Koleginica sa posla (istinita priča) 1. Deo

Dok sam se vozio na posao, shvatio sam da sam zaboravio torbu za trening jer sam planirao da odem u teretanu posle posla. Skoro sam se učlanio u lokalnu teretanu jer sam hteo da se malo bacim na trening i vratim u formu. Okrenuo sam se na semaforu i vratio se kući po torbu, sva sreća pa sam krenuo nešto ranije na posao jer sam stigao nazad da uzmem torbu i natrag na posao. Mrzelo me bilo da čekam lift pa sam otrčao stepenicama do četvrtog sprata i još usput malo popričao sa komšijom. Dolazim u kancelariju i taman stiže doručak, dok sam doručkovao proveravao sam mejlove i obaveze koje imam za taj dan. Danijela, koleginica koja je u kancelariji do mene je ušla kod mene da mi kaže dobro jutro. Kako se okrenula i krenula ka svojoj kancelariji ostavljala je miris njenog parfema koji je bio mnogo dobar, baš je bila privlačna. Nikad nisam video tako atraktivnu devojku sa kratkom kosom. Ona je takođe trenirala u teretani u koju sam se skoro učlanio, zato sam i morao da se vratim do kuće da bih uzeo nazad torbu. Ceo dan sam proveo razmišljajući o njoj u šorcu za trening i sportskom brusu.

Stigao sam u teretanu par minuta pre Danijele. Pošto sam se već zagrejao bio počeo sam da radim sa tegovima i u tom trenutku ulazi ona, mahnula mi je i nasmešila se malo, uzvratio sam joj. Popela se na traku za trčanje i baš sam uživao da je gledam kako trči i malo sam bacao pogled na guzove kako se sudaraju i sise kako skaču, ali ne mnogo kako ne buh odvraćao pažnju sam sebi jer sam hteo lepo da istreniram. Čuo sam da je raskinula sa dečkom skoro, možda pre mesec dana, jer su zidovi od kancelarija zapravo staklo i sve se čuje. Kako sam završavao trening vratio sam se na traku i posle par trenutaka i ona mi se pridružila kako bi i ona završila trening, nasmejala mi se i upitala me da odemo da pojedemo nešto kad završimo, bio sam začuđen na trenutak, ali rekao sam joj što da ne. Brzo sam završio istrčavanje i otišao da se istuširam. Ona me je čekala ispred svlačionice i nenormalno dobro je mirisala.

Otišli smo u kafić prekoputa teretane. Naručili smo piće i bruskete koje smo podelili. Pogledala me je i rekla mi je "znam da si čuo da sam raskinula są Markom, jer zidovi u kancelariji su baš tanki, bukvalno se sve čuje", priznao sam joj da sam čuo šta se desilo i ona se nasmejala, i baš me nije interesovalo zbog čega su raskinuli, samo mi je bilo drago što me je pitala da odemo na piće. Interesovalo me je koliko su dugo bili zajedno i baš kad sam hteo da je pitam ona mi reče da su bili zajedno 8 meseci i da ga je uhvatila sa drugom devojkom u krevetu i da ju je pitao da im se pridruži. Rekla mu je da odjebe i otišla je iz stana. Vratila se natrag kada je znala da on neće biti kod kuće, uzela svoje stvari i otišla kod sestre. Baš sam bio šokiran kada ju je pitao da im se pridruži. Rekao sam joj "jebote, kako neko ko je sa takvom zgodnoom devojkom može da je prevari sa nekom drugom, stvarno mi nije jasno". Nasmejala se i mogao sam da vidim najlepše crte lica na njenom licu i samo sam hteo da je uhvatim i da je poljubim, ali sam i dalje razmišljao da li je to pravi potez u gde bi moglo da se završi. Ustala je i rekla "hajdemo odavde kod tebe", rekao sam "naravno, jel ti treba adresa ili ćeš da me pratiš", odgovorila mi je "već znam gde živiš, prolazim pored tvoje zgrade kada idem na trčanje" rekao sam okej i krenuli smo ka meni... Ovih dana drugi deo.

Kategorija:
Strejt erotske priče