Karanje kod mog komšije iz zgrade – 23.10.2020.

Tog dana komšija me zvao da dođem kod njega na kafu oko 11h ujutru. Bio sam se taman vratio iz prodavnice i samo što sam ušao u stan, zove me komšija na mobilni i rekao da dođem kod njega na kafu. Moj komšija ima 32 godine, visok 2 metra, sportista, živi sa njegovim partnerom već 3 godine, i povremeno me zovu na grupnjak sa njima dvojicom tj karaju me njih dvojica povremeno, kad imaju vremena i kad žele da bude još neko s njima. Kurat je 21cm, dok je njegov partner 29 godina, isto sportista i kurat 19cm.

Neću im otkrivati prava imena već nazvaću ih Aleks i Luka. Tog dana bio je samo Aleks kući dok je Luka bio na službenom putu da je tek sutra dan 24.10. došao u Beograd.

Rekoh mom komšiji da ću malo da zakasnim jer treba da se istuširam, isklistiram i da se uredim, što je on rekao da me čeka, i da će biti otključana vrata i da samo uđem.

Nakon što sam se istuširo i isklistirao, stiže mi poruka na mobilni od njega da ponesem moju fantomku da mi priređuje nešto što ću pamtiti, i da ću takav sex imati čeđće ubuduće i sa njim i sa njegovim partnerom.

Nisam obukao gaće već samo trenerku, poneo masku i pošto je on na dva sprat iznad mene, krenuh uz stepenice i uđoh u stan. Pošto je to jednosoban stan, u prvi mah nisam ga opazio da je u dnevnom boravku, i tad me iznenada uvati otpozadi stego me kao neki mafioza, i baci me na prostran bračni krevet koji je bio u dnevnoj sobi i tad se ja okrenu i primetih da je bio sav mokr i nadrkavao pozamšnu kurčinu i smejući se.

- Kurvo, razvaliću ti bulju da nećeš moći srati dva dana, pamtićeš moju karinu, ali znaj, češće ćeš dobijati naše kare u usta i u bulju. Ajde kurvo, kreni da mi dudlaš karu! Odmah! – približio se, i namesti se baš u ravni moje kare i uhvati me za glavu i pribio mi je na njegovu karu.

Otvorio sam usta i odmah mi do jaja nabio karinu da sam počeo da se gušim. Krenuo je da me kara duboko u usta dok sam se ja gušio, ali nije mario na to već me divlje nabadao na karinu da sam morao izdržati palamar duboko u moje grlo. Povraćalo mi se, ali on je samo malo na trenutak popustio, da prođe nelagoda, i nastavio da mi pomera grlo kurčinom, dok su njegova krupna jaja udaral o moju bradu. Ja sam krenuo prstima da milujem jaja, po nekad ih stežići šakom, a on me tad pljunu po faci, i uhvatio me za gušu da me kao navodno davi, stežući me čs malo jače, čas blaže.

Tako me karao nekoliko minuta, izvadi svoju karinu iz mojih usta i naredi mi da legnem na stomak. Osetih da je uzeo kanap i krenuo prvo da mi veže ruke, a potom i da mi širi noge i vezao prvo jednu pa drugu nogu. Tako raskrečen na prostranom krevetu, nisam mogao videti šta radi iza sebe jer mi je glava bila nabijena na jastuk.

Osetih da je sipao na moju bulju lubrikant i krenuo da je razmazuje po bulji, a dosipajući krenuo da mi prstima, a onda prvi put i šakom krenuo da mi podmazuje rupicu koja je iščekivala njegovih 21cm karine da je pocepa.

I osetih da glavićem se trlja o moju bulju, pa položi vrh na moj ulaz i krenuo da bez kondoma pokuša da uđe u moju bulju, i ja stegoh mišić rupice, a on se samo nasmeja i reče da se ne plašim jer nće da pokvari naš komšijsko prijateljstvo, i legao ceo preko mene a karu sam osetio na ulazu moje bulje i krenuo da simulira karanje.

Bilo mi je jako lepo i već nas je obojicu oblivao znoj, više njeg jer kad je veoma uzbuđen, njemu se cedi obilno znoj.

U jednom momentu, uspravio se, i znao sam da stavlja kondom, podmazujući ga lubrikantom a potom moj čmar, i osetih na ulazu glavić karine, koji je krenuo da probija rupicu ušavši u nju nanoseći mi divan bol, da bi u jednom momentu, moj Aleks komšija, naglim trzajem, nabio svoju palamarčinu do samih jaja u moju bulju. Tad sam u jastuk jauknuo od bola, a on krenuo da me pokretima prvo blažim pa silovitim delje u bulju.

Karao me žestoko.

- Pičkooo.... Kurvoooo... razvaliću ti bulju tu kurvinjsku!!! Koliko te do sad karalo pičko, a? E sad će te tvoj komšija razvaliti! – i tako je bilo da me je karao tako da je pucalo od udaraca karačine o moju bulju. Počeo je da meša u krug, vadeći do samog vrha glavić, pa ga naglo sjuri divlje u moju bulju i karao svom silom da sm mislio da će mi celu utrobu pocepati. 21cm nije malo primiti u bulju a još kad te divlje navlači na tu karinu do jaja...uuuhh to treba izdržati, ali bilo mi je prelepo osećati tu snagu karine dok rovari duboko u mojoj bulji.

Karao me žestoko nekih 20 minuta, a ukupno karanje je trajalo nekih 40 minuta, izvadi karu iz bulje, i osetih da mi svršav po bulji i po leđima. Krenuo je šakama da razmazuje svoju spermu i onda mi davao svoju šaku da mu poližem svu spermu sa nje i s prstiju.

Nakon te karačine, odvezao me i dao karu da mu ostatke sperme sve isisam sa kare i iz kare stežući mu jaja a iz kare mu izlazila preostala sperma koja se nalazila u kanalu kare.

Sago se i krenuo da me ljubi i da liže svoju spermu. Krljali smo se jezikom.

- Ovo je tek početak pičko, sad ćeš dobiti karu da ćeš me gledati u lice kako te pumpam kurčinom! – Kara mu je i dalje stajala nategnuta i kao da nije svršio malo pre.

Sad me postavio tako da sam ležao na leđima, i krenuo da mi opet veže ruke za krevet, dok su mi noge bile slobodne. Znao sam kako će me karati. To je isto moja omiljena poza.

Podigao mi je noge u vis, stavio ih na svoja ramena, podmazujući mi ponovo rupicu kondomom, dok je nadrkavao svoju karinu, stavio ponovo drugi kondom, i krenuo da mi glavićem probija ulaz u moju bulju. Vidim da je stavio masku na svoje lice, i krenuo da me kara u bulju nemilosrdno. Počeo je da me pljuje po faci, da mi uvrće bradavice do bola a njegove gaćice stavio mi u usta da ne vrisnem slučajno zbog naših komšija. Pljuvao me, razmazivao pljuvačku po mojoj faci dok me je divljački navlačio na kurčinu. Rasturao me od kurčine.

U nekom momentu, izvadio je karu iz moje bulje, skinuo kondom i krenuo da me kara u usta do jaja. Opet sam se gušio i suze mi na oči krenule, a on se onako mafijaški cerekao.

- Gutaj pičko moju karinu! Udaviću te snJom kurvo pederska! Ajde gutaj da te ne bih sad ošamario! – Ja sam gutao karinu dok me komšija cepao do jaja u usta.

Izvadio je karu iz mojih usta, stavio novi kondom i krenuo bez podmazivanja da probija moju bulju i divljim potezima me odvaljivao.

- Pičkooo... osećaš li moju karu kako te cepa,a?!!! Razvaliću ti bulju, a onda ćemo te ja i luka razvaljivati uskoro! Dogovoriću se sa njim kad da dođeš na porciju proteina i belančevina! – Dok je govorio on me sadistički cepao u bulju, sagnuvši se ljubeći me u usta i pljuvajući me u usta.

- Droljo, nećeš dobiti belančevine odmah u usta, već prvo sasuću ti u čašu a onda hoću da gledam kako sve ispijaš do zadnje kapi, i da oližeš svu čašu od preostale sperme! – Izvadi karu iz moje bulje, uze čašu za sladoled, i drkao karu dok prvi mlaz sperme nije krenuo da puni čašu.

Gledavši kako puni u mlazevima čašu sa spermom, gledao me u oči i smejući se. A ja sam se oblizivao jer ću iamti tu čast da popijem spermu mog komšije koju sam i ranije pio i gutao, ali pre je bilo svršavnje u usta direktno u grlo, a ovaj put piću spermu iz čaše.

Dade mi čašu, i ja krenuo prvo da jezikom ližem divan proizvod proteina gledajući ga u oči pravo. On se smejao, i opet nadrkavao svoju karu koja je samo malo izgubila u veličini, ali se brzo povratila uz pomoć njegove šake koja je nadrkavala njegovog lepotana.

Krenuo sam da ispijam sadržaj iz čaše a on se sagnuo i krenuo da mi uvaljuje svoj jezik u usta sakupljajući svoju spermu i muljali smo jezicima spermu. Ljubili smo se divlje, dok sam ja umakao u čašu sa spermom njegovu karu i krenuo da mu ližem i siisam karinu natopljenu spermom.

I onda sam ostatak sve naiskap popio, i bilo je prelep ukus, a on se sagnuo i krenuo opet da me divlje ljubi krljajući jezik u moja usta.

- Mmm... pičko moja, sviđa ti se moj nektar, a? Dobićeš i treću turu mog nektara! Ajde kreni da mi sisaš karinu! – reče a ja sam odmah krenuo po treći put da obrađujem njegoih 21cm kurčine. Opet me karao u usta, uzdisao, trzao se i nije dugo prošlo krenuše opet obilni mlazevi u moja usta kao da nije dva puta svršio do tad. Punio mi usta i grlo spermom, a ja gutao sve. Ovog puta sam bio nahranjen sa tri dobre obilate porcije proteina i vitamina. Bilo mi predivno osetiti ukus tog soka jedinstvenog ukusa.

Sago se opet i krenuo da me ljubi. Otišli smo u kupatilo, a u kupailu tuš kabina i tad mi rekao da kleknem ili sednem u tuš kabini jer kako je rekao želi da me nagradi zlatnom tečnošću. Ja se postavih tako da sam očekivao tu tečnost koju je najavio, i postavio se ispred mene, i krenuo da piša u mlazu po meni, mom licu, po kosi, i po telu. Kad se ispišao, krnuo da liže s mene svoju tečnost. Nakon svega toga, on je izrazio želju da me opere, a posle sam ja njega.

Dogovorili smo se da se sledeći put spremim za njega i njegovog partnera i za njihove karine koje će me pocepati.

Očekujem idalje taj dan kada ćemo se ponovo pojebati, kada ću biti tog puta pocepan od dve karine.

Kraj.

P.S. Doživljaj sa njim i njegovim partnerom biće odmah objavljena nakon događaja sa njima.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Pokušaću da u sledećim pričama izostavim ljubljenje u usta i muljanje jezicima spermu u ustima.

Korisnik

Renato,hvala na komplimentu, i pokušaću da ubuduće izbacim te scene ljubljenja u usta i muljanja sperme u ustima jezicima, ali, to što spominjem prevrtanje sperme jedan drugome u priči, jbg... tako i jeste bilo, ali to ne radim sa svakim, već samo sa kime se poznajem od osnovne, srednje škole i koje znam više od 20 godina.

Korisnik

Valjda si gledao porno filmove, i verujem da si zapazio da neki likovi ližu ženske sperme sa face, i sa drugih delova tela pa se ljube sa ženskama, tako i u bisex i gay filmovima. Nema tu ništa lošeg. Ima mnogo odvratnijih stvari što neki upražnjavaju u sexu od toga što se neko ljubi sa ostacima sperme u usta.

Korisnik

U NEDELJU JE ZAKAZANO VIĐANJE SA MOJIM KOMŠIJAMA.

Korisnik

Ni mene vaše mišljenje ne interesuje tzv profesori. Ne počinjem nikad prvi da uzvraćam komentarima kojima se sigurno neće svideti onima koji me vređaju i omalovažavaju, i imam potpuno pravo da na uvrede, pljuvanja, omalovažavanje odgovorim istom merom odgovora ako ne i gorim odgovorima od ovih. Svako ko misli da me vređa, i ne samo mene, mora biti suočen da će mu istom merom odgovoriti.

Korisnik

Kakav si ti jadnik... Cry

Zar zaista misliš da tvoje baljezgarije, ili mišljenje o bilo čemu, ikoga interesuju...

Nepismen si i glup, povuci se u svoju rupu i smrdi samo za sebe. Prestani da truješ ovaj portal debilizmima.

Uzmi, na primer, neku knjigu i pokušaj da pročitaš...

Korisnik

da nisi možda ljubomoran? Hahaha... pitaš me šta je bilo kad sam se probudio?? pa tebe bih ja trebao pitati šta je bilo sa tobom kad si se probudio usamljen. Šta da ti radim kad nemaš doživljaje kao ja... i što me normalni likovi ne odbijaju i nisu od onih koji vole da lažu, ispaljuju i da su puni sebe.

Korisnik

I šta je bilo kad si se probudio