Karačina i napušavanje u autu na dunavskom keju u Krnjači blizu Metro-a

Prošle 2019.godine u julu mesecu imao sam novi susret sa mojim prijateljem koji stanuje u blizini metroa, I znam ga već nekoliko godina.

On ima 36 godina, mišićav, sportista I kurat od 20cm, ja 54 godine, maljav, punačak, pasivan.

Jednog dana u Julu prošle godine, zvao me da želi da se vidi sa mnom jer se uželeo mog pušenja I kutanje kare, kao I moje bulje.

Rekoh mu da ću doći predveče kad se malo smrači da ne budemo baš po danu zbog mogućih šetača ili drugih parova kojih je bilo tog dana nekoliko I koji su se karali u autu ili ispred auta. Ipak, ja sam rekao da ću doći kod stanice 95 sa Novog Beograda gde I živim, u Krnjaču I izaći na stanici preko puta Metro-a.

Tako je I bilo, ja sam se spremio, isklistirao, poneo lubrikant I kurtone I krenuo. Brzo sam stigao, izašao iz busa I ugledah mog prijatelja gde mi je mahnuo iz kola kod benzinske pumpe sa nekog parking jer tu je njima I neka pijaca kako mi je on tad rekao.

Kako sam došao do auta, on je na sebi imao samo šorc bez gaća I majice, a na njemu se već dobro ocrtavala dobra budža, što je nagovestilo da mu se kara već nadigla I čeka moja usta dag a sisaju, I ližu kako karu tako I jaja, I da uvaljujemo jezik jedan drugome u usta.

Svratili smo do prodavnice, tu jedne na putu ka nasipu, kupili pivo, I nešto za grickanje I nastavili put do našeg odredišta. Kad smo se već približili nasipu, on svuče šorc Iz kojeg izlete karina sva išarana I nabrekla do pucanja od vena, a jaja krupna puna sperme.

- Ajde, kujo moja kreni da mi ga balaviš kako ti znaš, jedva sam dočekao ovaj dan da mi iscediš jaja! – reče I ja se sagoh I krenuo da mu obrađujem karinu koja je već ispuštala tečnost na vrhu što je značilo jedino da je on bio napaljen ko divlji konj. Uhvatio me za glavu I jednom rukom me nabadao na karu, a drugom je držao volan I vozio.

Stigli smo do našeg odredišta, mesta koje smo koristili za ovakve stvari. Parkirao je kola, izašli iz auta I onda je krenuo da me cepa u usta, napušavajući me tako da mi nije dao da dođem do vazduha.

- Uuuh pičketino moja, dudlaj mi ga! Gutaj kujo do jaja! Neću dugo izdržati jer si me ti do toga doveo! - I krenuo žešće da me razvaljuje u usta kurčinom da sam balavio, gušio I tad kad se nisam nadao, uhvatio me sa dve šake za glavu I nabio mi je na kurčinu do samih jaja, ja se gušio I osetih duboko u mom grlu kako je krenuo da mi grlo puni salvom sperme. Nije mi dao da ga izvadim, već kad je veći deo sperme sasuo u moje grlo, izvadio iz usta I dalje je svršavao ovog puta po mojoj faci. Bio sam sav umazan po faci od ostatka sperme, i on se sagnuo i krenuo da me ljubi, liže jezikom po faci skupljajući spermu I tad smo se počeli ljubiti i mešali jezicima ostatke njegove sperme pomešanu sa pljuvačkom I ljubili smo se divlje.

Malo smo krenuli da odmaramo, otvorili po pivo I krenuli da ispijamo.

Neško, moram d ate sad odvalim od kurčine! Malo ćeš osećati bol, podmazaću te, ali ima odmah bez polakog prodiranja da ti zavučem celu komadinu moje kare u samu bulju I d ate odvaljujem karajući te, jel želiš tako? – upita me.

- Naravno prijatelju moj. Ali bih voleo prvo polako da mi ga zavučeš. – rekoh.

- Ne! Ili kako sam predložio ili onda nikako već ćeš mi ga samo pušiti! – reče po malo se ljuteći.

- Ok.. ok.. ne drndaj više. Karaj me kako želiš! – I ja mu onako drsko odgovorih.

Ispijali smo pivo, I tad odjednom krenuo da me prska pivom iz konzerve po telu, ali I ja njega. Pili pivo, lizali se po telu skupljajući ostatke piva, žvalili se a kurčina mu se opet krenula nadizati.

Namestio me u dog položaj nazao moj čmar, njegovu karu na kojoj je stavio kondom, I osetih glavić na sam ulaz u moju bulju, I tad rekoh sebi ‘’ izdrži sad ovaj nalet!’’ I osetih nagli prodor kare u moju utrobu, on stavio šaku na moja usta da ne vrisnem, ujedoh ga za šaku I ruku, a on krenuo divljački da šamara moju bulju cepajući je kurčinom.

Uzdisali smo obojica, stenjali, znoj se cedio sa naših tela. Karao me tako u raznim pozama nekih pola sata I krenuo da puni kongom sa spermom, I videh dag a je baš napunio, I krenuo dag a svlači sa kurčine, I dade mi karu da mu isisam ostatke sperme, poližem ostatzke sperme I tad krenuo da sastojak iz kondoma sipa u moj usta, a ja sam sve to gutao. Tad mi dao da ostatke iz kondoma poližem koliko mogu, I opet sam sakupljao spermu s njegove kare.

- Mmm… droljice moja, baš si me potpuno zadovoljio, ali, kao šlag hoću još jednom da mi ga isisaš do kraja, ali prvo ćemo opet pivce da gustiramo. Dok ga pijemo, ti se baci na moju nezasitu karu I krenui da mi ga dudlaš I sisaš!- reče, što sam ja uz svaki gutljaj piva sisao, lizao I gutao karu koja se opet počela dizati.

- Jebem te pa šta je ovo da ti se svaki čas diže? – upitah ga.

- E pa Nele moj, to je znak das m se uželeo tvog pušenja I tvoje bulje te maljave I mesnate! Jas am hiperaktivan I kad sam sa droljama mogu satima da ih karm I punim a da mi ne spadne. Mogu u tom sexu svršavati I po tri I po četiri puta. Niko mi nije verovao dok nije to I doživeo da su me molili d aim dam malo odmora, ali sam ja želeo da ih satima razvaljujem I punim spermom. – reče mi opširno taj njegov zov za nečijom buljom I ustima da kara I puni satima. Mada, nije isključeno, a to I ne znam, možda koristio neko sredstvo poput kamagre, vijagre ili nekih tih sredstava za bolji I žestok sex.

Krenuh da mu opet sisam, ližem karu I gutam, dok sam prstima I šakom stezao opet puna jaja napunjena spermom.

Karao me u usta divlje, ljubeći me, napušavao do jaja dok sam mu ja stezao šakom jaja. Nije dugo trebalo da svrši, I osetih prve mlazeve kako mi pune usta I grlo spermom, das am ja krenuo da gutam. I kad se isprznio, izvadi karu I krenuo da me miluje po faci, usnama. Lizao sam mu vrh glavića I rupicu na njoj I nabijao jezik u samu tu rupicu na vrhu, pokušavajući ostatke sperme da isvučem iz vrha.

Krenuli smo da se opet ljubimo sa ostatkom sperme.

- Brate moj, moraćemo ovo ponoviti opet uskoro. – reče.

I od tad se više nismo videli ne znam šta je u pitanju, I iščekujem dan kada ćemo opet ponoviti naše ludorije.

Zvao sam ga mobilnim da vidim šta se dešava, kaže da nije ništa, nego da mu je neki lik auto razlupao u udesu, tako da je problem oko auta. Čekam opet dan kada će me zvati na partiju divljeg sexa, samo da ovo zlo od Korone prođe I nestane za sva vremena.

Kraj.

Kategorija:
Gay erotske priče