Bioskop Partizan – Specijal priča

Kao što sam bio najavio, na radost svih Vas koji ste mi pisali u inbox i slali poruke na mobilni, objavljujem specijalnu priču događaja iz bioskopa Partizan.

Jedne godine, pred samog zatvaranja bioskopa, iako nisam bio siguran da će se to i desiti, da će neke budale tadašnje dozvoliti da se svi bioskopi u Beogradu zatvore, pa i ovaj bioskop, rešio sam da tog dana odem sa mojim prijateljem iz Tivta koji je tog leta bio kod mene, a došao je samo zbog nekog posla koje je trebao završiti. Ako se pitate jel to onaj isti moj prijatelj iz tivta gde sam objavio par priča s njim, mogu samo da potvrdim; Da! Sa njim.

I da ne dužim, već da krenem sa pisanjem priče.

Tog dana, predložio sm mom prijatelju da odemo u bioskop Partizan da odgledamo neki film koji je bio tog dana na repertoaru, ali tad je bio kao neki maraton, jer se svaki dan menjao drugi film.

Spremili se, i krenuli u bioskop, a predstava je bila od 20h. On je hteo da idemo kolima što sam ja rekao da ne, već imamo prevoz do tamo, i tako smo odlučili prevozom otići do bioskopa.

Na samu pomisao da ćemo biti u bioskopskoj Sali, njemu se već kita dobro ocrtavala na slip gaćicama.

- Šta je prijatelju, digla ti se karina,a? – zadirkivao sam ga.

- Slušaj Nešo, ako nastaviš, mogu te sad ovde razvaliti od kurčine jer smo sami! - a u to vreme, moji su otišli kod rođaka u blok 70 i znam da ne bi došli do 10 uveče.

Krenuli smo u bioskop, i kad smo došli, videh da moj prijatelj gleda okolo da vidi šta ima. U tom momentu, krenuše da izlaze likovi iz sale bioskopske sa uvek nadignutim karama što se to dešavalo svakog dana i svakome i to je sasvim normalno.

Primetio sam da moj prijatelj stavio ruke u šorc i video kako masira karu.

- Je li druškane, miluješ karu... – rekoh mu na uvo, na šta mi on odgovori, da će mi napuniti spermom koju toliko volim usta i želudac.

Krenuo sam da kupim dve karte kod žene koja je tad prodavala karte. Krenuli smo u wc bioskopski, i tamo smo videli da nekoliko likova drkaju kare za pisoarom, a ja i moj prijatelj, ušli smo u kabinu, i počeli da pišamo, i uhvatih prijatelja za karu dok je pišao, i polako pomerao kao da mu ga drkam prstima.

Kad smo završili, krenuli smo iz wc-a i pošli ka Sali uz stepenice jer je lik već cepao karte na ulazu.

Ja i moj Tivčanin, ušli smo u salu i uputili smo se ka zadnjem sedištu, ali on se protivio tome, jer nije imao prilike da vidi i oseti svu draž i uzbuđenje šta je priređivao ovaj bioskop. Seli smo na sredini u zadnjem redu, uvalili smo se u stolice drvene, i ja sam odmah i pored svetla koje je još bilo upaljeno u Sali, uhvatio za karu mog prijatelja. Nije se bunio, već se raskrečio i dao mi dozvolu da nastavim.

U tom momentu, svetla se ugasiše i krenuo film sa Roko Sifredijem koji je razvaljivao pičke u bulju i svršavo kao konj.

Krenuo sam da milujem karu mom prijatelju, i šapnuh mu da svuče šorc ispod kojeg nije imao gaćice jer sam mu ja rekao da ne oblači.

Skinuvši šorc, počeo sam da obrađujem karu koja je počela da se presijava od moje pljuvačke. Sisao sam, dudlao, pušio, i gutao kurčinu do samih jaja, dok se uzdisao s stolice moj prijatelj karajući me u usta.

Pored nas sa leve i desne strane se odvijal već orgija, a moj prijatelj je sve to posmatrao i vidi se da ga je baš uzbudio događaj oko nas.

Šapnuo mi na uvo da želi da me kara u bulju, ja ustadoh sa stolice, okrenuh se prema zidu, a moj sew namesti iza mene, staivio kondom i krenuo da mi probija čmar kurčinom.

- Nisam smeo da vrisnem od bola da ne bih ostale prepao a pogotovu one koji su sedeli u nižim redovima jer tu su se nalazili str8 frajeri sa ženskama, ali, uglavnom u Sali je bilo većina muškaraca koji su drkali, pušili i jebali se.

Prijatelj mi uspeo uvaliti kurčinu do samih jaja i krenuo da me kara divlje. Osećao sam svaki sm njegove karine koja mi je rovarila u bulji. Karačina je trajala nekih 20 minuta, izvadi karu iz moje bulje, skinuo kondom, ja se okrenuh, sedoh ponovo na drvenu stolicu i krenuo da mu gutam i divljački sisam i dudlam karinu, a on me krenuo karati u usta, i ubrzo, osetih mlaz prvi sperme koji je zaprsnuo moje grlo, a zatim i ostale, i ja sam samo gutao i nism dozvolio da se prospe i jedna kap proteina.

Napunio mi želudac obilnom spermom, sago se i počeo da me ljubi divljački u usta. Njegova kara se nije spuštala, i predložio mi da odemo u wc kabinu da me tamo iskara još jednom.

Krenuli smo iz sale a ono oko nas se odigravala prava jebačka orgija sa pušenjem kara, karačinama.

Ušli smo u wc tamo smo videli dva tipa već u kabini, a ja i moj prijatelj ušli u drugu kabinu i zatvorili smo vrata. Pored nas, kao da su to želeli namerno, čuli smo uzdahe, tip govorio drugom da će ga napumpati kurčinom, i čulo se samo šljapkanje kare o bulju drugog.

Da bi smo i mi bili u tom fazonu ''bezobrazni'', moj prijatelj mi reče.

- Ajde Nešo navali da mi dudlaš karinu, pre nego ti ga uvalim u bulju! – rekao je tako da bi ovi do nas čuli, i tad krenuše oboje da uzdišu.

Ja počeo da obražujem opet karinu mog prijatelja, ali ovog puta, on me baš hteo dobro da me izjebe u usta, što je i činio, nabijajući mi karu do jaja i držao mi glavu čvrsto nabijenu na kurčinu, da sam se gušio, i krenuo da povraćam, a on se samo cerekao.

- Tako pičko, gutaj mi krinu! Rođen si da te karam i punim! – govorio je tako da ga čuju i likovi pored naše kabine.

Upozorio sam ga da bude tiši jer može svakog momenta neko ući u wc. Iako sam izbegavao karačinu u wc-u, ipak ovaj sex se morao negde odigrati.

I nakon nekoliko minuta posle nekih 15 minuta pušenja kurčine, moj prijatelj je rekao da hoće da me kara, što sam se ja namestio tako da ne hvatam predmet u wc-u nego samo sam se sagnuo toliko da je komotno mogao da me razbija kurčinom u bulju.

U torbici sam imao kesicu lubrikanta, on uzeo i krenuo da maže svoju karu na kojoj je stavio kondom i moj čmar. Osetio sam vrh kare kako je krenuo da otvara moj otvor na bulji, i u jednom trzaju, kad je glavić već ušao, do jaja mi nabio kurčinu i krenuo da me cepa, ljubeći me.

Uzdisao sam i vrisnuo sam tiho od bola, ali on nastavio da mi cepa bulju. Pored nas čuli su se uzdasi iz kabine pored nas, što je nagoveštavlo da obojica tipa svršavaju, a sad d li u usta ili u bulju, nisam mogao da znam, jer sam bio zauzet sa mojim prijateljem koji me razbijao od kurčine.

Nakon nekih pola sata, prijatelj vadi karu iz moje bulje, ja se sagoh, uzeh karu u usta i krenuo da mu ližem, sisam karinu i sam glavić, a prstima i šakom sm milovao i stiskao jaja iz koje je trebalo svakog momenta da krene lavina proteina.

Ubrzo, osetih kontrakcije mišića na njegovoj kari, njegovi uzdasi su nagovestili lavinu sperme koja će završiti duboko u mom grlu i koja će me nahraniti proteinima, krenuo da brizga u moja usta i u grlo toplu spermu koju sam gutao.

- Aaahh... Svršavam kujo mojaaa...!!! Šta mi to uradiš pičkooo... – stenjao je, uzdisao, držao me za glavu dok zadnju kap sperme nije ispraznio u moja usta.

- Krenuli smo da se sređujemo, brišemo vlažnim maramicama i papirnim maramicam. Izašli smo iz kabine, a dva tipa za pisoarom su drkali jedan drugom, pogledavši u nas i nasmejano se osmehnuli i rekoše...

- Svaka čast momci, sad idemo nas dvojica da se ispraznimo. Ja prao usta i facu, a moj prijatelj, prao karu. I jenog momenta sam se sagnuo i poljubio mu karu, na šta se on nasmejao. I mi uputili smo pozdrav ovim momcima koji su ušli u kabinu u kojoj smo bili ja i moj prijatelj.

- Nešo, stvarno sam iznenađen koliko si me naterao da svršim. Ko konj sam svršavao. Nisam zno da se ovo dešava u bioskopu. Moraćemo još koji put doći ovde dok sam u Beogradu.

I tako je bilo da smo još tri puta išli u bioskop i tamo me karao i praznio u moja usta.

Kraj.

Kategorija:
Gay erotske priče