Ja i moj školski priojatelj iz mašinske škole – 3.deo

Kako smo se svi skinuli, kod svih jebača se kurčina dobro ukrutila, a Dejanova od 25m je bila ogromna. Ja sam seo na pod a oko mene u krug se postaviše 6 tipova i krenuo naizmenično da ližem, sisam, pušim i gutam do jaja kao i sisanje jaja.

Krenuli su da me svako od njih kara žestoko u usta naizmenično, a Dejan kd je došao na red, uspeo sam par puta da mu progutam svih 25cm, ali sam se zagrcnuo, i teralo na povraćanje, pa sam ga izvukao da bih došao do vazduha.

Tako su me karali u usta par minuta, da bi onda jedan od njih rekao da legnem na leđa i onda krenuli opet svi naizmenično da me karaju dižući mi noge u vis, savijali mi u kolenu dok su me cepali u bulju. Samo se čulo pucanje od karačine, uzdasi, pljuvanje u moju facu... došao je red i na dejana, on mi podmaže dobro rupu, i podmazao karu na kojoj je već stavio kondom xxl i krenuo da me probija.

Osetih bol oštar, a on me umiruje da mora u početku da boli i d će mi posle biti super i da ću poželeti njegovu karu da ne vadi iz mene. I stvarno, bol je prestala onog momenta kad mi ga uvalio do jaja.

Krenuo Dejan da me razara u bulju polako a onda divlje i brutalno. Mislio sam da će mi bulju pocepati od njegopve kurčine.

Menjali su se na meni nekih 10 minuta, onda se trojica tipova odvojilo od nas i krenuše da se međusobno maze, ljube, puše kurčeve jedni drugom pa su primali kare svako od njih. Menjali su poze ja sam gledao u te momke skroz zategnuti u mišićima sa dobrim, odličnim komadima među nogama. Karali su jedni druge naizmenično, a mene su Dejan i još dvojica karali mene.

Zameniše mesta moj Dejan i njegova tri ortaka sa ovom trojicom što su se međusobno karali, i onda krenuše da me karaju u krugu naizmenično. Menjali me u raznim pozama, osetio sam da sam potpuno popunjen od kurčina što u bulju, što u usta.

Pogledah Dejana šta radi sa ona dva tipa, i videh da jednog fistuje do lakta u bulju, a drugog odvaljuje nemilosrdno u bulju sa svih 25cm. Mislio sam da će obojicu pocepati da neće moći da hodaju. Čuli su se uzdasi. Cvilenje, znoj se osećao na sve strane, lizali smo jedni drugima znoj.

Plašio sam se da komšiluk ne reaguje, ali su se oni plašili njega jer je znao da bude i prek prema onima koji bi se zakačili sa njim. I stvarno, u stanu se prelamali uzdasi, siktanje, vrištanje...

I ne znam koliko je prošlo od karačine i orgijanja kad krenuše sva šestorica da me karaju naizmenično.

I krenuli jedan po jedan da tovare salvu sperme u moja usta i u grlo... Neki u usta, neki po faci, ali uglavnom su mi se nasvršavali u usta i u grlo, a onda došao red na Dejana i tad mi stavio karu do pola da bih osetio mlazeve sperme po nepcima i kako mi klize niz grlo. Bio sam potpuno napunjen proteinima.

Kasd smo svi svršili, svi smo pali na pod, oni upališe cigarete, neki išli da se istuširaju, a onda je red došao na ostale da se istuširaju. Ova petorica karača su se obukli i svako od njih mi uvali dobru žvaku u usta i rekoše da će me opet karati ali nisu rekli jel posebno u njihovom smeštaju ili opet kod mog prijatelja. Kad odoše svi i ostali samo ja i Dejan, on mi tad reče..

- Nešo, brate, moram te opet iznapušavati i izjebati jer ovaj moj se opet nadigo.. – i pokaza mi da bih se uverio.

- Ti si skroz neumoran kuronjo moj! – rekoh mu.

- Ajde, počni ga da ga duvaš! Manje pričaj! – i šta sam mogao, već kreno da mu ga obrađujem kako sam najbolje umeo. Karao me u usta u raznim pozama, i onda me on onako sav snažan, namestio u kučeći položaj i krenuo sa probijanjem mog čmara. Karao me u raznim pozama, polagano, pa u nekim momentima i divlje da sam cvileo i uzdisao...-

- Šta je pičko kurvinska? Pa tražio si 25cm i sad ima da ti pokloni, da me pamtiš uvek, ali znaj, ova karačina nije kraj i dolazićeš mi svaki dan u teretanu da te razvaljujem u usta i u bulju! Jesi razumeo pičko moja? – i naravno da sam to jedva čekao da me uvek cepa karom.

Karao me kao da je večnost trajala, da bi onda izvadio kurčinu koja je bila sva ipšarana žilama i od prethodnih pražmjenja, dade mi karu u usta i krenuo sam da mu ga ližem, sisam, gutam i nadrkavam a jaja su bila ko u konja i tad mi nešto više od pola kurčine uvuče u usta i krenuše opet mlazevi direktno u grlo. Gutao sam kako sam umeo, ali se nešto sperme i cedilo iz mojih usta.

- Aaaaahhh kurvooo!!!!! Pa ti me skroz iscedi breee! Tako kujo moja isisaj mi sve iz jaja! Sutra ću te opet razvaliti od kurčine! Sutra ćeš doći uveče i ima da te razvalim satima! – reče uzdišući dok mi je punio usta i grlo spermom.

I to što mi je rekao za sutrašnji dan, to se obistinilo i stvarno, satima me karao, punio mi usta spermom i grlo i ni sam ne znam odakle mu samo toliko sperme i snage da satima može da razvaljuje bulje.

Kraj.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Zbog velikog broja zahteva, objaviću nastavak i zadji za ovu priču ja i moj prijatelj iz mašinske. Taj deo biće nešto duži od dosadašnjih jer ću opisati šta se sve dešavalo tog dana tih nekoliko sati razvaljivanja.

Korisnik

Ako neko želi nastavak ove priče sa mojim školskim prijateljem, pišite u komentaru.

Korisnik

POSLE OVE PRIČE, OD SUTRA, NASTAVLJAM SA OBJAVAMA DOŽIVLJAJA MOG KUMA I MENE NA MIKONOSU...