, napušavaš likove svojim palamarom I kako im puniš bulje spermom, kako ih teraš da gutaju tvoju spermu. Meni si darivao svoju kurčinu u bulji das am se osećao neopisivo, a da ne spominjem kako si me napušavao, pišao po meni, punio me spermom u usta I u grlo, pljuvao u moja usta pa smo se divlje ljubili, rvali, ali siti uvek pobeđivao I karao me žestoko I stvarao mi slatku bol. I hvala ti što mi tako divlju karačinu daruješ I dan danas.

Uvek gledam tvoje mišićavo telo kad sam s tobom, tvoju predivnu kurčinu koju si mi davao uvek u usta, pumpao me u grlo I u bulju dok mi nisi darovao ukusne proteine.

I na kraju kako je uvek bivalo kad smo zajedno… tu si pored mene, nerazdvojna dva prijatelja; ja željan tvoje kurčine I sperme, ti sa tvojom kurčinom željan mojih usta, grla gde si mi darivao proteine iz tvojih krupnih jaja, I željan moje bulje koju si, sa uživanjem razvaljivao I cepao do iznemoglosti.

Ti skladno građen momak, sa dozom divljeg jebača, opasnim pogledom sa još opasnijom kurčinom, činilo mi se uvek da si namerno oblačio šorc, trenerku I farmerke uzane, koje u predelu šlica obećavao poveću komadinu. I tad sam uvek znao da ću dobiti jedan predivan poklon od 23cm što u usta što u bulju!

Nisam mogo da izdržim uvek sastajući se sa tobom, tražio da mi daš karu u usta da ti je gutam, sisam, ližem zajedno sa tvrdim jajima pune sperme.

Ti si se smeškao gledajući me u facu I u oči dok sam ja palacao jezikom I lizao ti izbočinu na trenerci ili na farmerkama, dok si ti polako izazovno otkopčavao dugmad ili šlic.

Kad si se potpuno skinuo, tad sam odmah hteo da ti dokažem koliko sam se uželeo tvoje karine koja je zasluživala svaku moju pažnju.

Sagnuh se I poljubih ti već uzdignutu kurčinu, a hteo sam da ga pojedem, tako je bio sladak I moćan.

Brzo sam svršio u moje gaće, dok sam ti ja obrađivao karu u mojim ustima. Tvoji uzdasi, tvoje prljave reči koje si mi izgovarao poput;

- Tooo kurvice moja, dudlaj mi karinu… Razvaliću ti grlo pičko moja… Sisaj ga droljo… uz tvoje pljuvanje po mojoj faci pa si sakupljao svojim jezikom I onda me divlje ljubio mešajući svoju pljuvačku sa mojom…

Ti uživaš , I mogao sam primetiti s kojim žarom uživaš dok si me karao do jaja u usta.

Glavić probija moje grlo a sa njim nestaje u mojim ustima I tvojih dobrih 23cm žilavog mesa. Uživao sam u pušenju I sisanju tvoje kurčine.

Karaš me nekih par minuta u usta I u grlo, I počinješ da brizgaš mlazeve tvoje sperme puna protein I vitamina, dok sam ja gutao sav tvoj sok, I na moment mi ga izvlačiš iz usta, taj tvoj ogromni komad sav sjajan od vlastite sperme, još uvek uspravan I moćan. Još nekoliko moćnih I obilnih mlazeva tvog sokaprsnuše po mojoj faci, grudima I stomaku, dok sam ostatak pokupio jezikom kao najslađi nektar.

Od tad sam znao da ću biti tvoj, da ćeš me hraniti tvojim nektarom I da ćeš mi zadovoljavati moju bulju I da ćeš biti onaj moj koji će dominirati u karačini moje bulje I mog grla. I tako je bilo I ostalo I uvek će biti.

Ovu priču posvećujem mom dragom prijatelju I znaće na koga se odnosi ova priča. Iščekujem opet dan kada ćeš mi razvaljivati grlo I bulju sa tvojom kurčinom.

Veliki pozdrav od mene dragi moj prijatelju. Neša.

Kraj.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

23.januara 2021. objavljujem priču jebačina nakon dočeka 2021. godine na gay orgiji 3.januara 2021. Grin

Korisnik

Pozdrav i tebi takođe prijatelju.Što se skinsa tiče,može se naći,oni sutra organizuju neki grupnjak,ne znam gde,zvali su me da sutra budem sa njima za doček i da učestvujem u grupnjaku,ali,biće nekih likova koje ja uopšte ne poznajem i ipak dok je ovo zlo još prisutno tu i vreba iza svakog ćoška da napadne,ipak sam odlučio da se pripazim i ne prizivam sudbinu.Bolje biti strpljen,jer kako kaže poslovica '' strpljen spašen''. Biće dana za sex i za uživanja.

Korisnik

Pozdrav Nele! Super priča!!
Jel imaš nekog Skinhenda za mene? Otkidam na njih Smile

Korisnik

Veliki pozdrav i zahvaljujem mom prijatelju iz Prijepolja kao i svima ostalima iz PG, NI, Berana, NS, BG, Nikšića za pohvale za moje priče... Hvala svima.

Korisnik

Izvini te na greškama u toku pisanja priče, jer sam priču kuckao i ne gledajući slovne greške. nadam se da će te priču shvatiti bez obzira na neke sitne greške u toku kucanja.