Prvi crossdressing i škola submisije (dio trinaesti-2)

Ujutro sam se opet prva ustala, uredila u kupaonici, skuhala kavicu, obukla tangice i ružišaste papuče na štiklu od 4 cm, dobrijala lice i napuderisala lice i vrat, da se ne bi vidjele dlake. Tek što sam sjela na jastučić, otvore se vrata Renatine sobe i izađe Kata kao od majke rođena: “Dobro jutro kurceljupka?” Sa smiješkom na ustima otišla je u kupaonu. Vrlo brzo se vratila i sjela na stolac: “Donesi nam kavu!” Poslušala sam je, donjela sam joj kavu i čekala dalje naredbe. “Sjedni dole, želim te malo propitati i želim iskrene odgovore. Renata mi je nešto pričala o tebi, pa me samo zanima da li te stvarno pali kad te jebu u šupak?” počela je. “Da, jako mi se to sviđa, volim se osjetiti napunjena dole!”, odgovorila sam. “I, kao što sam vidjela možeš svršiti kao žena, samo od jebanja kurcem u šupak?” “Da, ali to sam tek u zadnje vrijeme uspjela!”, napomenula sam. “Znam i kad, rekla mi je Renata!”, podigla je obrve i zatim me upitala: “Kada bi ti neko mogao cviknuti ta tvoja jaja, ali da to ne bude samo jednom, već, recimo da ti ih cvikne, budeš malo bez njih, pa ti ih vrati, to bi željela!” Malo sam zastala sa odgovorom i rekla: “Ne razumijem, to je nemoguće.” “Ajde ne seri, dobro znaš na što sam mislila. Ne pravi se pametna. Nisi dovoljno lukava da se samnom izmotavaš!”, naljutila se Kata, “odgovori, kada bi se mogla riješiti jaja samo kad se jebeš, da li bi to željela?” “Da”, odgovorila sam tiho, drhtavim glasom. “Zašto?” “Mislim da bih tako bila kompletnija žena za jebače.” “Takav odgovor trebam, dakle znaš da si govno, najniže biće na planet i želiš biti najbolje biće na planet, pa misliš da ti u tome smetaju jaja? Misliš da možeš oponašati žene, a samo si jadna muška pička, jer ženama ne možeš priuštiti niti to zadovoljstvo da budeš dobar jebač! I misliš da ako si drolja da si to postigla?”, ljutito će Kata. “Ti misliš da se žene ostvaruju kroz jebanje, da im je to jedina svrha, misliš da žene žele biti podložne muškarcima i da ih tako najbolje oponašaš?”, razjasnila je svoju ljutnju Kata. “Ne, ne”, krenula sam se braniti, “to nema veze sa mojim stavom o ženama, pa služim Renati, da mislim da su žene loše zar bi to činila?” “Služiš Renati da ne iziđe istina o tebi, malo govno!”, ponovno me je Kata napala, “da nema Nives i da te nije skužila još bi balavio po nama ženama i pravio se vrijednim muškarcem!” Šutjela sam, nisam znala kako joj odgovoriti.

Malo povišen ton probudio je Renatu, pa je došla na vrata sobe i upitala Katu: “Kakvu je sad pizdariju napravila?” “Ma ništa, samo sam joj pojasnila tko je i što je.” Mirno će Kata. Ustala je prišla Renati i zažvalila je. Renata je otišla u kupaonicu i brzo se vratila iz iste, također potpuno gola. “Vidiš nas dvije?”, upitala me je. “Da, vidim Šefice!” “Izvoli, do gola, samo ostani u tim papučama, papučarko!” Brzo sam skinula tangice i ostala samo u kaveziću.

“Što ćemo sa kavezićem?”, upitaa je Renata Katu. “Skini joj ga, da ga vidim koliki je!”, uzvratila je Kata. Po naredbi sam stala pred Renatu i brzo sam bila slobodna. Kata se počela smijati: “O jebote, pa moj je klitoris veći od ovo malo žlundre!” “Misliš”, uzvrati Renata, a Kata na to raširi noge i usmine i moram priznati, moj klitoret je bio kraći, ali ipak deblji. Kata je imala jako veliki klitoris, koji je počeo bubriti pred mojih očima. Postajao je deblji i duži, pa Renata zapovijedi: “Na koljena i pazi se da Kati bude lijepo!”

Kleknula sam ispred stolice i počela ljubiti Katinu pičku, lizati usmine i klitoris, sisati otvor njene vagine, koja je polako počela curiti. Zatim sam se posvetio klitorisu koji je bio tvrd kao pravi kurac , nabubrio i sav tamno crven. Lagano sam ga lizao i sisao, ljubio usnicama. Kata je sve više počela curiti, a ja sam pio njene vaginalne sokove. Renata se nagnula preko mene i njih dvije su se počele žvaliti. Kata je digla noge na moje leđa i maksimalno ih raširila, a ja sam počeo uvlačiti jezik u njenu vaginu i gurati vrh jezika u otvor gdje Kata piški. Pička joj je bila neoprana, ali nije imala neugodan miris niti okus. Nakon nekog vremena Kata je počela glasnije stenjati i nabijati klitoris u moja usta, pa sam se poptuno posvetio klitorisu cuclajući ga i ližući ga sve brže dok mi Kata nije stisnula nogama glavu u orgazmičkom grču. Dok se grčila usnicama sam držao njen klitoris, ali ga nisam ni lizao ni sisao. Znao sam da je to sada preosjetljiva zona.

Kad mi je oslobodila glavu, polako sam se odmaknuo ustima od njene pičke, a ona je rekla “možda bude nešto od tebe, ovo je bio dobar liz!” “Rekla sam ti, zna i lizati, a frajeri su mi rekli da je vrh kad im puši!”, nasmijala se Renata.

Promijenili smo mjesto. Renata je legla ne trosjed i raširila noge, ja sam kleknula ispred njene pičke, a Kata je kleknula iza mene. Ja sam počeo lizati Renatu, a Kata mi je počela miješati guzove, pregledavati jaja i natezati me za klitoret, koji nije baš reagirao.već je ostao mekan i malen. Renata je već uzdisala od slasti, kad me Kata pitala: “Kaj ti ne paše ženska ruka, samo gruba muška?” Promumljala sam nešto kao “Ma ne” usta zabijenih u mokru Renatinu pičku, no Renata joj je odgovorila: “Izgleda da ju je sjebao kavezić, nije se ni sama mogla pomaziti.” “Imam ideju, kasnije ću je probati!”, završila je Kata. Renata je uskoro svršila, a Kata je legla preko nje i počela se žvaliti s njom. U mom klitoretu osjećao sam uzbuđenje, ali se to nije vidjelo.

Uzeli smo pauzu, ja sam sjedila na svoj jastuku, a Renata i Kata su gledale nekakvu emisiju o modi na televiziji i razgovarale vezano uz viđeno.

Do popodne opslužio sam ih još nekoliko puta (Katu dva puta, Renatu jednom). Naručili smo jumbo pizzu iz obližnje pizzerije i bila sam uvjerenja da će vrata otvoriti ili Renata ili Kata. No, kad je zazvonilo zvono, Renata mi je dala lovu i rekla da otvorim vrata i platim picu. Gola, našminkana i razmazana, sa malim mlohavim klitoretom i to još u štiklama samo sam zabezeknuto gledala u Renatu. Iz tog trenutka me prenula glasna pljuska po stražnjici koja me je zabolila koliko je bila jaka. Kata se razljutila i prosiktala: “Slijedeći put ću te nogom. Odi po pizzu pederčino!” Nisam osjećala sram. Bila sam uzbuđena i prestrašena da ću biti prepoznata (ali naravno da to nije bio slučaj, jer ovo nije bio moj kvart). Otvorila sam vrata, a tamo je dostavljač kopao po torbici tražeći broj da provjeri zašto ne otvaramo vrata. Pružila sam mu novac, a on je bacio pogled na mene i počeo se smijati: “Sorry, ovako malu mlohavu čunu nisam nikada nigdje vidio!” Dao mi je pizzu u ruke, a zatim je namjerno odugovlačio sa brojanjem ostatka ne bi li se još malo naslađivao: “Pozdravi Renatu!” Uzeo sam kusur, nasmiješio se i rekao hvala i zatvorio vrata. Uzbuđenje me je svladalo. Da je izvadio kurac i ponudio mi ga, klekla bih i ručala tamo na vratima topli napitak. Toliko sam se bila uzbuđena.

Nakon što smo pojeli pizzu (ja sam dobila samo jedan trokut) skuhala sam nam kavu, a zatim je Kata rekla da želi nešto napraviti sa mojim jajima: “Ne boj se, neću ih odrezati!” Uzela je veliku gumicu (onu za zatvaranje tegli ili vrećica, okruglu koja se može rastezati) i počela ju je namotavati izmeđi mojih jaja i tijela. Gumica se na kraju usjekla u moju kožu i ona ju je tako namotanu ostavila. Ubrzo mi je ugurala svoje prljave gačice u usta, tako da nisam mogla govoriti. Njih dvije su popile svoju kavu, a zatim mi je Kata rekla da sjednem na stolicu, tako da mi jaja vise preko ruba stolice, slobodno u zraku. Jaja su mi bila tamno plava, ali nisam osjećala nikakvu bol. Kata je uzela škarice i rekla mi: “Sad ću prerezati gumicu, samo to, budi miran!” Uspjela je prerezati dio namotaja gumice i ona se sama razmotala i pala na pod. U prvi tren se sve činilo OK, i nije mi bilo jasno kaj je s tim postigla, ali kad je navalila svježa krv u jaja, počela sam vriskati od boli. Samo se to nije čulo zbog gačica u mojim ustima…

Ta bol je trajala cijelu vječnost (kako mi se činilo, ali trajalo je 10tak minuta) i kad je prestala, Renata mi je izvadila gačice iz usta, a ja sam tiho plakala od boli i od straha da li je sve OK sa zdravljem. Renata me je zagrlila i rekla: “Do večeri smo tu za tebe! Da te dobro izjebemo i da budeš zadovoljna na kraju!” Rečeno, učinjeno! Kata se opasala straponom koji je u gačicama imao i silikonski kurac za nju, a na prednjoj strani gačica, veći, silikonski kurac za mene. Renata je pak stavila japanske kuglice i strapon, pa smo se igrali vlakića, a ja sam uvijek bila lokomotiva. I nisam se žalila. Renata je imala deblji strapon i naučila je jebati gledajući kako mene jebu tako da sam, dok me je ona jebala uspjela svršiti. Ne onako dobro i ne onako “potresno”, ali svršila sam. Igre bez granica su završile relativno rano, no moja pička je jako bridjela. Svaka čast današnjoj industriji seksa i seksualnih pomagala, ali originali su najbolji.

Čak su mi dame dozvolile da se prva osvježim u kupaonici, te sam brzo zaspala ne znajući što me to ujutro čeka.

A ujutro, po običaju, prva sam se ustala i odradila kupaonicu, ono, brijanje, šminkanje i slično i skuhala nam kavu. Nisam dugo čekala, ustale su i Kata i Renata, te smo sjele popiti kavicu. Renata me je pozvala da se sjednem za stol s njima.

“Služila si me po dogovoru bez puno prigovaranja i otpora. Hvala ti na tome jer si i meni olakšala zadatak. Nadam se da si uživala!”, počela je Renata. Ja sam samo slušala. “Gledajući tebe i kako si uživala, shvatila sam da je to zapravo bitno u životu, da uživaš maksimalno i da paziš da to ne košta druge, tebi drage ljude!”, nastavila je Renata, “kroz ovih par mjeseci ja sam shvatila da mi je puno ljepše dijeliti život sa ženom, nego li sa muškarcem i da se to sve može složiti na način da se nikoga ne povrijedi. Kata i ja smo par, i oprosti Kati na grubosti, ali nas dvije idemo u Veliku Britaniju i selimo se iz Zagreba, vjerojatno zauvijek. Prema originalnom dogovoru sa Nives, kad ja odlučim ti si slobodna ili slobodan, ako želiš nastaviti sa tvojim životom bez obveze prema Nives ili prema meni i to počevši od ovog trenutka. Želim ti svu sreću u životu!”

Nastupila je tišina. Nisam vjerovala da će doći takav trenutak, da više neću morati raditi sve ono što sam radila/o zadnjih 4 do 5 mjeseci. Više nisam prostitutka za račun Renate. “Hvala što ste poštivali dogovor, Šefice!”, samo sam rekla i dalje nastavila šutjeti. Renata mi je preko stola dodala karticu: “Ovo je račun pod šifrom, a šifra ti je zaljepljena za stražnju stranu kartice. To je sva lova koju si zaradila dok si bila samnom, umanjena za neke troškove koje smo zajednički imali.” Ostala sam iznenađena, a Renata se nasmijala: “Zar ti ja ličim imalo na makroa!”

“Oh, hvala puno”, iskreno sam rekla, “I hvala što ste poštivali moje granice!” “Sve u redu, ne moraš se zahvaljivati!” Kata je uglavnom šutjela, no za kraj je rekla: “Kako ja vidim, bilo bi ti pametnije da izađeš iz ormara, jer tako uživaš biti jeban, a sa ženskama ti neće biti lako s tom veličinom hmmmm aaaahg hmmm penisa.”

Slegnuo/la sam ramenima. Ostali smo još popiti kavu do kraja, Renata je pričala o novom poslu, a ja sam se poslije kave otišao “odšminkati” i obuči u “normalnu” mušku odjeću, te krenuo kući.

Došavši pred kuću, uparkirala sam se i najednom odlučila otići do onog kafića. Osjećaj slobode uzrokovao je rush adrenalina, pa sam plahutala i poželjela još jedan ubod kao kraj ovog dijela mog života. Ušla sam u kafić, ali bio je drugi konobar. Svejedno sam naručila kavu sa mlijekom, uzela sam novine i odlučila uživati u svojoj slobodi. Međutim, mora da je ostalo te energije u meni, ili sam možda pokretima koje sam upražnjavala više od 4 mjeseca nesvjesno to izazvala, uskoro je prišao stariji gospodin (stariji, ha-ha, sada ovo pišem i više ne mislim da je bio stariji) mom stolu i ljubazno upitao: “Slobodno?” Pogledah oko sebe i malo začuđeno primjetih da ima još slobodnih stolova, no svejedno rekoh: “Da, izvolite!” Čovjek je sjeo u stolac do mene i zahvalio se, a zatim mi je ponudio piće da se dodatno zahvali. Ja, u tom trenutku valjda najnaivniji naivac sam rekla: “Pa imam piće!” “Ne želim biti napadan i maltretirati vas, moje ime je Andrija i stvarno bih vam želio ponuditi piće, a ne kavu?” Umjesto da pitam zašto, ako nisam htio dalje, naivno sam izvalio, bez ikakve primisli: “Kakvo piće?” “Pa ja ću pelinkovac, a vi po izboru?” Malo već nervozan, rekao sam, “Dobro, onda ću ja jegger!” Nisam u tom trenutku shvatio da sam već prihvaćanjem prihvatio i razgovor. Andrija je naručio piće i nije pokušavao dalje razgovarati, sve dok konobar nije donio piće. No kada je piće bilo posluženo, Andrija je uzeo čašicu u ruke i rekao: “Živio!”, pa sam i ja uzeo čašu, kucnuo se s njim. “Oprostite nisam čuo vase ime?”, upita me. “Ivan”, predstavih se. “Drago mi je”, reče Andrija i približi stolicu prema meni. Počeo je neki bezvezan razgovor i u jednom trenutku sam osjetio kako je prislonio svoju nogu uz moju. Tada mi je postalo sve jasno. Ostao sam miran dok sam razmišljao kako sam došao u kafić, ne na kavu već po fuk, pa zašto ne. Na sve jači njegov pritisak, odgovorio sam pritiskajući svoju nogu uz njegovu. On se razveseli. Još smo neko vrijeme bezveze pričali i pili piće, a kad sam popio kavu i jegger, on mi predloži da svratim na piće kod njega, “Na jednu kratku i brzu rakijicu, da se zagrijemo!” kako je on to opisao. Složio sam se, nadajući se da je aktivac, jer mene sa muškarcem zanima samo biti pička.

Stanovao je u susjednom ulazu, već na prvom katu. Ušli smo u stan, ja sam skinuo jaknu, a on sako i rekao samo naprijed, evo mene sa rakijicom odmah. Ja sam ušao u dnevnu sobu i sačekao Andriju sa pićem. Donio je bocu lozovače i dvije čašice. “Sjedni na trosjed, slobodno se raskomoti”, nudio je, a ja sam odbio rakijicu, rekao sam nešto u stilu da me je jegger lupio, da mi se malo vrti u glavi, pa on nije inzistirao na piću, ali se spremno ponudio da otkopčam košulju ako će mi tako biti lakše. Odlučio sam prekinuti igru i namjerno se zagledao u njegove prepone, oblizujući lagano usne. Otkopčao sam dva dugma košulje, i on je vidio da sam izbrijan po prsima i da su mi bradavice ukrućene. Jednostavno je prišao i stao ispred mene, otkopčao je remen i jednim potezom svukao hlače i gaće i pustio ih da padnu pod njegove noge. Kurac mu je već bio krut i glavić je već balavio, tako da sam se samo malo pomaknuo prema njemu i uzeo ga u usta. Kurac je bio prosječne veličine, ali “veseo”, što će reći krut i tvrd.

Pušio sam mu kurac i igrao se sa jajima, a on se potpuno skinuo gol za to vrijeme. Kad se oslobodio odjeće, uhvatio me je za glavu rukama i pitao: “Mogu li dublje?” “Pusti mene”, rekao sam i čim sam to rekao uvukao sam ga u grlo. Kurac mi nije bio jako velik (ni dug ni debeo), pa je to bilo bez problema, no on je počeo stenjati jer mu se očito svidjelo. Nisam morao izvlačiti kurac iz dubine usta, već sam ga stalno imao čitavog u mojim ustima. Nakon 10tak minuta, izvukao se van i rekao; “želim te, skini se.” Nasmješio sam se, “mislio sam da mi to nećeš nikada reći!” Skinuo sam se brzo i ostao gol pred njim. “Koju pozu voliš?” “Doggy”, rekao sam. Klekni na trosjed. Nije trebalo podmazivati. Kurac mu je bio toliko balav da je samo kliznuo u mene. Skinuh se sa kurca i rekoh: “Ne ljuti se, nema ništa bez kurtona!” Ispričao se i okrenuo prema komodi i iz ladice izvadio kurton, navukao ga na junaka, ja sam se vratio u željenu pozu i on je opet lagano ušao u mene. Stisnuo sam guzove i vrlo brzo je Andrija napunio kurton. “Tebi se nije digao?”, primjetio je. “Nije, ali sam svejedno uživao”.

Andriju sam imao u imeniku kao zadnju opciju, u slučaju da mi se baš jako jebe, a nikoga blizu. Održavali smo kontakt dobrih 10-tak godina, dok se nisam preselio na drugu lokaciju, pa sam izgubio kontakt s njim.

Konačno sam došao doma. Ova epizoda mog života je bila iza mene. Skupio sam puno iskustava, shvatio neke stvari o sebi i odlučio da mi se ovo više ne smije dogoditi. Koliko god da sam uživao/la, više si neću dozvoliti da netko drugi vodi moj život.

Nadam se da su i Nives i Renata našle što su tražile. Ja se ipak nisam outao, jer mislim da bih time povrijedio moju djecu, neke moje prijatelje, moju porodicu. Ostao sam na sceni i povremeno si priuštim uživanje u onome što najviše uživam – u tome da me netko napuni dubrom kurčinom.

I još napomena za kraj. Zbog 4 mjeseca nošenja kavezića, imao sam problem sa erekcijom gotovo godinu dana od kada sam ga prestao nositi. Mislim da je to dobra igračka, ali ne za neprekidnu upotrebu kroz duži vremenski period.

Ovime završavam ovu seriju o dijelu mog života u kojem sam probao svašta nešto i zahvalan sam što ništa od toga se nije okrenulo na zlo, a moglo je na mnogo načina i sa vrlo ružnim i teškim posljedicama.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče