Mašta radi svašta

Iz mojih prethodnih priča saznali ste dosta o mojim sklonostima i situacijama koje me uzbuđuju. Ova priča je priča iz moje glave i, automatski, nije istinit doživljaj. Dijelovi te price su uzeti iz stvarnosti, ali su popunjeni događajima koje se nisu dogodile, iako sam se znala dobro izdrkati popunjavajući stvarni događaj maštom o tome kako bih zaista voljela da su se dogodile.

Stvarnost

Doba je maškara. Moja partnerica i ja smo uplatili vikend u jednim toplicama u kojima su imali organiziranu večeru pod maskama, sa živom muzikom i plesom.

Razgovarali smo o kostimima i moja partnerica je željela biti španjolska plesačica, te je posudila kostim ako bi se pretvorila u nju. O mojem kostimu smo ragovarali dugo, i ja sam uspješno pronalazio razloge zašto ne pop, mafiozo, španjolski plesač, astronaut i slično. Na koncu je partnerica “u očaju” predložila da me maskiramo u žensko. Ja sam pružao sitan otpor (da ne bi bilo pre očito), ali “nekako” nisam nalazio prave razloge zašto ne. Kad smo konačno odlučili da ćemo me maskirati u “seksualno slobodnu” srednjovječnu ženu, prošli smo kroz internetske trgovine koje su prodavale jeftinu robu i nabavile sve što je bilo potrebno, uključujući i štikle (nisam se usudila reći da imam štikle!). Paketi su dolazili dnevno kroz desetak dana, te sam tako imala potpunu opremu tjedan dana prije vikenda. Periku smo nabavili u velikoj samoposluzi koja je prodavala kostime za maškare. Naravno da sam isprobala sve, pa smo odabrali “outfit” koji ću nositi. Na moje zadovoljstvo, rekla je da mi moramo obrijati noge, ako već hoćemo da kostim bude uvjerljiv. Naravno da sam pristala i proširila brijanje i na guzu (područje oko mališana sam ionako uredno brijala, barem malo je izgledao veći). Nakon toga dobila sam prolaznu ocjenu…

Došli smo do toplica kroz snijegom pokrivenim cestama u petak kasno navečer. Smjestili smo se u sobi i ona je odlučila da mi noge ipak treba depilirati voskom, pa smo to i učinili nakon večere.

Cijeli dan smo proveli na bazenu sa toplom vodom, opuštajući se i odmarajući.

Službeno, večera je trebala početi u 19 sati, pa smo se već oko 5 popodne povukli u sobu da se pripremimo. Nakon tuširanja sam se očistila (tušem, jer drugih sredstava nisam imala), obrijala lice, ali i prorez guze, jaja, mališu i pubično područje da bude glatko, namazala sam se sa kremom iz torbice moje drage (divan, pičkast miris je ta krema imala), obukla sam čarapice sa natom, haltere, navukla tangice (ne tako provokativne kakve bih ja odabrala, no ipak su bile jarko crvene boje) te se vratila u sobu na dodatno uređenje. Draga mi je nanjela puder do dna vrata, tako da pokrije ostatke brade (crne točkice) ostale poslije brijanja, obukla sam široku srebrnu majicu svu u šljokicama sa kratkim rukavima, koja je imala uski otvor oko vrata, kako mi se ne bi vidjele dlake. Stavila sam jeftini ženski sat na ruku, a zatim prepustila dragoj da me našminka. Kad je završila sa šminkanjem, ona je preuzela uređivanje mojih noktiju na rukama (nokte na nogama sam nalakirala sama u dogovoru s njom dok sam čekala da ona odradi tuširanje i što je već trebala u kupaoni). Pustila sam da mi nokti narastu, ne baš jako, jako, ali dovoljnu da se mogu obraditi i oblikovati poput ženskih, što je trajalo dobrih pola sata, a zatim mi je nalakirala nokte u jarko crvenu boju, koja je bila u skladu sa ružem na mojim usnama. Već je bilo par minuta do 7, pa sam odmah po sušenju laka na noktima, obukla minicu (ona minica sa slika na mom profilu!) i štiklice. Nakon toga mi je stavila periku i morala sam prošetati po sobi da vidi da li što moramo popraviti. Bila je zadovoljna. Malo je bilo problema u hodanju na štiklama (nisam 10-tak godina prakticirala hodati u štiklama, pa je bilo potrebno ponovno podsjetiti mišiće kako se to radi). No, nakon 10 tak minuta draga je prokomentirala da hodam kao profesionalka i rekla mi: “Ako te večeras netko ne siluje, nismo napravili dobar posao! Nisam mislila da ćeš tako dobro izgledati kao žensko!” “Da, da”, uzvratila sam, kao da se ne slažem. U sebi sam bila oduševljena ocjenom, a i pomislila sam: “Srce moje, nemaš ti pojma o pojmu. Ne samo u hodanju na štiklama i izgledu!” Zadnji detalj bila je mala torbica u koju sam stavila papirnate maramice, ogledalce, ruž i nešto love (ako zatreba!).

Bilo je već pola osam, kad smo ušli u restoransku dvoranu. Primjetili smo da većina gostiju nije maskirana, pa sam dodatno odigrao rolu neugode: “Pa niko nije maskiran. Idemo se presvući, i krenuo sam nazad u sobu. Draga je krenula za mnom, a za nama je dotrčala žena u kostimu mačke i zaustavila nas: “Pustite druge, ovo je večera za maškare. Dođite za naš stol, svi smo pod maskama!”

Vratili smo se u pratnji te žene i sjeli za stol maskiranih gostiju. Počeo je razgovor i ja sam se opustila, te prepustila dragoj da razgovara. Ja sam gledala sastav gostiju i bila malo razočarana. Uglavnom obitelji sa djecom. No dobro, što je, tu je.

Na kraju su gotovi svi gosti otišli u sobe i vratili se maskirani. Neki su imali kompletne maske (bio je vrag, djed mraz, bolničarka, policajka i sl.) ili su se snašli pa su se obukli tako da predstavljaju neko zanimanje ili pijanca i slično.

U svakom slučaju, dobila sam nagradu za najbolju masku, i to dva vikenda u toplicama po dogovoru sa hotelom u slijedećih godinu dana.

Dijelom mašta

Nakon večere počela je živa muzika i ples. Nisam plesala, što zbog štikli, što zbog šminke (da se ne uznojim i ne pokvarim šminku). No tada mi je prišao vrag i zamolio me za sentiš. Draga se nasmijala i rekla mi: “Idi!” Ustala sam i vrag me je kao pravi kavalir doveo na plesni podij. Svirala je neka laganica, pa smo je on vodio i držao me je oko struka, a ja kao prava pička, držala sam ruku na njegovom ramenu. “Maco, mračno izgledaš! Strašna si!”, sipao mi je, šapčući, komplimente i polako ruku spuštao prema guzi, kao slučajno. Ja sam se samo smijala i plesala. Vidjela sam da je “lav” pokupio moju dragu i da pleše s njom. Vrag me je namjerno u plesu odveo do ruba plesnog podija tako da nas je zaklonio od većine pogleda. Mi smo i dalje plesali, no njegova ruka je već bila na mojoj guzi. Pogledala sam ga prijekorno, on se ispričao, podigao ruku i slegnuo ramenima: “Kad vidim ljepotu, radim gluposti!” Nakon seta muzike došla je pauza i ja sam krenula prema stolu. On je upitao: “Pa možemo li popiti jedno piće, kao zahvalu za ples’” Pokazala sam rukom ka stolu u smislu “izvoli” i on se sjeo pored mene, a s druge strane moje drage. Kucnuli smo se, a on me je zagrlio, privukao sebi o počešao svoju nogu o moju, ja sam se nasmijala, a draga ga je upitala: “sviđa ti se?” “Da, super izgleda! Ima jebezovne noge!” “Možda sam pogriješila, možda sam i ja trebala obuči minicu!” “To bi bilo previse za moje srce!”, uz smijeh je odgovorio vrag. No kako ja nisam reagirala, vratio se u svoje društvo. Večer je tekla svojim tokom i u jednom trenutku osjetila sam zov prirode. Morala sam se popiškiti, pa sam ustala i otišla u muški (naravno) WC.

Samo mašta

Ušla sam u WC. Bila je veća prostorija, sa dugačkom plohom na kojoj su bila 3 umivaonika, preko puta kojih su bile 3 kabine. U dnu su bili pisoari. WC je bio prazan, nije se čulo ništa. Ušla sam u prvu kabinu, čučnula se iznad školjke, maknula tangice u stranu i popiškila se. Uzela sam malo papira i obrisala, te vratila rublje u prvobitno stanje. Izašla sam iz kabine, a tamo je stajao “vrag”, otkopčanog kostima i mokrio u pisoar. Pogledala sam ga, pa njegov kurac, pa ponovno njega, a on je otresao kurac, prišao mi odostraga i naslonio se na mene. Sviđa ti se nešto?”, upitao je. “Mhmhm!”, potvrdila sam. On me je okrenuo, a zatiom potisnuo prema dolje. Uzeo je svoj kurac i gurnuo mi ga prema ustima. Otvorila sam usne i dopustila mu da stavi glavić unutra. Oblizala sam mu glavić mirisa na tekućinu uzbuđenja, mokraću i prljavštinu, a zatim ga počela sisati, pripremajući se za duboko uvlačenje. Naglo sam ga uvukla duboko u grlo, a on je tiho zastenjao od zadovoljstva i stavio mi ruke na potiljak nabadajući ga jo dublje. Gledala sam ga u oči, a on je sačekao da da mi se oči zacrvene, pa ga naglo izvukao. “Droljo jedna vrhunska”, dahnuo je, “sad si najebala. Ali mislim da ti to i želiš!” Dignuo me je, okrenuo zadigao minicu i smaknuo tangice u stranu. Ja sa se naprčila. A on mi je podigao lijevu nogu i stavio je na plohu sa umovaonicima. Naslonjena donjom dijelom trbuha i raskrečena, raširila sam guzove lijevom rukom, pridržavajući se desnom. On mi je pomogao svojom lijevom rukom, a desnom je mlatio po mojoj rupici vrhom svog glavića. Bila sam spremna, a njegov kurac dobro podmazan mojom slinom. Uz malo otpora, uletio je do jaja u jednom pokretu. I ostao tako nabijen. Nije mu trebalo dugo. Uz par uboda, osjetila sam kako štrca svoju mliječ duboko u mene. Bilo mi je divno. On se umirio, par puta ga prošetao unutra van i izvadio. Sagnuo se i poljubio me u lijevi guz: “Hvala, bilo mi je super!” U tom trenutku smo čuli kako netko pušta u trećoj kabini vodu i on se brzinom munje okrenuo i izletio iz WC. Vrata su se zatvorila. Ja sam ostala zbunjena, raskrečena, izložena pogledu starijeg gospodina, koji je izdignuta kurca izišao iz kabine i uputio se ravno mojoj pozadini. Njegova debela kurčina naslonila se na moju pojebanicu i u jednom potezu se ugurao u toplu i od sperme mokru pećinu. Zaboljelo me je, pa sam se trznula, no stariji gospodin pozamašnog trbuha me je prikovao uz umivaonike. Nakon samo par minuta jebanja, izvukao je debeljka, prosiktao: “Klekni kurvo!” i ja sam onako u izmaglici uzbuđenja klekla na vlažan pod, otvorila usta i primila debeljka duboko u usta smočenog mojim sokovima, supermom prethodnog jebača i njegove nečistoće. Znala sam što me čeka, pa sam spremno uvukla batinu duboko u ždrijelo, baš u trenutku kada je njegov debeljko počeo štrcati spermu. Bili su to snažni štcaji s mnogo sperme koju sam odmah progutala. Izvukao je kurac van, pospremio ga u gaće i izišao kao da se ništa nije dogodilo. Ja sam se ustala, vratila na školjku, istjerala sperme koliko sam mogla iz sebe, obrisala se. Bila sam znojna, ruža je gotovo nestalo, pa sam ga ponovno nanjela, a odlučila sam mokra koljena obrazložiti poskliznućem u WC-u, zbog štikli na koje nisam navikla. Na to sam odmah upozorila dragu čim sam se vratila za stol.

Stvarnost

Sutradan popodne vratili smo se kući, ja sam odjeću spremila duboko u ormar i proslavili smo osvajanje prve nagrade i besplatna dva vikenda u toplicama.

P. S. Ovo je mašta. Nikada, ali zaista nikada ne bih pristala na nezaštićen sex s neznancima, bez obzira na okolnosti. Da se razumijemo, obožavam osjetiti vrelu spermu u sebu (u oba otvora!), ali bez obzira na to, zdravlje mora biti iznad svega.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče