U stanu mog prijatelja u Krnjači preko puta Metroa

Kao što sam I obećao, nakon priče doživljaja sa mojim prijateljem u autu na dunavskom keju u Krnjači, došao je red da opišem doživljaj sa drugim likom mojim prijateljem iz Krnjače u njegovom stanu. Nazvaću ga Luka, jer pravo ime neću otkrivati zbog diskrecije. Lik je mišićav, 33 godine, istetoviran, kurat 19cm, dosta prska u mlazevima spermu, divlji sex voli, da cepa bez milosti bulje, voli sado mazo igrice, vezivanje, šamaranje, pišanje, pljuvanje, da kara nekoliko puta nakon svršavanja, samo menjajući kondom ili ako neko voli bareback onda ga ne vadi iz bulje.

Pa da krenem sa pisanjem mog doživljaja sa njim u septembu 2019.godine.

Upoznao sam ga preko jednog sajta gde se postavljaju gay oglasi besplatni. Javio mi se na mobilni I odmah mi se predstavio, šaljući svoje slike, a ja moje njemu. Rekao mi tad sve o sebi, šta preferira u sexu, I ako sam zainteresovan da dođem busem do Metro-a I da će me tu sačekati kolima.

Dogovor je pao I ja sam se spremao za neviđeni okršaj karačine sa njim, znajući da voli divlje I žestoko da kara I to po nekoliko puta bez odmora.

Negde oko 18h krenuo sam na dogovoreno mesto, I čim sam stigao, ugledah na parking džip tamne boje sa zatamljenim staklima a pored kola ugledah lika krupnog, ćelavog, istetoviranog I sav u mišićima I u šorcu gde se već moglo primetiti dobra budža koju je stvarala njegova kurčina a debela I prošarana venama. Pružili smo ruku I predstavili se. ušli smo u kola I krenuli da pričamo o sebi, o seksu, ko šta voli, I tako…

Primetio sam da se šakom desne ruke mazi po kari, stežući ga povremeno, a povremeno gledajući mene. Nisam čekao da mi kaže da ga uhvatim za karu, već sam ja krenuo mojom levom šakom dag a milujem po šorcu. Osetio sam u šakama dobru komadinu mesa.

- Kujo, jesi li svestan da ću ti bulju pocepati ovom kurčinom i molićeš me da prestanem…! – u tom momentu izvadi kurčinu iz šorca potpuno nabrekla I izgledala je jako opasno krupna I debela, čak mi se učinilo da je veća nego što mi je opisao u poruci šaljući mi slike njegove kare.

- Radi šta želiš ali nemoj biti previše grub… - odgovorih mu.

Stigli smo ispred njegove zgrade, I ušli smo u njegov stan I odmah s vrata me ščepao I krenuo da me divljački ljubi, pljuje me po faci, natera me da otvorim usta I pljunuo u moja usta I krljao svoj jezik u moja usta. Naši se jezici preplitali, divlje se ljubili. Predložio sam da se skinemo, I učinili smo.

- Ajde kurvo počni da mi dudlaš kurčinu! – siktao je I uhvatio me za potiljak šakom I naredio da otvorim usta I krnuo mi do jaja svoju karu da sam počeo da grcam, da mi suze naviru, da se gušim I teralo na povraćanje, jebajući me karom do jaja u usta.

- Šta je kurvo!? Gušiš se od moje kare! Pa još nismo počeli glavno delo! Ima da mi dudlaš karu dok ti ne napunim želudac spermom! Prvo ću ti to podariti u ta tvoja kurvarska pederska usta! Puši ga!!! – Tad me ošamario po faci ali blago dajući mi do znanja da može biti I grublji, a ja to nisam ni voleo niti sam to želeo da se desi. Krenuo sam da mu obrađujem karu najbolje što sam mogao, I videh po njegovom izrazu lica da mu se moje lizanje, sisanje I pušenje kare I jaja dopalo I počeo da me kara u usta do samih jaja.

- Uuhh… pičko pederska… kako gab re dobro dudlaš! Pravi si majstor u pušenju I gutanju kurčina! Ni jedna drolja ni muška ni ženska nije umela dag a obrađuje ko što ga ti obrađuješ. Hoću nakon ovog našeg viđanja ostanemo prijatelji jer si dobar pušač, dobar likau svakom pogledu! – reče mi I ja sam potvrdio da želim I nastavio me karati u usta.

Nije dugo prošlo I osetih prve mlazeve sperme kako mi pune usta I grlo I odlazilo niz ždrelo u želudac. Hranio me njegovim proteinima.

- Aaaahh… joooj kurvo punim ti grlo! Gutaaj sveee!!! – uzdisao je I siktao dok me je čvrsto držao za glavu nabijenu do jaja. Osetio sam trzaje njegove kare u mojim ustima dok mi je darivao proteine.

Nakon par minuta, izvadio je karu iz mojih usta, naredio mi da legnem na leđa I tad ugledah da njegova kara uopšte nije spala već onako usijana od sperme I moje pljuvačke se presijavala na svetlosti lampe.

Kleknuo je, podigao mi noge, stavio kondom na karu, podmazao mi rupu I bez pripreme, naglim potezom divljim, uvalio mi kurčinu do jaja, das m ja vrisnuo od bola, a on mi zapušio usta, I ošamario I krenuo da me cepa u bulju pljujući me po faci, razmazujući pljuvačku po mom licu a zatim je lizao sa mog lica. Ljubili smo se divlje kao zveri, znojili se, on bio sav mokar I deljao me bez promene tempa u bulju.

- Kurvooo… pocepaću te kurčinom!!! Drooljoo pederska! – I tad je krenuo da me odvaljuje zverski da se krevet pomerao pod nama, mislio sam da će ga odvaliti od nabijanja. Baš me karao ko ni jedan do tad. Zverski je krenuo da me cepa, pa me šamarao po faci, okrenuo me na stranu ne vadeći karu, nastavio da me odvaljuje od karačine. U vazduhu smo osećali miris znoja, sperme, naših dahova, osećalo se na spermu I na divlji zverski seks.

Jebao me tako zverski da bi naglo izvadio svoju karu iz moje pocepane bulje, iz koje sam primetio da mi je malo I raskrvario, ali sva sreća što je imao kondom.

Naredio mi da se namestim kao kuja da bi me rasturao odpozadi.

- Kurvo ajde namesti se kao kuja keruša d ate ja priplodni ker razvalim! – siktao je I sa njega se cedio znoj koji sam ja krenuo da ližem jezikom.

Namestih se a on bez upozorenja opet sjuri svoju karu pozamašnu naglo u moju bulju I krenuo da je divlje razara.

- Aaa… booolii mee…! Daj malo uspori tempo, raskrvario si me! – molio sam ga, ali se on n ate moje molbe samo cerekao.

- Šta je droljoo… još nisam završio a ti moliš da budem blag! Nema od toga ništa, trpi cepanje, bićeš na kraju kao moj prijatelj dobro nagrađen! – I šta sam mogao, morao sam da trpim njegovo razaranje moje bulje.

Karao me tako nekih dobrih 45 minuta, u raznim pozama, I tad izvadi karu iz moje bulje naglo da sam ispustio samo vazduh I naredio mi da legnem na leđa I on me opkorači I krenuo da me kara u usta. I u jednom potezu, nabio mi karu opet do jaja I krenuo da mi prska salve sperme u moja usta, u grlo.. gutao sam svaku kap njegovog semena. Bio je potpuno znojav, I tad uzeo moj mali kurac I krenuo da mi puši, I nije mi dugo trebaloo, I počeo sm da punim usta mojom spermom njegova usta. To mi je bilo prvi put da mi je neki lik popušio kurac, do sad sam samo izdrkavao u toku seksa.

- Mmmm… maleni moj, izvini na grubosti, ali sam te na vreme upozorio ko sam, šta volim I šta preferiram I ti si na to pristao. Ne brini, imali smo kondom, evo ti moji svi nalazi tewstiranja ako si se nekim slučajem uplašio I videćeš da sam na svima negativan. – I sve je rekao iskreno I istinito.

Otišli smo u kupatilo, I tu sam mu još jednom popušio karu pod tušem I na kraju se ispišao nba mene.

Sedeli smo tako na kauču, pa on ustao, skuvao kafu, sipao nam po piće I krenuli da pričamo o svemu I o ovom dešavanju u seksu. Otišao je do mesta gde mu je stajala torbica sa dokumentima, izvadio novčanik I došao do mene.

- Nešo, moram ti dati poklon jer si ga zaslužio I tad vadi 100 evra I hoće da mi da, na šta sam ja krenuo da se protivim, I govorio mu da me tim potezom ponižava I smatra me kao kurvom I da to neću ni da uzmem, I tad mu ja opalih šamar iako znam ko je on I kako reaguje ako neko pokuša da ga napadne. Samo me pogledao, u očima mu se skupljale suze, I tad me uhvatio uz sebe, prigrlio I krenuo da me ljubi I da plače.

Nije očekivao moju reakciju kakvu sam mu odgovorio na poniženje, I krenuo da me ljubi I da me moli da mu oprostim.

I šta sam mogao… oprostio sam mu I tad mi je rekao da nikad u životu takvu osobu nije sreo u svom životu.

Nakon ispijene kafe, imali smo još jednom divlji sex I ostali smo I dan danas u kontaktu I viđamo se povremeno u njegovom stanu I pravimo bahanalije u karačini.

P.S. Biće još po neka priča sa njim sa naših mnogih doživljaja od prošle godine I o dove godine.

Kraj.

Kategorija:
Gay erotske priče