Prvi crossdressing i škola submisije (dio trinaesti-1)

Tjedan je prošao brzo. Bacila sam se na posao tako da izbjegnem teška razmišljanja, a i željela sam odraditi što vise sati da bih u petak opet mogla ranije pobjeći s posla. Tako je i bilo. Znala sam da Renata neće doći prije 3 sa kući, pa sam dodatno vrijeme iskoristila za pripremu, tako da te stvari ne moram raditi kod nje.

U 3 i 15 sam bila pred njenim vratima i pozvonila. Renata ih je otvorila i pustila me unutra. Pozdravila sam je i idmah krenula u kupaonu presvući se u ono što sam postala – u drolju koja se jebe za novac. Pritisak više nije bio tako jak, jer sam ipak prošli vikend svršila, ali se sada udružio sa željom za ponovljanjem takvog svršavanja, pa sam ipak bila voljnija nego bi se to očekivalo. Mislimda sam samoj sebi dala odgovor da li želim biti jebena ili biti jebač.

Propisno obučena u vesticu i dopičnjak, crne štiklice 6 cm i samostoječe čarapice sa natom (pažljivo navučene, tako da nat bude po sredini noge), diskretno našminkana vratila sam se u dnevnu sobu i sjela na svoj jastučić, pod Renatine noge.

“Za ovaj vikend je plan danas posjetiti jednog dragog čovjeka, koji zna što želi, a sve što želi ne kosi se s tvojim zahtjevima. Ono što je novo je da ćemo sobu s vama djeliti ja i moja draga, ali svaki par će biti zabavljen sam sa sobom. Neće biti miješanja partnera i trajat će dok se onaj koji plaća ne isprazni. Pražnjenje je u tebe, čovjek je pribavio sve tražene testove i zdrav je. Po povratku ovdje, idemo na spavanje, a sutra ćeš biti na raspolaganju za uživanje nama dvjema. U nedjelju poslije doručka ću ti skinuti kavezić i tada ću porazgovarati s tobom, pa češ vidjeti kako dalje!” Htjela sam nešto pitati, ali Renata me je prekinula: “Do nedjelje poslije doručka sve je po starom, prema tome nemaš potrebe za dodatna objašnjenja!” Ustala je i uputila u kupaonu na tuširanje, jasno stavivši do znanja da je razgovor završen.

Pomislila sam da se priča ponavlja. Predat će me slijedećoj “šefici”! Hoće li ovo ikada prestati? Ono šro sam prečuo bio je termin “moja draga!”.

Uskoro sam čula zvono na vratima i Renata je podviknula, odi otvori i predstavi se. Požurila sam do vrata, pogledala kroz špijunku i vidjela zgodnu ženu ispred vrata. Otvorila sam vrata i rekla: “Dobar dan, ja sam Ivy. Izvolite, uđite!” Pomakla sam se u stranu, a ona je ušla odmjerivši me od glave do pete. Bila je dosta niža od Renate, bila je niža i od mene, ali ne jako, no kako sam bila u štiklama izgledala sam dosta viša. “Ja sam Kata, gdje je Renata?” “U kupaonici sprema se”, odgovorila sam, “mogu li Vas čime ponuditi?” “Za sada ničim”, skinula je jaknu i dala mi je u ruke, te je nastavila prema dnevnoj sobi gdje se smjestila u trosjed. Objesila sam jaknu na vješalicu, te se smjestila na svoj jastuk pod trosjedom. “Dakle tu ti je mjesto?”, nasmije se Kata, “vidim da si dobro istrenirana!” “Trudim se biti poslušna”, potvrdila sam.

U tom trenutku pojavila se Renata, prišla nama i zagrlila se i poljubila s Katom. “Draga, moramo krenuti, ako ne mislimo zakasniti”, napomenula je i pogledom mi pokazala da se obučem. Uskoro smo sve tri izašle, i požurile se do auta. Kad smo izašli s parking Renata upita Katu: “I kako ti se sviđa Ivy?” “Zanimljivo je što ste vas dve od nje napravile, ali još uvijek ne mogu vjerovati da ima tako mali kurčić”, nasmijala se Kata. Renata me je pogledala u retrovizoru i samo rekla: “Od neki dan mi to zovemo klitoretom – klitoret, novi naziv za neupotrebljivu malu alatku!” Obje su se nasmoijale na to, a ja sam naizgled ravnodušno prihvaćala njihovo izrugivanje. Bila je to dvojaka reakcija u meni, reakcija stida i jada, ali i lagane popaljenosti, jer sam upravo uživala u takvim poniženjima. Vožnja je protekla u običnom ragovoru o događajima i ljudima koje ja nisam poznavala, pa sam bila zaokupljena svojim mislima vezanima za razgovor koji me je čekao u nedjelju.

Renata je našla zgodno mjesto za parking kod zgrade u koju smo pozvane. Pozvonila je na portafonu i nakon predstavljanja ušli smo u zgradu i uputili se na 7 kat, gdje smo ušli u prostrani stan dočekani od pristalog muškarca srednjih godina (rekla bih starosti 45 – 50). Činio se uredan. Iznenadila sam se kad sam shvatila da je stranac, tj. da ne govori hrvatski, već se komunikacija odvijala na engleskom. Nakon pića dobrodošlice, uveo nas je u veliku prostoriju sa tri divana, te je ponudio Renati i Kati da izaberu divan za njih dvije. One su odabrale onaj sa kojeg su imale najbolji pogled na cijelu prostoriju.

“Do you understand English?”, pitao me je gospodin. Klimnula sam potvrdno glavom. “My name is Steven, what is yours?” “I’m Ivy”, odgovorila sam. On je sjeo na jedan od divana i pozvao me da se sjednem kraj njega. Došla sam špolako njišuću bokovima, te se sjela tako da sam bila blago okrenuta prema njemu. “I would kindly ask you for one kiss?” smješeći se, blago se nagnuo prema meni. Ja sam mu se približila i poljubila ga u usta. On mi je stavio ruku na potiljak i približio se svojim licem mome, te me prvo poljubio, a zatim i zažvalio, na što sam, naravno, odgovorila. Drugom rukom me je zagrlio oko struka i privukao sebi, a ja sam ga, kao pravo žensko zagrlila oko ramena i prepustila se njemu da vodi. Nakon kraćeg žvaljenja, počeo me ljubiti po vratu i po ušima, a ja sam se jače stisla uz njega. “Let's get comfortable, it is warm here…”, šapnuo je i počeo skidati sako, ja sam počela otkopčavati njegovu košulju i razvezivati kravatu, a on je spustio zip na mojoj minici, te mi prevukao vesticu preko glave. Podigla sam stražnjicu tako da mi svuče i minicu, te sm ostala u mini grudnjaku, malim tangicama, samostojećim čarapicama i štiklama. On je i dalje imao hlače na sebi. Izgledao je pristojno i trbuščić mu je tek počeo rasti. Nije bio dlakav. On je ustao sa divana i otkopčao remen na hlačama, te u jednom potezu skinuo i hlače i gače. Pred moje oči je iskočio deblji poludignuti kurac. Mirisao je na čistoću i bio je obrijan, kao i pubične dlake i jaja. Jaja su bila velika (ništa enormno), ali poprilična. Pogledala sam ga, a on je gurnuo kurac prema meni. Sagnula sam se i uzela ga u usta. Odmah je poskočio i ukrutio se. Usnicama sam svukla kožicu sa glavića i oblizala mu cijeli glavić, vrškom jezika se poigrala sa otvorom na glaviću. Cijelo vrijeme sam ga gledala u oči. On me je mazio desnom rukom po obrazu i zadovoljno se prepustio. Rukama sam ga približila sebi. Kako je divan bio nešto niži, mogla sam ga uvlačiti u usta bez da skrećem pogled s njegovih očiju. Nakon par minuta sam ga uvukla duboko sebi u ždrijelo, usnicama dodirujući njegov trbuh i jaja. Zadržala sam ga pola minute sebi u ždrijelu, dopustivši mu da osjeti baršun moje unutrašnjosti, a zatim sam ga polako izvukla van. Tiho je zastenjao. Ponovila sam radnju i on se nasmiješio “Good girl, sluty one, experienced!” Izvukla sam mu kurac iz mojih usta i rekla: “You asked for that sir, didn’t you? And I delievered! And yes, I’m slut when good hard big dick are in question. I love all of them!” A zatim samo nastavila pušiti i dalje ga gledajući u oči. Sve ovo je bilo izrečeno tiho, tako da Renata i Kata nisu mogle čuti, ali i da su mogle, ne vjerujem da bi im bilo interesantno. Njih dvije su se žvalile i drapale na njihovom divanu i nisu se baš osvrtale na nas.

Nakon dobrih dvadeset minuta pušenja, zamolio me je da se klaknem na divan, zatim mi je prišao strana i poigrao se s mojom rupicom, prvo rukama, a zatim i svojim jezikom. Jas am već bila spremna na borbu sa debelim i tvrdim protivnikom pa sam rukama raširila guzove, da mu olakšam pristup. On je prihvatio izazov i nanio je gel na procjep moje guze, a zatim ga svojim kurcem razmazao po rupici i lagano počeo gurati u mene. Napela sam se i otvorila rupicu što sam vise mogla. Polako je uklizao u mene, sve do jaja, a zatim je stao na kratko, nabijen do balčaka: “Do you like to be filled with cock and sperm?” šapnuo mi je pitanje nagnuvši se preko mene. “Like? I love to be filled like turkey with cock and later to be inseminated like bitch!”, bacila sam mu odgovor u lice. Samo je zadovoljno zamumljao i počeo me jebati, prvo polako izvlačeči i uvlačeči kurac u mene, a zatim sve brže i brže. Uskoro sam osjetila kako me puni sjemenom i činilo mi se da se radi o večoj količini. Bila sam malo razočarana, jer je sve bilo gotovo u manje od pola sata, ali to je to. Sačekala sam da krene izvlačiti kurac, pa sam se počela okretati, ali me je on zaustavio: “We are not finished yet!” Zastala sam iznenađena, ali sam se odmah sjetila moje inicijacije i Krešinog – ja moram dvaput! Rekoh sama sebi, evo još jednog ja moram dvaput. Ovaj put me je, onako naboijenog na svoju kurčinu, Steven okrenuo na otomanu, i to tako da sam i dalje klečala, ali se ovaj put on popeo iza mene na ottoman i “zajašio” moju guzu i ponovo počeo jebati. Ovaj puta, puna sperme, osjećaj je bio bolji i malo po malo počela sam zapravo uživati u njegovim ritmičkim podražajima moje unutrašnjosti i prostate. Iz klitoreta se cijedio sok prostate svakim njegovim ubodom. Nekad par kapi, nekad i malo više. Kako je jebanje odmicalo, to je iz klitoreta curilo sve više i više. Steven je opet počeo glasnije stenjati i znala sam da se ponovno bliži punjenje, pa sam i ja počela miješati. Ponovno sam osjetila mlazove njegove sperme duboko u sebi i osjećaj je bio predivan. Steven je stao na trenutak, zatim me povukao na sebe, tako da sam kleknula na svoje noge, a stražnjicom sam bila u njegovom krilu i dalje nabijena na tvrd kolac koji nije imao namjeru popustiti. Ovo je postalo interesantno. Uz malo muke smo promijenili položaj, pa sam ja sada sjedila nabijena na njegov kurac, a oboje smo noge imali na podu. “Do you need some time?”, upitala sam. On se nasmijao: “No. Just few moments. I believe you were never with someone as I am! I can fuck you all nigh, do not worry!” “You are right, I never met person like you!”, potvrdila sam i pomislila kako je naplata svih jebanja bez svršavanja u mene. Naplatit ću ih bar nekoliko večeras. Naime, jako volim biti napunjena i osjemenjena…

No, ja s očekivala barem 10 minuta pause, ali Stevenu nije trebalo toliko. Malo me je podigao, i ponovno počeo ubadati. Jas am počela miješati. Osjećala sam kako njegova sperma pronalazi put iz moje pičke pored njegovog kurca van. Sjedeći na njemu najbolje sam mogla osjetiti njegovu debljinu, što me je dodatno rajcalo, pa sam i ja počela slasno stenjati. “Oh, you slut, you cock eater, you bitch, You love to be fucked, I see”, stenjao je Steven i ubrzavao svoje pokrete. Uskoro sam ponovo osjetila kako štrca njegovo sjeme u moju utrobu kao divna topla i ugodna ispuna. Sjajan osjećaj. Jas am i dalje miješala kukovima, no Steven se smirio, ali meni je pasalo što mu kurac nije padao. Pomislila sam kako je sigurno uzeo viagru ili nešto takvoga kad mu kurac neće pasti. Pa sam se onda malo i zabrinula, no nakon pauze od par minuta Steven me je opet okrenuo potrbuške, sve sa njegovim kurcem u meni i legao na mene ponovno počevši jebanje. Pomislila sam u sebi kako netko bude pojeban na redaljci od 4 tipa po jedanput, a ja sam večeras bila na redaljci pojebana 4 puta od jednog tipa bez stajanja. Sve je to izgledalo nestvarno. No dogodilo se. Ovaj četvrti put je potrajao malo duže. Vjerojatno je bilo manje nadražaja jer sam bila puna sperme, a i baš takvo svršavanje u nizu ostavi traga na želji i napaljenosti svakoga, pa i jebača. Nakon podužeg vremena osjetila sam kako se njegova debela batina još podebljava i znala sam da ide slijedeći mlaz. Spremila sam se na još malo uživanja, no ovaj mlaz je već bio puno slabiji. I trajao je kraće. No, izgleda da je to bilo to, jer se Steven opušteno prevalio preko mene, a ja sam osjetila, nakon par minuta, kako mu kameno čvrst kurac polako smekšava. “Please, stay still. I will bring you some towel!”, šapnuo je, izišao iz mene i požurio u drugu prostoriju. Ja sam odigla kukove da spriječim da se tolika sperma ne cijedi na divan iz mene. Renata je prišla, raširila mi guzove i rekla: “Jebate, pa šupak ti je još potpuno otvoren!” Pomislila sam i tebi bi bio da si imala više od sata debeli čep poput mene u njemu!

Steven se brzo vratio i pokrio me ručnicima, tako da sam se mogla okrenuti, sjesti i otići u kupaonicu bez da prljam oko sebe. Iako, nakon sjedeće poze koju smo imali, mislim da je ipak morao prati divan. U kupaonici sam sjela na školjku i pustila da izađe sve iz mene. Pokušala sam se i napeti da izguram tu spermu van, pa sam se tako i zatvorila nakon par minuta. Otuširala sam se i vratila u sobu. Steven mi je prišao, zahvalio se i gurnuo mi u ruku par novčanica. Ja sam mu ih vratila i rekla: “Thank you for nice fucking, I enjoyed this evening.” On me je iznenađeno pogledao i rekao: “So, you truly enjoyed this?” “Of course, I was! What do you think?” Prišao mi je i poljubio me. “OK than!”

Renata je s njim još nešto dogovarala, a Kata i ja smo je čekali u predsoblju. “Stvarno si drolja. Ne razumijem kako tako možeš voljeti kurac!” Odšutila sam jer nisam znala tko će ona meni biti poslije nedjelje ujutro…

Vratili smo se oko 3 ujutro i vrlo brzo polijegali na spavanje. Više nilkada nisam sreo muškarca, koliko god da je napaljen da može svršiti i to koliko toliko obilno, u roku manjem od sata 4 puta uzastopce, bez odmora!

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče