Ja i moj školski prijatelj iz srednje mašinske

Pre nego što krenem sa pisanjem priče ove, obaveštavam da ću 5.deo nastavka priče mene i mog kuma na Mikonosu objaviti posle ove priče.

Pa da krenem sa pisanjem mog doživljaja sa mojim školskim prijateljem iz srednje mašinske.

Ovog puta, nazvaću ga u ovoj priči Dejan, jer ne želim da otkrivam pravo ime zbog poštovanja prema njemu.

U odeljenju je važio za jednog opasng lika koji je voleo i da se potuče. Još tada se bavio bodibildingom, dizao aktivno tegove i po preko 100 kg da je posle samo godinu dana uspeo da podigne i 130kg. Nisam bio siguran do koliko je kg uspeo kasnije da dostigne, ali imao je mišiće kap gromada. Mene je zavolio kao brata, dolazio kod mene u stan, ja išao kod njega, postavljao se i zaštitnički prema meni, kao i njegovi ortaci svi razvijeni u mišićima.

Još dok smo išli u završnu 4.tu godinu mašinske, jednom prilikom kad sam bio kod njega, a bili smo sami bio je samo u gaćicama a imao je ogromnu budžu u gaćicama, i primetio me jednom da sam ga gledao u predelu kare. Nasmejao se, i samo se pomazio po kurčini koja je bila u gaćama.

- Brate, vidim da si me ošacovao po budži... I nije se libio, i što me je iznenadio i šokirao, znajući da jebe ženske i da kara bildere, izvadio je iz gaćica komadinu koja je bila debela i ogromna.

- Šta misliš šone brate koliki mi je? – upitao me.

- Ne znam stvarno... - odgovorih.

- 25cm ako veruješ... – reče mi i počeo da ga nadrkava pred mojim očima.

- Uhhh... pa ti bre cepaš sa tim komadom...

- Nego šta. Vidim da si me gledao i pario oči na moj buzdovan. Daću ti ga brate ako hoćeš da mi ga drkaš a onda ako želiš, biće tvoj. Nemoj se ustručavati, znamo se toliko godina, i svideo si mi se tako buckast sa tom mesnatom guzom... I tad izvadi VHS kasetu i stavio u video i pustio kasetu, kad ono na njoj gay pornić priča o liku koji se našao u jednom arapskom gradu kao turista i ide iz prodavnice u prodavnicu i arapi ga rasturaju od kurčine...

- Hajde brate da drkamo kare... – seo je pored mene i uhvatio me za moj mali kurac dok je on izvadio gromadu od kurčine.

Drkali smo obojica, ja njegovu, on moju, i tad naglo, onako jak, okrenuo se prema meni i krenuo da me ljubi divlje da nisam znao da li da nastavim ili da prekinem, jer sam se plašio njegove reakcije, i on vide da sam se uplašio i rekao da se opustim i da se prepustimo čarima i da ne brinem ništa.

Ja se opustio i krenuo da me ljubi divlje, da bi zatim izustio...

- Nešo, brate ajde, puši mi ga! Slobodno... – reče.

Krenuo sam da sisam, ližem i da pušim tu gromadu od kurčine, debelu da sam jedva obuhvatio šakom, a jaja krupna kao u konja tvrda puna sperme.

Držao me za glavu i nabijao mi je na svoju bejzbol palicu da sam se gušio, a on nije prestajao i terao me da mu ga još više progutam.

Gušio sam se od te gromade od kurčine, a na njegovom telu se svaki mišić ocrtavao i dozvolio mi da lu svaki cm tela ližem, sisam da osetim svaki mišić na njegovom telu, i onda se vratio na karu i krenuo da mu ga obrađujem sve žešće, a on me karao u usta, i u jednom momentu sam uspeo svih 25cm da strpam u moja usta, da sam se zagrcnuo, a on iskoristio tu moju nepažnju i uhvati me za glavu i držao mi glavu na samu kurčinu koja je bila do jaja u moje grlo.

I tad osetih da se prazni obilato u moje grlo da sam nešto ispljuvao a dosta i progutao.

- Aaauuu... brate, fenomenalno si ga produvao. Ni jedan lik ni pička nije mogla da proguta moju karu, ali ti si uspeo bar nekoliko puta na trenutak.

- Šone, od sad ako ti želiš, davaću ti da mi ga pušiš, mogu te i pojebati ako želiš, samo kako ti odlučiš, ići ćemo u moju teretanu i tu ću te karati, ili u stanu kako ti budeš hteo. I jel voliš znoj na telu? – upita me.

- Volim, i lizaću te dok budeš dizao tegove, i pušiću ti tog pitona na dok budeš vežbao. – odgovorih mu.

- Mmm... brate, opet mi se diže. Voleo bih te sad karati... Biću jako pažljiv. Imam kurtone i lubrikant tako da se oko toga ne brineš. Neću da ideš u kupatilo hoću te karati takvog... – reče.

Iako sam se klistirao tog dana pre nego sam došao kod njega, znam da sam bio čist.

- Ajde brate, natrći tu dlakavu bulju... uuuhh... kakvu bulju imaš... znao sam da ćeš mi je kad tad dati da te karam jer sam te primetio još u školki kako mi šacuješ karu u farmerkama... – a stvarno je imao najveću karu u školi, kao što mi je i sam rekao a i videh i da stvarnoi nije lagao i ništa nije preuveličavao.

Ja se namestih na krevet a bili smo u dnevnoj sobi, krenuo da mi glavićem razara ulaz. Osetio sam bol, a on uzeo lubrikant i sipao dosta na karu s kondomom, i dobro podmazao moj čmar, i krenuo ponovo sa probijanjem moje bulje. Jednim potezom naglim, uvukao mi glavić i nekih 10cm kare u moju utrobu.

Krenuo je dalje sa cepanjem mog ulaza, a on me u tom momentu ljubio po vratu, leđima dok je ulazio u mene, da bi, naglim trzajem celu karu uvalio u moju bulju, čitavih 25cm a debelu kao bejzbol palica, nešto malo tanja... Liči na karu pokojnog glumca džona holmsa ali nema karu od 33cm već od 25cm i debela kao u tog glumca.

Krenuo me razarati u bulju.

- Uuuhh... brate, kako ti je tesna rupica, im,a da ti je proširim da ćeš sledeći put moju karu primiti bez problema, a doveđću ti i par mojih ortaka isto razvijeni skroz mišićavi i sa dobriom karama da te i oni izjebu... Jel bi pristao da ih pozovem sledeći put da te nas nekoliko iskara i dati spermu da je gutaš ili da je osetiš po faci ili u ustima... Šta misliš o tome? - dok me karao divljački, upitao me za tako nešto...

- Daaa... želim da me gomila razjebe!!! - Ja sam cvileo od bolova ali i od užitka jer sam imao priliku da osetim ovu kurčinu mog prijatelja.

- Ok Kujo, dovešću ti mojih 5 bildera sa kurčinama sličnoj mojoj, i karaćemo te u teretani a onda u stanu do iznemoglosti... hoću da ti to priuštim brateee!!! – uzdisao je, znoj mu se slivao jer smo promenili pozu da me karao tako što me okrenuo da legnem na leđa, i ljubio me u usta i ja lizao znoj sa njegovog čela, ljubili se u usta... telo mu bilo skroz znojavo, nategnuto celo od mišića, da je izgledao nenormalno zgodan takav u mišićima koji su se potpuno pokazali pred mojim pogledom.

Karao me tako na podu, u raznim pozama dobrih sat vremena da sam se osetio skroz razjeban, i tad izvadi karu iz moje bulje, skinuo kondom, stade ispred mog lica i prvi obilan mlaz prnuo po mojoj faci, drugi, ja zinuo, i stavio mi karu u usta, prazneći se i dalje i ja gutao ono što je stizalo u mlazevima.

Kad je ispraznio jaja, izvadi iz mojih usta karu i krenuo da me liže i ljubi u usta skupljajući svoju spermu i sam sebi gutao spermu.

- Auh... bre... dobro si me ispraznio... Nastavićemo još sa jednom turom da se malo odmorimo... – tako je i bilo...

Sutra dan mi je uveče doveo tu petoricu rasnih tipova da nisam znao ko je mišićaviji, kuratiji i tako extra građe.

O daljem događaju, uskoro će biti nastavak ove priče...

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala prijatelju Sladakdecko01 na pohvali i podršci, kao i ostalima. Uskoro će biti priča od sinoć (5.8.) kod prijatelja u kući gde nas je bilo nas 15, svi mladi prosek 30 godina i svi sportski građeni, dok sam ja jedini među njima bio punačak i maljav i 50 tih godina. Prosek kita bio je 20cm, a šta se dešavalo sa 15 likova, uskoro u priči. Neću ništa otkrivati, sve će biti preneto u priči koju ću je nazvati REDALJKA SA 15 MIŠIĆAVIH LIKOVA.

Korisnik

Svaka čast na priči, kolega. Zaista me je jako napalila i lepo aam svršavao, čitajući je.Obavezno napiši i drugi deo, jer postojimo i mi koji smo normalni i cenimo tvoj rad :). Pozdrav i svako dobro od mene.