Prvo iskustvo

Par godina sam gledao, kuckao, dopisivao se sa raznim muškarcima. I nisam imao ... da nesto uradim. Posle dugog dopisivanja sa 10-ak njih sam razmenio telefon ili skajp, pa se to u nedogled nastavilo. Kada god bi doslo do konkretnog pitanja da se nađemo, ja bih se povukao jer mi je bila frka. Bisex sam, voleo sam, i volim žene, muževan sam, valjda i lep, ali to je relativno :)

Posle silnog kuckanja dogovrim sa tipom od oko 50 godina da se vidimo u Požarevcu. Goreo sam od straha, treme ... Stigao sam prvi put u Po, javio mu gde sam, rekao mi je gde da sednem i dosao posle 15ak min. Pio sam dva piva odjednom, ne bi li se opustio :) Dosao je posle 15 min, seo, narucio i on pivo. Priča je isla u glupom smeru, kakvo je vreme, kako sam putovao, bla bla bla. Znao je da mi je prvi put, on je opustao situaciju i pred kraj piva je rekao aj da se provozamo. Utrnuo sam od straha. Seli smo u njegova kola, i vozio je 15 min sigurno, dok nismo dosli u neku sumicu. Stao je, ugasio auto, nije dugo cekao .. Spustio je ruku na moju butinu, vec sam se nalozio i odjednom je krenuo da me ljubi po vratu i vrlo brzo su nam se usne spojile.

Mislio sam da ce mi to ljubljenje biti odvratno sa muskarcem, ali prijalo je, lozilo me je, ni sam ne znam u kom trenutku moja ruka je krenula ka njegovom medjunozju gde je vec bilo kao kamen .. mazio sam ga po k..rcu, ljubili smo se, bas je prijalo, ludeo sam jer nisam znao sta radim ... On je otkopcao slic i samo je izleteo ... veliki, debeo, nabreko ... Ruka mi je sama krenula, drk.ao sam mu, ludeo sam, kao kamen je i moj bio ... Posle par minuta, ni sam ne znam u kom trenutku i kako, ali samo sam shvatio da mi je glava medju njegovim nogama, a da njegov k..rac puslira u mojim ustima. Znao sam kako ne volim da mi ribe puse, znao sam sta volim, samo sam to primenio na njemu .. Govorio je kako mi ne veruje da mi je to prvi put, da sam odlican, uzdisao je, ocigledno uzivao ... A ja ? Ja sam halapljivo dudlao po prvi put u zivotu, mazio mu ja.ja dok sam to radio i izludjivao ga svojim ociglednim profesionalnim pusenjem.


U jednom trenutku rekao je da izadjemo napolje, stao je pored suvozacevog mesta, ja sam kleknuo instiktivno, i nastavio .. Posle par dana mi je pricao da je glasno i jasno rekao da ce da svrsi, da bih ja znao, da izvadi ako treba, ali da sam ja nastavio. I zaista nastavio sam kao da mi je poslednji ... Pusio sam bolje nego ikada ijedna meni ... Drzao sam ga za butine i gutao mu do kraja i uzeo mu ruku stavio na moju kosu i dao znak da me napusava ... Radio je sve to, uzivao sam, a ujedno i dr.kao svoj ... Samo sam osetio kako se grči, čuo sam da stenje jače, i mlaz je u mojim ustima krenuo, nisam znao šta se dešava, šta da radim . .Nisam gutao, ali su se usta punila, posle mi je rekao da dugo nije tako obilno svrsio.. Usta su se napunila, pocelo je da lije niz bradu ... Pljunuo sam ostatak, ustao a on je krenuo da me ljubi i da mi dr.ka, svrsavao sam kao nikada vise, drhtao sam kao prut, prskalo je dva metra od mene ... Seli smo u kola, ispusili cigaru, vratio me do mog auta, i kao ludak sam se vracao kuci, na auto putu stao da razmislim o svemu i da dodjem sebi :)

Kada sam dosao kuci kao lud sam prao zube, ispirao grlo, kupao se, trljao, savest me je ubijala, i dalje sam drhtao, nesvestan sta sam uradio i doziveo... Ali to je bio pocetak, sledeci put sam vec bio iskusan ...

Kategorija:
Gay erotske priče